این برای منم سواله؟؟
این برای منم سواله؟؟
ضمنا در صورت امکان طریقه ساختشو توضیح بده...این RJ45 phone box چیه ؟(تولینکی که معرفی کردی)
خوب حالا باید چی کار کنم که درست بشه؟
بازم سلام
من پچ نصب کردم ولی اونی که شما میگی رو نه!!![]()
نمیتونم گوشی رو مستر ریست کنم! چون اجازه این کار رو نمیده! برای مستر ریست کردن یه زمان 20-30 ثانیه ای لازمه که خیلی زیاده گوشی تقریبا هر 5 ثانیه 1 بار روشن خاموش میشه! بارها امتحان کردم.....![]()
سیم کارت تست هم ندارم.......![]()
برای ریموو کردن پچ هم که باید گوشی رو به برنامه فار وصل کنم که اونم نمیشه ....![]()
مرسی از راهنماییت... واسه طریقه نصب یو اس بی هم حتما میگردم...
خیلی ممنون
سیم کارت تست یه سیم کارت سوختس بیشتر خدمات موبایل ها دارن میتونی 1000 تومن هم بخری (لازم میشه)
اگر این سیم کارت رو بذاری دیگه ریست نمیشه و میتونی مستر ریست کنی و مشکل گوشیت بر طرف میشه
به همین راحتی![]()
خیر فقط با باکس میشه IMEI رو تغییر داد
یک رابطه و اصلا هم مهم نیست در ضمن من امروز بطور کامل کابل را با نرم افزار SETOOL2 آزمایش کردم همه چیز خوب بود البته گوشی مورد آزمایش K750-cid36-Brown بود که مشکل داشت و از یکی از تعمیرکارها به امانت گرفته بودم. با این برنامه من IMEI را چنج کردم و وقتی گوشی را روشن میکردم همون IMEI را که داده بودم نشان میداد ولی باز هم میگفت کارت درست وارد کنید. البته گفتم این گوشی اشکال داشت(سریال اصلی بود) ولی به هر حال IMEI تغییر کرده بود!البته اساتید مخصوصا آقای اکتیو و آقای سیاووش در این مورد صاحب نظرند.
خود گوشی من K750-cid49-red که با این برنامه کار نمیکنه.
طریقه ساخت این کابل را به طور مفصل همراه با عکس در چند روز آینده آماده خواهم کرد فعلا خودم آزمایش میکنم.
Last edited by Masoud750; 12-03-2007 at 02:50.
آقا اکتیو دستت درد نکنه این یکیش بود
Winscard.dll
بقیه فایلها
DK2WIN16.32.DLL
DK2WIN32.DLL
FTVCP2G.DLL
من خود این برنامه را از این لینک دانلود کرده ام که این فایل اولی و آخری توش بودند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این تاپیک هم سری بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Masoud750; 12-03-2007 at 02:32.
دستت درد نكنه دوست خوبم
اميدوارم به هرچي آرزو داري برسي
چون لياقتش رو داري![]()
ممنون و منتظرم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)