زنده باشید. منظور من این نبود که برید سراغ بیت یا کسپر چون سنگینن (البته من کسپر 2012 که داشتم سنگینی آنچنان حس نکردم که بخواد احیانا اذیتم کنه! (سیستم من سی پی یو 1.8، رم 2 گیگ) مشکل اصلیش این بود که موقع اسکن خیلی طول میداد تا مثلا یه فلش رو اسکن کنه و این رو نرو بود).
منظور من این بود که فایروال اینا از فایروال بقیه بهتره! ولی بقیه نـــــه! بیشتر رو آنتی ویروس بودنشون میشه حساب باز کرد.
این امسی سافت که arfnpm میگن هم چیز خوبیه البته ورژن 7ش که بیاد! تا زمانی که فایروالش رایگان بود همیشه فایروالش جز بهترینا بود! بعد که پولی شده دیگه تو تست ها نبود (حالا به هر دلیل و عنوان که من نمیدونم) لذا فایروالشم یه جورایی قابل اعتماده! بعدم اینکه نمایندگی رسمی خودِ امسی سافت رو داره
لیست استثنائات لیستیه که به آنتی ویروس میفهمونه اینا اوکی هستن اسکن نکن، فضولیش هم بهت نیومده جناب آنتی ویروس عزیز
ممنون از پاسخگوییتون.
هرچند لحن گفتارتون کمی مهربان بود! ولی خب اوکی.
1- در مورد نسخه بتا نمیشه نظر قاطعانه داد! باید منتظر باشیم که بیاد (من جدا خیلی دوس دارم ورژن 7 امسی رو امتحان کنم باید چیز خوبی باشه)
2- دیتابیس دو موتوره ها قاعدتا گسترده تره! (ۀا اقل نسبت به اون دو انجین) ولی همچنان میگم لزومی نداره که سر تر باشه! اگه بخواد همچین چیزی صحت داشته باشه کاربر بیت دیفندر هیچ وقت دیگه سراغ بیت دیفندر نمیره جانم! مگه بیت دیفندر احمقه دیتابیسش رو بفروشه و متعاقبش کاربران متعددش رو از دست بده؟ پس به این سادگی که شما میفرمایین نباید باشه! ریاضی دبیرستان رو مرور کردیم، منطق رو هم یه خلاصه وار نیگا کردیم:پی
3-من اصلاح میکنم! موقع اسکن سی پی یو رو خیلی درگیر میکنه! (و البته سرعت اسکنش بسیار بالاست) من فبلا مکالمه یی با کاربر xman681 که نمایندگی فروش محصولات امسی سافت در اصفهان رو دارن داشتم! رفتم اونا رو بررسی کردم! چیزی که گفتم رو ایشون اون موفع رد نکردن.
4- این درسته که نسبت به آنتی ویروسای دیگه FP یه کم بیشتر داره ولی همچنان در محدوده Few FP قرار داره! در ضمن از لحاظ شناسایی، بعد از GData مقام دوم رو در Detection rate داره. همون جی دیتا هم نسبت به خیلی ها FP بیشتر داره! هیچ آنتی ویروسی بی نقص نیست! اگه قدرت شناسایی این دوتا بیشتره، در عوض FP بیشتری دارن. اما همین که در عین اینکه قدرت شناسایی بالایی دارن، همچنان در محدوده Few FP هستن بسیار قابل تحسینه!سلام مجدد.
خوب هستین؟
من امروز Emsisoft Antimalware رو نصب کردم (نسخه Trial).
اسکن عمیق رو که زدم، سی پی یو رو خیلی درگیر کرد ولی انصافا سرعت اسکن عمیقش خوب بود.
از اینترفیسش هم خوشم اومد! حجم آپدیت اولیه خیلی کم بود (البته به نظرم یه کم زیادی کم بود! و برام سواله که چرا؟)
خیلی آروم و ساکته! یه چیزی هم که عجیبه اینه که یه وقتایی آیکونش از اون پایین ویندوز غیب میشه! اما خودش فعاله... :-??
خواستم بپرسم با توجه به اینکه در حال تست این نرم افزار هستم، شما چه جور تنظیمات امنیتی رو برای استفاده از این نرم افزار پیشنهاد میکنین؟ بعدم اگه میشه در مورد علت پایین بودن آپدیت اولیه یه توضیحی بدین.
5- اگه بخوایم به تعداد مشترکین استناد کنیم، امسی سافت کلا به درد نخور محسوب میشه! (چون بر فرض مثال اوست 160 میلیون مشترک داره، امسی بیش از 6 میلیون) درست عرض میکنم؟