تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 249 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اینکه مایلی کهن با علی دایی مشکل داره چه ربطی به این مسایل که شما مطرح کردی داره شروع کننده این بحث هم که علی دایی نبوده دوست عزیز

چند سال قبل هم مایلی کهن بابت همین جور مصاحبه علیه علی دایی کارش به دادگاه کشید و اونجا ممنوع المصاحبه شد که دیگه علیه شخص علی دایی مصاحبه نکنه

بعد علی دایی باز هم بزرگی کرد شکایتش پس گرفت این بخشید که باز این جناب شروع کرد به زدن حرفهایی که در حد واندازه خودش نیست یک جا باید کار تمام بشه دیگه

مشکل ایشون اینه اول فصل تو لیست سرمربیگری پرسپولیس بوده بعد علی دایی به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شد داره از اینجا میسوزه
    Last edited by clau; 07-10-2013 at 20:47.

2. 12 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ما میگیم اصلاً مایلی کهن دشمن پرسپولیسه ما وظیفمون چیه بریم در خونش شعار بدیم و تیممونو تنها بگذاریم ؟
    یه کم سیاست داشته باشیم نه فقط هوادارا رأس پرسپولیس مدیراش مربیاش همه و همه حاشیه ساز که بهتر بگم حاشیه بازن بگذارید به صراحت بگم با این منش که کاملاً عامدانه هم از طرف خودی ها صورت میگیره و خیلی هم بهش میبالن پرسپولیس حالا حالاها رنگ موفقیتم نمیبینه
    این کارها سهوی نیست اینو دیگه یه بچه دوساله هم میفهمه که این کارا عاقبت خوشی نداره پس نتیجه میگیریم پرسپولیسو خودیا دارن نابود میکنن و همه هم اینو خوب میفهمیم

اما ما هوادارای واقعی چه گناهی کردیم داریم هر سال این حماقتارو میبینیم هرسال یه فیلمی برامون درست میکنن و نمیگذارن تیم یه نفسی بکشه ؟ تیم داشت رو روند بردش قدم میگذاشت این آقای دایی باز شروع کرد اون شکایتا و اون هیاهوهای خاص خودشو دامن زد که چی ؟ آقای دایی تیمتو بچسب آینده تاریک باشگاهو یه کاری کن دعوا با مایلی کهن به تیم ما لطمه میزنه کی میخواهیم این مسائل ساده رو بفهمیم و چشمامونو ببندیم هی به اینو اون فحش بدیم ؟ این احساسات و افراط هم نیست این اوج ظلم به تیمه که بعضیا فقط منتظرن به یه چیزی گیر بدن و به اسم دفاع از پرسپولیس با این حاشیه ها خود پرسپولیس و یه فصل دیگشو به نابودی بکشن
    آخه واقعاً تا کی میخواد این روند ادامه پیدا کنه؟
    Last edited by dashmojtaba; 07-10-2013 at 12:43.

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی متأسفم که سناریوی تکراریتون سالهاست دارید ادامه میدید و تکرار و تکرارو تکرارم میکنیدو و عین خیالتونم نیست!
    والا دیوارای این اتاق از رو رفتن !
    اول یه مربی خارجی میارید که اصلاً نمیدونه ایران چه خبره بعد یه مربی خوبو مثل گلمحمدی به نیمفصل نمیکشه لجنمالش میکنیدو بعدم طبق معمول این دایی که متخصص به حاشیه کشیدنه به پرسپولیسی میارید که سالهاست همین حاشیه نابودش کرده متأسفم برای سیاست هاتون آقایون بصطلاح پرسپولیسی واقعاً میگن هرکسی را بهر کاری ساختند استاد دایی حاشیه سازم برای نابودی پرسپولیس ساختن و مدیرای دلسوزم همینو میدونن که به تناوب میارنش تا یه نیمچه هنر رو کنه و دوباره دوسال دیگه محض نیاز به هیاهو میارنش !!
    چی میگم برا خودم حالا با حرفای من چیزی عوض میشه وقتی هیچکسی دلش نمسیوزه الان سالهاست داریم این فیلم فجیعو میبینیم هیچکسم بهش خاتمه نمیده
    واقعاً که چه عبث برای پرسپولیس غصه میخورم من
    Last edited by dashmojtaba; 07-10-2013 at 12:51.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دايي: به حقيقي و غريبي نياز داريم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ادعاي محسن قهرماني مبني بر تماس تلفني با او را تکذيب کرد.
    علي دايي در واکنش به ادعاي محسن قهرماني مبني بر اينکه پيش از آغاز ليگ براي کمک به يک نيازمند با دايي تماس گرفته اما سرمربي پرسپوليس به او جواب رد داده گفت: من صددرصد اين صحبت‌ها را تکذيب مي‌کنم. بنده هيچ موقع با قهرماني صحبت نکردم و مي‌دانم اين مسائل را به اين آقا ياد داده‌اند که بگويد.

به گزارش تسنيم،وي ادامه داد: چرا الان قهرماني اين صحبت‌ها را مطرح مي‌کند و چرا در برنامه 90 فدراسيون فوتبال اين ادعاها را اعلام نکرد؟ او چنين درخواستي از من نداشته و تلفني با من صحبت نکرده است. ادعاي او دروغ است و اگر مدعي شده با من تلفني صحبت کرده بايد پرينت اين مکالمه را به همه نشان دهد. هيچ تماسي بين من و قهرماني پيش از آغاز ليگ صورت نگرفته؛ بالاخره ايشان بايد با يک شماره با من تماس گرفته باشد. او بايد بگويد با چه شماره‌اي با من صحبت کرده است.

سرمربي پرسپوليس در ادامه در واکنش به اين مسئله که آيا به ميلاد غريبي و رضا حقيقي براي جدايي از اين تيم رضايت‌نامه خواهد داد يا خير، اظهار داشت: اصلا و ابدا چنين مسئله‌اي صحت ندارد. ما به هر دوي اين بازيکنان نياز داريم و آنها تا زماني که با پرسپوليس قرارداد دارند پيش ما مي‌مانند. مطمئنا هر کسي که تمرينات از نظر فني خوب باشد و رضايت کادر فني را به دست بياورد مورد استفاده قرار خواهد گرفت. ما روي هر دوي اين بازيکنان حساب باز کرديم.

دايي در پاسخ به اين سوال که آيا پرسپوليس براي جذب کريم انصاري‌فرد برنامه‌اي دارد، تاکيد کرد: چنين مسئله‌اي مطرح نيست و ما دنبال کسي نيستيم. تمام اين صحبت‌ها شايعه است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام به پرسپولیسیهای گل
    خب یه سفر زدیم به بدن و سرحال برگشتیم خوش اومدیم

بازی صبا رو توی سفر دیدم 15 دقیقه اول باید کارو تموم میکردیم خیلی خوب بازی میکردن خیلی خوب از هم دیگه حمایت میکردن
    برای حاجی مایلی واقعا متاسفم که توی ورزشگاه ازادی مقابل استقلال میاد باز بازی میکنه و حمله میکنه اما جلوی پرسپولیس فقط دنبال یه مساوی بود

مایلی کهن هم فهمیده بود که برای مقابله با مربع هجومی پرسپولیس باید جمع بشه
    توی همون 15 دقیقه اول که به خیال خودش اومده بود پرسپولیس رو غافلگیر کنه و یه گل زود هنگام بزنه پشت سر هم دروازش تهدید میشد
    اما بعدش کلا کشید عقب و رفت سراغ بازی از کناره ها و گرفتن خطا توی این مناطق
    صبا یه توپ فرستاد و با خوش اقبالیش جایی رفت که 300 سال دیگه هم نمیره
    عدالت در این بازی یعنی برد پرسپولیس با اختلاف دو سه گل
    نیمه دوم به تیر زدیم از رو خط دروازه صبا خودمون توپ رو بیرون کشیدیم و...

بهترین بازی تیم در بازیهای خارج از خانه بود نیمه دوم بازی با ذوب آهن رو هم خیلی خوب بازی کردیم ولی اینجا تعداد موقعیتامون بیشتر بود

خط دفاعیمون هم مثل همیشه عالی بود (دو نفر میانی)
    عنایتی هیچ کاری نتونست بکنه
    نیمه اول یه حرکت کرد و یه دریبل سرپا به سید جلال زد که توپ قبلش از خط طولی رفته بود بیرون
    نیمه دوم هم یه ضربه قوسی زد نیلسون گرفت که مشخص بود توی آفسایده

سید جلال یکی دوتا اشتباه داشت اما بنگر مثل اکثر بازیای این فصل عالی بود
    خدا ازش نگذره که مدافعای سوتی لیگ رو دعوت میکنه اما بنگر رو با این آمادگی خیلی راحت کنار میذاره خدا ازش نگذره

مشکل فعلی تیم که باید به سرعت رفع بشه از کار افتادن مربع هجومی تیم در زمان فشرده بازی کردن تیمای دیگه هست
    یعنی صادقیان عالیشاه و خلعتبری هنوز نتونستن در مقابل دفاع فشرده هم دیگرو خوب پیدا کنن در نتیجه سید صالحی هم از دور خارج میشه البته من 90 درصد داستان رو به این خاطر میدونم که اینا هنوز نتونستن با هم هماهنگ بشن

اما داوری
    مشخص بود که در افتادن دایی با این قشر در هر صورت برای پرسپولیس ضررهایی داره
    اون از بیانیه دادن داورا اینم از داوری کردنشون که هر آدم عاقلی با قرار دادن صحنه های برخورد در این بازی متوجه ناراحت بودن داور از دست پرسپولیس و دایی میشه
    ضربه آخر به بینی رضایی دست کم خطا و کارت زرد داشت اما به راحتی گذشت مبادا پرسپولیس در اون حالتی که روی بازی سوار هست به گل دوم برسه
    اما قبل از اون صحنه توپ مستقیم فرستادن برای عنایتی اونم خیلی تابلو پاشو بیش از حد آورد بالا اما اجازه ادامه بازی داد
    داور نیمه اول 4 تا خطا گرفت سمت چپ پرسپولیس به جرات میگم هیچ کدومش خطا نبود
    بنگر از پشت بازیکن صبا رو هل داد به درستی خطاشو گرفت اما همین کارو بازیکن مدافع صبا کرد خطا نگرفت

یه چیز خیلی ناراحت کننده اینه که حالا مربیای حریف قبل از بازی میگن خدا کنه داوری به سود پرسپولیس نباشه اون از یاوری اینم از مایلی
    حالا شاید اونایی که براشون سواله که چرا کسی در مورد فساد در فوتبال ما حرف نمیزنه جوابشونو گرفته باشن
    کاری که دارن با پرسپولیس میکنن پیامی هست برای سایر افراد که وارد این حریم نشن

یه نکته خیلی مهم:
    مربع هجومی پرسپولیس بخصوص اون مثلث فانتزی برای اجرای نمایش خوب نیاز به زمین چمن مناسب دارن که متاسفانه در ایران به جز آزادی جایی دیگه پیدا نمیشه
    یکی از دلایلی که تیم توی آزادی بهتر کار میکنه همین چمن مناسبی هست که آزادی داره

نیلسون 6
    میثم 3
    سید جلال 6
    بنگر 8
    خانزاده 3
    دهنوی 4
    کفشگری 6
    عالیشاه 4
    صادقیان 4
    خلعتبری 5
    سید صالحی 7
    رضایی 4
    نوروزی 3
    نوری 4

8. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کمیته اخلاق رای خود را اعلام کرد
    پرسپولیسیها:قهرمانی و کمک داور دوم بازی سپاهان و پرسپولیس از کلیه فعالیت‌های فوتبالی محروم شدند

آخرین جلسه رسیدگی به پرونده بازی پرسپولیس و سپاهان در ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال برگزار شد که در پایان علیپور دبیر این ستاد در جمع خبرنگاران از محرومیت داور و کمک‌داور دوم بازی سپاهان و پرسپولیس خبر داد.

وی گفت: محسن قهرمانی داور وسط، کرمانشاهی، کمک داور دوم، ایلدروم تیم داوری بازی سپاهان به غیر از کمک داور اول تا اطلاع ثانوی از کلیه فعالیت‌های داوری در فوتبال محروم شدند.

وی ادامه داد: محمدرضا مولایی و حاتم از پرسپولیس و منوچهر بادیه از باشگاه نفتون هم از کلیه فعالیت‌های فوتبالی محروم شدند دلیل عمده محرومیت این افراد به دلیل اینکه مسائل را صادقانه بیان نکردند، بوده است.
    ا

10. 8 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• 1
    • 2
    • 3
    • 4

پرسپولیس نیوز : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: ما باید فضایی ایجاد کنیم که همه حرف‌هایشان را در مورد اتفاقات فوتبال به زبان بیاورند، آقای علیپور چرا نمی‌گذارید این اتفاق بیافتد؟
    محمد رویانیان ابتدا ضمن اعتراض به رأی صادره درباره مولایی و حاتم که آنها نیز به همراه داوران بازی پرسپولیس و سپاهان تعلیق شده‌اند، اظهار داشت: آقای علیپور ما باید فضایی ایجاد کنیم که هر فردی هرچه می‌داند با راستگویی و شفاف‌سازی برای فوتبال پاک آن را به زبان بیاورد.

وی افزود: سؤال ما اینجاست، شما می‌گویید رأی در خصوص حاتم و علیپور ربطی به پرسپولیس ندارد و متعلق به فصل گذشته است پس چرا این رأی را امسال و مصادف با پرونده پرسپولیس و سپاهان اعلام کردید. ما به شدت به تعلیق این دو نفر که شفاف حرف‌هایشان را زدند اعتراض داریم.

رویانیان ادامه داد: شما به دنبال این هستید که همه هیچ حرفی نزنند و فقط سکوت کنند واقعاً برای من سؤال اینجاست چرا خبر تعلیق مولایی و حاتم در پرونده قهرمانی مطرح شده؟ چه ربطی این موضوع به پرسپولیس دارد؟ آقایان تخلف کردند مربی و دست‌اندرکاران تیم ما را تعلیق می‌کنید. این موضوع هیچ ربطی به پرسپولیس ندارد و شما نباید حاتم و مولایی را کنار قهرمانی برایشان رأی صادر کنید چون اینها فقط راست گفتند و بس.

وی خاطرنشان کرد: حالا که شما اسم این افراد را کنار قهرمانی آورده‌اید همه می‌گویند این موضوع ربط به پرونده بازی سپاهان و پرسپولیس دارد. این رأی برای ما قابل قبول نیست و قطعاً پیگیری می‌کنیم. من از این رأی شما درباره این دو نفر به جد انتقاد دارم و از شما خواهش می‌کنم موضوع را بسیار شفاف توضیح دهید و حق مولایی و حاتم را که راست گفته‌اند به آنها برگردانید. من با جدیت این موضوع را پیگیری خواهم کرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پایان یادآور شد: من باید بدانم تخلف مولایی و حاتم چه بوده است، دوماً چرا این موضوع را به پرونده قهرمانی ربط داده‌اید. شما می‌گویید موضوع این دو نفر ربطی به این پرونده ندارد اما همزمان همه چیز را اعلام کرده‌اید که جای سؤال دارد. شما می‌گویید همه چیز به گذشته برمی‌گردد پس چرا امروز این موضوع را اعلام کرده‌اید؟ موضوع قهرمانی با این ماجراها فرق دارد و ما از قهرمانی شکایت کرده‌ایم و شاهدان نیز نظر خود را گفته‌اند اما به اشتباه شما کسانی را تعلیق کرده‌اید که فقط راست گفته‌اند. من دلیلش را نمی‌دانم و قطعاً به این رأی اعتراض داریم.

12. 10 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان بنظرتون حالا که اشتباه عمدی داور ثابت شده آیا امکان تجدید بازی هست؟
    رویانیان باید درخواست بده

14. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

علیرضا جان به نظر من محاله که اجازه بدن بازی تکرار بشه
    فکر کنم خلاف قوانین هم باشه
    همین که قهرمانی داوری که اینهمه حق کش کرد رو شاخش رو شکوندیم باید از دایی و باشگاه سپاسگذار باشیم
    خوبی رویانیان اینه که توی فوتبال تازه کار هست و کسی ازش پرونده نداره همین کمکش میکنه محکم حرفش رو بزنه

16. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گزارش روزنامه برزيلي از نيلسون و پرسپوليس

روزنامه فوليا دسائوپائولو اقدام به انتشار گزارشي از حضور نيلسون در فوتبال ايران و باشگاه پرسپوليس کرده است.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، روزنامه برزيلي فوليا دسائوپائولو که پرتيراژترين روزنامه منطقه آمريکاي جنوبي خوانده مي‌شود در يکي از شماره‌هاي اخير خود، به انتشار گزارشي از باشگاه پرسپوليس و نيلسون جونيور پرداخته است.

خبرنگار اين روزنامه که پيش از اين با حضور در باشگاه پرسپوليس با بعضي مقام‌هاي باشگاه پرسپوليس نيز گفت‌وگويي داشته در بخش ابتدايي مطلب خود، آورده است: "نيلسون دروازه‌بان با سابقه‌اي است که تجربه حضور در فوتبال حرفه‌اي برزيل و پرتغال دارد و اين سوال مطرح مي‌شود که او با آن سابقه چگونه ممکن است در ليگ ايران بازي کند."

وي که گفت‌وگوي مفصلي هم با نيلسون داشت، در ادامه مي‌آورد: "وقتي قرار بود نيلسون به تهران بيايد، بسياري از دوستانش به او مي‌گفتند تو ديوانه‌اي که مي‌خواهي اين کار را انجام بدهي و آينده خودت را به خطر مي‌اندازي، اما نيلسون با تشويق و حمايت همسرش که روزنامه‌نگار است، اين کار را انجام داد." نيلسون خودش مي‌گويد: " وقتي اولين بار به ايران آمدم به خاطر مشکل ويزا در فرودگاه به مشکل خوردم. در آنجا مامور فرودگاه از من پرسيد، چرا به ايران آمده‌ام و من گفتم که قرار است براي پرسپوليس بازي کنم ولي اين مساله براي او غيرقابل باور بود."

نيلسون در ايران محبوبيت زيادي پيدا کرده است و يکي از مسئولان باشگاه درباره او مي‌گفت: او جداي از اينکه دروازه‌بان خوبي است، آدم خوبي هم هست.

نگارنده مطلب در ادامه به توضيح درباره پرسپوليس پرداخته ونوشته است: پرسپوليس يکي از بزرگترين تيمهاي فوتبال آسيا است و مي‌گويند 30 ميليون هوادار دارد که بيش از 2/1 ميليون نفر آنها ثبت شده‌اند (آمار رسمي هواداران ثبت شده پرسپوليس در حال حاضر بيش از 3/1 ميليون نفر است.) حريف اصلي اين تيم، استقلال است که در اين بازي صد هزار تماشاگر در ورزشگاه حاضر مي‌شوند و بازيکنان معروفي مانند علي کريمي که در بايرن مونيخ بازي مي‌کردند از اين تيم بودند. علي دايي هم که در بايرن‌مونيخ بازي کرد، و طبق آمار فيفا با 109 گل ملي، بالاتر از پوشکاش با 84 گل و پله با 77 گل قرار دارد و رکوردار است، بازيکن پرسپوليس بود که اکنون سرمربيگري آن را بر عهده دارد.

نيلسون مي‌گويد: " اينجا اوضاع خيلي خوب است و بازيکنان ايراني قابليت فني بالايي دارند. اوضاع ايران امن و آرام است و زيبايي‌هاي زيادي دارد. جنگل و ساحل و کوه دارد و تهران خيلي بزرگ است و فقط سائوپائولو را از آن بزرگتر ديدم."

نويسنده مطلب در ادامه درباره شرايط نيلسون اين گونه مي‌آورد: "اينجا مردم خيلي خوب هستند و نيلسون از اين مساله راضي است. او با همسر و دخترش زندگي مي کند. اوقات فراغت خود را در پارک يا به خريد مي‌گذراند يا به کليساي انجيلي مي‌رود و دعاي روزانه را انجام مي دهد. وقتي تيم به داخل زمين مي‌رود، بازيکنان به رسم مسلمانان دعا مي کنند و او طبق رسم مسيحي خودش اين کار را انجام مي دهد."

نيلسون مي گويد: "از اين ناحيه هيچ مشکلي ندارم. به دين من احترام مي گذارند، تنها مشکلم زبان است و مي‌خواهم به کلاس زبان بروم. مي‌خواهم دو سال ديگر دروازه‌باني کنم و بعد قصد مربيگري دارم و خيلي خوشحال مي شوم که خدا براي اين منظور مرا ياري کند."

18. 4 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •