تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 213 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با استفاده از نسخه دسکتاپی اکانت ساختم و استفاده می کنم ولی هیچ وقت نتونستم با گوشی وارد تلگرام بشم ! شماره تلفن رو که وارد می کنم Loading میاد و دیگه هیچی ....

کسی می دونه مشکل از کجاس ؟
    شاید سرعت نت نداری بیشتر از اینه.
    نسخه تل رو عوض کن شاید درستید
    با چیز شکن وارد شو ببین چی میشه

2. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آیا بنظر دوستان موبوگرام بهتر و امنتر از تلگرام نیست یا اصلن فرقی با هم ندارند؟

فرستاده شده از ME-711ِ من با Tapatalk
    ما به موبو شک میکنیم ک امن نیست یا هست. شما به تل که نسخه اصلی هست!
    موبو ک مال ایرانه! -_-
    بازم من قبل استغاده خوندم امنه وگرنه با تل یوز میکردم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

اگر به شما پیغام داده شده یعنی شما شمارشو دارید. خب وقتی پیغام جوین یه مخاطب میاد به اسمش میاد. مثلا میگه آقا یا خانم X جوین شد به تلگرام. خب این Xی که مینویسه رو شما یادت نمیاد؟ یعنی هیچوقت جزو مخاطبینت نبوده؟ ممکنه از گوشیتون شماره رو پاک کرده باشید ولی تو مخاطبین تلگرامتون باشه.
    دوست گرامی اول اینکه تو مخاطبام ندارم دوم هم اسمشون برام عجیب میاد مثلا نوشته یسیل یا نوشته ۷۸۷۸ من اینارو تا حالا مخاطبم نداشتم. به نظرم اونا شمارمو دارن ولی میگن ندارم نمیشناسمت!!
    یکی ک جوین زد انگار یا نفهمی زده خودشو یا . بهش پیام میدی ج نمیده فحش میدی ج نمیده زنگ میزنه میگه تو کی هستی فحشم میده خخخ . لابد شمارمو داره میشناسه. یعنی چی اخه. اونا دروغ میگن؟!
    من ک هنگیدم اصن این چ وضیه
    Last edited by Ghaioom; 19-11-2016 at 07:41.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوست گرامی اول اینکه تو مخاطبام ندارم دوم هم اسمشون برام عجیب میاد مثلا نوشته یسیل یا نوشته ۷۸۷۸ من اینارو تا حالا مخاطبم نداشتم. به نظرم اونا شمارمو دارن ولی میگن ندارم نمیشناسمت!!
    یکی ک جوین زد انگار یا نفهمی زده خودشو یا . بهش پیام میدی ج نمیده فحش میدی ج نمیده زنگ میزنه میگه تو کی هستی فحشم میده خخخ . لابد شمارمو داره میشناسه. یعنی چی اخه. اونا دروغ میگن؟!
    من ک هنگیدم اصن این چ وضیه
    منم از این جور چیزها برام میاد

احتمالا تقصیر خودم هست

چون من قبلنا هر از گاهی شماره الکی وارد میکردم و الکی هم براش یه اسم میزدم مثل ج" یا "ف"و بعدش میدیدم اون طرف اصلا تلگرام نداره ولی بعد از چند ماه عضو تلگرام میشد و پیامش برام می اومد که این "ف" یا این "ج"عضو تلگرام شده

البته هر از گاهی هم پیامی نمیاد و می بینیم یه غریبه عضو مخاطبینم هست و با همون اسم عجیب و غریب مثل"ج"

اینم بگم اگر قبلا از طریق گوشی خواهر یا برادری یا دوستی عضو تلگرام شده باشید،اگر برای اونها یک مخاطب جدید اضافه بشه برای شما هم اضافه میشه

من خودم با نسخه پی سی کار میکنم ولی هر از گاهی با گوشی اعضای خانواده وصل میشم می بینم یکی از دوستای خواهرم که تازه عضو تلگرام شده رفته جزو مخاطبین من

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    چطور میشه در نسخه کامپیوتر وقتی آیدی تلگرام یکی رو داشت بهش پیام داد؟؟مثلا یه نفر گفته آیدیشhesabjary@ هست

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام
    چطور میشه در نسخه کامپیوتر وقتی آیدی تلگرام یکی رو داشت بهش پیام داد؟؟مثلا یه نفر گفته آیدیشhesabjary@ هست
    سلام
    برای این منظور کافی است ؛ آیدی تلگرام (بدون @) را به /t e l e g r a m.me (فاصله ها را حذف کنید) اضافه کنید و در یک مرورگر بنویسید و اینتر را بزنید تا به تلگرام دسکتاپ و شروع چت با وی هدایت شوید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vissoto; 19-11-2016 at 14:23.

8. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    برای این منظور کافی است ؛ آیدی تلگرام (بدون @) را به /t e l e g r a m.me (فاصله ها را حذف کنید) اضافه کنید و در یک مرورگر بنویسید و اینتر را بزنید تا به تلگرام دسکتاپ و شروع چت با وی هدایت شوید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنونم درمورد بعضیها کار میکنه اما در مورد بعضی آیدیها کار نمی کنه مثله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

ممنونم درمورد بعضیها کار میکنه اما در مورد بعضی آیدیها کار نمی کنه مثله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در کلمه تلگرام بعد از حرف L حرف e باید نوشته شود.(در لینکی که گذاشتید بعد از L حرف a نوشته شده است)

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

در کلمه تلگرام بعد از حرف L حرف e باید نوشته شود.(در لینکی که گذاشتید بعد از L حرف a نوشته شده است)
    خدا خیرت بده. دست گلت درد نکنه
    .................................................. .................................................. ...................
    از دوستان سئوالی دارم آیا میشه در نسخه کامپیوتر با سرچ کردن افراد گروه ها و کانال ها رو پیدا کرد اگه امکان هست چجوری؟؟در صورتی ما هیچ نشانی از آنها نداشته باشیم

12. این کاربر از behnamcp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

خدا خیرت بده. دست گلت درد نکنه
    .................................................. .................................................. ...................
    از دوستان سئوالی دارم آیا میشه در نسخه کامپیوتر با سرچ کردن افراد گروه ها و کانال ها رو پیدا کرد اگه امکان هست چجوری؟؟در صورتی ما هیچ نشانی از آنها نداشته باشیم
    یه روش دیگه هم هست که خودم ازش استفاده می کنم
    به کلاد خودتون برید
    id رو با همون @ بزنید و بفرستید واسه خودتون
    از اونجا id رو بیار بالا
    متوجه شدید یا بد توضیح دادم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •