دقیقا مدلهایی انتخاب کردین که تست نکردم .البته px100 رو تست کردم ولی بقیه رو نه و نمیتونم مقایسه ای بین اینها انجام بدم .
با توجه به چند تا رویو که خوندم گویا hd238 صدای شفاف تری نسبت به مدلهای دیگه داره.
دقیقا مدلهایی انتخاب کردین که تست نکردم .البته px100 رو تست کردم ولی بقیه رو نه و نمیتونم مقایسه ای بین اینها انجام بدم .
با توجه به چند تا رویو که خوندم گویا hd238 صدای شفاف تری نسبت به مدلهای دیگه داره.
خیلی ممنون سالار عزیز
اتفاقا ریویو ها 238 رو به 100 بیشتر ترجیح میدن. فقط دید درستی نسبت به تفاوت صدای 238 و 202 ندارم.
البته این روزا پیدا کردن جنس و قیمت مناسب خیلی سخت از مقایسه اوناست!!
قبلنا یه هدفون panasonic hje 300 بود که هم قیمتش مناسب بود وهم کیفیتش وخریدمش.الان تو مایه های همون تو بازار چی میتونم تهیه کنم؟
سلام تشکر
امروز cx300 رو خریدم ولی بیس مورد نظر منو نداشت و این رو هم اضافه کنم که وصل کردم به لپتاپم چون هنوز s9 به دستم نرسیده به نظر شما میتونه عدم بیس مناسب دلیل اجرا در لپتاپ باشه ؟
باتشکر از شما
سلام
من هدفونی میخوام که قیمتش حدودا 30 تومن باشه؛ بیس قوی داشته باشه؛ تا جاییکه که میشه صدای محیط اطراف کم شنیده بشه و همچنین صدای آهنگ هم کم به بیرون پخش شه؛
و همچنین ear hook باشه چون میخوام بیشتر تو پیاده روی و ورزش استفاده کنم ( زود از گوشم نیفته)
به نظر شما چه هدفونی خوبه با این قیمت؟
ep630
creative
نظرتون در مورد این هدفون ریموت دار چیه ؟ یه جا پیدا کردم 55 تومن میده .خوبه ؟
Panasonic - RP-HJC120
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من بیشتر میخوام ear hook باشه مثل creative ep-510 که هندزفری قبلی خودم بود.
آیا هندزفری بهتری با این قیمت سراغ دارین؟
سلام.
از مدل Panasonic HJE 350 مي توانيد استفاده كنيد. در ضمن Creative EP-630 هم مناسب است.
موفق باشيد.
سلام.
میخوام یه هدفون in ear بگیرم...
انتظاراتم:میخوام صدای بیرون رو تا حدی بگیره...چون تو اتوبوس صدای موتور اتوبوس کمی اذیتم میکنه...واسه همین in ear میخوام...
صدایی که من میخوام بیس خوب ولی نه خیلی زیاد ( مطلوب)و جزئیات رو واضح پخش کنه...(این خیلی مهمه)ولی اصلا حرفه ای نیستم...با همین صدای هدفون خود htc desire s و با کمی تنظیم کلی لذت میبرم ولی چون in ear نیست کمی صدای محیط اذیتم میکنه...
بودجه هم بیشتر 100 نشه دیگه...
ممنون از همه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)