تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 266 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با سلام

دوستان شما ورژن جدید انرژی منیجر را برای ویندوز 8.1 نصب کرده اید ؟

مشکل ورژن قبلی که چینی بود و در نهایت مجبور به استفاده از ورژن ویندوز 7 درویندوز 8.1 شدیم که آن هم با قطع جریان برق تنظیمات ریست می شد ، در این ورژن جدید کاملاً برطرف شده است ؟

ممنون می شوم اگر نصب کرد ه اید ، بنده را راهنمایی نمایید .

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    خواستم بدونم صفحه نمایش مات این لپتاپ HD هست یا FHD?!

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه خواهش داشتم ... یکی از شما که میتونه و براش مقدوره خواهش دارم که تنظیمات نور صفحه نمایش رو ببره بالاترین حد و یک عکس از صفحه بگیرید! خداییش کلی کلیپ از همه جا دیدم و نمیتونم تصمیم بگیرم و تاکید میکنم نور صفحه بالا باشه ... ممنون میشم این لطف رو یکی از دوستان انجام بده.
    متاسفانه با بودجه من این لپتاپ رو کاغذ بهترین گزینست... و من اکثرا با لپتاپ قبلیم داخل منزل کار میکردم . و فیلم دیدن هم یکی از بیشترین کارایی هست که با لپتاپ انجام میدم.. هر چی نظرات کاربرای سایتهارو میخو.نم میبینم همه میگن صفحه مات بدرد فیلم دیدن یا بازی کردن نمیخوره... با این کانفیگ یعنی واقعا صفحه انقدر ضعیف هست که فیلم دیدن هم درست نشه دید؟!
    Last edited by hasanoooooooo; 06-06-2014 at 01:30.

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام
    خواستم بدونم صفحه نمایش مات این لپتاپ HD هست یا FHD?!
    مدل hd که تو ایرانه ماته
    fhd رو نمیدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان یه خواهش داشتم ... یکی از شما که میتونه و براش مقدوره خواهش دارم که تنظیمات نور صفحه نمایش رو ببره بالاترین حد و یک عکس از صفحه بگیرید! خداییش کلی کلیپ از همه جا دیدم و نمیتونم تصمیم بگیرم و تاکید میکنم نور صفحه بالا باشه ... ممنون میشم این لطف رو یکی از دوستان انجام بده.
    متاسفانه با بودجه من این لپتاپ رو کاغذ بهترین گزینست... و من اکثرا با لپتاپ قبلیم داخل منزل کار میکردم . و فیلم دیدن هم یکی از بیشترین کارایی هست که با لپتاپ انجام میدم.. هر چی نظرات کاربرای سایتهارو میخو.نم میبینم همه میگن صفحه مات بدرد فیلم دیدن یا بازی کردن نمیخوره... با این کانفیگ یعنی واقعا صفحه انقدر ضعیف هست که فیلم دیدن هم درست نشه دید؟!
    من نمیدونم چرا دوستان این حرفو میزنن ! من خودم الان پای PC نشستم و بعد 2-3 ساعت کار چشم درد میگیرم اما پای لپ تاپ نه و روشنایش خیلی خوبه و کیفیتشم همینطور اما خوب FULL HD نیست و زاویه دیدش محدوده و تو بازی و فیلم اصلا اذیت نمیکنه مگر اینکه توقع LED رو داشته باشی ازش

ببین لپ تاپه خوبیه و بهترین کار اینه که بری و از نزدیک موقع خرید ببینیش و بگی میخوام کیفیت صفحشو ببینم بعد اگه خوب بود بخرم.
    ولی من میگم خوبه ...

6. 2 کاربر از فرخند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کیفیتش اونقدر با لپ تاپای دیگه فرق نداره که بشه ضعیف حسابش کرد اما تو نور سفید آدم احساس میکنه یه برچسبی رو صفحه هست با اینحال من همیشه دارم بازی میکنم باهاش و مشکلی هم ندارم
    من فعلا دوربین دم دست ندارم، یکی دو روز دیگه عکس میزارم بین

8. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کیفیتش اونقدر با لپ تاپای دیگه فرق نداره که بشه ضعیف حسابش کرد اما تو نور سفید آدم احساس میکنه یه برچسبی رو صفحه هست با اینحال من همیشه دارم بازی میکنم باهاش و مشکلی هم ندارم
    من فعلا دوربین دم دست ندارم، یکی دو روز دیگه عکس میزارم بین
    دمت گرم داداش .... یعنی موقع فیلم دیدن ادم تو ذوقش نمیخوره؟ و به خودش لعنت نمیفرسته برا این صفحه؟ حالا ممنونت میشم هر وقت تونستی عکسی چیزی بگیر اگه فیلم هم پلی کنی خیلی خوب میشه ... دمت گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دمت گرم داداش .... یعنی موقع فیلم دیدن ادم تو ذوقش نمیخوره؟ و به خودش لعنت نمیفرسته برا این صفحه؟ حالا ممنونت میشم هر وقت تونستی عکسی چیزی بگیر اگه فیلم هم پلی کنی خیلی خوب میشه ... دمت گرم
    اگه فقط فیلم می بینی چه اصراری به خرید این مدله یه 100 200 بذار روش ایسر v3 بگیر با صفحه فول اچ دی فقط یک کم گرافیکش ضعیفتره و سی پی یوش
    اگرم قصدت این مدله بدون که 3 4 هفته که باهاش کار کنی به کیفیت صفحش عادت میکنی
    مهمترین حسنش از نظر من اینه که دمای بدنه دستگاه در همه مواقع به جز بازی مثل حالتیه که انگار سیستم خاموشه.....
    Last edited by ari67; 06-06-2014 at 09:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه فقط فیلم می بینی چه اصراری به خرید این مدله یه 100 200 بذار روش ایسر v3 بگیر با صفحه فول اچ دی فقط یک کم گرافیکش ضعیفتره و سی پی یوش
    اگرم قصدت این مدله بدون که 3 4 هفته که باهاش کار کنی به کیفیت صفحش عادت میکنی
    مهمترین حسنش از نظر من اینه که دمای بدنه دستگاه در همه مواقع به جز بازی مثل حالتیه که انگار سیستم خاموشه.....
    نه داداش فقط فیلم که نیست... منتها خیلی فاکتورها هست... بدنه v3 یک اشغال به تمام معناست! اثر انگشت رو قورت میده... از یه طرف هم زیاد به acer حس خوبی ندارم...
    کلا 30 درصد کار من فیلم دیدن با ان لپتاپ هست... بقیش باید با نرم افزارهای مهندسی کار کنم بخاطر همین کیفیت صفحه نمایش باید حداقل مورد قبول باشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه داداش فقط فیلم که نیست... منتها خیلی فاکتورها هست... بدنه v3 یک اشغال به تمام معناست! اثر انگشت رو قورت میده... از یه طرف هم زیاد به acer حس خوبی ندارم...
    کلا 30 درصد کار من فیلم دیدن با ان لپتاپ هست... بقیش باید با نرم افزارهای مهندسی کار کنم بخاطر همین کیفیت صفحه نمایش باید حداقل مورد قبول باشه...
    با این اوصاف بهترین گزینه همینه برات چون به جز صفحه نمایش بقیه فاکتورها رو به خوبی کنار هم جمع کرده
    قضیه این لپ تاپ مثل این میمونه که پول یک کاسه آش میدی ولی 1.5 کاسه آش میخوری
    تو رنج زیر 3 تومن بهتر از این پیدا نمی کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •