تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 129 از 402 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بیتدفندر و کسپر سنگین است لطفا سبک معرفی کنیدو به لیست استثنا ها اضافه کن یعنی چی؟
    زنده باشید. منظور من این نبود که برید سراغ بیت یا کسپر چون سنگینن (البته من کسپر 2012 که داشتم سنگینی آنچنان حس نکردم که بخواد احیانا اذیتم کنه! (سیستم من سی پی یو 1.8، رم 2 گیگ) مشکل اصلیش این بود که موقع اسکن خیلی طول میداد تا مثلا یه فلش رو اسکن کنه و این رو نرو بود).
    منظور من این بود که فایروال اینا از فایروال بقیه بهتره! ولی بقیه نـــــه! بیشتر رو آنتی ویروس بودنشون میشه حساب باز کرد.
    این امسی سافت که arfnpm میگن هم چیز خوبیه البته ورژن 7ش که بیاد! تا زمانی که فایروالش رایگان بود همیشه فایروالش جز بهترینا بود! بعد که پولی شده دیگه تو تست ها نبود (حالا به هر دلیل و عنوان که من نمیدونم) لذا فایروالشم یه جورایی قابل اعتماده! بعدم اینکه نمایندگی رسمی خودِ امسی سافت رو داره
    لیست استثنائات لیستیه که به آنتی ویروس میفهمونه اینا اوکی هستن اسکن نکن، فضولیش هم بهت نیومده جناب آنتی ویروس عزیز

درود

1- نسخه 7 در مرحله بتاست و در چند روز آینده، نسخه نهایی آن منتشر می شود.
    2- از لحاظ دیتابیس لزوما بله. اگر ریاضیات دبیرستان را به خاطر داشته باشید احتماع دو مجموعه شامل جمع اعضای آن ها است. پس دو دیتابیس مخرب های بیشتری را شناسایی می کند. از لحاظ لایه های دفاعی نیز، وجود دو انجین با دو تکنولوژی متفاوت وجود دارد که ممکن است مخربی برای از کار انداختن یک انجین ساخته شده باشد در حالی که با وجود دو موتور، موتور دوم فعال می ماند. در کل امنیت در چند دو موتوره ها بیشتر از یک موتوره هاست و بیشتر میشه گفت به نوع برنامه نویسی هم بستگی دارد
    این را هم در ذهن داشته باشید که Emsisoft خودش ابداع کننده تکنولوژی رفتارشناسی در سال 2005 هست که الان همه آنتی ها از روش کپی کردن.

3- شما موقع اسکن با نسخه 6 از کاربرد رم سیستمت عکس بگیر بزار ببینیم این "به شدت اشغال رم" یعنی چه!
    4- آویرا در رده few FP قرار میگیره اما تعداد فالس هاش از آنتی ویروس ها مطرح بیشتره
    5- نورتون از لحاظ دیتابیس و سرعت آپدیت قوی تره، زیرا تعداد مشتری هاش چندین برابره آویراست و همین طور دفاتر منطقه ایش.
    ممنون از پاسخگوییتون.
    هرچند لحن گفتارتون کمی مهربان بود! ولی خب اوکی.
    1- در مورد نسخه بتا نمیشه نظر قاطعانه داد! باید منتظر باشیم که بیاد (من جدا خیلی دوس دارم ورژن 7 امسی رو امتحان کنم باید چیز خوبی باشه)
    2- دیتابیس دو موتوره ها قاعدتا گسترده تره! (ۀا اقل نسبت به اون دو انجین) ولی همچنان میگم لزومی نداره که سر تر باشه! اگه بخواد همچین چیزی صحت داشته باشه کاربر بیت دیفندر هیچ وقت دیگه سراغ بیت دیفندر نمیره جانم! مگه بیت دیفندر احمقه دیتابیسش رو بفروشه و متعاقبش کاربران متعددش رو از دست بده؟ پس به این سادگی که شما میفرمایین نباید باشه! ریاضی دبیرستان رو مرور کردیم، منطق رو هم یه خلاصه وار نیگا کردیم :پی
    3-من اصلاح میکنم! موقع اسکن سی پی یو رو خیلی درگیر میکنه! (و البته سرعت اسکنش بسیار بالاست) من فبلا مکالمه یی با کاربر xman681 که نمایندگی فروش محصولات امسی سافت در اصفهان رو دارن داشتم! رفتم اونا رو بررسی کردم! چیزی که گفتم رو ایشون اون موفع رد نکردن.
    سلام مجدد.
    خوب هستین؟
    من امروز Emsisoft Antimalware رو نصب کردم (نسخه Trial).
    اسکن عمیق رو که زدم، سی پی یو رو خیلی درگیر کرد ولی انصافا سرعت اسکن عمیقش خوب بود.
    از اینترفیسش هم خوشم اومد! حجم آپدیت اولیه خیلی کم بود (البته به نظرم یه کم زیادی کم بود! و برام سواله که چرا؟)
    خیلی آروم و ساکته! یه چیزی هم که عجیبه اینه که یه وقتایی آیکونش از اون پایین ویندوز غیب میشه! اما خودش فعاله... :-??
    خواستم بپرسم با توجه به اینکه در حال تست این نرم افزار هستم، شما چه جور تنظیمات امنیتی رو برای استفاده از این نرم افزار پیشنهاد میکنین؟ بعدم اگه میشه در مورد علت پایین بودن آپدیت اولیه یه توضیحی بدین.
    4- این درسته که نسبت به آنتی ویروسای دیگه FP یه کم بیشتر داره ولی همچنان در محدوده Few FP قرار داره! در ضمن از لحاظ شناسایی، بعد از GData مقام دوم رو در Detection rate داره. همون جی دیتا هم نسبت به خیلی ها FP بیشتر داره! هیچ آنتی ویروسی بی نقص نیست! اگه قدرت شناسایی این دوتا بیشتره، در عوض FP بیشتری دارن. اما همین که در عین اینکه قدرت شناسایی بالایی دارن، همچنان در محدوده Few FP هستن بسیار قابل تحسینه!
    5- اگه بخوایم به تعداد مشترکین استناد کنیم، امسی سافت کلا به درد نخور محسوب میشه! (چون بر فرض مثال اوست 160 میلیون مشترک داره، امسی بیش از 6 میلیون) درست عرض میکنم؟

2. این کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این همه بحث الکی نمیخواد مشخص هست که نورتون متمایز از بقیه است

4. این کاربر از mx3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

این همه بحث الکی نمیخواد مشخص هست که نورتون متمایز از بقیه است
    می شه دلیلتان را بگید؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

تذکر :
    جناب mx3000 لزومی نداره فونت بزرگ انتخاب کنید.همچنین لااقل یه دلیل برای نظر خودتون بیان کنید.
    جناب Vahid_Crab شما هم یک سوال رو چند بار تکرار نکنید!در مورد آویرا و نورتون دوستمون arfnpm پاسخ دادن.

بلاخره نورتون بهتره یا آویرا کدام ها به کرک کمتر گیر می دهند؟
    نورتون کلا با کرک ها مشکل داره.آویرا رو نمیدونم ولی به نظر من این معیار خوبی برای انتخاب آنتی ویروس نیست.

7. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تذکر :
    جناب mx3000 لزومی نداره فونت بزرگ انتخاب کنید.همچنین لااقل یه دلیل برای نظر خودتون بیان کنید.
    جناب Vahid_Crab شما هم یک سوال رو چند بار تکرار نکنید!در مورد آویرا و نورتون دوستمون arfnpm پاسخ دادن.

نورتون کلا با کرک ها مشکل داره.آویرا رو نمیدونم ولی به نظر من این معیار خوبی برای انتخاب آنتی ویروس نیست.
    ببخشید چند بار تکرار کردم ملاک من سبک و قدرتمند بودن است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ببخشید چند بار تکرار کردم ملاک من سبک و قدرتمند بودن است
    به نظر من زیاد حساس نباش! چون اینا همشون آنتی ویروسای خوبی هستن و امتحانشون رو پس دادن! و اینطور نیس که مثلا اگه شام اویرا یا نورتون نصب کنین ، نسبت به شرایط داشتن اون یکی آنتی ویروس سیستمتون در معرض خطر باشه.
    اینا همشون عالین! بقیه ش برمیگرده به سلیقه شخصی شما و اینکه از ظاهر و عملکرد ظاهری کدوم بیشتر خوشتون بیاد (عملکرد باطنی همشون اوکی هست )

10. 7 کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sht1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوستان من یک آنتی ویروس رایگان که برای آپدیت هم دردسر نداشته باشه میخوام. روی سیستم خودم Microsoft Security Essential نصب هست ولی با توجه به اینکه بپای بقیه نمیرسه میخوام با یه آنتی ویروس بهتر عوضش کنم. نظرم روی آواست بود ولی مشکل تحریم داره و آپدیت کردنش دردسر داره. لطفا راهنمایی نمایید. در ضمن فایروال کومودم هم روی سیستم نصب دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

انتی ویروس کومودو نصب کن ..... رایگان...... اپدیت راحت ......

13. این کاربر از depot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان من یک آنتی ویروس رایگان که برای آپدیت هم دردسر نداشته باشه میخوام. روی سیستم خودم Microsoft Security Essential نصب هست ولی با توجه به اینکه بپای بقیه نمیرسه میخوام با یه آنتی ویروس بهتر عوضش کنم. نظرم روی آواست بود ولی مشکل تحریم داره و آپدیت کردنش دردسر داره. لطفا راهنمایی نمایید. در ضمن فایروال کومودم هم روی سیستم نصب دارم.
    به نظر من در بین رایگان ها بهترین ها AVG، Avast و Avira هستن. که با توجه به مشکلات مربوط به تحریم، بهترین گزینه براتون اویرای آلمانی هست که کنار کومودوی امریکایی یه سیستم امنیتی خارق العاده میشه (من الان ماه هاست کومودو فایروال+ اویرا آنتی ویروس رایگان دارم و سیستمم آخ نگفته).

انتی ویروس کومودو نصب کن ..... رایگان...... اپدیت راحت ......
    به نظر من کومودو فایروال قوی داره اما آنتی ویروسش... عالی نیست
    اول اینکه تست های معتبر کم شده روش! پس نمیشه خیلی مقایسه اش کرد با دیگران!
    دوم اینکه متاسفانه کومودو ازمنابع سیستم خیلی استفاده میکنه (مخصوصا موقع اسکن که اصن نباید سمت سیستم رفت! ) در مجموع به نظر من فقط فایروالش عالیه! به عبارت دیگه عالی ترین فایروال فایروال کومودو هست

15. 3 کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آویرا نسخه رایگانش هست اون خوبه اگر پولیش خواسنید به من پ خ بده تا با تخفیف ویژه بهت بدم

17. 2 کاربر از vahid_crab708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •