فکر نمیکنم بهم انداخته باشن . اینی که تو خریدی 265 هزار 100% دستی رجیستر شده ، ولی برا من رجیستر اصلیه !
رجیستر دستی رو از 260 تا 275 به منم قیمت دادن اون روز که رفتم خریدم.
فکر نمیکنم بهم انداخته باشن . اینی که تو خریدی 265 هزار 100% دستی رجیستر شده ، ولی برا من رجیستر اصلیه !
رجیستر دستی رو از 260 تا 275 به منم قیمت دادن اون روز که رفتم خریدم.
سلام . دوستان به نظر شما اگه الان بشه يه نفرو تو مخابرات پيدا كرد ميشه IMEI گوشي رو تو مخابرات ثبت كنم . و بعد اگه گوشي رو فلش كنم شماره به حالت استاندارد بر ميگرده ؟ و اونوقت گوشي ميشه رجيستر اصلي ؟
يه توضيحي بدين لطفاً
سلام
آقایون عزیز من یه سوال دارم توی هر FORUM که رفتم جواب ندادن.
من چند تا منوی فلش دارم ( تم نیست) نمیدونم برای ریختن آنها روی گوشیم چه باید بکنم(W810i )
و LAYOUT چیست و برای ریختن پوشهای LAYOUT باید چه کنم و آیا نرم افزار خاصی لازمه؟
XML چیست؟ /tpa/system/layout/layout.xml چیست؟ CID49 چیست؟
خواهشمندم توضیحات دقیق بدید چون من هیچ چی در این موارد نمیدونم.
سپاس گذارم.
Last edited by Tecfield; 19-01-2007 at 15:26.
چرا کسی جواب منو نمیده ؟
گوشیم زبان فارسی نداره باید بهش اضافه کنم البته میتونم برم بیرون و خدمات موبایلی ها برام اینکارو انجام بدن ولی میخوام خودم یاد بگیرم اگه کسی هست که منو راهنمایی کنه ممنون میشم
810
دوربينشون درسته هر دو 2 هست ولي تو كامپيوتر بريز عكستو ميفهمي كدوم بهتره 810 خيلي تو دوربيت بهتر ميگيره
تو صدا شفافيتش از 750 بيشتره ولي بلنديش كمتره
شيك بودنش هم كه ديگه معلومه 810
بله اين كار را مي تواني به راحتي انجام بدي. من خودم اين كار را كردم و الان گوشيم رجيستر شده هست با شماره خودش. من در اين مورد يك تاپيك باز كردم كه مي تواني به اونجا مراجعه كني و تجربه كامل من را انجا ملاحظه كني. فقط براي باز گرداندن شماره گوشيت به شماره اصلي از seus استفاده نكن و بده برات گوشيت را با شماره خودش فلش كنند.
با سلام به همه دوستان،
اولا مرسی از کسانی که اینجا بقیه رو راهنمایی کردن ، بالاخره بعد از خوندن 129 صفحه خیالم راحت شد و رفتم w810i گرفتم.![]()
ولی یه سوال
من گوشیمو از علاءالدین گرفتم ، گارانتی سیتادل . تو خونه که جعبشو باز کردم دیدم cd همراهش نیست، بعد از تماس با مغازه و شرکت و... بالاخره واحد فروش شرکت بهم گفت که چون سونی اریکسون یه شرکت آمریکاییه و ایران تحریمه ، توی هیچکدوم از جعبه های موبایلی که خود کارخونه سونی اریکسون برای ما میفرسته سی دی وجود نداره! حتی مدل گوشیمو هم نپرسید، گفت همه شون اینجورین...
( در ضمن توی جعبه گوشی من دفترچه راهنمای فارسی هم بود، با آرم خود سونی اریکسون ، بنابر این احتمالا درست میگه که این گوشی ها رو برای ایران فرستادن )
می خواستم ببینم بقیه هم با این موضوع برخورد کردن ؟ اونایی که گوشی با گارانتی سیتادل گرفتن یه جوابی بدن لطفا، نمیدونم سر کار گذاشته بوده منو یا راست میگه.
البته وقتی به واحد تعمیراتشون زنگ زدم گفت که سی دی رو 2000 تومن میفروشن!! وقتی به واحد فروششون اینو گفتم ، گفت حتما اون سی دی که اون واحدمون میفروشه کپیه ، اوریجینال نیست!
در ضمن اونایی که گوشی بدون گارانتی خریدن ( که احتمالا سی دی توی جعبه شون هست ) ، میشه لطف کنن بگن توی سی دی چی هست ؟ اگه فقط Sony Ericsson PC Suite توش هست که از سایتش دانلود کنم بیخود 2000 تومن هم ندم.
با تشکر فراوان از هرکی که جواب بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)