جمعه حاليشون ميكنيم!!
دوستان تهراني كم نذاريد لطفا....
جمعه حاليشون ميكنيم!!
دوستان تهراني كم نذاريد لطفا....
Last edited by Amir M.ohAma.D; 06-03-2013 at 15:10. دليل: ادبیات نا مناسب
باید این جمعه بیایید باید
بازی استقلال - تراکتور سال گذشته
![]()
اینکه تراکتوری ها می گن چون ابی و قرمز های پایتخت در شهرستانها 50 درصد ظرفیت دارند پس ما هم در ازادی 50 درصد می خواییم کاملا غیر منطقیه !
اولا شوما از خودتون مایه بگذارید . تیمهای دیگه 50 درصد ظرفیت می دن خواستنم 50 درصد بگیرند . شما توی یادگار امام به هوادارای این دو تیم چقدر ظرفیت می دین ؟! تازه با مخلفات اضافه و سنگ و بطری و گلوله برفی !
دوما یعنی اقای جعفری شما خودتون رو با استقلال و پرسپولیس مقایسه کردید ؟! این دو تیم همه جای ایران هوادار دارند ولی تراکتور ؟! شما نباید نگاه کنید که مثلا استانهای ترک نشین ایران از تراکتور حمایت می کنند و تراکتور توی اون شهرها با یک دلیل کاملا غیرفوتبالی هوادار داره . در واقع اینها هوادار تراکتور نیستند کسایی هستند که احساس مظلوم شدن در جامعه مدنی ایران دارند حالا چه درست چه اشتباه . ترک زبان های اذربایجان ، زنجان و تهران و شاید چند جای دیگه . ولی مثلا در همین استان کرمان ما فکر نمی کنم یک هوادار هم داشته باشه .
متاسفانه این احساسی که اذری های ایران دارند و فکر می کنند همه جا مورد ظلم واقع شده اند باعث این گونه حرکتهای احساسی ، تیترهای احساسی و مثلا اون پارچه نوشته کثیف عده ای از اب گل الود ماهی بگیران می شه . این ها رو نباید به حساب همه اذری ها گذاشت .
جمعه هم امیدوارم استقلالی ها زود به استادیوم برند و چون قطعا - با همه حرف هایی که حاجی زده - ولی خودشم می دونه که ماموران امنیتی حاضر نمی شن که هزاران تراکتوری رو بیرون از استادیوم عصبانی رها کنند ! به هر حال امنیت توی این شرایط حساس کنونی (!) از همه چی برای دوستان مهم تره . همین جوری که مثلا راه اهنی ها با این همه ادعا ما می توانیم هم نتونستن حریف شورای تامین بشند و بازی هفته بعدشون با پرسپولیس توی همون ازادی خواهد بود . در واقع توی این کشور در اینگونه موارد ، باشگاه و فدراسیون و حاج علی فتح الله یعنی کشک ، مهم نظر مسولان امنیتی و شوارای تامینه که البته خوش به حال تیمی می شه که نظرشون به نظر اونا نزدیک تره![]()
به امید موفقیت در فینال پیش رو .
بیانیه باشگاه استقلال در آستانه بازی مقابل تراکتورسازی/ جمعه آزادی آبی آبی است
روابط عمومی باشگاه فرهنگی_ورزشی استقلال ایران با انتشار بیانیه ای از هواداران این تیم خواست تا در بازی روز جمعه مقابل تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی حضور گسترده ای داشته باشند. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،در این بیانیه آمده است: استقلال، این روزها حمایت می خواهد و بیشتر از همیشه به حضور من و شما نیاز دارد. روز جمعه یک فینال در پیش داریم. فینالی بزرگ..شیر آبی از همیشه آماده تر است و صدری را که در آن نشسته به هیچ تیمی نمی دهد. همه چیز برای برپایی جشنی بزرگ آماده شده..کادر فنی با درایت و بازیکنان آماده و تشنه پیروزی..در این میان اما استقلال بیشتر از همیشه حمایت می خواهد. نیاز دارد نامش از روی سکوهای آزادی فریاد شود. تیم محبوبمان که برای پیروزی هایش دانه تسبیح می گردانیم و برای سربلندی اش نذر و نیاز می کنیم به حضور آبی رنگمان نیاز دارد. حالا وقت آن است که نشان دهیم استقلال عاشقانی دارد که به پشتوانه آنها هیچ تیمی حریفش نمی شود. پرافتخارترین تیم ایرانی در قاره کهن الان بیشتر از هر زمان دیگری به حنجره های گرم من و شما نیاز دارد. در تقابل با تمام بی مهری ها و هجمه ها، حضور آبی رنگ ما می تواند خط بطلان بکشد بر هذیانها و افکار باطل که اطراف تیم پرسه می زند. استقلال برای روز جمعه 18 اسفند 100هزار عاشق می خواهد که با تمام وجود نام بزرگش را صدا بزنند. روز جمعه آزادی آبی آبی است و از همین آدینه سرود قهرمانی خواهیم خواند.عاشقان به این آوردگاه بزرگ می آیند تا در کنار هم روزی تاریخی را رقم بزنند و از اعماق قلب نام عشق مشترک را فریاد کنند. جمعه روز تولد عشقی دیگر است.آری، جمعه روز آبی هاست.استقلال را در آزادی فریاد بزن،رفیق!
صحبت-های اختصاصی آرزه با قلعه-نویی/ آبی-ها در تب و تاب بازی با تراکتورسازی
تمرین امروز استقلال ساعت 15:30 در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز شد.
* امیر قلعه-نویی قبل از شروع تمرین به مدت 10 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد.
*ویسنته آرزه قبل از اینکه در تمرین گروهی شرکت کند به طور اختصاصی با قلعه-نویی صحبت کرد.
* خسرو حیدری با 5 دقیقه تاخیر در تمرین حاضر شد.
* حدود 150 تماشاگر امروز در تمرین استقلال حاضر شده بودند. اکثر صحبت هواداران استقلال در مورد بازی روز جمعه مقابل تراکتورسازی بود و هواداران در تب و تاب این بازی نشان دادند.
* مرور کارهای تاکتیکی از جمله آیتم-های تمرینی آبی-پوشان بود. همچنین در اواخر تمرین سانتر از جناحین انجام شد.
* تمرین فردای استقلال بدون حضور خبرنگار و تماشاگر برگزار می-شود. دیدار تیم-های استقلال و تراکتورسازی جمعه ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می-شود.
با ارسال نامه به سازمان لیگ/باشگاه استقلال رسما خواهان رعایت قانون در بازی روز جمعه شد
فوتبال ایران/باشگاه استقلال با ارسال نامه ای برای سازمان لیگ حرفه ای رسما خواهان رعایت قانون در بازی روز جمعه با تراکتورسازی شد.
به گزارش اوج نیوز،باشگاه استقلال ظهر روز چهارشنبه با ارسال نامه ای برای سازمان لیگ حرفه ای درخواست کرد که در مسابقه روز جمعه،شرایط قانونی در بحث اختصاص جایگاه تماشاگران به دو تیم میزبان و میهمان رعایت شود.
باشگاه استقلال بر این مساله تاکید دارد که باید در مسابقه روز جمعه از 90 درصد ظرفیت ورزشگاه آزادی استفاده کند و طرفداران تراکتورسازی همان 10 درصد را در اختیار بگیرند.
این در حالی است که باشگاه تراکتورسازی خواستار تقسیم 50_50 ظرفیت ورزشگاه آزادی در این مسابقه شده است
فارس
عجب ! منی که کردم و نزدیک ترکا هستم می دونم که این حرف غیر منطقیه ! فقط کافیه نگاهی به وضعیت مردم ترک و کرد تو شهرهایی که کرد نشین و ترک نشین داره بندازید تا بفهمید چی میگم !! اینجا بگم بحث سیاسی میشه !!متاسفانه این احساسی که اذری های ایران دارند و فکر می کنند همه جا مورد ظلم واقع شده اند
این بازی با این جو سازی ها و تنش هایی که دارن ایجاد می کنن به احتمال خیلی زیاد به آشوب کشیده میشه !!
نکته عجیب اینه که رویانیان میگه ما 30 میلیون طرفدار تو ایران داریم فتح الله زاده هم یه رقمی میگه تراکتوریام معتقدا بیشتر از این دو تیم طرفدار دارن ! مگه کل جمعیت کشور ما چقدره آخه ؟ تازه این به کنار که خیلیا اصلا به فوتبال علاقه ایی ندارن !
و نکته ی بعدی اینکه این مافیا مافیا که راه انداختن ، تا پارسال که هی امیر پاشا امیرپاشا می گفتن قلعه نویی جز مافیا نبود ؟ الان یوهو مافیا شده ؟ اگه همین قلعه نویی نبود که امسال تو لیگ 1 باید با شهرداری تبریز دربی برگزار می کردید ! نمک خوردن و نمک دون شکستنم دیگه یه حدی داره به خدا !
تبریز رو از نزدیک دیدم و به جرات از خیلی از شهرهای ایران با امکانات تر بودند .البته من گفتم نمی دونم این بحث ها درسته یا غلط. نمی خوایم قاضی باشیم و حکم صادر کنیم . ولی می دونم این احساس مورد اغراق هم واقع شده ، حالا چه درست چه غلط این ها ربطی به فوتبال نداره و به قول شما جای بحث هم اینجا نیست .عجب ! منی که کردم و نزدیک ترکا هستم می دونم که این حرف غیر منطقیه ! فقط کافیه نگاهی به وضعیت مردم ترک و کرد تو شهرهایی که کرد نشین و ترک نشین داره بندازید تا بفهمید چی میگم !! اینجا بگم بحث سیاسی میشه !!
دوستانی که میگن زود بریم ! خداوکیلی خودشون هم صبح زود میان ! من ساعت 8 حرکت میکنم ! از خونم تا استادیوم هم نهایتا 40 دقیقه راهه ! خداوکیلی بیاید همه زود ! چون دوستمون راست میگه نمیتونن اونارو بیرون کنترل کنن چون کشته مشته میدن ! بازی پارسال فته بودیم تماشاگراشون از بالای تماشاگرای خودشون که پایین بودن و با سنگ میزدن ! چه برسه به نیرو انتضامی و ... !
آقا کیه بابا !؟ یارو برداشته با قدرتش داره سرباز بازیکن هم میگیره ! بعد مافیا مافیا هم میکنن !!دوما یعنی اقای جعفری شما خودتون رو با استقلال و پرسپولیس مقایسه کردید ؟! این دو تیم همه جای ایران هوادار دارند ولی تراکتور ؟! شما نباید نگاه کنید که مثلا استانهای ترک نشین ایران از تراکتور حمایت می کنند و تراکتور توی اون شهرها با یک دلیل کاملا غیرفوتبالی هوادار داره . در واقع اینها هوادار تراکتور نیستند کسایی هستند که احساس مظلوم شدن در جامعه مدنی ایران دارند حالا چه درست چه اشتباه . ترک زبان های اذربایجان ، زنجان و تهران و شاید چند جای دیگه . ولی مثلا در همین استان کرمان ما فکر نمی کنم یک هوادار هم داشته باشه .
آقا ناموسا من کارم شیفتیه و جمعه صبح باید برم سر کار اما تعطیل بشم صاف میرم استادیوم.
واسه این بازی دیگه رگ غیرتم بدجوری زده بالا. بازی رفت رو بردن ،شاخ شدن واسه ما!!
ما فقط برد میخوایم و وظیفمونه از تیم حمایت کنیم.
آخرین بازی که رفتم استادیوم بازی استقلال - النصر فصل قبل بود که بردیم اما حذف شدیم از آسیا.
اردوی آبی ها در هتل آکادمی/استقلال بعد از ظهر پنجشنبه تمرین می کند
فوتبال ایران/اردوی استقلال برای بازی مقابل تراکتورسازی ظهر روز پنجشنبه آغاز خواهد شد.به گزارش اوج نیوز،آبی پوشان از ساعت 12 ظهر پنجشنبه در هتل آکادمی فوتبال گرد هم می آیند تا اردوی خود را برای بازی با تراکتورسازی آغاز کنند.
استقلال ساعت 16 پنجشنبه در کمپ زنده یاد ناصر حجازی آخرین تمرین خود را پیش از این بازی برگزار می کند.
اعتراض غیر رسمی آبی ها به احتمال قضاوت مظفری زاده در بازی تراکتور /سوت جمعه دست کیست؟
فوتبال ایران/برخی اخبار از شانس بالای سعید مظفری زاده برای قضاوت بازی استقلال_تراکتورسازی حکایت دارند.به گزارش اوج نیوز،در حالیکه به بازی برزگ روز جمعه نزدیک می شویم،از فدراسیون فوتبال خبر می رسد که شانس سعید مظفری زاده برای داوری این مسابقه بیش از سایر گزینه هاست.
این در حالی است که مظفری زاده در بازی رفت دو تیم هم داور مسابقه بود و در آن بازی اعتراض آبی ها را برانگیخت.
به همین دلیل گفته می شود استقلالی ها تمایل زیادی ندارند تا در بازی جمعه سوت دست مظفری زاده باشد.
هرچند ممکن است این مساله رسانه ای نشود اما خاطره بازی دور رفت برای صدرنشین لیگ برتر اصلا خوشایند نیست.
امشب ساعت 11.30 ( معمولا 10 دقیقه یکربع دیرتر ) حاجی فتل شبکه دو برنامه باشگاه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)