من ایده آلیست هستم،نمیدانم کجا دارم میروم اما دارم میروم.
------------------------------
کارل سندبرگ
من ایده آلیست هستم،نمیدانم کجا دارم میروم اما دارم میروم.
------------------------------
کارل سندبرگ
همیشه با فرزندانتان مهربان باشید؛هرچه نباشد همانها هستند که خانه سالمندانتان را انتخاب خواهند کرد.
------------------------------------------
فیلیپس دیلر-کمدین
سيزده جمله براي زندگي
دوستت دارم ، نه به خاطر شخصيت تو ، بلکه به خاطر شخصيتی که من در هنگام با تو بودن پيدا می کنم.
هيچ کس لياقت اشکهای تو را ندارد و کسی که چنين ارزشی دارد باعث اشک ريختن تو نمی شود.
اگر کسی تو را آن طور که می خواهی دوست ندارد ، به اين معنی نيست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد.
دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگيرد ولی قلب تو را لمس کند .
بدترين شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسيد .
هرگز لبخند را ترک نکن ‚ حتی وقتی ناراحتی چون هر کس امکان دارد عاشق لبخند تو شود.
تو ممکن است در تمام دنيا فقط يک نفر باشی ، ولی برای بعضی افراد تمام دنيا هستی.
هرگز وقتت را با کسی که حاضر نيست وقتش را با تو بگذراند ، نگذران .
شايد خدا خواسته است که ابتدا بسياری افراد نامناسب را بشناسی و سپس شخص مناسب را ، به این ترتيب. وقتی او را يافتی بهتر می توانی شکرگزار باشی.
به چيزی که گذشت غم مخور ، به آن چه پس از آن آمد لبخند بزن .
هميشه افرادی هستند که تو را می آزارند ، با اين حال همواره به ديگران اعتماد کن و فقط مواظب باش که به کسی که تو را آزرده ، دوباره اعتماد نکنی.
خود را به فرد بهتری تبديل کن و مطمئن باش که خود را می شناسی قبل از آنکه شخص ديگری را بشناسی و انتظار داشته باشی او تو را بشناسد .
زياده از حد خود را تحت فشار نگذار ، بهترين چيزها در زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری .
گابريل گارسيا مارکز
جوانی که بی توبه پیر میشود همانند خانه ای ست که بی معمار بنا می شود.
م.ش.واضح
زندگی مانند آتش است،آغازش دود و پایانش خاکستر است.
م.ش.واضح
علم عوام دو گونه است:حقیقت که در تحصیل آن عاجز باشند و باطل که تحصیل آن بی فایده باشد.
م.ش.واضح
ظالم مرده است،اگر چه زنده است.
م.ش.واضح
آغاز نفرت دیوانگی ست،پایان آن پشیمانی.
م.ش.واضح
جمله ای که بسیاران دوستش دارم:
دیگر نباید کتاب هایی را خواند که در زمان تولد ما متولد شده اند و آنها را غسل تعمید داده اند
نیچه
در حکومت متوسط ها، نابغه یک عنصر خطرناک است. رابرت اینگرسولی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)