یک سوال دیگه انقدر اپدیت نرمال هست من دیتابیس رو دستی اپدیت کردم و اپدیت شد این فقط اپدیت برنامه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دیگه انقدر اپدیت نرمال هست من دیتابیس رو دستی اپدیت کردم و اپدیت شد این فقط اپدیت برنامه هست
OFF TOPIC
یه CIS دوستِ مخفی![]()
Jadda
====
پدرام برنامه درحال آپدیت هست، بزار دریافت بشه.
Last edited by Jadda; 19-04-2013 at 17:28.
تا 180 مگ رفت بعد اینجوری شد
شما که فایل نصب نسخه جدید را دارید، خب یا نصبش کنید یا اینکه کلا دست از سر کومودو و ایضاً سر کچل ما بردارید
تو عمرم اینقدر اسپم نداده بودم!! الان آقا مسعود میاد پستهای مارو پاک میکنه.... پس تا فردا![]()
شاید تایم اوت شدی؟ مگه آبدیت رو ذخیره نداشتی؟ چرا دوباره از اول این همه داری آبدیت میکنی؟ من به نظرم اگه آبدیت آفلاین رو ذخیره کنی مطمئن تر باشه... چون حداقل قابلیت ایست داره ... اگه دیسی یا تایم اوت بشی دیگ نیازی نیست از اول شروع کنی؟ مخصوصا اگه اینترنتت محدود باشه.... در ضمن همیشه آخرین آبدیت رو ذخیره داشته باش پسر خوب....
شما هم مگه از دست کمودو کچل شدی
من که کمودو رو ول نمیکنم مگر اینکه اون منو ول کنه . (دست از سر شما هم نمیتونم بردارم )
سلام دوستان من comoodo رو پاک کردم ویندوز xp مثل قبل اومد بالا.(بدون مشکل و 5 دقیقه صفحه سیاه)
حالا شما راه حلی برای اینکه کومودو رو نصب کنم و این صفحه 5 دقیقه ای رو نداشته باشم روی ویندوز xp/
بهترین پیشنهاد همونی هست که jadda عزیز گفت.اگه سخت افزار شما جواب میده،حداقل ویندوز 7 نصب کن.ضمنا xp حتما باید سرویس پک 2 رو داشته باشه تا کومودو بخوبی ساپورت کنه.
چه جالب !! زبان فارسی داره ؟؟ تو 4 سال که از کمودو استفاده کردم اصلا برخورد نکرده بودم!!
فعلا تنها آنتی ویروس و فایروال هست که تو ویندوز سرور 2008 آر 2 نصب کرده ام.راضی هستم.
تشکر از شما سخت افزار ب خوبی پشتی بانی میکنه اما دراور چاپگرم خوب نصب نمیشه. برای فایل های ورد مشکل داره/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)