خواهش میکنم.فکر کنم کلیدهای پیور یکم سختتر پیدا میشن.البته این نظر منه.ولی اگه کلید نیاز داشتی توی تاپیک مربوطه بگی دوستان کمکت میکنن
خواهش میکنم.فکر کنم کلیدهای پیور یکم سختتر پیدا میشن.البته این نظر منه.ولی اگه کلید نیاز داشتی توی تاپیک مربوطه بگی دوستان کمکت میکنن
میخواستم برا ویندوز 8 نسخه 2013 را نصب کنم نظرتون چیه سرعت سیستم خیلی کم میشه؟ KIS براش راحت گیر میاد مثه نسخه 2012؟
سرعت سیستم بستگی و رابطه مستقیم با سخت افزار شما یعنی رم و هارد و سی پی یوی شما داره.سخت افزارتون چیه؟؟؟
اگه سرعت سیستم براتون مهمه باید از رم بالای 4 گیگ و پردازنده قوی نسلهای 3 و4 اینتل که قدرت بالایی دارن و هارد خوب و با فضای خالی مناسب برای نصب ضدمخرب استفاده کنین.
در کل یا سرعت یا امنیت.هر چیزی یه بهایی داره.توی همون ضدمخربهایی که سرعتو کم نمیکنن تنظیمات هر چی سختگیرانه تر بشه استفاده از منابع سیستم بیشتر میشه و سرعت به همون نسبت پایین میاد....
پاینده باشید
سلام
این مشخصات رو شما میگید یا کسپرسکی؟؟ تا جایی که من میدونم شمامشخصات اینترنت سکیوریتی در ویندوز 7 اشتباه کردیدکسپرسکی حداقل سخت افزار برای این دو محصول رو اینطور میگه::::::
در ویندوز 7
اینترنت سکوریتی
800 مگاهرترز یا بیشتر سی پی یو
512 مگابایت رم
کسپرسکی پیور
1 گیگاهرتز یا بالاتر سی پی یو
1 گیگا بایت در 32 بیت و 2 گیگابایت در 64 بیت
در ضمن تا 100 درصد استفاده از منابع سخت افزاری نسبت به اینترنت سکیوریتی از تجربیات خودتونه یا لینک معتبری در این زمینه دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من گزینه مناسبیه
کلید هم برای این نسخه گیر میاد میتونید استفاده کنید
سلام
شما درست میگید.الان دقت کردم ...من اومدم خوبی کنم مشخصات یکی رو از ویندوز ایکس پی نوشتم.همینجا عذرخواهی میکنم و اشتباهمو قبول دارم.
کلی ترافیک و وقت گذاشتم که مشخصات رو از خود سایت کسپر پیدا کنم و بنویسم که دوستمون راهنمایی بشه اما یکی رو اشتباه نوشتم.
تا من باشم اینکارو برای کسی نکنم.....
Last edited by aylar6888; 26-11-2012 at 20:01.
دوست عزیز احتیاجی به عذر خواهی نیست از این اشتباهات پیش میاد من هم صدها بار تو همین انجمن اشتباه کردم و شاید باز هم مرتکب شوم
با یک اشتباه که نباید کمک به دیگران رو گذاشت کنار![]()
والا مشخصات سخت افزار ک:سرعت سیستم بستگی و رابطه مستقیم با سخت افزار شما یعنی رم و هارد و سی پی یوی شما داره.سخت افزارتون چیه؟؟؟
CPU: I5 2.4
Ram: 4GB
پس همین نسخه 2013 را نصب میکنم ممنون.
Last edited by MeHrDaD-91; 26-11-2012 at 21:16.
دوستان تونستین از این سایت لایسنس 6 ماهه بگیرید؟
من همون روز بله یکی گرفتم. البته کسپر فعلا نصب ندارم و امتجان نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)