تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 686 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

احتمالا حدود 64 باید باشه. رایتل قیمتاش زیاده. وایرلس مودمش گرونه. امکان جابه جایی هر دو دارن.
    ببخشید تاپیک را به بیراهه می کشونم
    اما منظور شما از مودم وایرلس همون آنتن هست؟

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید تاپیک را به بیراهه می کشونم
    اما منظور شما از مودم وایرلس همون آنتن هست؟
    بله. مودم وایرلس هم کوچیکه و تقریبا اندازه ی رایتله. یکم بزرگتر. البته وایرلس احتیاج دید مستقیم مودم به دکل داره.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

پهنای باند تو سیستم های مختلف متفاوته
    پهنای باند 3G رایتل انحصاری هست. تا زمانی که این خط شلوغ نشده سرعت و پهنای باندش زیاده .
    پهنای باند مثل اتوبان هست که وقتی تازه تاسیسه ، میشه200 توش رفت ولی بعدن که همه باهاش آشنا بشن و ازش استفاده کنن میشه اتوبان همت ساعت 6 عصر. حد اکثر سرعت 5 کیلومتر در ساعت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی 128 رایتل داشته؟
    سرعتش چطور هست؟

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی 128 رایتل داشته؟
    سرعتش چطور هست؟
    اگه انتن تو منطقت خوبه، واسه وب‌گردی خوبه

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

6. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه انتن تو منطقت خوبه، واسه وب‌گردی خوبه

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
    مرسی
    سرعتش به 15-16 KB میرسه؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

مرسی
    سرعتش به 15-16 KB میرسه؟
    سرعت 30 تا 32 هست برای همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

میگم دوستان از 512 رایتل هم استفاده کرده کسی چون من گرفتم فرقی با 128 نداشت ؟؟
    کارت دانشجوییم رو ارسال کردم تایید هم شد
    Last edited by emproor; 26-01-2014 at 22:03.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا بدترین سرویس اینترنت رو در حال حاضر رایتل میده،
    بنظر من حتی میارزه آدم بره با همراه اول یا ایرانسل، شاید کمی سرعتش کمتر باشه، ولی نسبت به هزینه ای که میکنید بهتره

من تا همین چند وقت پیش رایتلو گذاشته بودم تو یه گوشی قدیمی و گاهی میرفتم بیرون با لپتاپ و بلوتوث وصل میشدم بهش استفاده میکردم، سرعت یه مگ بیشتر مواقغ 400 500 بود با سرور داخلی، گاهی چی میشه 1 مگ میشد، اونم با پینگ بالا! ( حالا اصلا درست نیست به اینترنت اپراتور تلفن به چشم سرویس دهنده اینترنت نگاه کرد، ولی خوب حداقل انتظاراتو که باید برآورده کنه)
    الانم گذاشتم تو گوشی اصلیم، طرح آزادش که واتس اپ و وایبر و یسری سرویس دیگرو استفاده کنم، دائم قطعی داره، انتن درستی هم نمیده! جدا از هزینه گزافش

شما با اینترنت باقی اپراتورا 10 تومن میدید 2.5 گیگ میگیرید، با رایتل 13 تومن میدید ( با مالیات و اینا) 1 گیگ میگیرید با این کیفیت و قطعی تازه 128 (خیلی بهتر باشه دوبرابر اج سرعت میده)

بنظرم اصلا سراغ این سرویس برای استفاده ضروری نرید مگر اینکه واقعا لازم باشه،
    ضمنن اینم بگم که خیلی وقته از رایتل سرویس داریم، فکر میکنم داره یک سالی میشه که پدرم از رایتل استفاده میکنه روی تبلت، 512، الان بزحمت چیزی باز یا دانلود میشه! درصورتی که همین چند وقت پیش خیلی بهتر بود حداقل فول سرعت 500 داشت.

اگر بخودش تکونی نده بمحض راه افتادن 3جی باقی اپراتورا یا راه اندازی سرویس مشابه ( مثل وایمو مبین نت) قطعا ورشکسته میشه، از الان معلومه که سرنوشتش کپی تالیاست که هنوزم که هنوزه داره بدهی بالا میاره

11. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

واقعا بدترین سرویس اینترنت رو در حال حاضر رایتل میده،
    بنظر من حتی میارزه آدم بره با همراه اول یا ایرانسل، شاید کمی سرعتش کمتر باشه، ولی نسبت به هزینه ای که میکنید بهتره

من تا همین چند وقت پیش رایتلو گذاشته بودم تو یه گوشی قدیمی و گاهی میرفتم بیرون با لپتاپ و بلوتوث وصل میشدم بهش استفاده میکردم، سرعت یه مگ بیشتر مواقغ 400 500 بود با سرور داخلی، گاهی چی میشه 1 مگ میشد، اونم با پینگ بالا! ( حالا اصلا درست نیست به اینترنت اپراتور تلفن به چشم سرویس دهنده اینترنت نگاه کرد، ولی خوب حداقل انتظاراتو که باید برآورده کنه)
    الانم گذاشتم تو گوشی اصلیم، طرح آزادش که واتس اپ و وایبر و یسری سرویس دیگرو استفاده کنم، دائم قطعی داره، انتن درستی هم نمیده! جدا از هزینه گزافش

شما با اینترنت باقی اپراتورا 10 تومن میدید 2.5 گیگ میگیرید، با رایتل 13 تومن میدید ( با مالیات و اینا) 1 گیگ میگیرید با این کیفیت و قطعی تازه 128 (خیلی بهتر باشه دوبرابر اج سرعت میده)

بنظرم اصلا سراغ این سرویس برای استفاده ضروری نرید مگر اینکه واقعا لازم باشه،
    ضمنن اینم بگم که خیلی وقته از رایتل سرویس داریم، فکر میکنم داره یک سالی میشه که پدرم از رایتل استفاده میکنه روی تبلت، 512، الان بزحمت چیزی باز یا دانلود میشه! درصورتی که همین چند وقت پیش خیلی بهتر بود حداقل فول سرعت 500 داشت.

اگر بخودش تکونی نده بمحض راه افتادن 3جی باقی اپراتورا یا راه اندازی سرویس مشابه ( مثل وایمو مبین نت) قطعا ورشکسته میشه، از الان معلومه که سرنوشتش کپی تالیاست که هنوزم که هنوزه داره بدهی بالا میاره
    سلام.
    منظورتون از اینکه 1 مگ 400 500 میده چیه؟یعنی با طرح 1 مگ شما با 400 500 دانلود میکنی؟!!!
    منم خیلی وقته دارم استفاده میکنم ولی اینطور که شما میگید نیست کاملا استاندارد سرعت دانلود میده.البته در جاهایی که آنتن موجود باشه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •