تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 300 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببینید بچه ها من نمیگم کاپ و تاون هال بی تاثیره نه!... ما همه می دونیم مثلا اگه ما تاون هشت باشیم وقتی دهکده های تاون هفت یا پایین تر رو می زنیم لوت کمی از زدن مخازنش بدست میاریم این رو توی هر دفعه آپ کردن تاون هال اخطار میده و چیز بدیهی هست و اینکه اگه مثلا تاون هال هشت یا نه باشید کاپتون هم زیر 1200 باشه تقریبا باید یک ساعت فایند بزنید تا یه دهکده درست درمون و زدنی براتون گیر بیاره ولی واقعیت اینه بعضی روزا به صورت باورنکردنی لوت خوب میشه که همین هم همه گیر نیست ممکنه برای شما اتفاق بیفته ولی برای کس دیگه ای نه بطور مثال روز چهارشنبه سوری دقیقا صبحش یعنی روز سه شنبه هفته پیش من در حدود 20 اتکی که تا ظهر داشتم حدود شش میلیون گلد و اکسیر و 24 هزار دارک اکسیر جمع کردم که خودم از ناباوری داشتم عقلمو از دست می دادم چیزی که نه قبلش تجربه کردم و نه بعدش و الان از هفته پیش بهترین اتکام دویست و خورده ای هزار تایی میشن و همگی رو توی کاپ های بین 1150 الی 1800 زدم ولی توفیر زیادی به حالم نداشت گل سر سبد اتکم هم همون صبح هفته پیش چهارشنبه سوری بود که 680 هزار تا گلد و اکسیر + 2600 تا دارک از یک دهکده زدم دهکده هم که چه عرض کنم احسان بود! طرف تاون هالش 10 بود و تمام تولید کننده هاش لول 12 و در عین هال سازه های دفاعیش از دم لول دو یا سه بودن من نمی دونم چجوری این دهکده رو سرهم کرده البته این آدما با خرید زیاد جم دهکده رو به شکل دلخواه در میارن و یه جورایی دلخوشی می کنن.

توصیه من به دوستان اینه که اگه مشکل پول دارن و بیکاری کارگرا براشون مشکل سازه اول از مپ های فارمینگ استفاده کنن و برای اتک ها اگه گوشیشون روت هست ایکس مود استفاده کن و وقتی می بینن کاپ رو بالا می برن یا هر کاری می کنن لوت نمیده سعی کنن برای چند ساعت بیخیال اتک بشن و ساعاتی بعد اتک بزنن شاید وضعیت لوت به نفعشون بشه در برخی ساعات یا برخی روزها لوت دادن ها عجیب میشه معمولا این مسایل توی روزای دوشنبه و سه شنبه زیاد اتفاق می افته برای من اینطوره یعنی روزایی که دیتابیس ها ریست میشه که می دونید دوشنبه ها هست به صورت یک هفته در میان تو این روزا اتک بزنید ضرر نمی کنید

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

فروش اکانت لول 60 با 4 کارگر
    با قیمت 80 هزار تومن
    لطفا فقط در وایبر و واتس اپ پیام بدین و بگین که از طرف سایت پی سی ورلد هستین 09175876274

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از طریق شبیه سازه VMware Workstation آندوید رو اجرا کردم و از داخل آندروید شبیه سازی شده کلش رو دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده
    کسی تا حالا از این راه تونسته کلش رو اجرا کنه ؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

من از طریق شبیه سازه VMware Workstation آندوید رو اجرا کردم و از داخل آندروید شبیه سازی شده کلش رو دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده
    کسی تا حالا از این راه تونسته کلش رو اجرا کنه ؟
    Clash of clans برا پردازنده های ARM نوشته شده . برای پردازنده های x86 باید مترجم ARM به x86 و کلی مکافات دیگه نصب باشه . از سایر شبیه ساز ها مثل bluestacks استفاده کنین

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برخی فکر می کنن بهترین برنامه برای اجرای اندروید و کلش بر روی پی سی بلواستکز هست که سخت در اشتباهن! بهترین برنامه و استیبل ترین برنامه اندی هست که به قدری حرفه ای و فوق العاده اس که حتی با بلواستکز مقایسه شدنش هم برای بلواستکز افتخار محسوب میشه... بلواستکز سرتاپاش باگ و ایرادات مختلف هست و برو روی خیلی از سخت افزار ها ناسازگاریش بینهایت زیاده و در پی اون شما شاهد استاپ وورکینگ میشید بخصوص روی سیستم عامل سون... برای دوستانی که سیستم نسبتا قوی دارن شدیدا توصیه می کنم اندی رو استفاده کنن و برای همیشه نرم افزار ضعیف بلواستکز رو فراموش کنن

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

برخی فکر می کنن بهترین برنامه برای اجرای اندروید و کلش بر روی پی سی بلواستکز هست که سخت در اشتباهن! بهترین برنامه و استیبل ترین برنامه اندی هست که به قدری حرفه ای و فوق العاده اس که حتی با بلواستکز مقایسه شدنش هم برای بلواستکز افتخار محسوب میشه... بلواستکز سرتاپاش باگ و ایرادات مختلف هست و برو روی خیلی از سخت افزار ها ناسازگاریش بینهایت زیاده و در پی اون شما شاهد استاپ وورکینگ میشید بخصوص روی سیستم عامل سون... برای دوستانی که سیستم نسبتا قوی دارن شدیدا توصیه می کنم اندی رو استفاده کنن و برای همیشه نرم افزار ضعیف بلواستکز رو فراموش کنن
    bluestacks برای اجرای بهینه نرم افزار های اندروید روی PC تهیه شده به همین دلیل برخی بهینه سازی ها روی نسخه اندروید اون ایجاد شده برخلاف genymotion و andy که فقط سعی کردن یه تجربه اندرویدی روی PC به شما بدن .

توی تاپیک زیر یه مقایسه کلی بین بنچ مارک های شبیه سازهای مختلف انجام شده که میتونین مطالعه کنین .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از نظر پشتیبانی سخت افزاری هم به دلیل عدم وابستگی Bluestacks به VT-X رنج بیشتری از پردازنده هارو پشتیبانی می کنه نسبت به سایر شبیه ساز ها .

ممکنه برخی تبلیغات برای نشون دادن برتری برخی شبیه سازها نسبت به bluestacks انجام بشه اما برای اجرای بهینه نرم افزار ها هیچکدام پای رقابت با bluestacks رو ندارند .

فراموش نکنین یه تفاوت اساسی هستش بین اجرای بهینه نرم افزار ها و تجربه اندرویدی .

نهایت مشکلی که با bluestacks و clash of clans بخورین X mode هستش. چون Bluestacks از رام بر پایه معماری x86 استفاده می کنه و xmode هنوز روی x86 به خوبی جواب نمیده
    Last edited by Public Enemy; 24-03-2015 at 13:00.

10. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز من چیکار به تبلیغات دارم! من خودم بلواستکز رو قبل از اندی تجربه کردم و ابداً قبول ندارمچون با 90 درصد دستگاه هایی که روشون نصب کردم دیدم سازگار نیست
    لپ تاپکه مدل MSI CX640DX i7 هست
    سیستم که سی پی یوش i5 هست مادربورد Z68 GD55 و رم 8 کورسایر
    سیستم داداشم که مادربوردش الایت و سی پی فنوم 4 هست
    سیستم برادر خانومم که مادربوردش گیگا P43 هست با رم 8 و سی پی یو کواد کور 8400 اینتل

ولی خداییش مادربورد های ایسوس رو تست نکردم ولی ظاهرا کسانی که بورد ایسوس دارن از بلو استکز راضی هستن

حالا چون توی ایران از ایسوس زیاد استفاده میشه بیشتر افراد فکر می کنن بلواستکز سازگاری زیادی با سخت افزارا داره... من حتی یک صدم درصد هم شک ندارم شما برنامه اندی رو نه نصب کردی و نه استفاده کردی برای همین به این راحتی در موردش نظر می دی... در حالی که من اوایل با بلو استکس و نسخه های مختلفش (روت شده / روت نشده/ نسخه نصبی آنلاین) درگیر بودم و کلکسیونی از مشکلات که توی عمرم در استفاده از هیچ نرم افزاری ندیده بودم فقط در اثر استفاده از بلواستکز دیدم بلواستکز با سیستم کشتی می گیره اینو دیگه همه می دونن دوست من... شما قبل اینکه در مورد نرم افزار اندی نظر بدید توصیه می کنم استفاده کنید و بعد بیایید نظراتتون رو بگید ما هم استفاده کنیم

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

این بلو رو فقط به همون دلیل مشکلش با ایکس مود من پاک کردم البته یه مشکل دیگه هم که بود نمی دونم چرا ولی یکمی با برنامه ایتونز مشکل داشت و باعث میشد برنامه باز نشه ! تا پاک کردم آیتونزم درست شد !

حالا یه سوال دوستان بین این برنامه ها کدومش با ایکس مود مشکل نداره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ایکس مود روی اندی نصب میشه ولی روت اکزس نمیده با اینکه روت هم میشه اندی ولی ایکس مود قبول نمیشه رو بلواستکز هم میگفتن نصب میشه اجرا هم میشه والا من خودم شخصا ندیدم

15. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

توی windroye هم جواب نمیده . به نقل از پیج xmodegames :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •