تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 176 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید من هارد سه ترا سیگیت دارم و اونو gpt کردم و ویندوز رو روی آن نصب کردم الان که به خاطر مشکل نرم افزاری ونیدوز رو فرمت کردم و خواستم که ویندوز رو نصب کنم پیغام می دهد که هارد شما gpt نیست ولی من اونو gpt کرده بودم و سه درایو برای خود سیستم ایجاد کرده بود و سه ترا هارد در دسترس بوده الان ارور می دهد ویندوزی که میخوام نصب کنم ویندوز8.1 است و در پوشه EFI دو پوشه Microsoft و Boot وجود دارد لطفا کامل راهنمایی فرمایید
    این ویندوز اکه لینکشو میزارم و سایت میگوید uefi دارد برای این کار مناسب است یا همین ویندوزی که دارم کافی است
    http://----------/os/windows-8/17141-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-8.html

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

راستی امکان فرمت کردن هارد دیسک نیست چون اطلاعات درونش است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید من هارد سه ترا سیگیت دارم و اونو gpt کردم و ویندوز رو روی آن نصب کردم الان که به خاطر مشکل نرم افزاری ونیدوز رو فرمت کردم و خواستم که ویندوز رو نصب کنم پیغام می دهد که هارد شما gpt نیست ولی من اونو gpt کرده بودم و سه درایو برای خود سیستم ایجاد کرده بود و سه ترا هارد در دسترس بوده الان ارور می دهد ویندوزی که میخوام نصب کنم ویندوز8.1 است و در پوشه EFI دو پوشه Microsoft و Boot وجود دارد لطفا کامل راهنمایی فرمایید
    این ویندوز اکه لینکشو میزارم و سایت میگوید uefi دارد برای این کار مناسب است یا همین ویندوزی که دارم کافی است
    http://----------/os/windows-8/17141-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-8.html
    راستی امکان فرمت کردن هارد دیسک نیست چون اطلاعات درونش است
    سلام .

خواستم که ویندوز رو نصب کنم پیغام می دهد که هارد شما gpt نیست ولی من اونو gpt کرده بودم
    برای اینکه مطمئن بشید هارد دیسک GPT هست یا خیر ؛ در مرحله نصب ویندوز و در مرحله انتخاب پارتیشن برای نصب ، دکمه های Shift + F10 رو باهم بزنید تا Command Prompt اجرا شود . دستور diskpart و سپس دستور list disk را وارد کنید . اگر هارد دیسک GPT باشه باید در ستون GPT برای هارد دیسک مورد نظر علامت ستاره داشته باشه .

اگر هارد دیسک GPT هست ، مطمئن باشید که بوت در حالت UEFI تنظیم شده .

اگر بازهم جواب نداد از طریق فلش مموری ویندوز نصب کنید . آموزش نصب ویندوز از طریق فلش مموری در اینترنت موجوده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام واقعا ممنون من ابتدا ویندوز را روی فلش گذاشتم و بعد uefi را روی به عنوان فلش گذاشتم بهد uefi را به عنوان بوت اولیه گزاشتم و به راحتی نصب شد از کمک شما متشکرم
    حالا که نصب شده میخوام بوت اول را به عنوان هارد دیسک بزارم کامپوتر بالا نمیاد باید بوت اول رو uefi باشه که نوشته uefi: windows boot manager ویندوز به راحتی بالا میاد سوالام اینه که آیا این مشکلی نداره
    سوال دوم من دفه بعد بخوام ویندوز نصب کنم باز هم باید از طریق usb نصب کنم اگه بخوام با dvd نصب کنم چی کار باید بکنم
    آیا فرض کنیم که دو هارد داریم و هارد دوم را با برنامه
    AOMEI.Partition.Assistant به gpt تبدیل شود آیا اطلاعات آن هارد پاک میشود

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام واقعا ممنون من ابتدا ویندوز را روی فلش گذاشتم و بعد uefi را روی به عنوان فلش گذاشتم بهد uefi را به عنوان بوت اولیه گزاشتم و به راحتی نصب شد از کمک شما متشکرم
    حالا که نصب شده میخوام بوت اول را به عنوان هارد دیسک بزارم کامپوتر بالا نمیاد باید بوت اول رو uefi باشه که نوشته uefi: windows boot manager ویندوز به راحتی بالا میاد سوالام اینه که آیا این مشکلی نداره
    سوال دوم من دفه بعد بخوام ویندوز نصب کنم باز هم باید از طریق usb نصب کنم اگه بخوام با dvd نصب کنم چی کار باید بکنم
    آیا فرض کنیم که دو هارد داریم و هارد دوم را با برنامه
    AOMEI.Partition.Assistant به gpt تبدیل شود آیا اطلاعات آن هارد پاک میشود
    سلام .

سوالام اینه که آیا این مشکلی نداره
    نه ؛ مشکلی نداره .

به جای UEFI باید به حالت Legacy تنظیم کنید و هارد دیسک هم بصورت MBR شناسایی بشه که تا دوترابایت میتونید پارتیشن بندی کنید . الباقی فضا رو میتونید با برنامه Acronis Extended Capacity Manager بصورت هارد دیسک مجازی دوم شبیه سازی کنید .

با توجه به اینکه در حال حاضر مشکلی ندارید توصیه میکنم دیگه چیزی رو تغییر ندید .

آیا فرض کنیم که دو هارد داریم و هارد دوم را با برنامه AOMEI.Partition.Assistant به gpt تبدیل شود آیا اطلاعات آن هارد پاک میشود
    طبق توضیحاتی که در سایت AOMEI گفته شده ؛ بدون از دست دادن اطلاعات میتونید کانورت کنید ولی توصیه میکنم از اطلاعات یک کپی داشته باشید . شاید در حین کانورت اتفاق یا خطای ناخواسته بیفته و اطلاعاتتون رو از دست بدید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان وسترن element و ultra چه تفاوتی با هم دارن؟
    چرا قیمت ultra با اینکه قدیمی تره یه مقدار بیشتره؟

داره خودمونی میشه dexter9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    سلام
    داداش من خودم 2-3 روز الترا خریدم نمیدونم چرا سرعت کوپی ش بالا پایین میره.یه موقع ها 30 ایناست یه موقع 10 اینا.تفاوت الترا در ضد شک بودن ایناست فکر کنم.من خودم ایدیتا و سیگیت دارم از این وسترن بیشتر راضی م.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    Ultra:
    مقاوم در برابر شوک
    مقاوم در برابر لغزش
    مقاوم در برابر خش

Elements: فاقد ویژگی های بالا.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اولترا خش میفته خودم دارم خش افتاده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    اساتید فن نظر بدن لطفا
    میخوام هارد اینترنال 4 ترابایت بخرم وسترن بلک گرونه پیشنهادتون از باقی هاردها چیه؟
    ضمنا احتمالا ویندوز هم روش نصب کنم جهت آرشیو هم هست
    ُSeagate barracuda 4 TBُ
    Seagate surveillance 4TB
    Western Purple 4TB
    western Red 4 TB
    پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید ...ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •