تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 311 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

دوست من میشه یکم واضح تر مراحل و به من بگی !

من در ESET 6 یه Buy Now دارم یه Active full version روی این دومی که میرم یه اکتیو با یوزر و پسورد هست یکی با سریال نامبر ! خب حالا باید چکارم کنم ؟
    یک گزینه سریاله یکی یوزر نیم پسورد و یکی اکتیو تریل هست...
    شما هم میتونید اکتیو تریل یکماهه انتخاب کنید و بعد از 1 ماه استفاده کاملا قانونی بهش هر زمان که خواستید یوزر نیم و پسورد بدید..
    هم میتونید یوزر نیم پسورد بدید و اکتیوش کنید...
    انتخاب با شماست که با کدوم روش اکتیو کنید هیچ فرقی نداره اما به نظر من با تریل اکتیو کنید تا یکماه از دنبال یوزر نیم پسورد گشتن راحت باشید دوست عزیز...

2. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما با سریالهای eavدار اگه به نود بدین اون قسمت تریال یا buy now میره , Active full version میشه
    ولی اگه سریال رو نخریدی بعد چن روز ممکنه باطل شه و دوباره یه سریال دیگه باید بگیری
    زیاد مهم نیست فرقی نداره
    تو ورژن جدید نود خواسته یه فرقی به 6 بده و هم کاربرا ترغیب بشن نود رو بخرن و هی تریال استفاده نکنن
    این دوستمون آیلار میخوان تخصصی توضیح بدن یه توصیه دارم بهشون یکم بیان پایینتر
    سریال برات فرستاد امتحانش کن خبر بده
    Last edited by ~~~; 01-04-2013 at 13:08.

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام :
    دوست عزیز اون گزینه ای که شما نشون دادید اولا در هر تمام حالا ت ریل تایم و آندیماند اسکن و... وجود داره و مفهومش پاکسازی خودکار فایلهای آلوده بدون اجازه و اخطار به کاربره و توی قدرت پاکسازی تاثیری نداره...
    دیلیت با کلین تفاوت داره و گرنه اینجا هم از دیلیت استفاده میکردن...بالاخره توی حالت پیشفرض این حالت که روی متوسط هست هم باید مخرب رو بتونه پاک کنه و یا به کاربر بگه که میخوای چه عملی انجام بدی؟؟؟
    مگه تنظیمات پیشفرض انتی ویروس نود 32 برای تماشا کردن ویروسه نه حذف و مقابله با اون؟
    چطور توی حالت کاستیوم اسکن همون مخربها رو اطلاع میده و از کاربر نوع تصمیم گیری رو سوال میکنه با راست کلیک هم باید همین طور باشه...(no action-delet-clean) میپرسه که پاکسازی کنم یا حذف کنم یا هیچ کاری نکنم و...که از همین حالات هم میشه فهمید که دیلیت با کلین کردن فایل فرق داره...
    حرف من این بود که چرا توی اسکن راست کلیک این حالت مثل کاستیوم اسکن نیست البته در بعضی موارد و فقط و فقط در ورژن 6
    من در ورژن 4 و 5 این مورد رو ندیده بودم...به نظر من این یه باگه
    دوست عزیز بنده منظورم از کلین این بود که فایل رو به قرنطینه منتقل میکنه و لازم نیست فرمانش روبدی یه عده خودکار دوس دارن -
    چون خیلی از دوستان هی میگفتن این نود فایل رو میشناسه آلوده ولی وقتی تو اون پوشه آلوده بریم هنوز سر جاش هس
    هر آنتی ویروسی نقاط قوت و ضعف خودش رو داره - من که از ورژن 3 از نود استفده میکردم و هر از چند وقتی آنتی های
    دیگه رو هم امتحان میکردم ولی دوباره به نود برگشتم
    همین کومودو دنگ و فنگ داره یه بار نصبیدم اینقدر سئوال پرسید که بیخیال شدم
    مشکل آپدیت با حجم زیاد داره
    خلاصه آنتی یه بحث سلیقه ای هس
    نباید زیاد به این حرفا که این آشغاله اون خوبه توجه کرد
    نمدونم چرا یه عده فکر ککنن پی سی شون مال سازمان ناسا هس و هی میگن آنتی ویروس آنتی ویروس
    شما آپدیت باش و یه آنتی از -5 6 تای اول سایت های معتبر رو بنصب
    Last edited by ~~~; 01-04-2013 at 13:13.

5. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت

پيش فرض

به دوستان توصیه میکنم یه بار کتاب نود 6 رو کامل بخونن بعد بیان مشکلاتشون رو بگن
    تا دوست عزیزمون آیلار هم اذیت نشن برای توضیح دادن

7. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام تو بخش تنظیمات smart security قسمت update اون گزینه edit رو چطوری میشه فعال کرد؟ میخوام سرور اپدیت رو خودم عوض کنم
    یادمه میرفتیم تو safe mode و قسمت رجیستری یکی از کلیدهارو ویرایش میکردیم اما الان اصلا دقیقا یادم نمیاد کدوم رو ویرایش میکردیم

اگه یکی از دوستان توضیح بدهد ممنون میشم

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام تو بخش تنظیمات smart security قسمت update اون گزینه edit رو چطوری میشه فعال کرد؟ میخوام سرور اپدیت رو خودم عوض کنم
    یادمه میرفتیم تو safe mode و قسمت رجیستری یکی از کلیدهارو ویرایش میکردیم اما الان اصلا دقیقا یادم نمیاد کدوم رو ویرایش میکردیم

اگه یکی از دوستان توضیح بدهد ممنون میشم
    ورژن چندی؟

این برای 5
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info]
    change
    "PackageFeature"=dword:00000003
    to
    "PackageFeature"=dword:00000001
    or
    "PackageFeature"=dword:1
    در 6 نداره و اگه بخوای تغییر بدی از ریجستری - داغون میشه شکل نود

اینم از یه سایت دیگست که آدرسش اینجا بلوکه - البته خودم امتحنش نکردم - من endpoind دارم - یکی امتحان کنه به بقیه بگه
    وضعیت آنتی ویروس به صورت زیر در می‌آید که فقط یک مشکل ظاهری می‌باشد و دلیل آن هم فعال کردن قابلیت تغییر سرور برای آپدیت آفلاین می‌باشد.

در هر صورت کسانی که خیلی به ظاهر اهمیت می‌دهند باید آنرا به صورت زیر غیر فعال نمایید.

• در حالت Safemode رایانه را راه‌اندازی نمایید.
    • [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کرده و اجرا نمایید.
    • این فقط برای ورژن 6 هست - فایل به رنگ قرمز دانلود شه- آیلار جون شما که مجازی نود رو امتحان کردی روش فعال کردن آپدیت فعال رو
    • یه زحمت بکش لطفا اینم امتحان کن اگه شد اون تایپیکت این رو هم اضافه کن نازنین

اینم برای دوستانی که نمیدونن بگم نود رو میشه برای همیشه یوزر پسورد بدن و به 30 روز تریالش توجه نکنن - تو نت هم به وفور فعال کنندش هس
    از پرشین نود لوگین استفاده کنید دیگه نمیخواد دنبال سریال بگردین
    Last edited by ~~~; 02-04-2013 at 09:23.

10. 2 کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ورژن 5 هستم ....

در هر صورت کسانی که خیلی به ظاهر اهمیت می‌دهند باید آنرا به صورت زیر غیر فعال نمایید.

منظورتون کدوم فایل هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

به دوستان توصیه میکنم یه بار کتاب نود 6 رو کامل بخونن بعد بیان مشکلاتشون رو بگن
    تا دوست عزیزمون آیلار هم اذیت نشن برای توضیح دادن
    سلام :
    ممنون دوست عزیز...لطف داری ...من هنوز خودم شاگردم و دارم از شما و دیگر دوستان چیز یاد میگیرم..
    در ضمن ازم دیدم همینجا توضیح بدم که من لینک اون کتاب آموزشی رو گذاشتم اما نویسنده خوبشو نمیشناسم و اگه دوستان دقت کنند عمدا لینک مستقیم نذاشتم و لینک صفحه دانلود از پارس بوک گذاشتم که اگه نویسنده ناراضی بود تقصیری به گردن بنده نباشه...هر چند نویسنده عزیز این کتاب جایی ذکر نکرده که دانلود نشود یا از نویسنده اجازه گرفته شود و من هم به همین دلیل لینک گذاشتم که امیدوارم به دوستان کمکی کرده باشه...

13. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

~~~

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

ورژن 5 هستم ....

منظورتون کدوم فایل هست؟
    سلام :
    شما میخواین سرور رو برای آپدیت آنلاین عوض کنید یا آفلاین؟؟؟؟
    اگه برای آنلاین که من شخصا توصیه میکنم اصلا اینکارو نکنین چون هیچ اعتباری به آپدیتهای سرورهای متفرقه نیست...
    اگر هم برای اپدیت آفلاین میخواهید تغییرش بدید توضیحاتش رو توی پست زیر پیدا میکنید بدون دستکاری و ایجاد تداخل در انتی ویروستون...
    هر چند خودم امتحان نکردم اما مطمئنم با همون روش میتونین سرور رو خودتون بجای آدرس پیش فرض تغییر بدید البته ادیت فعال نمیشه و فقط آدرس سرور بصورت بیان شده تغییر میکنه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ورژن 5 هستم ....

منظورتون کدوم فایل هست؟
    شما ورژن 5 هستی از طریق ریجستری گزینه edit آپدیت فعال کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •