تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 129 از 328 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

این که چه چیزی برای هرکسی نیازه یا نیست به خود شخص مربوطه ....
    در مورد بحث مدیریت ، که زن مدیر باشه یا نه ، یه مسئله شخصی بوده و هست و به دو طرف مربوطه ..... مثل این نیازی که شما میگی ....

اینجا همه با هم دوستیم
    شما هم داری به جای همه صحبت میکنی الان ... کی گفته همه با هم دوستیم؟ اینجا اکثرا به ظاهر و سوری باهم دوستیم اما در اصل همه با هم مشکل داریم !

سوما من 27 سال سنمه شاید جای داداش بزرگترت باشم یادت باشه که ازدواج تو سن شما از پایه و اساس کلا اشتباست و هیچ استثنایی هم نداره. حداقلش باید هم سن من باشی تا یکم بتونی به ازدواج فکر کنی .
    این حرف به ریشه غلط ....

خودتون چند خط پایین تر به این مسئله پاسخ دادین :
    از نظر من ازدواج زمان نمیخواد بلکه ازدواج فکر میخواد ، هر وقت شما احساس کردید به بلوغ فکری برای ازدواج رسیدید این کارو انجام بدید

تا به الان نتیجه ای که از همه ی بحث ها گرفتم اینه که یه عده با یه عده دیگه سر کل کل و بحث دارن و بیشتر جای ارائه راهکار و بررسی مشکلات میخوان به هم تیکه بگن و روی همو کم کنن ....

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

گیر میاد یعنی چی داداش انقدر هست که نگو
    کلاتو سفت نگه نداری یهو به خودت میای که میینی سر سفره عقد نشوندنت
    باید مراقب بود
    چرا نفرین میکنی

هرچی دیرتر گرفتار شیم بهتره داریم مثل بچه انسان زندگیمونو میکنیم دیگه ... چه کاریه
    تا به الان نتیجه ای که از همه ی بحث ها گرفتم اینه که یه عده با یه عده دیگه سر کل کل و بحث دارن و بیشتر جای ارائه راهکار و بررسی مشکلات میخوان به هم تیکه بگن و روی همو کم کنن ....
    بله به وضوح مشاهده میشه بعضی از افراد متاسفانه روند اصلی تاپیک رو اشتباه گرفته و صحبت های مفید و در جهت اهداف تاپیک مطرح نمیشه
    خطاب به همه ی کاربرها ((نه فقط پست هایی که نقل قول گرفتم))
    لطفا سعی کنید از ارسال پست های اسپم وار و بی محتوا خودداری کنید چون از این به بعد برخورد بیشتری خواهد شد
    تشکر از همه ی اون دوستانی که صرفنظر از موافق یا مخالف بودن درست و اصولی صحبت میکنن و کمک میکنن که شاید راهکاری پیش پای جمع حاضر بگذارند

4. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بله به وضوح مشاهده میشه بعضی از افراد متاسفانه روند اصلی تاپیک رو اشتباه گرفته و صحبت های مفید و در جهت اهداف تاپیک مطرح نمیشه
    خطاب به همه ی کاربرها ((نه فقط پست هایی که نقل قول گرفتم))
    لطفا سعی کنید از ارسال پست های اسپم وار و بی محتوا خودداری کنید چون از این به بعد برخورد بیشتری خواهد شد
    تشکر از همه ی اون دوستانی که صرفنظر از موافق یا مخالف بودن درست و اصولی صحبت میکنن و کمک میکنن که شاید راهکاری پیش پای جمع حاضر بگذارند
    از پست های بنده نقل گرفته شده و لازم میدونم توضیحاتی بدم :
    وقتی روند تایپک روی کل کل و رو کم کنی هستش ، انتظار پست های بهتر از این نخواهد رفت . ما هم ترجیح میدیم جای بحث های اصولی ، همرنگ جماعت بشیم ....
    در ضمن اگه پست غیر مفید بود ، میتونستید همون لحظه پاکش کنید .

برای اینکه پستم اسپم نشه :

زنان با ازدواج سنتی موفق‌ترند یا مدرن؟
      محتوای مخفی: منبع : ایسنا 
    نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد: زنانی که ازدواج مدرن داشته‌اند نسبت به زنانی که ازدواج سنتی کرده‌اند، در زمینه ایفای نقش در زندگی موفق‌ترند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، نیاز به ایجاد روابط انسانی، یکی از نیازهای عاطفی و ازدواج صمیمی‌ترین نوع رابطه در پاسخ به تمامی نیازها، اعم از مادی و معنوی است و یکی از مراحل تکامل انسان محسوب می‌شود.

در جامعه امروز ایران، گروه‌های گوناگونی زندگی می‌کنند که در آنها درجات مختلفی از شرایط پیشامدرن یا پسامدرن یافت می‌شود. در این گروه‌های مختلف اجتماعی شکل خانواده و همسرگزینی متناسب با موقعیت گروه و شکل خانواده متفاوت است. در خانواده‌های گسترده جامعه پیشامدرن ازدواج بین دختر و پسر را معمولا بزرگترهای فامیل ترتیب می‌دهند؛ بنابراین در گروه‌های اجتماعی که اوضاع مدرن را حتی به‌طور دست نخورده حفظ کرده‌اند هنوز هم انتخاب زن برای پسر یا انتخاب شوهر برای دختر با تصمیم بزرگترها و در صورت لزوم با تایید ضمنی دختر و پسر صورت می‌گیرد.

در خانواده‌های طبقه متوسط جدید یا خانواده‌هایی که سعی کرده‌اند الگوهای رفتاری این طبقه را اتخاذ کنند، وضع همسرگزینی متفاوت است. در این خانواده‌ها با توجه به ملاحظات ذکر شده، سلطه جامعه و خانواده بر فرد کمتر و دایره اختیار او وسیع‌تر است. بنابراین در این خانواده‌ها دختر یا پسر ممکن است پیش از گرفتن تایید خانواده همدیگر را پیدا کنند یا والدین مقدمه آشنایی آنها را فراهم کنند؛ ولی در هر حالت انتخاب نهایی برعهده دختر یا پسر است.

پژوهشی در کشور بر روی 384 تن از زنان متاهل شهر تهران با هدف مقایسه کارکرد خانواده در ازدواج‌های سنتی و مدرن انجام شده است.

نمونه‌های این تحقیق دارای میانگین سنی 35 سال بودند که 46 درصد آنها شاغل و 52 درصد خانه‌دار بودند (2 درصد هم به وضعیت اشتغال خود اشاره‌ای نکرده‌اند). همچنین 11 درصد مشارکت‌کنندگان در تحقیق زیر دیپلم، 48 درصد دیپلم و 39 درصد دارای تحصیلات دانشگاهی بوده و دو درصد هم تحصیلات خود را اعلام نکردند.

نتایج تحقیق درباره «توانایی حل مساله» که یکی از شاخص‌های کارکرد خانواده است، نشان می‌دهد که در بین زنان با ازدواج مدرن، میانگین «توانایی حل مساله» 18.58 درصد بوده و در مقابل در بین زنان با ازدواج سنتی، میانگین «توانایی حل مساله» 17/78 درصد بوده است. بنابراین بین این دو دسته از زنان تفاوت معناداری به لحاظ توانایی حل مساله دیده نشد.

همچنین درباره «وضعیت ارتباط بین زوجین» نتایج تحقیق نشان داد که بین زنان با ازدواج مدرن میانگین توانایی ارتباطی 27.65 درصد بوده و در مقابل زنان با ازدواج سنتی میانگین توانایی ارتباطی 24.86 درصد بوده است. بنا بر این نتایج زنان با ازدواج مدرن توانایی بیشتری در زمینه ارتباطی دارند و نتیجه آنکه آشنایی زوجین قبل از ازدواج می‌تواند در چگونگی ارتباط زوجین در ادامه زندگی تاثیر عمیقی بگذارد و موجب بهتر شدن این بعد از کارکرد خانواده شود.

«چگونگی ایفای نقش» یکی دیگر از شاخص‌های کارکرد خانواده است. نتایج تحقیق در این زمینه نیز نشان داد: در بین زنان با ازدواج مدرن، میانگین ایفای نقش بین 32.14 درصد بوده و در مقابل در بین زنان با ازدواج سنتی میانگین ایفای نقش 28.98 درصد بوده است. نتایج به دست آمده نشان می‌دهد از لحاظ ایفای نقش بین زنان دارای ازدواج مدرن و زنان دارای ازدواج سنتی تفاوت معنی‌داری وجود دارد و زنان با سبک ازدواج مدرن در ایفای نقش دارای توانایی بیشتری هستند.

این تحقیق با اشاره کسب میانگین بالاتر در اکثر زمینه‌های مورد پرسش در این پژوهش توسط زنان با ازدواج مدرن تاکید کرده است که زنان ازدواج کرده به شیوه مدرن، قبل از ازدواج، فرصت کافی برای تقسیم وظایف در خانواده آینده خود را داشته‌اند و توانسته‌اند برخی مسائل مربوط به نقش ‌های زن و مرد در خانواده را تثبیت کنند؛ به همین دلیل و دلایل دیگر، نحوه تقسیم وظایف و نقش‌پذیری افراد در خانواده در زنان با ازدواج مدرن وضعیت مطلوب‌تری دارد.

همچنین نتایج این پژوهش در زمینه «پاسخ‌دهی‌عاطفی» نیز حاکیست: در بین زنان با ازدواج مدرن، میانگین «پاسخ‌دهی عاطفی» 18.71 درصد در مقابل 16.54 درصد زنان با ازدواج سنی است و تفاوت این دو نیز معنی‌دار است.

بنا بر این تحقیق، «پاسخ‌دهی عاطفی» یا به عبارتی ابراز مهر و محبت به یکدیگر و در نظر داشتن هیجانات عاطفی و احساسی طرف مقابل در خانواده بخش مهمی از کارکرد خانواده است.

این پژوهش در ادامه با بررسی «میزان کنترل رفتار» در بین زنان با ازدواج مدرن و زنان با ازدواج سنتی نشان داد که میانگین کنترل رفتار در بین زنان گروه اول 25.99 درصد و در زنان گروه دوم 23.62 درصد بوده که این نتایج نیز حاکی از امتیاز زنان با ازدواج مدرن در زمینه کنترل رفتار است.

این تحقیق با توجه به یافته‌های به دست آمده نتیجه گرفته است که شاید زن و مردی که قبل از ازدواج باهم آشنایی دارند می‌توانند برخی قواعد و اصول خانواده مدنظر خود را با یکدیگر طراحی و تعیین کنند و به همین دلیل بعد از ازدواج نیز بیشتر به آ‌نها پایبند می‌مانند.

نتایج این تحقیق تاکید دارد که در وضعیت امروز جامعه ما شیوه مدرن ازدواج یعنی آشنایی بیشتر زوجین قبل از ازدواج و بحث و تبادل نظر بین آنها درباره ویژگی و اصول و عقاید خود درخصوص خانواده و نحوه ادامه زندگی زناشویی می‌تواند موجب افزایش کارکردهای خانواده‌ها شود و بدین وسیله پایداری و ثبات خانواده افزایش یابد.

6. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

در مورد بحث مدیریت ، که زن مدیر باشه یا نه ، یه مسئله شخصی بوده و هست و به دو طرف مربوطه ..... مثل این نیازی که شما میگی ....

این حرف به ریشه غلط ....

خودتون چند خط پایین تر به این مسئله پاسخ دادین :
    از نظر من ازدواج زمان نمیخواد بلکه ازدواج فکر میخواد ، هر وقت شما احساس کردید به بلوغ فکری برای ازدواج رسیدید این کارو انجام بدید

آقا چرا دعوا داری همه جا ؟
    شما با من دوست نباش کسی اجبارتون نکرده اما من با همه بچه های انجمن حتی بیشتر از دنیای واقعی دوستم و به کار بردن کلمه دوست به این معنا نیست با همشون سر یه سفره نشستم.

نظام فکری انسان چه علمی چه غیر علمی تازه از بیست و پنج سال به بالا رو به بلوغ میره و اگر یک انسان حتی زودتر هم از لحاظ ذهنی کامل بشه یه مشکل بزرگ وجود داره و اون نداشتن تجربست که فقط با گذر زمان به وجود میاد چون بر فرض شما آدم پخته ای باشه ای در سن پایین |آیا همسرتون هم اینطور خواهد بود ؟اگر که آره پس خوشبخت میشید.اما کلیت قضیه داره چیز دیگه ای رو میگه ..
    اگرچه آدمهایی هستند که هیچ وقت به بلوغ فکری نمیرسند ...

درضمن آمار ازدواج در سن پایین بیانگر همه چیزه و تقریبا اکثر کشورهای جهان سعی بر مبارزه با این موضوع دارند شما هم سعی نکنید یه مساله اشتباه رو در جامعه ترویج کنید و اگر قصدتون اینه پس پرده منطق رو کلا برداشتید ...

من در این بحث راهکاری ارائه ندادم شاید اما جواب حرف دوستمون رو فقط دادم پس کسی داره حرفش رو دیکته نمیکنه.
    Last edited by Gilopa; 19-09-2013 at 14:08.

8. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آقا چرا دعوا داری همه جا ؟
    شما با من دوست نباش کسی اجبارتون نکرده اما من با همه بچه های انجمن حتی بیشتر از دنیای واقعی دوستم و به کار بردن کلمه دوست به این معنا نیست با همشون سر یه سفره نشستم.

نظام فکری انسان چه علمی چه غیر علمی تازه از بیست و پنج سال به بالا رو به بلوغ میره و اگر یک انسان حتی زودتر هم از لحاظ ذهنی کامل بشه یه مشکل بزرگ وجود داره و اون نداشتن تجربست که فقط با گذر زمان به وجود میاد چون بر فرض شما آدم پخته ای باشه ای در سن پایین |آیا همسرتون هم اینطور خواهد بود ؟اگر که آره پس خوشبخت میشید.اما کلیت قضیه داره چیز دیگه ای رو میگه ..
    اگرچه آدمهایی هستند که هیچ وقت به بلوغ فکری نمیرسند ...

درضمن آمار ازدواج در سن پایین بیانگر همه چیزه و تقریبا اکثر کشورهای جهان سعی بر مبارزه با این موضوع دارند شما هم سعی نکنید یه مساله اشتباه رو در جامعه ترویج کنید و اگر قصدتون اینه پس پرده منطق رو کلا برداشتید ...

من در این بحث راهکاری ارائه ندادم شاید اما جواب حرف دوستمون رو فقط دادم پس کسی داره حرفش رو دیکته نمیکنه.
    با کسی دعوا ندارم داداشی ... ذهنیت غلطی تو تمامی انجمن ها نسبت به من وجود داره .
    بحث دوستی من با شما نیست .... شما به جای همه صحبت کردی من اصلاحش کردم .......

شما در مورد سن ازدواج پاسخ خودت رو در پست قبلی دادی .... بحث سر تجربه نیست ... تجربه به مرور زمان ایجاد میشه ... آدم هایی که به بلوغ فکری نمیرسند بحثش جداست ....
    ازدواج سن و سال نمیشناسه ... ممکنه کسی 22 سالش باشه اما درک و منطق و درایت و عقل و مدیریتش از یه آدم 27 ساله بیشتر باشه ... جمله ی صحیح تر همینی که شما گفتی "
    از نظر من ازدواج زمان نمیخواد بلکه ازدواج فکر میخواد ،
    هر وقت شما احساس کردید به بلوغ فکری برای ازدواج رسیدید این کارو انجام بدید "

موفق باشی.

10. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با کسی دعوا ندارم داداشی ... ذهنیت غلطی تو تمامی انجمن ها نسبت به من وجود داره .
    بحث دوستی من با شما نیست .... شما به جای همه صحبت کردی من اصلاحش کردم .......

شما در مورد سن ازدواج پاسخ خودت رو در پست قبلی دادی .... بحث سر تجربه نیست ... تجربه به مرور زمان ایجاد میشه ... آدم هایی که به بلوغ فکری نمیرسند بحثش جداست ....
    ازدواج سن و سال نمیشناسه ... ممکنه کسی 22 سالش باشه اما درک و منطق و درایت و عقل و مدیریتش از یه آدم 27 ساله بیشتر باشه ... جمله ی صحیح تر همینی که شما گفتی "
    از نظر من ازدواج زمان نمیخواد بلکه ازدواج فکر میخواد ،
    هر وقت شما احساس کردید به بلوغ فکری برای ازدواج رسیدید این کارو انجام بدید "

موفق باشی.

یه پرونده ای رو برات مطرح میکنم تا منظورم بیشتر نشون داده بشه ..

یکی از دوستان اومده بود پیشم که میلاد جان وکالت من و خانومم رو برای طلاق توافقی قبول کن ...

من جریان رو کاملا پرسیدم ..

این آقا در سن20 سالگی با خانومشون که فقط 17 سال داشتند ازدواج کردند .. همچین عاشق و معشوق بودند که در باورت نمیگنجه .. خلاصه 5 سال میگذره از ازدواجشون تا اینکه سرد بودنهای بیش از حد خانومشون باعث ناراحتی شوهر گرامی میشه . دوست ما از خانوم موضوع رو میپرسه که چرا همیشه با من سردی حوصله نداری ! در جواب میشنوه من جوونی نکردم احساس میکنم تازه وقت پیشرفتم و جوونی کردنمه و دیگه علاقه ای به تو و زندگی مشترک ندارم دوست دارم تجربه بیشتری داشته باشم....

خود من با این خانوم صحبت کردم : ایشون در جواب به من گفت که آقای فلانی زمانی که با شوهرم میخواستم ازدواج کنم یه هیجان بچگانه داشتم و خونوادم هم راهنماییم نکردند اما الان چند سال گذشته وقتی هم سن و سالام رو میبینم میرن سرکار یا دانشگاه یا خوش میگذرونند میفهمم چقدر زود ازدواج کردم و واقعا الان هیچ حسی نسبت به زندگی ندارم ..

کاری به درست و نادرستی حرفهاشون ندارم

تو این پرونده اگر من رو قاضی خوبی بدونید و باور کنید که اهل دروغ نیستم شخصیت مرد ماجرا (یعنی دوست بنده ) دقیقا همون فردیست که شما میگید بسیار آدم منطقی و با ذهن باز که بیشتر از سنش همیشه میفهمیده .. سوال من از شما ؟ این آقا دو سال تمام سعی کرد زندگیش رو بهبود ببخشه خانومش رو آزاد گذاشت تا جوونی کنه به قول خودش اما باز هم جواب نداد .. حالا کجای منطق و بلوغ فکر زودرسش به دادش رسید ؟

سر آخر این پرونده منجر به این شد :

گرفتن 10 میلیون تومان پول از شخص مرد
    تصاحب ماشینی که به نام ایشون بود توسط خانوم ماجرا
    و به زودی هم طلاق

از این دست پرونده ها به طرز وحشتناکی هر روزه در دادگاه های ما اینور اونور میشه .

پس ازدواج سن پایین حداقل در شهرهای بزرگ و کلانشهرها اشتباه مطلقه . اگر میبنید در روستاها یا شهرهای کوچکتر طرفین با همدیگه میسازند قوه اجبار و بحثهای قومیتی دخیلند که از حوصله تاپیک خارجه ...

اما اما همیشه همیشه استثنائاتی وجود دارند که کاری اشتباه انجام داده میشه اما سر آخر اون اشتباه منجر به خیر میشه .دلیلی بر این نیست که بگیم این استثنائات کارشون از اول درست بوده

12. 7 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یه پرونده ای رو برات مطرح میکنم تا منظورم بیشتر نشون داده بشه ..

یکی از دوستان اومده بود پیشم که میلاد جان وکالت من و خانومم رو برای طلاق توافقی قبول کن ...

من جریان رو کاملا پرسیدم ..

این آقا در سن20 سالگی با خانومشون که فقط 17 سال داشتند ازدواج کردند .. همچین عاشق و معشوق بودند که در باورت نمیگنجه .. خلاصه 5 سال میگذره از ازدواجشون تا اینکه سرد بودنهای بیش از حد خانومشون باعث ناراحتی شوهر گرامی میشه . دوست ما از خانوم موضوع رو میپرسه که چرا همیشه با من سردی حوصله نداری ! در جواب میشنوه من جوونی نکردم احساس میکنم تازه وقت پیشرفتم و جوونی کردنمه و دیگه علاقه ای به تو و زندگی مشترک ندارم دوست دارم تجربه بیشتری داشته باشم....

خود من با این خانوم صحبت کردم : ایشون در جواب به من گفت که آقای فلانی زمانی که با شوهرم میخواستم ازدواج کنم یه هیجان بچگانه داشتم و خونوادم هم راهنماییم نکردند اما الان چند سال گذشته وقتی هم سن و سالام رو میبینم میرن سرکار یا دانشگاه یا خوش میگذرونند میفهمم چقدر زود ازدواج کردم و واقعا الان هیچ حسی نسبت به زندگی ندارم ..

کاری به درست و نادرستی حرفهاشون ندارم

تو این پرونده اگر من رو قاضی خوبی بدونید و باور کنید که اهل دروغ نیستم شخصیت مرد ماجرا (یعنی دوست بنده ) دقیقا همون فردیست که شما میگید بسیار آدم منطقی و با ذهن باز که بیشتر از سنش همیشه میفهمیده .. سوال من از شما ؟ این آقا دو سال تمام سعی کرد زندگیش رو بهبود ببخشه خانومش رو آزاد گذاشت تا جوونی کنه به قول خودش اما باز هم جواب نداد .. حالا کجای منطق و بلوغ فکر زودرسش به دادش رسید ؟

سر آخر این پرونده منجر به این شد :

گرفتن 10 میلیون تومان پول از شخص مرد
    تصاحب ماشینی که به نام ایشون بود توسط خانوم ماجرا
    و به زودی هم طلاق

از این دست پرونده ها به طرز وحشتناکی هر روزه در دادگاه های ما اینور اونور میشه .

پس ازدواج سن پایین حداقل در شهرهای بزرگ و کلانشهرها اشتباه مطلقه . اگر میبنید در روستاها یا شهرهای کوچکتر طرفین با همدیگه میسازند قوه اجبار و بحثهای قومیتی دخیلند که از حوصله تاپیک خارجه ...

اما اما همیشه همیشه استثنائاتی وجود دارند که کاری اشتباه انجام داده میشه اما سر آخر اون اشتباه منجر به خیر میشه .دلیلی بر این نیست که بگیم این استثنائات کارشون از اول درست بوده
    نمونه ای که به بلوغ فکری نرسیده.
    بحث من سر کسایی بود که در ۲۲سالگی به بلوغ فکری رسیدن ...

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نمونه ای که به بلوغ فکری نرسیده.
    بحث من سر کسایی بود که در ۲۲سالگی به بلوغ فکری رسیدن ...
    مشکل همینجاست دیگه اگر قرار بود هم زن و هم شوهر در سن پایین به بلوغ فکری برسند که الان همه خوشبخت بودند . مشکل بزرگ اینجاست که معمولا یه طرف قضیه به اون بلوغ فکری که مد نظر شماست نمیرسه و دنبال هیجانات شخصیشه . واسه همین ما میگیم سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندند .چرا کاری کنیم که ممکنه خطای محض باشه و شخصیت انسان رو به نابودی بکشونه . بذاریم در موقع درستش در سن بالاتر که حداقل ضریب خطای انسان پایینتر میاد ..

پس این خودش یه راهکار میتونه باشه که ریسک در این چنین موارد رو به صفر برسونیم .

15. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مشکل همینجاست دیگه اگر قرار بود هم زن و هم شوهر در سن پایین به بلوغ فکری برسند که الان همه خوشبخت بودند . مشکل بزرگ اینجاست که معمولا یه طرف قضیه به اون بلوغ فکری که مد نظر شماست نمیرسه و دنبال هیجانات شخصیشه . واسه همین ما میگیم سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندند .چرا کاری کنیم که ممکنه خطای محض باشه و شخصیت انسان رو به نابودی بکشونه . بذاریم در موقع درستش در سن بالاتر که حداقل ضریب خطای انسان پایینتر میاد ..

پس این خودش یه راهکار میتونه باشه که ریسک در این چنین موارد رو به صفر برسونیم .
    قبول ندارم
    به همون اندازه بودن کسایی که در سن ۲۶ ۲۷ ازدواج کردن کارشون به جدایی کشیده.
    اینور قضیه هم همچین مواردی پیش میاد، نگیم بیشتر ولی به همون تعداد ممکنه که پیش بیاد.

17. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

قبول ندارم
    به همون اندازه بودن کسایی که در سن ۲۶ ۲۷ ازدواج کردن کارشون به جدایی کشیده.
    اینور قضیه هم همچین مواردی پیش میاد، نگیم بیشتر ولی به همون تعداد ممکنه که پیش بیاد.
    من نظرم رو واضح گفتم دیگه قبول نداری احترام میذارم
    موفق باشید

19. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •