راستش هنوز اعلام نشده . فقط این مطالب رو توی سایت های دیگه خوندم که یک سری از کاربران هم همین مشکل شما رو داشتن.
راه حلش هم همون انتشار پچ برطرف کننده مشکله !![]()
راستش هنوز اعلام نشده . فقط این مطالب رو توی سایت های دیگه خوندم که یک سری از کاربران هم همین مشکل شما رو داشتن.
راه حلش هم همون انتشار پچ برطرف کننده مشکله !![]()
دوست عزیز همونطور که گفتم مشکل کرش هست ولی نه دیگه اول بازی.وقتی وارد بازی میشی 1000ران نفر دارن بازی میکنن و مشکلی برای ورود به بازی ندارند یکیش خوده من.البته من کل بازی رو از ارجین دانلود کردم.شاید این مشکل شما برگرده به اینکه 6 گیگش رو از یه جا دیگه جدا گرفتید و ریختید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هفته شاهد FIFA 13 در رتبه اول جدول هفتگی انگلستان و Borderlands 2 در رتبه دوم هستیم. هفته پیش شاهد عرضه بازی بزرگ Borderlands 2 بودیم که به رتبه اول رفت اما این هفته نتوانست در مقابل FIFA13 مقاومت کند و به رتبه دوم نزول کرد.
فیفا ۱۳ با فروش یک میلیونی در هفتهی اول، چهارمین بازی تاریخ است که این رکورد را بر جای میگذارد، بازیهای قبلی از سری ندای وظیفه هستند: Black Ops و MW2 و ۳٫اما بشنوید از آمار فروش بازیهای رایانهای که در هفت روز گذشته ۱۹۶ درصد رشد داشته است. فیفا ۱۳ به تنهایی ۷۱ درصد کل بازیهای فروش رفته در این هفت روز را تشکیل میدهد که بسیار بیشتر از آمار مشابه در سال گذشته است.بستهی محتوای اضافی Mists of Pandaria هم در ردهی چهارم قرار گرفته است. با اینحال بد نیست دوباره اشاره کنیم که فروش نسخههای دیجیتالی بازیها در این چارت حساب نشده است. (مثل همیشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: خدایا کی میشه ما هم دستمون به این بازی برسه![]()
real madrid:
Goalkeepers :
Casillas – 89
Adan – 73
Defenders :
Arbeloa – 80
Varane – 76
Albiol – 81
Ramos – 87
Coentrao – 81
Marceloa – 83
Pepe – 85
Carvalho – 80
Midfielders :
Ronaldo -92
Diarra – 80
Alonso – 87
Di Maria – 86
Kaka – 84
Sahin – 82
Ozil – 87
Khedira – 83
Forwards
: Higuain – 86
Benzema – 87
Callejon – 79
Morata – 70fc barcelona
Goalkeepers :
Valdes – 85
Pinto – 72
Oier – 65
Defenders :
Dani Alves – 84
Puyol – 86
Pique – 86
Mascherano – 86
Abidal – 78
Montoya – 74
Fontas – 73
Bartra – 72
Muniesa – 68
Midfielders :
Fabregas – 87
Cuenca – 75
Dos Santos – 73
Roberto – 72
Busquets – 85
Song – 83
Iniesta – 90
Tello – 76
Xavi – 91
Pedro – 84
Adriano – 77
Afellay – 80
Thiago – 80
Forwards :
Messi – 94
Sanchez – 85
David Villa – 85
Last edited by m.a97; 02-10-2012 at 18:22.
واقعا ممنوم ازت
دمش گرم رئال بازیکناش 20% افزایش قدرت داشتند ولی کاروالیو خیلی افت کرده 80 شده حالا نمیدونم جایگزینش کیو بزارم دفاع وسط که زوج په په بشه ؟
و یه سوال چرا مایکل اسین تولیست رئال نیست؟
Last edited by Karistias; 02-10-2012 at 18:54.
داداش شما خودت بازیو داری، یا از سایتا پیدا کردی؟ چون من دو مدل overall مثلا برا چلسی دیدم که تو هر کدوم یازده نفر اصلیش متفاوت بوده و قدرتام فرق داشتن و البته جفتشون مال قبل از عرضه بازین.
ایشون نمیدونم این اورال هارو از کجا آورده؟!
این تیم در بازی هم مودریچ هم اسین رو در ترکیب خودش داره همچنین شاهین هم قرضی تو لیورپول بازی میکنه...
الان من وسطای کریر هستم و همه ی تیم ها و انتقالات دقیق هستند...![]()
من اونارو از سایت آوردم چون با pc بازی میکنم و هنوز کرکش منتشر نشده از این سایت کپی کردم:
sportskeeda.com/2012/09/09/real-madrid-c-f-official-fifa-13-player-ratings
آقا هنوز که قسمت نشده بازی کنیمولی از دوستانی که دارن بازی میکنن تو قسمت کریر مود زمان نقل و انتقالات مثل 12 همه ستاره ها الکی جا بجا میشن و هر سال تیم عوض میکنن یا واقعا طبیعی شده فصل نقل و انتقالات؟
راموس و پپه رو بزار وسط.آربلوا راست مارسلو چپ.
درمورد سوالت همونطور که گفتم من اینو از یه سایت پیدا کردم نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)