تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 720 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز اگه لطف کنی آدرس یا تلفن جاهای که v20 رو با تیونردیجیتال میفروشند به طور خصوصی بهم اطلاع بدی خیلی ممنون میشم
    hakim2020
    داره خودمونی میشه

تاريخ عضويت: Nov 2010

--------------------------------------------------------------------------------

فروشگاه **************************************
    V20 تيونر ديجيتال تا 4 شنبه داشت
    يكدونه داشت يك خط داره گوشه اش فكر كنم تا 1200 هم ميده اون رو
    باتشکر از شما دوست خوب که به سوال من جواب دادید من با این آدرسی که شما گفتید تماس گرفتم اما به من گفتش تیونر دیجتالش رو بخاطر اینکه از گمرگ وارد ایران می شه از توش برداشتن این که میشه همون فایدی نداره گفت اون با تیونر دیجتالش رو باید از بانه تهیه کنی شما خودتون دیدی که تیونر دیجتال داشت شاید برای نمایشش فقط داشت ؟
    [/QUOTE]

مگه تیونر دیجیتال ----- ماهواره است که تو گمرک درش بیارن بعدشم مگه گمرک بیکاره که بشینه تیونر رو در بیاره
    اگه تیونر دار میخواین بانه تازه اونم بچه ها میگن که الان فعلا نیست ولی فکر کنم حتما نزدیکای عید بیارن

با این حال به گفته مهرداد عزیز یه تیونر خرجش دیگه نهایت بهترینش تا 90 تومن هست
    Last edited by persian_m; 22-01-2011 at 19:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این تیونر دیجیتال رو که با 50 تومن میتونید بگیرید با امکانات خیلی بهتر .
    دوستان يك توضيحي لازمه , درسته كه ممكنه با 50 تومن يا حتي كمتر يك تيونر ديجيتال تهيه كرد اما به نظر من تينور ديجيتال داخل خود تلوزيون يك مزيت است كه مهمترين اون كابرد ساده تر خواهد بود چون شما با همون كنترل تلوزيون از اون استفاده ميكنيد و نه يك كنترل جدا براي ----T.

3. این کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان يك توضيحي لازمه , درسته كه ممكنه با 50 تومن يا حتي كمتر يك تيونر ديجيتال تهيه كرد اما به نظر من تينور ديجيتال داخل خود تلوزيون يك مزيت است كه مهمترين اون كابرد ساده تر خواهد بود چون شما با همون كنترل تلوزيون از اون استفاده ميكنيد و نه يك كنترل جدا براي ----T.
    مزیت باشه یا نباشه فعلا که تو ایران هیچ شرکتی ظاهرا قصد نداره این قابلیت رو فعال شده تحویل مشتری بده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

hakim2020
    داره خودمونی میشه

تاريخ عضويت: Nov 2010

--------------------------------------------------------------------------------

فروشگاه **************************************
    V20 تيونر ديجيتال تا 4 شنبه داشت
    يكدونه داشت يك خط داره گوشه اش فكر كنم تا 1200 هم ميده اون رو
    باتشکر از شما دوست خوب که به سوال من جواب دادید من با این آدرسی که شما گفتید تماس گرفتم اما به من گفتش تیونر دیجتالش رو بخاطر اینکه از گمرگ وارد ایران می شه از توش برداشتن این که میشه همون فایدی نداره گفت اون با تیونر دیجتالش رو باید از بانه تهیه کنی شما خودتون دیدی که تیونر دیجتال داشت شاید برای نمایشش فقط داشت ؟
    مگه تیونر دیجیتال ----- ماهواره است که تو گمرک درش بیارن بعدشم مگه گمرک بیکاره که بشینه تیونر رو در بیاره
    اگه تیونر دار میخواین بانه تازه اونم بچه ها میگن که الان فعلا نیست ولی فکر کنم حتما نزدیکای عید بیارن

درست دوست من ولی این رو من از فروشنده ای نقل کردم که یکی ازدوستان برام به طور خصوصی تلفنشو دادبود
    Last edited by hamidrezars; 22-01-2011 at 23:03.

6. این کاربر از hamidrezars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

درست دوست من ولی این رو من از فروشنده ای نقل کردم که یکی ازدوستان برام به طور خصوصی تلفنشو دادبود
    شماره تلفن رو من داده بودم , اين حرفي كه فروشنده زده از اساس اشتباهه , فكر كنم ترسيده و يا اينكه تموم كرده.
    ببينيد كلا مدلهايي كه براي ايران زده ميشه آخرش R داره و اينها از اساس فاقد تيونر ديجيتال و رسيور هستند نه اينكه گمرك ايران بخواد اونها رو باز كنه , هنر گمرك اينه كه مانع ورودش ميشه همين !!!

8. این کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مصرف برق در V20

سلام

اقایون چرا اینقدر سر مصرف برق دعوا میکنید. هر کی خربزه می خوره پای لرزشم میشینه. کسی که تصویره پاناسونیک رو دوست داره بخصوص v20 نباید براش مصرفش مهم باشه. من خودم 2 تا v20 دارم یه دونه 50 تو پذیرایی و یدونه 42 تو اتاق خوابم. حالا می خواد 410w مصرف کنه می خواد 2000w تا.

برای دوستانی هم که در مورد گارانتی گفتن. یه بار گفتم بازم میگم اگه از نمایندگی مرکزی بخرید 18 ماه از تاریخ فاکتور واگه از نمایندگی های دیگه 15 ماه از تاریخ تولید. اینم یه قانون مسخره از بانیان هست مگه چه فرقی داره از کجا بخرید. در ضمن نمایندگی مرکزی سه را طالقانی هست که من هر دوتا tv رو از اونجا خریدم.
    اگر به رویو ها استناد کنیم برای V20 پنجاه اینچ به طور متوسط 201w در نظر گرفته به مد تصویر اشارهای نکرده ولی بعد از کالیبراسیون که توی مد pro1 و کنتراست 36 انجام داده مصرف برق به 186 وات کاهش پیدا کرده
    لینک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی سایت HDTVtests مصرف رو برای 42 اینچ V20 توی مد نرمال 139 وات و بعد از کالیبراسیون روی مد pro1 حدود 168 وات ذکر می کنه
    اگر به تنظیمات اعمال شده نگاهی بندازیم کاملا منطقیه :
    Select Professional1.
    Set contrast at about 5-6 clicks down from Maximum.
    Set Sharpness at 0.
    Set Colour at 3 clicks left from the default.

There is no point in copying the Greyscale tracking settings.
    These are the ones (from top to bottom) that our review TV used: +2 -1 -5, -7, -2, -1.

I don’t have the CMS settings, sorry!

Also be sure to set 16:9 Overscan to OFF and Intelligent Frame Creation/24p Smooth Film to OFF

به نظر می رسه اینجا کنتراست رو روی 94 یا 95 برده به هر با این تنظیمات افزایش مصرف برق منطقیه و همچنین مقادیر ذکر شده از دو منبع مختلف همدیگرو تایید می کنن.
    فقط توجه کنید تنظیماتی که به عنوان کالیبراسیون اعمال میشه با توجه به دستگاه پخش تصویر و کیفیت تصاویر میتونه فرق بکنه پس اگر TV خودتون رو مطابق این اعداد کالیبره کرده و تصویر دلچسبی نداشتید تعجب نکنید.
    لینک:
    کد:

Last edited by naamre; 23-01-2011 at 08:51.

10. 4 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببينيد كلا مدلهايي كه براي ايران زده ميشه آخرش R داره و اينها از اساس فاقد تيونر ديجيتال و رسيور هستند نه اينكه گمرك ايران بخواد اونها رو باز كنه , هنر گمرك اينه كه مانع ورودش ميشه همين !!!
    ببخشید اگر آخرش حرف s باشه چی ؟ تیونر دیجیتال داره یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تجربه شخصی ندارم ولی تو وب دیدم که اشاره شده که stuck pixel به مرور بر میگرده یا رنگش سیاه میشه و تبدیل به dead pixel میشه. نرم افزاری هست که گفته میشه به برگشت stuck pixel کمک می کنه فقط کافیه 20 تا 30 دقیقه روی نمایشگر اجرا بشه. این نرم افزار که مجانیه و ظاهرا تستش بی خطره به صورت رندم پیکسلها رو با رنگهای مختلف روشن می کنه. اگر دوست داشتید تستش کنید باید PC رو به TV وصل کنید و اجراش کنید. فقط مواظب جاموندگی آیکانها و یا پنجره وب باشید اگر TV شما 100 تا 200 ساعت ابتدای کارش رو سپری می کنه. یعنی همون بیشتر از نیم ساعت به PC وصلش نکنید. شاید وسواس باشه ولی به هر حال نمی خوام مشکلی پیش بیاد.
    در نهایت خودتون سبک سنگین کنید و تصمیم بگیرید.
    اینم لینکش:

کد:
    فقط کافیه روی Lunch JscreenFix کلیک کنید.

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز

امشب حتما امتحان می کنم. من لپ تاپ دارم. تی وی رو با چه کابلی متصل کنم بهش؟ کابل شبکه معمولی یا از خروجی HDMI اش استفاده کنم؟؟

خیلی خوبه که ما اینجا دور هم جمع شدیم و می تونیم از هم چیز یاد بگیریم.... واقعا خوشحالم...

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز

امشب حتما امتحان می کنم. من لپ تاپ دارم. تی وی رو با چه کابلی متصل کنم بهش؟ کابل شبکه معمولی یا از خروجی HDMI اش استفاده کنم؟؟

خیلی خوبه که ما اینجا دور هم جمع شدیم و می تونیم از هم چیز یاد بگیریم.... واقعا خوشحالم...
    خواهش می کنم. اینکه شما از چه طریق می تونید لب تاپو به TV وصل کنید بستگی به خروجیهای لب تاپ داره قبل از همه چیز اینو بررسی کنید و چه کابلی در اختیار دارید. یه سری آداپتور ها وجود دارن که مثلا DVI رو به HDMI تبدیل می کنن . شاید این شکل بتونه شما رو کمک کنه.

در ضمن توی دفترچه راهنمای TV یک سری اطلاعات در مورد ورودی TV وجود داره که قبلا مطالعه کنید. بهترین کیفیت تصویر وقتی خواهید داشت که از پورت HDMI یا DVI استفاده کنید ولی من نمی دونم که لب تاپ شما این خروجی رو داره یا نه. توی کنترل پنل ویندوز Display setting رو جوری تغییر بدید که تلویزیون شما توی نمایش تصویر دچار مشکل نشه .اگر از پورت svideo یا composite استفاده می کنید احتمالا نیازی به این کار نیست. از دوستایی هم که تجربه بیشتری دارن کمک بگیرید . نباید چندان پیچیده باشه. امیدوارم مشکل شما حل بشه. راستی فکر می کنم از طریق DLNA و به صورت بیسیم هم بتونید این کار رو انجام بدید ولی من در این مورد اطلاعاتم کمه.

14. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ببخشید اگر آخرش حرف s باشه چی ؟ تیونر دیجیتال داره یا نه ؟
    بله , S براي آسياي شرقي است و فكر كنم كه ----T در اون فعال باشه.
    Last edited by hakim2020; 23-01-2011 at 13:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •