تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 146 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

داره خودمونی میشه slim_shady71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان مدل دابسونی 6 اینچی orion مدل خوبی هست یا نه ؟ ایا از مدل قبلی بهتره ؟

2. این کاربر از slim_shady71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوستان عزیز میخواستم بدونم مدل skywatcher Bk909 AZ3 برای شروع خوبه یا نه اگه مدل خوبی با قیمت 500_600 تومان میشناسید ممنون میشم اگه بگید
    دوستان مدل دابسونی 6 اینچی orion مدل خوبی هست یا نه ؟ ایا از مدل قبلی بهتره ؟
    سلام دوست عزیز
    شزایط خودتون رو نگاه کنید و تصمیم بگیرید:

...Bk909 ( تمامی گالیله ای ها ) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( هم رده هستند زیاد فرقی ندارند )
    اینا رو راحت تر هم میتونید جابجا کنید
    دابسونی یعنی ثابت
    منتها دابسونی من ندیدم به این قیمتها، دابسونی بالای 1 میلیون ه...

نیوتونی هم واقعیتش من زیاد صلاح نمیدونم واسه شما که میحواید شروع کنید به چند دلیل:
    آینه اش بعد از 5 سال اندود دوباره باید بشه ولی گالیله ای اینجوری نیست و عمری واست کار میکنه
    تمز کردن گالیله ای خیلی راحته، همه جاش باز میشه راحت و تمیز میشه عدسی هاش، نیوتونی به این راحتی ها نیست، دابسونی بدتر...
    تصویرش وارونه نیست، لذت بیشتری بهتون خواهد داد،

از من میشنوید بیخیال دابسونی کلآ ، و نیوتنی بشید مگر اینکه میخواید بالای 800 هزینه کنید.....
    من بودم دابسونی و نیوتونی رو بیخیال میشدم و گالیله ای میگرفتم یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
    روی دوربین دوچشمی هم فکر کنید ولی اگر اصرار بر تلسکوپ هست، از من میپرسید گالیله ای skywatcher Bk909 AZ3...

من خودمم توی فکر یه گالیله ای ام، منتها دستساز.....
    لذتی که با skywatcher Bk909 AZ3 تجربه خواهید کرد، مطمئن باشید در چیز دیگری نیست.....

4. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه فرد کاملا صفر کیلومتر در کار با تلسکوپ هستم
    اما یه سالیه فقط به خاطر علاقه به رصد اسمان قصد خرید دارم ولی موندم که اول یه مدل ارزون قیمت 300 یا 400 تومنی بخرم یا از همون اول یک تلسکوپ خوب و قوی بخرم.
    به نظرتون اگه من مدل Skywatcher BKDOB 8 GOTO رو بخرم میتونم ازش استفاده کنم یا نه
    در کل میخوام یه چیزی بخرم که بعد ها هوس عوض کردنش رو پیدا نکنم و از همون بتونم همیشه استفاده کنم . چون من فقط برای علاقه قصد خرید تلسکوپ دارم و هیچ تخصص و مهارتی در این زمینه ندارم که بخوام برای اون از تلسکوپ استفاده کنم .

6. این کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه فرد کاملا صفر کیلومتر در کار با تلسکوپ هستم
    اما یه سالیه فقط به خاطر علاقه به رصد اسمان قصد خرید دارم ولی موندم که اول یه مدل ارزون قیمت 300 یا 400 تومنی بخرم یا از همون اول یک تلسکوپ خوب و قوی بخرم.
    به نظرتون اگه من مدل Skywatcher BKDOB 8 GOTO رو بخرم میتونم ازش استفاده کنم یا نه
    در کل میخوام یه چیزی بخرم که بعد ها هوس عوض کردنش رو پیدا نکنم و از همون بتونم همیشه استفاده کنم . چون من فقط برای علاقه قصد خرید تلسکوپ دارم و هیچ تخصص و مهارتی در این زمینه ندارم که بخوام برای اون از تلسکوپ استفاده کنم .
    سلام 300 یا 400 میخواید هزینه کنید تلسکوپ نخرید، حرف ما رو گوش کن رفیقبرو دنبال دوربین دو چشمی عالی با این قیمت...
    پست 1282 به شما هم شامل هست...
    Skywatcher BKDOB 8 GOTO رو میتونید استفاده کنید، جوری نیست که بدلیل حرفه ای بودن بی استفاده بشه واستون، به مرور اطلاعات شما افزایش پیدا میکنه و افق های جدیدی از تلسکوپ و خواهید دید، سیستمش که توگو هست و اتوماتیک فایندر، واسه کسی که نمیخواد بعدآ تلسکوپ عوض کنه، 8 اینچی توصیه میشه از نوع دابسونی..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، BKDOB 8 GOTO زیادی بلندپروازی هست، مطمئن هستید اینقدر جدی هستید واسه تلسکوپ؟

توصیه من:
    خرید دوربین دو چشمی عالی 20 در 80
    کوچ به تلسکوپ در آینده در صورت نیاز.....

8. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام 300 یا 400 میخواید هزینه کنید تلسکوپ نخرید، حرف ما رو گوش کن رفیقبرو دنبال دوربین دو چشمی عالی با این قیمت...
    پست 1282 به شما هم شامل هست...
    Skywatcher BKDOB 8 GOTO رو میتونید استفاده کنید، جوری نیست که بدلیل حرفه ای بودن بی استفاده بشه واستون، به مرور اطلاعات شما افزایش پیدا میکنه و افق های جدیدی از تلسکوپ و خواهید دید، سیستمش که توگو هست و اتوماتیک فایندر، واسه کسی که نمیخواد بعدآ تلسکوپ عوض کنه، 8 اینچی توصیه میشه از نوع دابسونی..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، BKDOB 8 GOTO زیادی بلندپروازی هست، مطمئن هستید اینقدر جدی هستید واسه تلسکوپ؟

توصیه من:
    خرید دوربین دو چشمی عالی 20 در 80
    کوچ به تلسکوپ در آینده در صورت نیاز.....
    سلام .
    پس اینطور که شما گفتید باید بیخیال اون تلسکوپ ارزونه بشم
    راستیت در مورد تلسکوپ خیلی جدی هستم و وقعا چند سالیه که برنامه خریدش رو دارم . جزء بزرگترین ارزوهای کودکیم بوده
    سر همین خیلی علاقه به خرج های بیشتر برای دوربین دو چشمی و ... ندارم و میخوام یدفعه خودم رو یه چندسالی راحت کنم.
    اما در کل حدود 2500 بیشتر نمیخوام خرج کنم .
    حالا با این شرایط شما چه تلسکوپی پیشنهاد میدین؟؟
    جایی هست که بشه تصاویری رو که با این تلسکوپا گرفته شده رو ببینم؟؟

10. این کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان سلام
    سال نو مبارک
    یه سوال داشتم بین دو چشمی های موجود 20 80 ... برندهای متفاوتی هست که قیمت های متفاوتی هم دارند. اگر امکان داره یه توضیحی در مورد کیفیت این محصولات بدید چون مرددم که از کدوم برند بگیرم... چرا که بعضا تفاوت قیمت 200 هزار تومن و بلکه بیشتر در مورد یک محصول مشاهده میشه.. ممنون

12. این کاربر از sina_el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام . پس اینطور که شما گفتید باید بیخیال اون تلسکوپ ارزونه بشم راستیت در مورد تلسکوپ خیلی جدی هستم و وقعا چند سالیه که برنامه خریدش رو دارم . جزء بزرگترین ارزوهای کودکیم بوده سر همین خیلی علاقه به خرج های بیشتر برای دوربین دو چشمی و ... ندارم و میخوام یدفعه خودم رو یه چندسالی راحت کنم. اما در کل حدود 2500 بیشتر نمیخوام خرج کنم . حالا با این شرایط شما چه تلسکوپی پیشنهاد میدین؟؟ جایی هست که بشه تصاویری رو که با این تلسکوپا گرفته شده رو ببینم؟؟
    نه خب گرفتن تلسکوپ گالیله ای ارزان و بعدآ گرفتن تلسکوپ گران، بسیار بهتر از خرید یه دفعه ای تلسکوپ گران برای یک آماتور هست...حرف من این بود که گرفتن دوربین دو چشمی، و بعد تلسکوپ گران بهتر از هر دو هست... رئیس جان میدونی مثل شما چیه؟ تازه رانندگی رو یاد گرفتید و ده روزه گواهینامه گرفتید... کدومش بهتره؟ رانندگی با ماشین ارزان و کسب تجربه های زیاد و کوچ به ماشین گران در آینده... خریدن ماشین گران برای کسی که دنده را نیز به زور جا می اندازد و فرسودن ماشین... تلسکوپ ارزان ( بخوان دو چشمی باحال) باعث بالا رفتن اطلاعات شما خواهد شد...خواندن نقشه آسمان شب را بلد میشوید، پیدا کردن اجرام را بلد میشوید، تمیز کردن لنز و بلد میشوید...تلسکوپ گران به صلاح نیست، فرسودش میکنید + شاید زده بشید.....لب مطلب: تلسکوپ گران برای شما الان به صلاح نیست...خرید تلسکوپ ارزان و بهتر از آن دوربین دو چشمی را بپزیرید.....تلسکوپ دو میلیونی + کسی که الفبای رصد را میداند ، بهتر از تلسکوپ دو و نیم میلیونی + صفر کیلومتر مشتاق است..... نمونه عکس: عمومیت 8 اینچا یه جورن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان سلام سال نو مبارک یه سوال داشتم بین دو چشمی های موجود 20 80 ... برندهای متفاوتی هست که قیمت های متفاوتی هم دارند. اگر امکان داره یه توضیحی در مورد کیفیت این محصولات بدید چون مرددم که از کدوم برند بگیرم... چرا که بعضا تفاوت قیمت 200 هزار تومن و بلکه بیشتر در مورد یک محصول مشاهده میشه.. ممنون
    سلام عزیزجان، بهارت مبارک دوست عزیز با اینکه همه 20 در 80 هستند ولی کیفیت ساخت خیلی فرق میکنه...لنز استفاده شده در دوربین: آلمانی - روسی - چینی فرق داره کیفیت ساخت بدنه فرق داره، پرشدگی داخلی با نیتروژن تاثیر داره... شما celestron یا ویلیام اپتیک و نایت اسکای را در جایگاه بالا، و بقیه رو متوسط در نظر بگیرید، دوربین های چینی نیز با اینکه بسیار ارزانتر هستند ولی مطلوبند.....بستگی به بودجه بگیرید، و زیاد حساس نباشید.....

14. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست خوبم سلستزون تو تهران قیمتش 650 تومنه و اسکای واچر 400 تومن. نایت هم 800 تومن. شما کدوم رو توصیه میکنید؟ ایا 25*100 رو صلاح میدونید؟ ممنون

16. این کاربر از sina_el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوست خوبم سلستزون تو تهران قیمتش 650 تومنه و اسکای واچر 400 تومن. نایت هم 800 تومن. شما کدوم رو توصیه میکنید؟ ایا 25*100 رو صلاح میدونید؟ ممنون
    نمیدونم چرا نایت چنین اختلاف قیمتی داده، بنظرم درست نمیاد...فکر نکنما در قدرت یکسان اختلاف نایت و اسکای واچر دوبل باشه...اگر مطمئن به گفته خودتون هستید اسکای واچر بخرید ولی اگر قیمت اینجا درست باشه، فرق چندانی نیست ولی نایت میچربه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100 در 25... اطلاعات از خودتون بدید، برای چی میخواهید، دانش رصد شما در چه حد هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ممنون از دوست با مرام... من کتاب نجوم به زبان ساده از مایر دگانی و کتاب صور فلکی ترجمه اقای دالکی و نجوم مکانیکی رو خوندم... حالا میخوام از این اطلاعاتم استفاده کنم. میخواستم تلسکوپ بگیرم که با جمع اوری اطالاعات و مشورت از دوستان ترجیح دادم قدم اول از دوربین دوچشمی استفاده کنم. و بعد بسته به علاقه ام نوع تلسکوپ مورد نظر رو انتخاب کنم. بودجه لازم را داشتم. حتی میخواستم سیستم go to دار بگیرم... اما الان میخوام حتما دو چشمی بگیرم. به من سلسترون رو پیشنهاد دادن دوستان. با یکم تحقیق دیدم قیمت سایر برند ها در همین محصول یکم متفاوته. لذا از شما خواستم راهنماییم کنید. سلسترون یا اسکای نایت؟ 80*20 یا 100*25 ؟؟؟ سه پایه هم اگر امکان داره بهم معرفی کنید. خواستم از اروپا بگیرم که با بررسی قیمت ها و استعلام قیمت متوجه شدم گرونترم در میاد. ممنون میشم منو از دو دلی درارید دوست خوبم.

19. این کاربر از sina_el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •