ببینید بچه ها من نمیگم کاپ و تاون هال بی تاثیره نه!... ما همه می دونیم مثلا اگه ما تاون هشت باشیم وقتی دهکده های تاون هفت یا پایین تر رو می زنیم لوت کمی از زدن مخازنش بدست میاریم این رو توی هر دفعه آپ کردن تاون هال اخطار میده و چیز بدیهی هست و اینکه اگه مثلا تاون هال هشت یا نه باشید کاپتون هم زیر 1200 باشه تقریبا باید یک ساعت فایند بزنید تا یه دهکده درست درمون و زدنی براتون گیر بیاره ولی واقعیت اینه بعضی روزا به صورت باورنکردنی لوت خوب میشه که همین هم همه گیر نیست ممکنه برای شما اتفاق بیفته ولی برای کس دیگه ای نه بطور مثال روز چهارشنبه سوری دقیقا صبحش یعنی روز سه شنبه هفته پیش من در حدود 20 اتکی که تا ظهر داشتم حدود شش میلیون گلد و اکسیر و 24 هزار دارک اکسیر جمع کردم که خودم از ناباوری داشتم عقلمو از دست می دادم چیزی که نه قبلش تجربه کردم و نه بعدش و الان از هفته پیش بهترین اتکام دویست و خورده ای هزار تایی میشن و همگی رو توی کاپ های بین 1150 الی 1800 زدم ولی توفیر زیادی به حالم نداشت گل سر سبد اتکم هم همون صبح هفته پیش چهارشنبه سوری بود که 680 هزار تا گلد و اکسیر + 2600 تا دارک از یک دهکده زدم دهکده هم که چه عرض کنم احسان بود! طرف تاون هالش 10 بود و تمام تولید کننده هاش لول 12 و در عین هال سازه های دفاعیش از دم لول دو یا سه بودن من نمی دونم چجوری این دهکده رو سرهم کرده البته این آدما با خرید زیاد جم دهکده رو به شکل دلخواه در میارن و یه جورایی دلخوشی می کنن.
توصیه من به دوستان اینه که اگه مشکل پول دارن و بیکاری کارگرا براشون مشکل سازه اول از مپ های فارمینگ استفاده کنن و برای اتک ها اگه گوشیشون روت هست ایکس مود استفاده کن و وقتی می بینن کاپ رو بالا می برن یا هر کاری می کنن لوت نمیده سعی کنن برای چند ساعت بیخیال اتک بشن و ساعاتی بعد اتک بزنن شاید وضعیت لوت به نفعشون بشه در برخی ساعات یا برخی روزها لوت دادن ها عجیب میشه معمولا این مسایل توی روزای دوشنبه و سه شنبه زیاد اتفاق می افته برای من اینطوره یعنی روزایی که دیتابیس ها ریست میشه که می دونید دوشنبه ها هست به صورت یک هفته در میان تو این روزا اتک بزنید ضرر نمی کنید