تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 293 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

لیست 18 نفره بارسا برای رویارویی با وایادولید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والدس ، پینتو ، مونتویا ، پیکه ، فابرگاس ، ژاوی ، پدرو ، اینیستا ، الکسیس ، نیمار ، دوس سانتوس ، بارترا ، بوسکتس ، سانگ ، تییو ، آدریانو ، آلوز و سرجی روبرتو

مسی ، پویول ، آلبا ، ماسچرانو ، آفلای و کوئنکا مصدومانی هستند که به بازی نمیرسند.

البته به گزارش اف سی بی لایو بوسکتس ، اینیستا و آدریانو در این بازی استراحت خواهند کرد.

تیم‌های لالیگا با بیشترین بازیکنان پرورش یافته در آکادمی باشگاه ها: بارسلونا ۱۷بازیکن، اتلتیکو ۱۶، رئال سوسیداد ۱۵، اوساسونا ۹، سلتا ۹ و رئال مادرید ۸بازیکن.

16% گلهای این فصل بارسا با ضربه سر به ثمر رسیده.یعنی 5 گل از 30

Last edited by runner; 04-10-2013 at 23:58.

2. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

په په رینا: بازگشت به بارسلونا فوق العاده خواهد بود

این دروازه بان 31 ساله که یکی از محصولات آکادمی جوانان بارساست، بعد از اینکه نتوانست جایگاهی در ترکیب اصلی تیم اول باشگاه پیدا کند، در سال 2002 راهی ویارئال شد.
    سایت گل- په په رینا، دروازه بان ناپولی، که این فصل به طور قرضی از لیورپول به این باشگاه پیوسته،در آرزوی باشگاه به بارسا در تابستان آینده است.
    این دروازه بان 31 ساله که یکی از محصولات آکادمی جوانان بارساست، بعد از اینکه نتوانست جایگاهی در ترکیب اصلی تیم اول باشگاه پیدا کند، در سال 2002 راهی ویارئال شد.
    اما بعد سال ها بازی در خارج از لالیگا، او اکنون می خواهد به باشگاه دوران نوجوانی اش برگردد و با توجه به جدایی ویکتور والدس در تابستان آینده، به نظر می رسد شانس بالایی دارد.

رینا به رادیو کاتالونیا گفت:" بازگشت به بارسلونا فوق العاده خواهد بود. خیلی خوشحالم که نام من هم به عنوان یکی از گزینه ها مطرح است.
    هنوز هیچ چیز مشخص نیست. فکر می کنم باشگاه بارسلونا با دروازه بان های زیادی گفتگو با خواهد کرد و فهرستی از گزینه های مورد نظرشان تهیه کرده اند. باید ببینیم سال آینده چه رخ خواهد داد.
    رینا تا سال 2016 با لیورپول قرارداد دارد.

4. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آلوز:"به نظرم فورستر جایگزین خوبی برای والدزدربارسا خواهدبود".

دنی آلوز مدافع خوب وکارآزموده اف سی بارسلونا دهان به تمجید ازفریزر فورستر دروازه بان سلتیک گلاسگوی اسکاتلند بازکرد.
    وی گفت" به نظرم اگربارسا بخواهدجایگزنی خوبی برای والدس برای فصل بعد انتخاب کند قطعا یکی ازآنها همین فورسترباید باشد چون در3 دیداری که تاکنون مامقابل این دروازه بان قرارگرفتیم او فوق العاده بوده وواکنشهای عالی داشته تاحدممکن مانع ازبازشدن دروازه اش کرد . او دربرابربهترین بازیکنان دنیا قرارگرفته بود همچنان بهترین تیم دنیا ولی اوفوق العاده کارکرد وبیشترازحملات مارا خنثی میکرد.به نظرم اوفوق العاده است ودرسالهای آینده یکی ازبهترین دروازه بانان دنیا خواهدشد این را به یقین میگویم.
    وحالا آلوز بااین حرفهایش گوشزد برای سران بارسا داشته که اگر درین زمینه زود دست به کارنشوند ممکن است پیشنهادات زیادی برای این دروازه کار آزموده ارائه شودوآن زمان خرید آن کمی مشکل خواهدشد.

منیع:اسپورت
    تاریخ وقوع، مدت و محل آسیب دیدگیِ بازیکنان

اف سی بارسلونا 16 سال است که درکمپ نو دربرابروایادولیدنباخته است.

آخرین باخت که اف سی بارسلونا درمقابل این تیم درنیوکمپ داشته برمیگرده به سال 1997 تحت مربیگری فن خال که درآن زمان هدایت آبی واناری ها را برعهده داشت وی آن بازی را بانتیجه 2-1 واگذارکرد
    ازشانرده سال به اینطرف وتاکنون ویادولید موفق نشده است که اف سی بارسلونارادرنیوکمپ شکست دهد واین به حیث یک رکورد برای آبی واناری ها به حساب می آید.
    دیده خواهد شد که آیا آبی واناری ها امشب هم درحضور هواداران پرشور شان موفق به شکست این تیم درکمپ نو خواهند شد ویاخیر؟

منبع:سایت رسمی باشگاه
    13.3% از گلهای بارسا در این فصل بیرون از محوطه جریمه به ثمر رسیده.4 گل از 30 که سهم مسی 2 ، آدریانو و بوسکتس هرکدام 1 گل بوده.

6. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از طراحی خانه ای به شکل توپ برای مسی تا تکذیبیه پدر او

پدرمسی گفت:« من قاطعانه این خبر را تکذیب می کنم. نه پسرم، و نه من با این آقا تماسی نداشته ایم و حتی نمی دانیم که این آقا چه کسی است.»
    سایت گل- وب سایت سیوداد آرژانتین در گزارشی به این نکته اشاره کرده که لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا از یک معمار سرشناس خواسته تا خانه ای زیبا برای او طراحی کرده و این خانه را «خانه فوتبالی» نامگذاری کرده. هدف مسی از ساخت این خانه رویایی، داشتن سکونتگاهی دنج تر از خانه کنونی شان در محله پدرالبس بارسلونا برای بزرگ کردن پسرش تیاگو است.
    او از لوئیس د گارریدو، معمار سرشناس اسپانیایی که متخصص طراحی خانه های اکولوژیک است ویکی ازطرفداران پروپاقرص لیونل نیز به حساب می آید خواسته تا خانه ای برای او طراحی کند و از او خواسته تا خانه ای را برایش بسازد که مدلش از توپ فوتبال الگوبرداری شده باشد.
    این معمار اسپانیایی، در گفت و گو با تلویزیونی آرژآنتین گفت:« من پروژه های بزرگ زیادی را برای افراد سرشناس متعددی کار کرده ام. اخیرا با نماینده لیونل آشنا شدیم و بعد از تحقیق و بررسی به جمع بندی مناسبی برای مدل خانه ایده آلی برای او رسیدیم. فکر می کنم که دلیل آنکه لیونل مرا انتخاب کرده، این بوده که سبک معماری من خیلی سمبلیک است. او علاقه زیادی داشت که خانه جدیدش، نشانگر و بیانگر شخصیتش باشد.»
    اگر از آسمان به این خانه نگاه کنید، شباهت زیادی به یک زمین فوتبال دارد: زمینی مستطیلی شکل که درمرکز آن خانه ای به شکل گرد و در دوطبقه طراحی شده که شباهت زیادی به توپ فوتبال دارد و درنیم دیگر زمین که به عنوان مثال زمین تیم حریف است، استخر بزرگی ساخته شده است.»
    این معمار اسپانیایی در توضیحات بیشتری گفته:« دو ویژگی اصلی شخصیت مسی، یعنی استقامت و توقع بالا از خود را دراین طرح به کار گرفتم. من دو عنصر جاودانگی و مادیت را در کنار هم به کار گرفتم: آب و زمین که در دوسمت راست و چپ خانه استفاده شده. به علاوه دراین زمین می توان شماره 10 را دید که طبق درخواست مسی در طراحی به کار گرفته شده و درساخت این خانه کاملا از پنل های خورشیدی استفاده شده؛ این خانه ایده آلی برای مسی است.»
    تکذیبیه پدر مسی
    اما خورخه مسی پدر و مدیربرنامه های لیونل مسی با تماس با دفترروزنامه ال موندو دپورتیوو این خبر که پسرش به لوئیس د گارریدو سفارش ساخت خانه ای داده باشد را تکذیب کرد و گفت:« من قاطعانه این خبر را تکذیب می کنم. نه پسرم، و نه من با این آقا تماسی نداشته ایم و حتی نمی دانیم که این آقا چه کسی است.»
    او درعین حال به لوئیس د گارریدو هشدار داده که اگر این خبر را تکذیب نکند، به دردسر خواهد افتاد. پدر مسی ادامه داد:« اگر لوئیس د گارریدو این خبر را تکذیب نکند، ما این پرونده را به دست وکلایمان خواهیم سپرد تا یک قاضی او را وادار به تکذیب این خبر نماید.»
      محتوای مخفی: عکس ها 

8. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپرت ۵اکتبر

دو چهره لالیگا

تا تا به پیروزی‌ها و موفقیت‌هایش ادامه میدهد در حالی‌ که آنجولتی به نظر می‌رسد هیچ سیستم و برنامه ایی ندارد

بارسا میتواند اختلاف امتیازش را با رئال به ۸ برساند

بارسا - وایادولید ۲۳:۳۰ (به وقت ایران)

لوانته - رئال مادرید ۲۱:۳۰ (به وقت ایران)

جلسهٔ سران باشگاه بدون مشکل
    تصویب بودجه ۵۰۹ میلیون یوری و اصلاحات اساسنامه باشگاه

آخرین تمرین قبل ازبازی باوایادولید:

بازیکنان اف سی بارسلونا امروز آخرین جلسه تمرینی شانرا قبل ازبازی باوایادولید برای بازی امشب درنیوکمپ برگزارکردند.
    دراین جلسه تمرینی دوربازیکن دیگر اف سی بارسلونا کارلس پویول و اویر (دروازه بان) نیز حضور داشتند که دوره نقاهت شانرا سپری میکردند اگر چه درتمرینات سهم فعال داشتند.
    پس ازجلسه تمرینی بازیکنان به هتل Princesa Sofía رفتند تا یک ساعت قبل ازبازی درآنجا به استراحت بپردازند وشام را دراین هتل سپری کنند همراه با مربی شان تاتامارتینو.

منبع:اسپورت

Last edited by runner; 05-10-2013 at 16:58.

10. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    همین دورو برا

پيش فرض

http://u.goal.com/322000/322002_heroa.jpg

پزشک مسی: مطمئن باش که قدت از مارادونا بلندتر می شود

آگوئرو سناریویی که شروع داستان دوستی او و مسی است را این گونه توصیف کرد:« برای اولین بار در اردوی تیم ملی آرژانتین با هم غذا می خوردیم و من نمی دانستم که کسی که کنارم نشسته کیست؟»

سایت گل- فروش کتاب بیوگرافی مسی به نام «لیونل مسی، متفاوت» در آرژانتین شروع شده است. ویرایش این کتاب توسط روزنامه ورزشی اوله بوده و دیگو آرماندو مارادونا هم مقدمه ویژه ای را برای این کتاب نوشته است.
    حالا روزنامه آرژانتینی اوله بخش هایی از این کتاب را بازتاب داده و در بخشی از آن به بازتاب روزهای ابتدایی دوستی جاویدان لیونل مسی و سرخیو آگوئرو پرداخته. در بخش دیگری به روزهایی که لیونل مسی را به بی علاقگی به سرزمین مادری اش متهم کرده و لحظات سختی که مسی در آن روزها سپری کرده اشاره شده.دراین مطلب به داستان هواداری که برای امضا گرفتن از مسی خودش را از ماشین به بیرون پرتاب کرده و همچنین گفتگوی میان مسی و پزشک معالجش، وقتی که مسی 1.25 متر قد داشته و استرس های او از اینکه نتواند رویای فوتبالیست شدنش را محقق سازد بازتاب یافته.
    دراینجا قصد داریم تا بخش هایی از این کتاب را به گزارش اوله برای شما بازتاب دهیم. این بخش اول این گزارش دو قسمتی است:
    گفتگوی مسی و دکتر شوارزستاین
    -«دکتر من می توانم رشد خوبی داشته باشم تا بتوانم فوتبال بازی کنم؟»
    - مطمئن باش که قدت بلندتر از قد مارادونا خواهد شد.
    این پاسخ دکتر شوارزستاین به سوال لیونل مسی در زمانی بود که او تنها 125 سانتی متر قد داشت و در سن بلوغ بود. مسی می دانست که روند رشد طبیعی اش متوقف شده و تنها به کمک دکتر قادر خواهد بود تا قدی طبیعی داشته باشد. مسی شنیده بود که یکی از غده های بدنش که به رشد فیزیکی او مرتبط است از کار افتاده و درهمان روزها بود که با کلمه «هورمون» آشنا شد.
    در آن روزها مسی می ترسید که نتواند خوشبختی را تجربه کند. او می خواست تا بتواند با فوتبال بازی کردن به خوشبختی برسد. مسی می ترسید و بارها و بارها این حس را در درونش حس کرده بود.او تلاش می کرد تا بتواند از لبهای پزشکان معالجش، پاسخ مدنظرش که او را در رسیدن به خوشبختی یاری می کرد بشنود. مسی بالاخره توانست آنچه می خواست را از زبان دکترش بشوند. یک جمله مختصر و مفید مسی را به اوج شادی رساند:« قدت از قد مارادونا هم بلندتر خواهد شد.»

آغاز دوستی جاویدان مسی و آگوئرو
    سرخیو آگوئرو سناریویی که می تواند شروع داستان دوستی او و مسی باشد را این گونه توصیف کرد:« برای اولین بار در اردوی تیم ملی آرژانتین با هم غذا می خوردیم و من نمی دانستم که کسی که سمت راست من نشسته چه بازیکن بزرگی است.»
    روبروی آگوئرو نگرو گارای نشسته بود و سمت چپش لائوتارو فورمیکا ، بازیکن شماره 3 تیم ملی آرژانتین بود. همان روزها بود که آگوئرو در مورد مسی چیزهایی شنیده بود.اولین بحث میان این دو بازیکن درمورد کفش بود و بعد هم مسی صحبت هایی درمورد آمریکا را مطرح کرده بود. آگوئرو ادامه داد:« بعد از این صحبت ها بود که مسی از من پرسید که از کدام شهر آرژآنتین هستم؟من در آن زمان بازیهای لیگ آرژانتین را دنبال می کردم ولی از بازیهای لیگ های دیگر اصلا مطلع نبودم. من به او گفتم:" اسمت چیست؟" او به من نگاه کرد و گفت:"لیونل". من هم به او گفتم:" اسمت مثل اسم من است. من سرخیو لئونل هستم. فامیلی ات چیست؟" و او پاسخ داد:" مسی". اسم و فامیلی او برایم آشنا نبود. به همین خاطر از او پرسیدم:" گفتی فامیلی ات چیست؟" "مسی". بعد از آن من از خودم می پرسیدم:"تو کی هستی؟"»
    آگوئرو ادامه داد:« بعد از آن فورمیکا یقه مرا گرفت..می خواست مرا بکشد. از من پرسید:"واقعا نمی دانی او کیست سرخیو؟" و بعد از آن بود که یهو یادم آمد..خبری درمورد او خوانده بودم... با خودم گفتم:" وای..این همان بازیکن بارسلوناست".»

12. 6 کاربر از abbas3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    همین دورو برا

پيش فرض

آیا مصدومیت مسی برطرف نشده؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آیا مصدومیت مسی برطرف نشده؟؟
    نه خیر هنوز خوب نشده و به بازی امشب هم نمیرسه قطعا!

15. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

نمی دونم چرا ولی وقتی مسی نباشه بازی بهم نمی چسبه . انگار بارسا یک چیزی کم داره . اما امیدوارم ببریم و پوز بعضیا رو بزنیم

17. 2 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نمی دونم چرا ولی وقتی مسی نباشه بازی بهم نمی چسبه . انگار بارسا یک چیزی کم داره . اما امیدوارم ببریم و پوز بعضیا رو بزنیم
    سلام.
    حرف شما درست هست ولی به نظرم بارسا بدون مسی با سال های قبل فرق کرده.
    درسته جلوی سلتیک خلا اون کاملا مشهود بود اما واقعا بقیه بچه ها هم کم کاری نکردن و خوب بودند.
    راستی به نظرتون اینیستا و ژاوی این فصل یکم افت نکردند؟دیگه اون پاس ها و حرکت ها رو نمیبینم تو بازی ها.

19. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •