تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 168 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

کسی موفق شده بازی رو با کرک 3dm v1 اجرا کنه؟

اگر موفق شده ، لطفا مرحل رو توضیح بده.

ممنون
    نمیشه من که نتونستم فک کنم این کرک دمو هست

2. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اگر ما یک مقدار مثل سیاست انگلیسی ها رفتار میکردیم وضعیت خیلی بهتری رو تو زندگی داشتیم

الان نزدیک 5 ماه هست اکثر فیفا دوستان درگیر پچ و کرک و ... این داستانا هستن و هنوز یه تجربه درست و درمون از اینا بازی نداشتن

در صورتی که همگی در ماه چند صد هزار تومن خرج های متفرقه دارند و این امکان رو دارند که نسخه ی اصل بازی رو خریداری کنن و هم از قسمت آنلاین لذت ببرن و هم اینکه هر روز منتظر اخبار کذب و ... سایت های حاشیه ساز نباشن .

بحث سرمایه داری و وضع من بده وضع تو خوبه نیست .

بنده یه مثال بزنم براتون :

حدود 1 ماهی میشه که دیگه برنامه ی پرکاربرد Motionjoy برای کامپیوتر به طور کل پشتیبانی نمیشه و دیگه امکان اتصال دسته PS3 به PC به هیچ وجه نیست
    چون حتی سرور های انلاین نصب درایور دسته هم از کار افتادن .

من مجبور شدم یه دسته مخصوص PC تهیه کنم که از نظر کیفیت مثل دسته ی فوق العاده PS3 باشه که تنها یه مدل از لاجیتکت با قیمت 85 تومن در یکی از سایتها ی فروش اینترنتی پیدا کردم , اما گفتم بهتره برم بازار ارزون تر خرید کنم و به صرفه تر باشه . نشون به اون نشون که بنده دسته رو 75 خریدم و 20 هزار تومن هم خرج رفت و امد و خوردن غذای تو راه شد ! یعنی 95 هزار تومان !!

در صورتی که همون دسته رو میتونستم با 85 تومن راحت درب منزل تحویل بگیرم و چند ساعت از وقتم رو تو ترافیک و دود و ... تلف نکنم .

توجه به یه سری موضوعات همیشه میتونه جلوی ضرر های احتمالی و هدر رفت انرژی رو بگیره .

4. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اگر ما یک مقدار مثل سیاست انگلیسی ها رفتار میکردیم وضعیت خیلی بهتری رو تو زندگی داشتیم

الان نزدیک 5 ماه هست اکثر فیفا دوستان درگیر پچ و کرک و ... این داستانا هستن و هنوز یه تجربه درست و درمون از اینا بازی نداشتن

در صورتی که همگی در ماه چند صد هزار تومن خرج های متفرقه دارند و این امکان رو دارند که نسخه ی اصل بازی رو خریداری کنن و هم از قسمت آنلاین لذت ببرن و هم اینکه هر روز منتظر اخبار کذب و ... سایت های حاشیه ساز نباشن .

حدود 1 ماهی میشه که دیگه برنامه ی پرکاربرد Motionjoy برای کامپیوتر به طور کل پشتیبانی نمیشه و دیگه امکان اتصال دسته PS3 به PC به هیچ وجه نیست

من مجبور شدم یه دسته مخصوص PC تهیه کنم که از نظر کیفیت مثل دسته ی فوق العاده PS3 باشه که تنها یه مدل از لاجیتکت با قیمت 85 تومن در یکی از سایتها ی فروش اینترنتی پیدا کردم , اما گفتم بهتره برم بازار ارزون تر خرید کنم و به صرفه تر باشه . نشون به اون نشون که بنده دسته رو 75 خریدم و 20 هزار تومن هم خرج رفت و امد و خوردن غذای تو راه شد ! یعنی 95 هزار تومان !!

در صورتی که همون دسته رو میتونستم با 85 تومن راحت درب منزل تحویل بگیرم و چند ساعت از وقتم رو تو ترافیک و دود و ... تلف نکنم .

توجه به یه سری موضوعات همیشه میتونه جلوی ضرر های احتمالی و هدر رفت انرژی رو بگیره .
    البته خوب خیلی ها هستن که مثل ما نیستن و سن پایین تری دارن
    یکی که مثلا 16-17 سال سن داره و در خانواده ی معمولی زندگی میکنه باباش شاید بهش ماهی 100 تا 150 تومن بده که اگه بخواد بازی هم بگیره با همون خرید نسخه ی کپی هم به مشکل بر میخوره (بماند که خیلی ها رو میشناسم که با همون پول حتی ذخیره ی لباس و ... هم میکنند! با اینکه وضعیت مالی خانوادشون کاملا معمولی هست)
    از اینکه بگزریم، خوده خارجی ها هم هنوز دارن از قیمت بالای Fifa 15 مینالن و به صورت عجیبی هنوز کاهش قیمت آنچنانی نداشته

6. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

داداش من دلت خوشه ها . من زیاد اهل بازی نیستم ولی نتونستم جلوی خودمو بگیرم و جواب شما رو ندم.

شما تو تهرانی و شاید اوضاع نت اونجا توپه . الان تو استان گیلان اول که نت نامحدود حذف شد . 3 تا isp هم بیشتر اینجا فعال نیست که یکی از اون یکی دزدتره . پینگم که زیر 200 میلی بیاد باید کلاهمونو بندازیم بالا (حالا از تایم اوت های پی در پی بگذریم) همه اینا به کنار دانلود شبانه برای محدود ها رو هم قطع کردن و شبی فقط 300 مگ میشه دانلود کرد (حالا سرویس من مثلا دو مگه)
    این از وضعیت نت و آنلاین
    تو بحث پول هم که دوست عزیزمون به خوبی توضیح دادن. به طور مثال از 8 صبح میرم تا 5 غروب بهمون 600 تومن حقوق میدن (حالا مجرد هم هستم) اونوقت 130 تا 200 تومن از این پول رو صرف یه بازی کنم ؟؟!!!!!!
    مگه مغز خر خوردم .
    حرفایی میزنی شما .

8. 6 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

داداش من دلت خوشه ها . من زیاد اهل بازی نیستم ولی نتونستم جلوی خودمو بگیرم و جواب شما رو ندم.

شما تو تهرانی و شاید اوضاع نت اونجا توپه . الان تو استان گیلان اول که نت نامحدود حذف شد . 3 تا isp هم بیشتر اینجا فعال نیست که یکی از اون یکی دزدتره . پینگم که زیر 200 میلی بیاد باید کلاهمونو بندازیم بالا (حالا از تایم اوت های پی در پی بگذریم) همه اینا به کنار دانلود شبانه برای محدود ها رو هم قطع کردن و شبی فقط 300 مگ میشه دانلود کرد (حالا سرویس من مثلا دو مگه)
    این از وضعیت نت و آنلاین
    تو بحث پول هم که دوست عزیزمون به خوبی توضیح دادن. به طور مثال از 8 صبح میرم تا 5 غروب بهمون 600 تومن حقوق میدن (حالا مجرد هم هستم) اونوقت 130 تا 200 تومن از این پول رو صرف یه بازی کنم ؟؟!!!!!!
    مگه مغز خر خوردم .
    حرفایی میزنی شما .
    دوست عزیز رو جلد فیفا 15 نوشته " فقط بازی آنلاین " ؟

یه بهانه هایی میاریم برای در رفتن از زیر هزینه ها و هرجوری خودمونو بی تقصیر نشون میدیم .

بیایم کمی واقع گرا باشیم : کسی چیزی رو که دوست داره خریداری می کنه .

حال یه سری دلایل بیاریم که بله سرعت نت محدوده محدودیت حجم داریم ، بابامون پول توجیبی نمی ده ، شهریه دانشگاهم مونده ، کارگرم باید خرج خودم و 9 تا بچمو بدم و و و و و .... .

خوشبختانه این فرهنگ جا افتاده که گروهی از کاربران دارند روی به خرید محصولات امنیتی مثل آنتی ویروس ها و ... می کنند . امیدوارم همین روند در ارتباط با بازی ها هم اتفاق بیفته .

شاید کرک کردن ویندوز اجبار باشه چون بهش احتیاج داریم در اکثر کارهای روزانه و هزینه زیادی برای خرید لایسنس ویندوز باید متقبل بشیم . اما بازی کردن فیفا یه اختیار هست نه اجبار .

شخصا کرک کردن نرم افزار هارو قبول دارم . چون وقتی می خوای یه نرم افزاری رو بخری ، برخی فروشندگان میان در نسخه دمو برخی قابلیت هارو غیر فعال می کنند که آزار دهندست . لذا استفاده از کرک میتونه دسترسی مارو به برخی قابلیت های غیر فعال در مدت تست ممکن کنه . پس اگر من از نرم افزار خوشم اومد ، می تونم خریداریش کنم .
    این صحبتی هست که در اکثر نرم افزار های کرک هم مشاهده میشه : اگر ازش خوشتون اومد ، بخریدش !

10. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کلا درآمد ایرانی ها کمه وگرنه من هم با خرید نسخه اصلی فیفا مشکلی ندارم، تنها بازی ای هست که 1 سال منو سرگرم میکنه و به نظرم 1 سال سرگرم شدن ارزش پرداخت 150 رو داره

ولی راستش چه کنیم که بد عادت شدیم

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوست عزیز رو جلد فیفا 15 نوشته " فقط بازی آنلاین " ؟

یه بهانه هایی میاریم برای در رفتن از زیر هزینه ها و هرجوری خودمونو بی تقصیر نشون میدیم .

بیایم کمی واقع گرا باشیم : کسی چیزی رو که دوست داره خریداری می کنه .

حال یه سری دلایل بیاریم که بله سرعت نت محدوده محدودیت حجم داریم ، بابامون پول توجیبی نمی ده ، شهریه دانشگاهم مونده ، کارگرم باید خرج خودم و 9 تا بچمو بدم و و و و و .... .

خوشبختانه این فرهنگ جا افتاده که گروهی از کاربران دارند روی به خرید محصولات امنیتی مثل آنتی ویروس ها و ... می کنند . امیدوارم همین روند در ارتباط با بازی ها هم اتفاق بیفته .

شاید کرک کردن ویندوز اجبار باشه چون بهش احتیاج داریم در اکثر کارهای روزانه و هزینه زیادی برای خرید لایسنس ویندوز باید متقبل بشیم . اما بازی کردن فیفا یه اختیار هست نه اجبار .

شخصا کرک کردن نرم افزار هارو قبول دارم . چون وقتی می خوای یه نرم افزاری رو بخری ، برخی فروشندگان میان در نسخه دمو برخی قابلیت هارو غیر فعال می کنند که آزار دهندست . لذا استفاده از کرک میتونه دسترسی مارو به برخی قابلیت های غیر فعال در مدت تست ممکن کنه . پس اگر من از نرم افزار خوشم اومد ، می تونم خریداریش کنم .
    این صحبتی هست که در اکثر نرم افزار های کرک هم مشاهده میشه : اگر ازش خوشتون اومد ، بخریدش !
    شما مثل اینکه کلا منظور بنده رو متوجه نشدید !! آدم تو زندگیش ممکنه از چیزهای زیادی خوشش بیاد (من نگقتم که فیفا فقط برای آنلاینه . دوستمون گفتن اوریجینال بخریم تا آنلاین بازی کنیم و بنده در اون مورد هم توضیح دادم) ولی وقتی شرایطش نیست چه طور باید بهش برسه ؟ شما خودت ممکنه از ماشین بوگاتی خوشت بیاد . آیا می تونی بخریش ؟ الان هر دلیلی هم میاری بنده باید بگم نه شما همش داری بهانه میاری ؟!!!!

13. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

شما مثل اینکه کلا منظور بنده رو متوجه نشدید !! آدم تو زندگیش ممکنه از چیزهای زیادی خوشش بیاد (من نگقتم که فیفا فقط برای آنلاینه . دوستمون گفتن اوریجینال بخریم تا آنلاین بازی کنیم و بنده در اون مورد هم توضیح دادم) ولی وقتی شرایطش نیست چه طور باید بهش برسه ؟ شما خودت ممکنه از ماشین بوگاتی خوشت بیاد . آیا می تونی بخریش ؟ الان هر دلیلی هم میاری بنده باید بگم نه شما همش داری بهانه میاری ؟!!!!
    قطعا اگر خوشم بیاد و هزینش رو داشته باشم می رم میخرم اما :

1 - اگر هزینش رو نداشتم نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
    2 - اگر دیدم با کمی پس انداز در عرض 6 ماه می تونم بوگاتی رو بخرم نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
    3 - اگر دیدم با پول بوگاتی که دارم می تونم در بورس سرمایه گذاری کنم و سود بیشتری گیرم بیاد ، نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
    4 - اگر دیدم می تونم با برادرم شریک بشم و یه بوگاتی بخرم ، نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این دوستمون که میگه برین اورجینال بخرید درست میگه .اورجینالش خیلی خوبه حال میده ولی داداش گلم صدات از جای گرم درمیاد . شمایی که یه روز وقت گذاشتی از صبح زدی بیرون برا خرید یه دسته بازی اخرشم به قول خودت نود تومن خرج کردی حتما وضع مالیت خوبه (خدا بیشتر بده انشاالله روز به روز بهتر بشه) ولی عزیز من اکثریت مردم نمیتونن 200 تومن بدن یه بازی بخرن. همه ما هم میدونیم که اورجینالش بهتره بر منکرشم لعنت. داداش اونی که باید باشه نیست . پووووووووووول پول نیست

16. 5 کاربر از 88mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

قطعا اگر خوشم بیاد و هزینش رو داشته باشم می رم میخرم اما :

1 - اگر هزینش رو نداشتم نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
    2 - اگر دیدم با کمی پس انداز در عرض 6 ماه می تونم بوگاتی رو بخرم نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
    3 - اگر دیدم با پول بوگاتی که دارم می تونم در بورس سرمایه گذاری کنم و سود بیشتری گیرم بیاد ، نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
    4 - اگر دیدم می تونم با برادرم شریک بشم و یه بوگاتی بخرم ، نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
    ما که نمیریم کلید بوگاتی همسایه رو ورداریم . یکی دیگه بر میداره شر میکنه بین همسایه ها ما هم استفاده می کنیم کلا مثل اینکه شما نداشتن حالیت نیست ندارم اگرم داشته باشم خرید بازی در اولویت نیست کرک اومد بازی می کنیم نیومد هم فدای سرم ، بازی نمی کنمحالا شما می خوای اسمشو بذار بهانه ولی به نظر من منطقیه . اگه شرکت تو ایران نمایندگی داشت و مثلا قیمتش 8 تا 25 تومن بود قطعا منم می خریدم ولی 200 هزار تومن
    بهتره بحثو همین جا تموم کنیم چون تایپک داره به بی راهه میره.
    Last edited by TimeWarp; 04-02-2015 at 22:51.

18. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •