اولا دوست عزیز فارسی تایپ کنین، قانون انجمن
دوما مشکلات صفحات آبی، صفحه ی مرگ خودش یه تاپیک مجزا داره
لطفا اونجا مطرح کنید
باتشکر
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
اولا دوست عزیز فارسی تایپ کنین، قانون انجمن
دوما مشکلات صفحات آبی، صفحه ی مرگ خودش یه تاپیک مجزا داره
لطفا اونجا مطرح کنید
باتشکر
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
salam
inam moshkelame ke nemidoonam chera intorie
vaqti driver e bluetooth ro nasb mikonam ke dg too Device manager dg alamate soal nemimoone ke bluetoorh kar nemikone ( Ralink Bluetooth Software Driver (International))in driver ro
vaqti ham ke ( Atheros Bluetooth 4.0) ro nasb mikonam bluetooth kar mikone ama alamt soal miad 2 ta vase bluetoohth tooye Device manager
inam axesh bebinid
zamime shod![]()
دقیقا بات موافقم اون شرکتا معجزه نمیکنن یه ویندوزه یه کرک که اگه اشنایی داشته باشی به هیچ وجه به مشکل نمی خوری من همه ویندوزامو دانلود کردم از سایت های مطمئن با کرک های سازگارش یه موردم نداشتم تا الان.
سلام
دوستان کسی میدونه این نرم افزار واقعا درست کار میکنه یا نه ؟
و اینکه اون قسمتی که الان داره میترکه توی عکس و دماش 127 هست چی هستو یه توضیح کامل بده ؟ 4540s هست
![]()
سلام
عزیزم این مسیر رو برین واسه سوییچ حل میشه
کلیک راست روی دسکتاپ
گزینه دوم که مربوط به کریستالت میشه رو بزن یعنی configure Stwichable Graphics
بعد پایین یه تیک داره اونو تیکش رو بزن
بعد APPLY کن و حالشو ببر
بعد واسه هر برنامه ای که باز کنی ازت سوال میکنه که میخوای با کدوم گراقیک باز شه
تو هم هر بازی ای که گراقیک بالا میخواد بزن رو high performance و aplly کن
حااااااالشو ببرین
حیف که دیر عضو انجمن شدم و شاید نتونم خیلی کمک کنم![]()
سلام
عزیزم مکس پین 3 مشکل داره اگه گراقیکت 8 هم باشه 512 نشون میده
من امتحان کردم رو چند تا کامپیوتر
بابا یکم برای این تاپیک ارزش قائل بشید میشنید این 100 صفحه رو بخونید یا اقلا سرچ میکنید، هم تو وقت خودتون صرفه جویی میشه هم سوالا تکراری نمیشه 99% جوابا پیدا میشه تو صفحه های قبلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابشم صفحه بعدی یعنی 7 هست.
سلام
من بدون انجام کار خاصی 6.6 دارم ریت گراقیک بازی رو
7650 و 7670 هر دو 6.6 هستن که البته عالی هستن
دقت کنید که DDR5 نیست و 6.6 براش عالبه
2 میلیون تومن فاصله دارین با DDR5 ها پس انتظار بیش تری نمیره
سلام
دوستان گلم بنده از همین لحظه آماده ام تا تک تک سوالات شما دوستان خوبم رو پاسخگو باشم در مورد این لپ تاپ
فقط آخر هفته ها 5 شنبه و جمعه شهر هستم ولی درهمون روزها در خدمتتونم
farzadsoltani021
آیدی یاهو واسه سوالات دیگه و مشاوره و ... و البته اینم بگم که به من گفتن کل مطالب رو بخون ولی چیزایی که من پرسیدم نبود منم فقط الان میخوام بدونم آیا GPS داره این دستگاه یا نه و اینکه کسی از آپگرید بایوس چیزی نفهمید ؟
و اینم بگم اگه کسی واقعا دانشش رو داره که به سوال من جواب بده تقریبا هیچ مشکلی واسه کسی دیگه وجود نداره
.........
این رو میگم
سلام به دوستان گلم
لطف کنید همه توی این بحث مفید شرکت کنید
همونطور که میدونید 4540 واقعا اسمش الکی نیست و واقعا پیشرفته است حتی نصب درایور هاش
لیست درایور های این لپ تاپ ایناست که اولی ها درایور هستن و بقیه نرم افزارن
..................
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ..............................
- در اولیش که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که درایور یا در واقع نرم افزاری برای کارت صدای دستگاه هست
- دومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مربوط به چبپست های دستگاهه و باید نصب باشه که البته خودم هم نمیدونم دقیقا چیپست و نصب درایوراش به چه دردی میخوره ( اگه دوستان میدونن توضیح بدن)
- سومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مریوط به کارت گراقیک دستگاه هست و با نصب اون ( که واسه من اینتلش نصب نمیشه ) درایور و نرم افزار گرافیکش نصب و فعال میشه
- چهارمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مریوط به ماوس و کیبرد و .. هست
- پنجمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مال بلوتوث و وایرلس دستگاهه که بازم نمیدونم چرا این همه مدل داره و نمیدونم کدوم یکیش مربوط به وایرلس و بلوتوث 4540 میشه ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- ششمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مربوط به درایور های ذخیره سازی دستگاهه که من فقط یکیش که مال کارت خوان دستگاه هست رو فهمیدم چیه ( اگه دوستان بقیه اش رو میدونن لطفا توضیح بدن)
- هفتمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مرلوط به نصب درایور بایوس دستگاه هست و باید نصب شه
- هشتمی و نهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن که نرم افزارای عیب یابی سیستم هستن و من نمیدونم در چه جایی مورد استفاده هستن ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- دهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که من نمیدونم چی هست و در چه جایی مورد استفاده هستن ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- یازدهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که من نمیدونم چی هست و در چه جایی مورد استفاده هستن ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- دوازدهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که نرم افزارای صوتی و تصویری هست که نه کامل هست و نه آنچنان کاربرد خاصی داره یعنی یه چیزایی مثل ویدیو استودیو هست ( اگه دوستان چیز دیگه ای میدونن که من نمیدونم بگن )
- سیزدهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مربوط به درایور سیستم امنیتی هست و با نصبشون از تمام سیستم های امنیتی دستگاهتون میتونید استفاده کنید مثل تشخیص چهره و اثر انگشت
- چهاردهمی و پانزدهمی و شانزدهمی
- هستند که اصلا نمیدونم چی هستن ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- ...........................>>>>>>>>>>
- دوستان عزیز بنده عضو جدید انجمن هستم و تازه 4540 گرفتم . باهاش کار نکردم فقط این درایورهاش رو دانلود کردم و میخوام تمام قابلیت های دستگاه رو بفهمم
- نمیدونم کسی هست که کاملا به دستگاه مسلط باشه یا نه اما اگه هست بسم الله ... به من و کسایی که مثل من میخوان در مورد دستگاهشون اطلاعات کامل به دست بیارن کمک بزرگی میکنین
- در ضمن با این کار مطمئنن این یه بحث کامل میشه و همه میتونن استفاده کنن - این اولین مسئله
- دومین موضوع اینکه من توی این درایورها جی پی اس دیدم ... آیا 4540s جی پی اس داره ؟
- و مهم ترین موضوع اینکه یکی از دوستانم گفت شرکت اچ پی ادعا کرده بدون هیچ مشکلی با آپگرید بایوس 4540 میشه ارتقا داد دستگاه رو به صورتی که کاملا کاراییش فوق العاده بالا بره ( مثلا سی پی یوش از 2.5 گیگاهرتز بشه 3.1 گیگاهرتز ) دقت کنید منظورم آپدیت نیست هاااااااا ... آپگرید بایوس رو میگم
- خودش هم این کار رو انجام داده بود اما من نتونستم فایلی که میگفت رو گیر بیارم . فکر کنید ...
عالی میشه ... همینطوری عالیه اون موقع معرکه میشه
- در مورد تمام اینا اگه کسی اطلاع داره ازش از طرف همه دارندگان این دستگاه میخوام یه آموزش کلی بده البته آموزش کامل و جامع
- منم اگه هر اطلاعی گیر آوردم در خدمت همه دوستان عزیز میذارم ... امیدوارم همه شرکت کنید تو این بحث فوق العاده و بتونیم به همه کمک کنیم...با تشکر از همه
- فرزاد سلطانی
- مشخصات دستگاهم که تازه گرفتم اینه
- Intel 3230M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
8 GB DDR3
750 GB SATA II (5400RPM)
AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
15.6" LED
DVD-RW
Bluetooth 4
USB 3 * 2
HDMI+VGA port
Fingerprint
WiFi+Lan
HD webcam
Card Reader- فی 1.800.000 تومن دست 2 اما تا بهمن گارانتی داره تمیز در حد نو
- در مورد قیمت هم نظر بدین
از اینکه همت می کنید و به سوالای 10 ماه پیش بچه ها دارید پاسخ میدید خیلی متشکریم، لطفا اینقدر گردخاک به پا نکنید دوست عزیز
با توجه به اینکه 5ماه از گارنتیش مونده، میشه نتیجه گرفت 7ماه از خریدش گذشته(شرلوک هلمزم!)، بنظرم قیمت گزافی برای لپتاب دست دو پرداخت کردید، 1400تا 1500 قیمت منصفانه تری می تونست باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)