تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 129 از 136 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

معاون سنجش و ارزشیابی دانشگاه آزاد اسلامی دلایل اعلام نشدن اسامی قبولی های دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری این دانشگاه را اعلام کرد.

سید مجتبی علوی فاضل روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، گفت: در رابطه با آزمون کارشناسی ارشد و دکتری اخیرا رشته/محل های جدیدی به ما ابلاغ شده که در حال پردازش ایجاد ظرفیت برای حضور این دانشجویان در ترم مهرماه هستیم.

وی در باره زمان اعلام نتایج پذیرفته شدگان این آزمون ها گفت: تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا اسامی پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تا پایان هفته جاری اعلام شود.

معاون سنجش و ارزشیابی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص زمان اعلام اسامی قبولی های مقطع کارشناسی، گفت: برای اعلام اسامی این افراد نیز منتظر سازمان سنجش هستیم تا سی دی نمرات این افراد را به ما ارایه دهد.

وی تصریح کرد: بلافاصله بعد از اینکه سی دی یاد شده در اختیار دانشگاه آزاد قرار گیرد نتایج را اعلام خواهیم کرد.

پیش تر قرار بود نتایج آزمون سال 93 دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته (یکشنبه) از طریق سایت مرکز آزمون اعلام شود.

2. این کاربر از mbadboy7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توکلی در گفت‌وگو با فارس:
    زمان دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری شنبه مشخص می‌شود
    مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه سازمان سنجش نیمه دوم شهریورماه را برای اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری درنظر گرفته است، گفت: روز دقیق اعلام نتایج شنبه مشخص می‌شود.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: از ابتدا نیمه دوم شهریورماه برای اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری سال 93 مطرح شده بود که روز دقیق اعلام نتایج نیز شنبه مشخص شده و از طریق رسانه‌ها به اطلاع داوطلبان می‌رسد.
    وی افزود: نتایج اولیه کنکور سراسری در روز 12 مردادماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام شد و پس از آن داوطلبان اقدام به انتخاب رشته کردند که نام پذیرفته شدگان نهایی نیز هفته آینده اعلام می شود.
    توکلی اظهار داشت: براساس ضوابط در آزمون سراسری سال 93 به طور کلی گزینش در این آزمون به دو روش انجام می‌شود، روش اول اینکه گزینش دانشجو در کدرشته‌محل‌هایی که پذیرش آنها براساس آزمون (نمرات آزمون و اعمال قطعی سوابق تحصیلی) است، صورت می‌گیرد و روش دوم اینکه گزینش دانشجو در کدرشته‌محل‌هایی که پذیرش آنها صرفا براساس سوابق تحصیلی است صورت می‌گیرد.
    مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های نیمه متمرکز نیز 15 مهرماه به همراه اطلاعیه سازمان سنجش در مراحل مصاحبه آزمون عملی یا تشریحی از طریق سایت سازمان منتشر می‌شود.
    وی اضافه کرد: براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده فهرست اسامی قبول‌شدگان نهایی نیمه متمرکز نیز 14 دی‌ماه سال 93 از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود.

4. 4 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینام که همش امروز فردا میکنن (حالا خوبه من خودم کنکوری نیستم و فقط از دور و بری هام چند نفر کنکوری هست ...)

خدایی در گفت‌وگو با فارس:
    زمان دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری فردا مشخص می‌شود
    رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: قرار است فردا یکشنبه جلسه بررسی وضعیت نتایج کنکور سراسری را داشته باشیم تا زمان دقیق اعلام نتایج را مشخص کنیم.

ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اشاره به وضعیت نتایج کنکور سراسری اظهار داشت: برنامه زمانی پیش‌بینی شده برای اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال 93 نیمه دوم شهریور ماه بوده است که از قبل نیز اعلام شده بود.
    وی افزود: قرار است فردا در جلسه‌ای به بررسی وضعیت نتایج کنکور سراسری پرداخته و پس از ارزیابی مجدد زمان دقیق اعلام نتایج را مشخص کنیم.

6. 2 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آزاد بالاخره یه خبری داد
    از سراسری همچنان هیچ خبری نیست

نتایج پذیرفته‌شدگان کارشناسی دانشگاه آزاد دوشنبه و سه‌شنبه اعلام می‌شود
    نتایج پذیرفته‌شدگان کارشناسی بدون آزمون و باآزمون دانشگاه آزاد دوشنبه و سه‌شنبه اعلام می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نتایج پذیرفته‌شدگان کارشناسی بدون آزمون و باآزمون دانشگاه آزاد دوشنبه و سه‌شنبه اعلام می‌شود.
    بر اساس این گزارش، نتایج پذیرفته شدگان کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد فردا دوشنبه از طریق سایت مرکز آزمون این دانشگاه اعلام می‌شود.
    همچنین نتایج پذیرفته‌شدگان با آزمون نیز که در آزمون سراسری شرکت کرده و برای دانشگاه آزاد انتخاب رشته کرده‌اند سه شنبه اعلام می‌شود.

8. 3 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

جالبه
    سال 91 ، این موقع سال تو تاپیک کنکور قیامت بود

امسال تاپیک سوت و کوره

یعنی کنکوری های امسال اینقدر کمن؟

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

جالبه
    سال 91 ، این موقع سال تو تاپیک کنکور قیامت بود

امسال تاپیک سوت و کوره

یعنی کنکوری های امسال اینقدر کمن؟
    نه کم نیستند فقط جز نسلی بسیار خرخون هستند که نمیدونند اینترنت چی هست اصلا
    من یه بررسی کردم تاپیک های 89 تا الان رو هر سال کمتر از سال قبل بحث میشه!
    امسال که دیگه خیلی کم بود
    +
    سایت سنجش هم من چند بار پرسیدم یه بار میگه 17 ام میاد یه بار 17 ام تا 20 ام یه بار میگه به زودی میاد صبر کنید
    امروز قرار بود جلسه بذارند بگند کی میدن نتیجه رو ولی توکلی انگار تو اخبار صبح گفته هنوز معلوم نیست کی بیاد حالا فردا دربارش تصمیم میگیریم

11. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

توکلی در گفتگو با فارس :
    نتایج نهایی کنکور سراسری پایان این هفته اعلام می شود.

خبرگزاری فارس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خبرگزاری مهر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vahid-p; 07-09-2014 at 14:33.

13. 3 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

این برنامه ریزی شون منو کشته ...
    توکلی در گفت‌وگو با فارس:
    نتایج نهایی کنکور سراسری پایان این هفته اعلام می‌شود
    مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی کنکور سراسری پایان این هفته اعلام می‌شود.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: اسامی پذیرفته شدگان نهایی کنکور سراسری پایان این هفته از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می‌شود.
    وی افزود: روز دقیق اعلام نتایج هنوز مشخص نیست.
    شایان ذکر است، نتایج نهایی پذیرفته شدگان کارشناسی بدون آزمون و با آزمون دانشگاه آزاد دوشنبه و سه شنبه این هفته از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام می‌شود.

ه کم نیستند فقط جز نسلی بسیار خرخون هستند که نمیدونند اینترنت چی هست اصلا
    من یه بررسی کردم تاپیک های 89 تا الان رو هر سال کمتر از سال قبل بحث میشه!
    امسال که دیگه خیلی کم بود
    آره والا
    من خودم کنکوری 91 بودم
    تاپیک ما خیلی پر رونق تر بود

این نسل جدید از اینترنت فقط وایبر و فیس بوق میشناسه ......

15. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امروز من توی سیستم پاسخ گویی که ازشون پرسیدم پاسخ دادن که نتایج هفدهم میاد! .... الان هم که اعلام کردن اخر هفته میاد!

17. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این برنامه ریزی شون منو کشته ...

آره والا
    من خودم کنکوری 91 بودم
    تاپیک ما خیلی پر رونق تر بود

این نسل جدید از اینترنت فقط وایبر و فیس بوق میشناسه ......
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنین سایت کانون هم بچه ها خوب به فکر هستن....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی کاری از دست ساخته نیست! ... چیکار کنیم!؟

19. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •