شاید سرعت نت نداری بیشتر از اینه.
نسخه تل رو عوض کن شاید درستید
با چیز شکن وارد شو ببین چی میشه
شاید سرعت نت نداری بیشتر از اینه.
نسخه تل رو عوض کن شاید درستید
با چیز شکن وارد شو ببین چی میشه
ما به موبو شک میکنیم ک امن نیست یا هست. شما به تل که نسخه اصلی هست!
موبو ک مال ایرانه! -_-
بازم من قبل استغاده خوندم امنه وگرنه با تل یوز میکردم.
دوست گرامی اول اینکه تو مخاطبام ندارم دوم هم اسمشون برام عجیب میاد مثلا نوشته یسیل یا نوشته ۷۸۷۸ من اینارو تا حالا مخاطبم نداشتم. به نظرم اونا شمارمو دارن ولی میگن ندارم نمیشناسمت!!
یکی ک جوین زد انگار یا نفهمی زده خودشو یا . بهش پیام میدی ج نمیده فحش میدی ج نمیده زنگ میزنه میگه تو کی هستی فحشم میده خخخ . لابد شمارمو داره میشناسه. یعنی چی اخه. اونا دروغ میگن؟!
من ک هنگیدم اصن این چ وضیه![]()
Last edited by Ghaioom; 19-11-2016 at 07:41.
منم از این جور چیزها برام میاد
احتمالا تقصیر خودم هست
چون من قبلنا هر از گاهی شماره الکی وارد میکردم و الکی هم براش یه اسم میزدم مثل ج" یا "ف"و بعدش میدیدم اون طرف اصلا تلگرام نداره ولی بعد از چند ماه عضو تلگرام میشد و پیامش برام می اومد که این "ف" یا این "ج"عضو تلگرام شده
البته هر از گاهی هم پیامی نمیاد و می بینیم یه غریبه عضو مخاطبینم هست و با همون اسم عجیب و غریب مثل"ج"
اینم بگم اگر قبلا از طریق گوشی خواهر یا برادری یا دوستی عضو تلگرام شده باشید،اگر برای اونها یک مخاطب جدید اضافه بشه برای شما هم اضافه میشه
من خودم با نسخه پی سی کار میکنم ولی هر از گاهی با گوشی اعضای خانواده وصل میشم می بینم یکی از دوستای خواهرم که تازه عضو تلگرام شده رفته جزو مخاطبین من
سلام
چطور میشه در نسخه کامپیوتر وقتی آیدی تلگرام یکی رو داشت بهش پیام داد؟؟مثلا یه نفر گفته آیدیشhesabjary@ هست
سلام
برای این منظور کافی است ؛ آیدی تلگرام (بدون @) را به /t e l e g r a m.me (فاصله ها را حذف کنید) اضافه کنید و در یک مرورگر بنویسید و اینتر را بزنید تا به تلگرام دسکتاپ و شروع چت با وی هدایت شوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by vissoto; 19-11-2016 at 14:23.
ممنونم درمورد بعضیها کار میکنه اما در مورد بعضی آیدیها کار نمی کنه مثله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کلمه تلگرام بعد از حرف L حرف e باید نوشته شود.(در لینکی که گذاشتید بعد از L حرف a نوشته شده است)
خدا خیرت بده. دست گلت درد نکنه
.................................................. .................................................. ...................
از دوستان سئوالی دارم آیا میشه در نسخه کامپیوتر با سرچ کردن افراد گروه ها و کانال ها رو پیدا کرد اگه امکان هست چجوری؟؟در صورتی ما هیچ نشانی از آنها نداشته باشیم
یه روش دیگه هم هست که خودم ازش استفاده می کنم
به کلاد خودتون برید
id رو با همون @ بزنید و بفرستید واسه خودتون
از اونجا id رو بیار بالا
متوجه شدید یا بد توضیح دادم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)