از یه جا دیگه لینک میدی
از اینجا نمیتونم دانلود کنم !!!
ممنون
از یه جا دیگه لینک میدی
از اینجا نمیتونم دانلود کنم !!!
ممنون
حمایت روزنامه های مادریدی از کریس؛ رونالدو، پسر طلایی
حالا همه در مادرید پشت ستاره پرتغالی هستند. او امسال برنده توپ طلا می شود؟
سایت گل - روزنامهنگاری ورزشی در اسپانیا بسته به بارسلونا و رئال مادرید تعریف میشود. بنابراین طبیعی است که دو روزنامه مارکا و آ.اس تیتر اولشان را به کریس رونالدو اختصاص بدهند و دو روزنامه الموندو و اسپورت درباره مصدومیت والدس بنویسند. همانطور که میبینید مارکا با تصویر کریس رونالدو بعد گلزنی مقابل سوئد تیتر زده: رونالدو جهانی شد.
آنها در انتخاب تیتر زردرنگ و عکس رونالدو بازی خاصی کردند و به نوعی کریس را شایسته دریافت توپ طلا معرفی کردهاند، یک کار جذاب ژورنالیستی از پرفروشترین روزنامه اروپا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
************************************************** ************************************************** ************************************************** ****************************
از بس رونالدو خوب بازی کرد که حواسه آدمو پرت میکنه
دوستان کونتراو ( درست نوشتم ؟) دیشب مصدوم شد؟؟؟
اینم رفت جزء لیست طویل مصدومان رئال یا مصدوم نشد ؟؟
Last edited by Abdolreza2012; 20-11-2013 at 19:29.
تو این گزارش
عاشق این یه تیکه هستم
رونالدو در مورد توپ طلاادامه داد:« من به دنبال توپ طلا نیستم. هر سال نشان داده ام که در جمع بهترین ها هستم. من هر فصل 40 تا 50 گل زده ام و این در دسترس انجام هر بازیکنی نیست.عقده کسب توپ طلا را ندارم.»
من که چیزی ندارم بگم...
رئال مادرید با 13 نماینده در جام جهانی 2014
باشگاه مادریدی 13 بازیکن در جام جهانی 2014 خواهد داشت و درصورتی که دل بوسکه از ایسکونیز دعوت به عمل بیاورد این تعداد به 14 خواهد رسید
سایت گل- جام جهانی 2014 برزیل رویدادی تاریخی برای باشگاه رئال مادرید خواهد بود.این تورنمنت، تورنمنتی است که می تواند برای باشگاه رئال رکوردشکن باشد و شاهد حضور بیشترین تعداد بازیکنان از باشگاه مادریدی درطول تاریخ این باشگاه اسپانیایی باشیم. اگر مصدومیت ها دست از سربازیکنان رئال برداشته و سرمربیان هم به آن ایده های همیشگی شان وفادار بمانند، 13 بازیکن از باشگاه رئال مادرید در جام جهانی 2014 حضور خواهند یافت (البته به شرطی که سامی خدیرا نیز بهبود یافته وآلمان را در جام جهانی همراهی کند)واگر در نهایت دل بوسکه از ایسکو دعوت به عمل بیاورد، این تعداد به 14 بازیکن افزایش خواهد یافت.
این به نحوی رکورد جالبی برای مادریدی ها محسوب می شود؛ چرا که در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی 10 بازیکن از باشگاه رئال در جام جهانی حضور یافته بودند: ایگواین، کاکا، کاسیاس، آلبیول، ژآبی آلونسو، سرخیو راموس، آربلوا، فان در فارت، کریستیانو رونالدو و په په.
در جام جهانی 2006 هم شاهد 10 حضور بازیکن از رئال در جام جهانی بودیم: روبرتو کارلوس، رونالدو، سیسینیو، روبینیو، کاسیاس، سالگادو، رائول، راموس، زیدان و بکام و جالب اینجاست که در جام جهانی 2002 کره وژاپن هم 10 بازیکن از رئال در جام جهانی حضور داشتند: روبرتو کارلوس، ژرمی، کاسیاس، الگرا، ائییرو، رائول، مورینتس، ماکه له له ، زیدان و فیگو
باشگاه رکورددار در این زمینه آرسنال است که در جام جهانی 2006 آلمان، 16 نماینده داشت. چلسی هم در جام جهانی 2006، 14 نمایندده داشت و حالا رئال مادرید در جام جهانی برزیل با رکورد میلان، بارسلونا و اینتر با داشتن 13 بازیکن در جامهای جهانی برابری خواهد کرد.
منبع : گل
چند خبر و نکته کوتاه:
* ایکر اعلام کرد که رایش رو به کریس داده
* امار کریس از زمان اظهار نظر بلاتر : (کریس : جوابم رو در زمین میدم)
6 بازی » 13 گل (شامل 3 هتریک) - 3 پاس گل
* زلاتان که بعد بازی با پرتغال گفته بود کریس رو بخاطر فوق العاده بودنش تشویق کرده، در مصاحبه اخیرش اون جملات رو تکذیب کرده و گفته میخواسته به تیمش روحیه بده!!
* کریس در مصاحبه اخیرش : تمام هدف فعلیم اینه که به تیم و هم تیمی هام کمک کنم تا هواداران بتونن کماکان به رئالی بودنشون افتخار کنن(). توپ طلا برام مهم نیستن و فقط میخوام به رئال کمک کنم.
* انتونیو ادان با قراردادی 1و نیم ساله به کالیاری پیوست (آرزوی موفقیت)
* راسل (مدیر بارسا) : اگه بخوایم سیاست بازیهای رسانه ها رو بیخیال بشیم، باید بگیم که جایزه حق مسی هست. 3 رای اولم به مسی، بعدی به ژاوی و بعد هم به اینیستا.. در رده بعدی هم بوسکتز قرار میگیره(!!!!!!)
* مودریچ در جواب به شخص مورد نظرش برای توپ طلا : کریستیانو رونالدو
* آمار کریس در برابر آلمریا :
4 بازی » 4 گل - 5 پاس گل
مث اینکه پله به مسی را خواهد داد(با داده)
روی جلد دیدنی آ بولا؛ فرمانده کریس چه گوارا
نشریه پرتغالی رونالدو را به هیبت انقلابی معروف آرژانتینی درآورده است
سایت گل- پرتغالی ها هنوز مسحور درخشش کریس رونالدو در دیدار سه شنبه شب مقابل سوئد هستند و نشریه آ بولا برای دومین روز پیاپی عکس صفحه اصلی اش را به ستاره رئال اختصاص داده است.
البته این بار با یک کار گرافیکی جالب که تصویر رونالدو را به یکی از عکس های معروف چه گوارا، انقلابی معروف آرژانتینی تبدیل کرده است.
تیتر اصلی هم طعنه ای است به صحبت های ماه گذشته سپ بلاتر که همچنان پرتغالی ها به دنبال پاسخگویی به آن هستند:"جهان زیر پاهای فرمانده رونالدو"
************************************************** ************************************************** ***********************************************
رونالدو: می خواهم در رئال بازنشسته شوم؛عقده توپ طلا ندارم؛اگر خوب تمرین کنی، کمتر مصدوم می شوی
هربار که در برنابئو به میدان می روم، در رویاهایم زندگی می کنم. هواداران مرا دوست دارند و من هم احساس خیلی خوبی دارم
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید با حضور در برنامه «ال پارتیدو د لاس 12» که از شبکه کادنا کوپه پخش شد بار دیگر روی انسان دوستانه اش را به نمایش گذاشت. او در جریان این برنامه پاسخگوی سوالات 3 کودکی شد که با بیماری سرطان خون مبارزه می کنند و پس از آن بود که خون اهدا کرد و به سایرین هم توصیه کرد که خونشان را اهدا کنند و گفت:« خیلی ساده است و هیچ دردسری ندارد.»
ستاره پرتغالی پاسخ تمام سوالات را داد و از مسائل مختلفی صحبت کرد که دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های او را به گزارش مارکا مطالعه کنید
*بازنشستگی در رئال: زیاد به آینده فکر نمی کنم.وقتی زمان حال اینقدر خوب است، آینده دیگر تو را نگران نمی کند ولی در حال حاضر حس می کنم که می خواهم در رئال بازنشسته شوم
*رئال مادرید: واقعا مادرید را دوست دارم. از بازی کردن برای بهترین تیم دنیا، در شهر مادرید و برای هواداران مادریدی لذت می برم.دیگر بیشتر از این چه می خواهم. هرزمان که در برنابئو به میدان می روم، رویایم را می بینم.مردم مرا دوست دارند و من هم حس خیلی خوبی دارم. می خواهم برای چندین سال دیگر اینجاباشم. هیچ تیمی مثل رئال نیست
*سختی ها برای درک هواداران رئال: در ابتدا نمی دانی که چطور باید با هواداران برنابئو ارتباط بگیری. کار سخت و ویژه ای است. در سالهای ابتدایی در داخل زمین حس خوبی نداشتم ولی بعد متوجه شدم که اشتباه می کردم. ذهنیت اسپانیایی ها به این ترتیب است. در سال سوم یا چهارم کاملا فهمیدم که مادرید و رئال مادرید چیست و در داخل و خارج از زمین این را حس کردم.وقتی قلب مادریدی ها را فتح کنی، خیلی تو را تحسین می کنند.
*بهبود: من همیشه فکر می کنم که می توانم بهتر شوم. واقعیت این است که الان دریکی از بهترین لحظات کارنامه ورزشی ام هستم وامیدوارم بتوانم این سطح را تا پایان کارم حفظ کنم
*بهترین بازیکن دنیا هستی؟: من در سالهای اخیر مجبور بودم که سطح خیلی بالایی را به نمایش بگذارم.ولی ماجرا فقط این نیتس و این تصادفی نیست. اززمانی که به رئال آمدم، باید ثابت کنم که من اینجا هستم
*توپ طلا: می دانم که این جایزه درماه ژانویه اهدا می شود ولی نمی توانم قاطعانه بگویم که به مراسم می روم یا نه.ترجیح می دهم چیزی نگویم.چون فقط به من بستگی ندارد.من عقده کسب توپ طلا را ندارم
*تغییر چهره و شخصیت: با بالارفتن سن و افزایش تجربه،دیدگاه ها تغییر می کند.شاید الان درمقایسه با4 سال پیش کاملا متفاوت فکر می کنم و حالا دیگر برخی اشتباهات را انجام نمی دهم. این هم بخشی از روند رشد من است و خودم حس می کنم که بهتر شده ام
*حرفه ای گری:تلاش می کنم که دراوج حرفه ای گری باشم. درطول یک سال اخیر زندگی ام تغییری نکرده. برایم فرقی نمی کند که مقابل چه کسی قرار بگیرم. به لطف خدا زیاد مصدوم نشده ام و فکر می کنم که این تصادفی نیست. اگر خوب تمرین کنی، احتمال مصدوم شدنت کمتر است.
Last edited by Abdolreza2012; 22-11-2013 at 12:50.
انتقاد آنچلوتي از برنامهديدارهاي دوستانه اسپانيا
کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد، برنامه ريزي فدراسيون فوتبال اسپانيا براي ديدارهاي دوستانه اخير مقابل گينه استوايي و آفريقاي جنوبي را مورد انتقاد قرار داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپانيايي آخرين ديدارهاي دوستانه شان را در دو کشور آفريقايي انجام دادند و مصدوميت چند بازيکن رئال، انتقاد سرمربي ايتاليايي را به همراه داشت.
به گزارش گل، آنچلوتي به خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم تصميم فدراسيون فوتبال اسپانيا خوب نبود زيرا بازيکنان سه شب در هواپيما بودند.
صحبت کردن در اين مورد دشوار است. ما خوش شانس هستيم که تا ماه مارس ديگر بازي ملي نداريم. خوشبختانه ما مشکلي نداريم. برنامه ريزي بهتر مي تواند به تيم ها کمک کند تا بازيکنان شان را بدون مصدوميت در اختيار بگيرند."
بدترين مصدوميت در ديدارهاي ملي هفته گذشته در بين بازيکنان رئال، براي سامي خديرا، هافبک ملي پوش آلماني رخ داد که در ديدار با ايتاليا دچار پارگي ليگامنت داخلي شد اما آنچلوتي معتقد است که تيمش مي تواند با غيبت اين بازيکن کنار بيايد.
" اييارمندي و آلونسو مي توانند در کنار هم بازي کنند. آنها بارها کنار هم بازي کردند و مشکلي ندارند.
کاسيميرو هم از سپتامبر بازي نکرده اما در بهترين شرايط است و از انگيزه بالايي نيز برخوردار است. مي توانيم از او هم استفاده کنيم. گزينه هاي ما مي تواند اييارامندي- آلونسو، کاسيميرو- آلونسو يا آلونسو-ايسکو باشد. براي بازي فردا، بعدا تصميم مي گيرم."
آنچلوتي در مورد رافائل واران که در ديدار فرانسه مقابل اوکراين دچار آسيب ديدگي شد، هم صحبت کرد و گفت:" مشکل واران از ناحيه زانو است. ما شرايط او را به طور دقيق زير نظر داريم زيرا نياز داريم تا او با آمادگي کامل به تيم برگردد."
--------
همه مصدوم شدن که باو !!!!!!
بازی دوستان کیلو چنده آخه![]()
طعنه رونالدو به مسي در مورد مصدوميتها
ستاره پرتغالي رئال مادريد معتقد است که يک بازيکن چنانچه به خوبي تمرين کند با آسيب ديدگي مواجه نخواهد شد. او گفت که سالهاست که به افراد نيازمند کمک ميکند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کريستيانو رونالدو، ستاره پرتغالي رئال مادريد در بهترين دوران خود به سر ميبرد. در روزهايي که ليونل مسي با آسيب ديدگيهاي پياپي مواجه ميشود، ستاره نخست سانتياگو برنابئو خوش مي درخشد و با بازيهاي خوب خود براي کهکشانيها و تيم ملي فوتبال پرتغال ميخواهد ثابت کند که "توپ طلاي 2013" فقط شايسته اوست.
رونالدو در اين چند سالي که در رئال مادريد به ميدان رفته است، کمتر پيش آمده که بازي را به خاطر آسيب ديدگي از دست دهد. او از نظر بدني هم در بهترين شرايط خود به سر ميبرد و يکي از آماده ترين فوتباليستهاي حال حاضر فوتبال جهان است.
رونالدو در گفت و گويي که با راديو "کادينا" اسپانيا داشت، اظهار نظر جالبي را بر زبان آورد. او گفت که يک بازيکن چنانچه به خوبي تمرين کند به ندرت پيش ميآيد که دچار آسيب ديدگي شود. به نظر ميرسد که ستاره رئال مادريد به نوعي به ليونل مسي طعنه مي زند که در فصل جاري سه بار آسيب ديده است.
رونالدو گفت: آسيب ديدگيها اتفاقي نيست. اگر يک بازيکن به خوبي تمرين کند، احتمال آسيب ديدگي او بسيار کم ميشود. من به خوبي تمرين ميکنم و تمام تمرکز خود را بر روي فوتبال مي گذارم. خداوند بزرگ است و مرا از آسيب ديدگي نجات ميدهد. ميخواهم که مردم مرا به عنوان يک بازيکن حرفهاي بشناسند. هر آنچه را که در توان داشته باشم، براي تيم محبوبم رئال مادريد مي گذارم. براي شاد کردن تماشاگران سانتياگو برنابئو از هيچ تلاشي فروگذار نخواهم کرد. از اين که براي رئال مادريد بازي ميکنم بسيار خوشحالم و ميخواهم در اين تيم بمانم.
CR7 درباره سختيهاي خود در سانتياگو برنابئو، گفت: در ابتدا نمي دانستم چطوري بايد با تماشاگران برخورد کنم. بايد اعتراف کنم که در سالهاي نخست حضور خود در سانتياگو برنابئو با مشکلاتي مواجه شدم و رابطه گرمي با تماشاگران نداشتم. بعد از آن به خود گفتم که شايد مشکل خود من باشم نه تماشاگران. تماشاگران اسپانيا با جاهاي ديگر تفاوت زيادي دارند. در اينجا فقط کافي است که يک بازيکن بتواند دل مردم را به دست آورد. ديگر همه از بزرگ و کوچک در خيابان از تو تشکر ميکنند. دوست دارم براي سالهاي سال در سانتياگو برنابئو بمانم و تماشاگران رئال مادريد را خوشحال کنم، چرا که هيچ باشگاهي مثل رئال نيست.
رونالدو در ادامه سخنان خود تاکيد کرد که همواره به افرادي که به او نياز داشته باشند، به ويژه کودکان بيمار کمک ميکند. او گفت: من بارها پيش آمده است که خون دادهام. چه بسا بسياري فکر کنند که اين کار سخت است، اما من چنين نظري ندارم. سالها است که اين کار را انجام ميدهم . اگر دوباره به عقب باز گردم باز هم اين کار را انجام خواهم داد. دوست دارم که به افرادي که به من نياز دارند از کوچک و بزرگ کمک کنم.
//////
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)