آره خدا رو شکر
ظاهراً مهدی هم مشکلی برای بازی نداره ...
امیدوارم هر دو باشن و در کنار باقی اعضای هماهنگ تیم، بتونن تو فولادشهر از پس ذوب آهن بر بیان ...
آره خدا رو شکر
ظاهراً مهدی هم مشکلی برای بازی نداره ...
امیدوارم هر دو باشن و در کنار باقی اعضای هماهنگ تیم، بتونن تو فولادشهر از پس ذوب آهن بر بیان ...
کريمي زميني به اصفهان ميرود
اعضاي تيم فوتبال پرسپوليس درحالي با هواپيما به اصفهان رفتند که بنگر و کريمي سرخپوشان را همراهي نکردند.
تيم پرسپوليس در چارچوب مرحله يکچهارم نهايي جام حذفي فردا در اصفهان ميهمان ذوب آهن است، از همين رو کاروان تيم پرسپوليس در شرايطي ساعت 15:40 دقيقه امروز عازم اصفهان شد که علي کريمي و محسن بنگر همراه اين تيم نبودند.
به گزارش فارس،کريمي قرار است با خودرو شخصي خود عازم اصفهان شود و همين دليل از قرم پوشان بابت اينکه سوار هواپيما نميشود عذر خواهي کرد. محسن بنگر نيز که اعلام کرده بود به هر طريقي که شده به اصفهان خواهد رفت همراه با قرمز پوشان به اين سفر نرفته است.
اين در شرايطي است که بازيکنان پرسپوليس و مخصوصا گلمحمدي پس از حضور در فرودگاه مهرآباد مورد استقبال هواداران قرار گرفتند. کريم باقري نيز همراه با سرخپوشان به اصفهان نرفته است.
آخیش
بازی ای که دو تیم خیلی محتاط بودنو هیچی بار فنی نداشت تونشتیم در بیاریم
نیلسون حسینی حقیقی فوق العاده بودن
100تا سانتر بی هدف کردیم به جایی نرسیدیم،یه سانتر درست حسابی کردیم گل شد!
دوست داشتم مهدیو اگه آماده بود بازی میداد که سانترامون بهتر بشه ولی خیلی دور از میادین بوده اگه اول تو لیگ بازیش بده بهتره.
بازی سختی بود
ذوب آهن هر چی داشت رو کرد
انصافا پیام صادقیان خیلی خوب بازی کرد و تا تونست دفاع پرسپولیس رو اذیت کرد
اما راز بازی تقسیم انرژی خوب در پرسپولیس بود من هم مثل کاظمی منتظر بودم بدن بازیکنا از دقیقه 80 به بعد تحلیل بره
اما پرسپولیس توی 120 دقیقه خیلی خوب روی تقسیم انرژیش تمرکز کرد
نوری وقتی بخواد حرکت کنه واقعا فراتر از آسیا بازی میکنه اما متاسفانه این حرکاتش هر نیم ساعت یه باره
روی گل نمودار حرکتش واقعا در سطح اروپا بود یه بازی ترکیبی از سمت راست رو شروع کرد در نهایت توپ رو داد و رفت تیر دوم با بهترین فاصله نسبت به مدافع جلوش جا گرفت
اما خب این نوری به نظر من هنوز کم روحیه بازی میکنه
هر چند حالا تبدیل شده به تعویض طلایی یحیی
من که جدای از اشتباهات مدافعین کنار و ناتوانیشون در کنترل پیام صادقیان از تیم و شکلش در 120 دقیقه راضی بودم
به نظر من کنترل شده و حرفه ای بازی کردیم
امیدوارم روی چمن خوب آزادی بازی خیلی بهتری جلوی داماش انجام بدیم
من به عشق پرسپولیس بازیو ندیدم که ببرهنوش جونمون
خب حالا یکی زحمت بکشه گل بازی رو بزاره تماشا کنیم اگه خلاصه
بازی باشه که چه بهتر![]()
دمت گرم جون من بیخیال حذفیا شو دیگه
ولی لیگو اگه دوست داشتی میتونی ببینی،عیب نداره![]()
تبريك ميگم برد شيرين ودلچسبي بود انشا الله تداوم داشه باشه.
به علت حساسيت بالا تيم چندان خوب بازي نكرد ولي تو جام حذفي مهم به دست اوردن پيروزي هست كه خدا را شكر حاصل شد.
براي بازي با داماش هم علي كريمي ميرسه هم مهدوي كيا اماده تر ميشه ايشالا امسال ششمين جام جذفي رو بالاي سر ميبريم.
بازي تو زمين حريف هميشه سخته و بعضي لحظه ها هم بازي گره ميخورد البته تيكه تيكه ديدم بازي رو ولي خوب برديم
به اميد قهرماني در جام حذفي![]()
سلام بچه ها
چه حالی داد ، من تو پادگان بودم ، اومده بودم تو آسایشگاه ، بچه ها داشتن بازی رو میدیدن ، تا اومدم ، پرسپولیس گل زد ، آسایشگاه رفت رو هوا ، انقدر داد و بیداد شد ، همه فکر کردن دعوا شده
بازم خداروشکر .
به امید قهرمانی در جام حذفی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)