تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 427 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فكر ميكنم گرون بهت انداخته چون من 2 شنبه w 810i رو 265 هزار با تمام امكاناتش خريدم حالا نميدونم چرا مال تو 300 هزار شده.

فکر نمیکنم بهم انداخته باشن . اینی که تو خریدی 265 هزار 100% دستی رجیستر شده ، ولی برا من رجیستر اصلیه !
    رجیستر دستی رو از 260 تا 275 به منم قیمت دادن اون روز که رفتم خریدم.

در آغاز فعالیت behzadsadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض ثبت Imei در مخابرات

سلام . دوستان به نظر شما اگه الان بشه يه نفرو تو مخابرات پيدا كرد ميشه IMEI گوشي رو تو مخابرات ثبت كنم . و بعد اگه گوشي رو فلش كنم شماره به حالت استاندارد بر ميگرده ؟ و اونوقت گوشي ميشه رجيستر اصلي ؟
    يه توضيحي بدين لطفاً

در آغاز فعالیت behzadsadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض W810i

Only W810i

داره خودمونی میشه Tecfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    آقایون عزیز من یه سوال دارم توی هر FORUM که رفتم جواب ندادن.
    من چند تا منوی فلش دارم ( تم نیست) نمیدونم برای ریختن آنها روی گوشیم چه باید بکنم(W810i )
    و LAYOUT چیست و برای ریختن پوشهای LAYOUT باید چه کنم و آیا نرم افزار خاصی لازمه؟
    XML چیست؟ /tpa/system/layout/layout.xml چیست؟ CID49 چیست؟
    خواهشمندم توضیحات دقیق بدید چون من هیچ چی در این موارد نمیدونم.
    سپاس گذارم.
    Last edited by Tecfield; 19-01-2007 at 15:26.

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

چرا کسی جواب منو نمیده ؟
    گوشیم زبان فارسی نداره باید بهش اضافه کنم البته میتونم برم بیرون و خدمات موبایلی ها برام اینکارو انجام بدن ولی میخوام خودم یاد بگیرم اگه کسی هست که منو راهنمایی کنه ممنون میشم

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برو تو قسمت فلش گوشي.اونجا هست و كاري نداره

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ritzdvb جواب سوال منو دادید یا جواب سوال Tecfield

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

بچه ها يه سوال ازتون ميپرسم.فقط خواهشا از رو تعصب حرف نزنيد.
    w810 بهتره k 750به قيمت توجه نكنيد كه خودتونم ميدونيد قيمتها امروزه كشكه.راستي من دوربين واسم مهمه.بعد اينكه از نظر صدايي خيلي فرق ميكنند.w810 هم به نظرم مشكلاتش تا حدودي در بعضي موارد زياده.نظرتون رو بگيد.

810

دوربينشون درسته هر دو 2 هست ولي تو كامپيوتر بريز عكستو ميفهمي كدوم بهتره 810 خيلي تو دوربيت بهتر ميگيره

تو صدا شفافيتش از 750 بيشتره ولي بلنديش كمتره

شيك بودنش هم كه ديگه معلومه 810

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام . دوستان به نظر شما اگه الان بشه يه نفرو تو مخابرات پيدا كرد ميشه IMEI گوشي رو تو مخابرات ثبت كنم . و بعد اگه گوشي رو فلش كنم شماره به حالت استاندارد بر ميگرده ؟ و اونوقت گوشي ميشه رجيستر اصلي ؟
    يه توضيحي بدين لطفاً
    بله اين كار را مي تواني به راحتي انجام بدي. من خودم اين كار را كردم و الان گوشيم رجيستر شده هست با شماره خودش. من در اين مورد يك تاپيك باز كردم كه مي تواني به اونجا مراجعه كني و تجربه كامل من را انجا ملاحظه كني. فقط براي باز گرداندن شماره گوشيت به شماره اصلي از seus استفاده نكن و بده برات گوشيت را با شماره خودش فلش كنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

2 cd برنامه ؟

با سلام به همه دوستان،
    اولا مرسی از کسانی که اینجا بقیه رو راهنمایی کردن ، بالاخره بعد از خوندن 129 صفحه خیالم راحت شد و رفتم w810i گرفتم.
    ولی یه سوال
    من گوشیمو از علاءالدین گرفتم ، گارانتی سیتادل . تو خونه که جعبشو باز کردم دیدم cd همراهش نیست، بعد از تماس با مغازه و شرکت و... بالاخره واحد فروش شرکت بهم گفت که چون سونی اریکسون یه شرکت آمریکاییه و ایران تحریمه ، توی هیچکدوم از جعبه های موبایلی که خود کارخونه سونی اریکسون برای ما میفرسته سی دی وجود نداره! حتی مدل گوشیمو هم نپرسید، گفت همه شون اینجورین...
    ( در ضمن توی جعبه گوشی من دفترچه راهنمای فارسی هم بود، با آرم خود سونی اریکسون ، بنابر این احتمالا درست میگه که این گوشی ها رو برای ایران فرستادن )
    می خواستم ببینم بقیه هم با این موضوع برخورد کردن ؟ اونایی که گوشی با گارانتی سیتادل گرفتن یه جوابی بدن لطفا، نمیدونم سر کار گذاشته بوده منو یا راست میگه.

البته وقتی به واحد تعمیراتشون زنگ زدم گفت که سی دی رو 2000 تومن میفروشن!! وقتی به واحد فروششون اینو گفتم ، گفت حتما اون سی دی که اون واحدمون میفروشه کپیه ، اوریجینال نیست!

در ضمن اونایی که گوشی بدون گارانتی خریدن ( که احتمالا سی دی توی جعبه شون هست ) ، میشه لطف کنن بگن توی سی دی چی هست ؟ اگه فقط Sony Ericsson PC Suite توش هست که از سایتش دانلود کنم بیخود 2000 تومن هم ندم.

با تشکر فراوان از هرکی که جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •