سلام
سونی چیزی نداره که پردازنده نسل چهار داشته باشه. یا قرار نیست به این زودی ها وارد بازار بشه.
سلام
سونی چیزی نداره که پردازنده نسل چهار داشته باشه. یا قرار نیست به این زودی ها وارد بازار بشه.
بله دوست عزیز موجود هست که مدلش هم Sony VAIO Pro 13 svP13218PA/B میباشد که هم اکنون ال دیجیتال موجود برای فروش داره و قیمتش 6300 میباشد که دارای پردازنده CORE I7 4500U میباشد ولی اینو بدونید که پردازندش ضعیفه و از لحاظ قدرت پردازش تقریبا یه چیزی تو اندازه های CORE I7 3537U میباشد و این مدل لپ تاپ اینطور که به نظر میرسه خیلی باید کم مصرف باشه چون هم دارای پردازنده سری U هست و هم دارای گرافیک انبرد 4400 و دارای 256GB هارد جامد یا همون SSD میباشد.
ممنون بیخیال شدم ، یه y510p میگیرم تو این چند روزه.
پردارنده نسل سوم و چهارم فرقشون چیه؟
نسل چهارم خیلی قویتر یا مصرفش کمتر ؟؟ چقدر
مثلا i7 نسل سوم با i7 نسل چهارم چه فرقی داره ؟
یکی من رو روشن کنه تا تصمیم رو بگیرم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
بچه ها لطفا جواب بدین....
میخوام بدونم y510 بهتره یا aspire v3 772g?
این aspire v3 قیمتش چقد بشه خریدش می ارزه؟الان 4400..
این v3 فقط یک کانفیگش توی ایران اومده یا کانفیگ دیگه ای هم اومده؟اگه اومده چیه؟
کار gtx با gt فرقش چیه؟؟؟؟
Gtx 760m کارتش خیلی خوبه یا نه؟؟؟؟؟
فرقشون بیشتر توی تولید گرما و مصرف باطری محسوس هست
حدود 20 درصد باطری کمی استفاده می کنه و حدود 30 درصد تولید گرمای کمتر.
سری Gtx مخصوص گیمر هاست و قدرت زیادی داره همونطور که در سری از ROG ایسوس(سری g)از سری gtx توی کارت گرافیکش استفاده شده و مسلما قیمت زیادی هم دارن.
اتفاقا شما بهترین انتخاب رو کردین و در کل به نظر من سونی خیلی داره قیمت ها رو ناجور بالا میبره البته من باز از این برند نمیخوام بد بگم و من حتی یه مدل از سونی رو خودم دارم اما در کل سونی خیلی داره لپ تاپ هاشو گرون میفروشه که خیلی هم بی دلیل هست و به همین دلیل هست که در سال 2012 رتبش 2 پله سقوط کرد.
سلام
امروز من کل بازار کامپیوتر ها در تهران رو برای Y510 گشتم نبود که نبود.این هم رفت کنار N550 فقط N46 با پردازنده هاسول و صفحه نمایش 14 اینچی چند جا بود از 3130 تا 3200
راستی دوستان راهنمایی کنند این لب تاپ ایسر جدید 17 اینچی که جدید اومده کیفیتش چطوره.قیمتش خیلی بالاست 4400 ملیون به نظرم صبر کنیم N550 بیاد بهتره؟کلا مارک ایسر و این مدلش چطوره؟ کسی از دوستان اگر این مدل رو گرفته لطفا یک توضیحی در مورد عملکردش بده؟
Last edited by ps2005; 17-09-2013 at 22:45.
من تو یه سایتی دیدم نوشته بود اگه y510p slr بشه به اندازه GTX 770 جواب میده ؛)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)