سلام سیم اعتباری همراه اول خریدم ولی تو گوشی انداختم آنتن ندارم!مشکلش چیه؟ چقدر طول میکشه فعال شه؟؟
سلام سیم اعتباری همراه اول خریدم ولی تو گوشی انداختم آنتن ندارم!مشکلش چیه؟ چقدر طول میکشه فعال شه؟؟
مشکل من حل شد....
پست اول تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به روز رسانی شد.
3گام آسان تا 3G مقرون به صرفه و پایدار همراه اول
#تحریم_ایرانسل
دوستان واقعا اگر بسته اینترنت نداشته باشی نمی تونی به تری جی همراه اول رجیستر بشی این چه مسخره بازیه؟
اونوقت که بسته تموم شده دوباره برمی گردی به 2 جی؟
برای بار اول بله باید بسته مخصوص رو بگیرید ولی بعدش احتیاج نیست و میتونید مصرف ازاد استفاده کنید
مسخره هم نیست بهترین روش برای کنترل پهنای باند است که تاحالا دیدم. اونم از یه شرکت ایرانی
Sent from my iPhone using Tapatalk
اتفاقا عالیهدوستان واقعا اگر بسته اینترنت نداشته باشی نمی تونی به تری جی همراه اول رجیستر بشی این چه مسخره بازیه؟
اونوقت که بسته تموم شده دوباره برمی گردی به 2 جی؟
چون نسل سه سرعتش بالاست تو سه سوت شارژت پودر میشه
مثل ایرانسل کلاه بردار نیست که فقط جیبتو خالی کنه
3G همراه اول توی اصفهان بسیار پایدارتر و پرسرعت تر از ایرانسله بقیه شهرها رو نمیدونم.در ضمن ایرانسل دزد چندروزیه برداشته خیلی از پرتها و پراکسی هایی که روی بقیه ISP ها بازه را بسته
دوستان سلام
عذر میخوام اگه سوال تکراریه :
یک ماهه 2.5 گیگ رو فعال و استفاده کردم ، راهی هست بشه حجم خرید یا باید این یک ماه تموم بشه ؟
موفق باشین
یا علی
نمیدونم مال شما چرا اینجوریه مال من حجم تموم شه خودش اتوماتیک تمدید میکنه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سیم کارت شما دائمیه ؟نمیدونم مال شما چرا اینجوریه مال من حجم تموم شه خودش اتوماتیک تمدید میکنه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)