چیزی تو درایو c نصب نمیکنه بلکه حجمی از درایو c رو برای باز کردن فایل های بازی لازم داره و در همین حین نصب میکنه(Temp)
چیزی تو درایو c نصب نمیکنه بلکه حجمی از درایو c رو برای باز کردن فایل های بازی لازم داره و در همین حین نصب میکنه(Temp)
چیزی تو درایو c نصب نمیکنه بلکه حجمی از درایو c رو برای باز کردن فایل های بازی لازم داره و در همین حین نصب هم میکنه(Temp)
حجمی نزدیک به 5 گیگابایت لازم داره.
نه گیم پد نصب نکردم ، کلیدها هم درست تعریف شدن.
راه حلی چیزی دیگه نداره ؟
مشکل یه کم غیر عادیه!!
کلا جای کلیدهای حرکتی رو عوض کن ببین درست میشه...
سلام.من امروز بازی رو نصب کردم.4تا دی وی دی که 3تاش 8گیگ بود.نصبش کردم و 3تا آپدیت بود نصب کردم و 2تا کرک داشت که یکیش رو تو پوشه ی بازی ریختم و یکیشم تو Documents تو پوشه ی Social Club.ولی وقتی بازی رو آفلاین اجرا میکنم میزنه profile که login شو و ایمیل و پسوردت رو بزن.چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
حل شد......
میشه بگی چطوری حلش کردی؟
آپدیت هاش رو که نصب کردم و دوتا کرک داشت.محتویات یکیش رو تو محل بازی کپی کردم و اون یکی رو بردم تو documents و توی پوشه rockstar games و داخل پوشه ی social club ریختم.اشتباه من اینجا بود که محتویات کرک دوم رو اینجا میریختم درحالی که باید کرک رو با پوشه اش اونجا بریزم
بعد اینکه برای بهتر اجرا شدن بازی بهتره آپدیت درایور گرافیکت رو بگیری و نصب کنی.دایرکس رو هم نصبش کن
دقت کن اگه آنتی ویروس داری وقتی داری نصبش میکنی و اجراش میکنی حتما غیرفعالش کن(البته اگه آنتی ویروست آپدیت هست).نود32 من هربار که میخواستم بازی رو اجرا کنم یکی از فایل ها رو با پسوند dll ویروس میشناخت و بازی اجرا نمیشد و باید میرفتم از قرنطینه فایل رو درمیاوردم
اقا سلام
من بازی رو نصب کردمو.راحت بازیو بالا اوردم....
.
.
.
ولی هر کاری میکنمfull screenنمیشه...
.
.
.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
مانیتورم 17 اینچ ال جی هستش.
این مشخصات سیستم من - هر کار میکنم مشکل لوگین دارم . یه راهنمایی درست حسابی بفرمایید تا بتونم اجرا کنم . ویندوز 8 پرو دارم .M.B : Asus p8h77-v
Cpu : Intel Core i5 Processor 3570
Memory : 1x4gb Geil
SSD : Silicon Power volex v60 60gb
HDD Ext : WD 2T
Power : Green 650B-OC
Case : Green Hunter
Monitor : LG 2281vr
Mouse : Wireless Trust
Keyboard : Microsaft
GamePad : Microsoft Xbox 360 Gamepad For Win Wireless
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)