نمیدونم چرا هیچوقت از فیفا خوشم نیومده یک بار موقع خرید pes 2012 fifa2012 جفتش گرفتم بعد یک ربع بازی حاضر بودم اون بازی فیفا 2012 بدم یک سی دی خام بگیرم جاش
راستی دوستان این بازی کی عرضه میشه؟
نمیدونم چرا هیچوقت از فیفا خوشم نیومده یک بار موقع خرید pes 2012 fifa2012 جفتش گرفتم بعد یک ربع بازی حاضر بودم اون بازی فیفا 2012 بدم یک سی دی خام بگیرم جاش
راستی دوستان این بازی کی عرضه میشه؟
اونطور که بوـــش میرسه و توی همین تاپیک هم چند بار گفته شد 30-29 شهریور میدن بیرون که حدودای 3-2 مهر به دست ما خواهد رسید!![]()
خوب مثل اینکه یه نسخه ی کپی از نسخه ی کامل بازی بدست تنی چند از بچه های بلاد کفر رسیده!و در پوست خود نمی گنجند!
اینم مراحل باز کردن جعبه ی بازی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
Daniel Alves (Barcelona) 87
Neymar (Barcelona) 92
Cavani (PSG) 95
Niang 81
Sneijder 90
Llorente 87
Hulk 85
Bale 90
....
yes game speed -2 -1 0 +1 +2
& we have mid range , long , wide , pitch side , live broadcast , vertical
Custom can adjust zoom height and angle
......
PES 2014 Cards
-----------------------------------------------------------------------------------------------
:PES 2014 Player Skills
Trickster Mazing Run Speeding Bullet (NEW) : A pacy player who likes to get forward. Incisive Run Long Ball Expert (NEW) : A player who frequntly plays the long ball. Early Cross Long Ranger Scissors Feint Flip Flap Marseille Turn Sombrero Precise Touch (NEW): Enables players to use a wider range of skills including the "cut behind " Long Range Drive Knuckle Shot Acrobatic Finishing(NEW) Player who finds a finish in awkward position or off balance First-Time Shot (NEW) Improves technique & precision taking First time shot . One- Touch Pass Weighted Pass Pinpoint Crosser (NEW) enables curel in crosses with great accuracy Outside Curler Low Punt Trajectory (NEW) Enables long accurate punt kicks with low trajectory. Long Throw Man Marking (NEW) enables a player to stick & persistently chase down opponent. Track Back Captaincy (NEW) Super-Sub
Last edited by M E S S I; 13-09-2013 at 08:57.
حالا یکی از سایت هایی که پچ ایران رو میسازه میتونه لیگ ایران رو بدون اینکه جای لیگ دیگه ای بیاد بسازه و لیگ بوندسلیگا و بوندسلیگا2 رو بسازه
Extra leagues
- PEU League for European region. 20 fake teams.
- PLA League for Latin American region. 20 fake teams.
- PAS League for Asian region. 20 fake teams.
- PDII League for 2nd division. 18 fake teams.
خدا کنه تاریخچه ای برای تیم هایی که انتخاب میکنیم توی بازی باشه ، مثلا وقتی استقلال رو انتخاب میکنیم زیرنویس کنه :: این تیم به لیگ دسته سه رفته است ، جزء تیم های 6 تایی شده در جهان است
خخخخ استق لال
ای کاش یه تیم منتخب جهان (کلاسیک) هم میزاشتن تا بتونیم علی دایی و مهدوی کیا و کریمی رو ببینیم ، البطه خوشبحال فرناز مجیدی که توی pes هست . طفلی توی واقعیت تاحالا یوفا چمپیونس لیگ بازی نکرده حداقل میتونه توی pes طعم حضور در بالاترین سطح فوتبال رو بچشه ، یه النگو هم بکنن تو دستش نازتر میشه آآآآ
آیا نام بازیکنان ایرانی فیکس هست ؟؟؟؟
ویرایش -->> با اینکه پرســـــپولیـــــــسی ام و از استقلال بدم میاد،ولی وقتی استقلال تنها نماینده ی کشورمون توی چمپیونس لیگ آسیائه،من لباس آبی میپوشم و میرم ورزشگاه استقلال رو تشویق میکنم
(شرمنده اگه تاپیک به حاشیه رفت پست دیگه ای نمیدم که بحث همینجا تموم بشه.از اس تق تق لال لال هرکی کل داشت پخ بده.در حدی نیستین ادم باهاتون کل کل کنه اخه)
Last edited by mehrabooni; 13-09-2013 at 11:17.
از دوستانی که هر دو تا دمویی که روی PS3 اومده رو امتحان کردن خواهش می کنم که بیآن بگن آیا با همدیگه فرقی داشتن یا نه چون قبل از دموی رسمی که روز چهارشنبه اومد چند روز قبلش یه دموی دیگه لیک شده بودکه گفتن کد 60 درصد بوده...
Last edited by Red EXotic; 13-09-2013 at 12:41.
آقا من نتونستم تحمل کنمدمو رو دانلود کردم ، گذاشتم تو فلش پا شدم رفتم کلوب و بازیش کردم اونجا .
این دیگه چیه ! چقدر خوب شده ، گرافیکش از بس که خوبه چشمارو اذیت میکنه ، چمن بازی فوق العاده شده ، واسه اولین بار تو بازی های فوتبالی آدم حس میکنه که بازیکن داره رو یه چمن واقعی قدم میزاره .
فیس بازیکنا عالیه ، فکرشو بکنید این فیس ها بدون اینکه مثل فیفا اسکن چند طرفه شده باشه ، درست شده !
سورپرایز گرافیک نور پردازی بود ، نورپردازیش چی بود !!! قسمت آفتابی زمین رو که قدم میزاشتی چشات از واقعی بودن قضیه درد میگرفت ( واسه من که اینشکلی شد ! )
گیم پلی هم یه چیزی فرای فوق العادس ، من نمیدونم دوستان بر چه اساس میگن این دمو گیم پلیش همون اساس پی اس رو داشت ! اصلا همچین چیزی نیست ، کل تاکتیک و استراتژی های بازی تغیر کرده ، خبری از پاسکاری پینگ پنگی با دقت عالی نیست ، خبری از دویدن های رونالدو ، جووینکو و ... نیست ! خبری از گل های وسط زمین نیست ! خبری از توپ پلاستیکی نیست !
وقتی با توپ حرکت میکنی احساس میکنی که این توپ واقعیه ، یعنی حسی که تو دنیای واقعی داری رو تو بازی احساس میکنی ، این قسمتش فک منو به زمین انداخت !
دریبل های ریز بازیکنا به شدت واقعیه ، شوت زدن ها و ضربه سر و کلا همه فعالیت بازیکن ها ، افتادن رو زمین و غلط خوردن ، پریدن ، همه چی واقعیه .
حرکات دروازبان ها به شدت عالیه ، خبری از گل های مفت خوردن نیست ، برای اولین بار حس کردم یه شخص واقعا تو بازی وجود داره اونم کاسیاس بود ، سیو یه دستش کپی کاسیاس تو واقعیت بود .
شاید تنها نکته منفی بازی همین کُندیش باشه ، خیلی کنده ، اما بازم از بازی لذت خیلی زیادی میشه برد .
این دمو با توجه به حرفای امین جان کد 60 درصدی هستش ، دیگه بازی کامل چی هست !
به شدت راضیم ، دست کونامی و تیم سازنده درد نکنه .
===
اینو اضاف کنم که دوستان پی اس فن و کلا هرکسی که با تفکر آرکید میخواد بره سمت این بازی کاملا در اشتباهه و مطمئنا خوشش نمیاد از بازی ، پی اس با سری 14 اش قدم بلندی به دنیای سیمولشن فوتبال برداشت و اونم چه قدمی ، پرش بود اصلا ، واسه شروع پی اس 14 عالیه ، مطمئنم تو نسل بعد و با برداشته شدن خیلی از محدودیت ها پی اس به راحتی میتونه لقب بهترین بازی فوتبال رو دوباره در اختیار بگیره
تریلری ۱۲ دقیقه ای از گیم پلی بازی Pro Evolution Soccer 2014 منتشر شد
در عنوان pes 2014 به طرز محسوسی گرافیک و البته انیمیشن های پیاده سازی در طول گیم پلی بازی براثر تغییر موتورگرافیکی دچار پیشرفت های قابل توجهی شده است که با رانش موتورگرافیکی پرقدرت Fox Engine میتوان شاهد یک عنوان شبیه ساز واقع گرایانه تر بود که در واقع در نسخه ی جدید سری بازی های Pro Evolution Soccer محدودیت های اعمال شده توسط تیم سازنده به کلی از بین رفته و هسته عنوان pes 2014 کاملا شبیه به یک سری مسابقات پیش بینی نشده با تمامی تکنیک ها و حرکات منحصر به فرد می باشد.
منبع: گیمفا
نقد بسیار منصفانه از دموی pes 2014
بنده 10 سال دارم pes را بازی می کنم و سعی می کنم با رعایت انصاف نقد کنم
1- چمن ورزشگاه عالی شده
2- صدا و احساس تماشاگران عالی شده
3- گیم پلی بازی بسیار روان و واقعی (دیگر یک بازیکن توپ را بردارد و یک تنه گل بزند یا رونالدو از هرکجا شوت بزند گل شود یا فقط به یک شکل گل بزنی خبری نیست ) در یک کلام هیجان فوتبال واقعی به شما داده می شود
4- فیس بازیکنان همچون سالهای قبل خوب است
5- درقسمت game plane تعویض بازیکن یا جابجایی بازیکن و انتخاب تاکتیک به نرمی pes 2013 صورت نمی گیرد
6- سرعت بازی یکم باید بیشتر شود
7-بعضی از باگها در بازی شما را اذیت می کند
8- مدل زدن ضربه آزاد غیر واقعی و بسیار راحت گل می شود
9- دروازه بان موضوع اصلی بحث من است که در دمو دیدم اینکه بعضی شوت ها را بطور بسیار عجیبی می گیرد ولی از زاویه بسته گل می خورد یا در پنالتی ها ضایع گل می خورد و متاسفانه بعضی عکس العمل ها ش بعد از گل خوردن است یعنی اینکه بازیکن شوتش زده و توپ رفته توی دروازه آنموقع دروازه بان عکس العمل نشان می دهد البته انتخاب superstar این مشکلات را کمتر می کند در مجموع دروازه بان مشکل اساسی بازی است که امیدوارم در نسخه نهایی اصلاح شود
10- این موضوع را خیلی دوست دارم کسانی که دمو را بازی کرده اند نیز مورد بحث قرار بدهند وانهم اینست که شما در هنگام بازی نمی توانی تفاوتی بین ژاوی و اینیستا و یا ویا مشاهده کنی و فقط گل که می زنی از فیس نزدیکشان متوجه گلزن می شوی یعنی اینکه همه بازیکنان یکجور راه می روند و تفاوتی بین بازیکنان برای شناخت آنها مثل pes 2013 که رونالدو از هزار متری معلوم بود و حرکاتش کپی خودش بود نمی توان دید
11- پاسکاری نیاز به تمرین بسیار دارد که به زیبایی بازی بسیار کمک می کند
نتیجه بحث : pes 2014 به نظر من سرآغازی برای رسیدن به یک فوتبال واقعی است که امکان دارد در چند سال آینده به این آرزوی بزرگ برسیم
نقد بسیار منصفانه از دموی pes 2014
بنده 10 سال دارم pes را بازی می کنم و سعی می کنم با رعایت انصاف نقد کنم
1- چمن ورزشگاه عالی شده
2- صدا و احساس تماشاگران عالی شده
3- گیم پلی بازی بسیار روان و واقعی (دیگر یک بازیکن توپ را بردارد و یک تنه گل بزند یا رونالدو از هرکجا شوت بزند گل شود یا فقط به یک شکل گل بزنی خبری نیست ) در یک کلام هیجان فوتبال واقعی به شما داده می شود
4- فیس بازیکنان همچون سالهای قبل خوب است
5- درقسمت game plane تعویض بازیکن یا جابجایی بازیکن و انتخاب تاکتیک به نرمی pes 2013 صورت نمی گیرد
6- سرعت بازی یکم باید بیشتر شود
7-بعضی از باگها در بازی شما را اذیت می کند
8- مدل زدن ضربه آزاد غیر واقعی و بسیار راحت گل می شود
9- دروازه بان موضوع اصلی بحث من است که در دمو دیدم اینکه بعضی شوت ها را بطور بسیار عجیبی می گیرد ولی از زاویه بسته گل می خورد یا در پنالتی ها ضایع گل می خورد و متاسفانه بعضی عکس العمل ها ش بعد از گل خوردن است یعنی اینکه بازیکن شوتش زده و توپ رفته توی دروازه آنموقع دروازه بان عکس العمل نشان می دهد البته انتخاب superstar این مشکلات را کمتر می کند در مجموع دروازه بان مشکل اساسی بازی است که امیدوارم در نسخه نهایی اصلاح شود
10- این موضوع را خیلی دوست دارم کسانی که دمو را بازی کرده اند نیز مورد بحث قرار بدهند وانهم اینست که شما در هنگام بازی نمی توانی تفاوتی بین ژاوی و اینیستا و یا ویا مشاهده کنی و فقط گل که می زنی از فیس نزدیکشان متوجه گلزن می شوی یعنی اینکه همه بازیکنان یکجور راه می روند و تفاوتی بین بازیکنان برای شناخت آنها مثل pes 2013 که رونالدو از هزار متری معلوم بود و حرکاتش کپی خودش بود نمی توان دید
11- پاسکاری نیاز به تمرین بسیار دارد که به زیبایی بازی بسیار کمک می کند
نتیجه بحث : pes 2014 به نظر من سرآغازی برای رسیدن به یک فوتبال واقعی است که امکان دارد در چند سال آینده به این آرزوی بزرگ برسیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)