آقا من میخوام بیشتر رو چیزای مهم و امتحانی وقت بذارم چون همش رو بخونی فردا یادت نمیمونه(این همه بیت شعر اصلا یادت میره از کجا هست
)
آقا من میخوام بیشتر رو چیزای مهم و امتحانی وقت بذارم چون همش رو بخونی فردا یادت نمیمونه(این همه بیت شعر اصلا یادت میره از کجا هست
)
واسه ادبیات بنی هاشمی به درد نمیخوره بهتره خود کتاب رو بخونی از ما گفتن...
این بنی هاشمی که نمیدونم چیه ولی ترم اول از روی گاج سوالا رو خوندم عین همونا اومده بود
الانم نگاه کنید میبینید بعضی چیزا خیلی اومده بالای 50 درصد! مثل معنی "مهمل" یا جملش خیلی اومده.دیگه حالا ببینیم چی میشه.![]()
یکی از بچه های انسانی دین و زندگی رو فقط بنی هاشمی خوند و قبول هم شد!
بنی هاشمی فقط سوالات هماهنگ و پایانی رو داره! امتحان دیروز رو دیدی همون رو همونطوری چاپ میکنه و جوابش رو تو 2 یا 3 صفحه جلوتر مینویسه.
بنی هاشمی 10 برگه داره که این 10 برگه ، 10 تا از امتحانات هماهنگ کشوری چند سال اخیر (شامل خرداد و شهریور و دی ماه ست!) همین.
شما وقتی بنی هاشمی میخونی معادل این است که شما 10تا از ورقه های امتحان پایانی و هماهنگ کشور رو خوندید. بالای هر صفحه اش هم نوشته برای چه ماهی هست و آخر ماجرا.
Last edited by Iloveu-ALL; 19-05-2013 at 13:02.
امسال واقعا دو تا امتحانی که دادیم، نسبت به سالهای قبل آسون بودن و بیشتر هم از همونها سوال داده بودن!!
اصلا جای تعجب نداره.ماهم بیخودی روی دینی وقت گذاشیم
انتظار چنین امتحان آسونی رو نداستم؛ولی باید از همین امتحانای آسون ترسید چون آدم گاهی از سادگی زیاد نمره از دست میده
مثل خودم که توحسابان خیلی بی دقتی کردم![]()
به امتحان نهایی های 91 خیلی اهمیت بدین![]()
Last edited by sibesorkh2008; 19-05-2013 at 15:38.
ایشالا که امتحان فردا مث حسابان از امتحان نهایی بیاد وگرنه بدبختمولی کلا هم هر بیت شعری نمیتونه بیاد مثلا خیلی هارو همینجوری میشه معنی کرد میدونید منظورم اینه که یک سری مفاهیم مهم با کلمات مهم داره که میاد حالا ببینیم چی میشه!
![]()
حسابان که خداوکیلی اگه میشستی همین امتحان نهایی هارو مفهومی میخوندی 19 میشدی.واقعا کپ همونا بود.یکی از همون 2 تا جاخالی دقیقا سوال امتحان نهایی بود من حفظ بودم اصلن
گ
ممنون دیگه قشنگ فهمیدیم یه چیزی تو مایه های نمونه سوالات امتحانی منتشران و ... هست که چاپ میشه.این دوستتون هم خیلی شانس دارهجدا امتحان نهایی ها نمیان سوال خاصی بدن معلم دنبال دردسر نمیگرده میاد شبیه همونای سال قبل با تغییر میده!!
از دوستان کسی برای فیزیک میتونه راهنمایی کنه بنظرتون برم کتاب بگیرم یا جزوه دوستمو که خوب هم هست برم کپی بگیرم؟ آخه تنها کتاب رو بخونی خیلی چیزا از دستت میره توضیح نداده.حالا نظر شما چی هست؟ من چون فیزیکم امسال خرابه خرابه/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)