من از سال 1998 تا سال 2010 فقط فوتبال های konami رو بازی میکردم ولی از وقتی fifa11 اومد و بازی کردم دیدم این واقا بهتره
بهتون پیشنهاد میکنم یک هفته بازی کنید پشیمون نمیشید
من از سال 1998 تا سال 2010 فقط فوتبال های konami رو بازی میکردم ولی از وقتی fifa11 اومد و بازی کردم دیدم این واقا بهتره
بهتون پیشنهاد میکنم یک هفته بازی کنید پشیمون نمیشید
تو ورژن 12.0.6 فایلی هست باید کپی کنی داخل kitserver12 تا attach بشه..
آره انگار که 8 تاست که 6 تای اونا لیگای پرتغال-هلند-فرانسه-اسپانیا-ایتالیا و انگلیس هست و 2 تای دیگه یکی روش نوشته D2 League و اون یکی نوشته PES League نمیدونم لیگ دسته دو المان منظورت همین دو تا بود یا چیز دیگه؟ درضمن خبری از این تیمای ملی هم که گفتی نیست.
کسی هست که فایل شفاف ساز رو استفاده کرده باشه و هوش بازی پایین اومده باشه؟؟
بله یه خش خشی داره اما در کل جالبه
دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که وسط بازی یهو تصویر سیاه میشه و گیر میکنه
توی task manager که میام میبینم PES 12 رو Not responding زده وبعد از 1 دقیقه دوباره درست میشه اما هی این اتفاق میوفته
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
ممنون
چون من عادت دارم توی مسترلیگ تیم های ضعیف رو بر میدارم تا جا واسه رشد داشته باشن و زود از بازی زده نشم واسه همین مثلا تیمهای لیگ روسیه خیلی به دردم میخوره...اون تیمهای ملی هم منظورم واسه طبیعی تر بودن بازی بود که مثلا واسه بازی های انتخابی با تیمهای گمنام هم بازی کنی...
در کل الان دارم فیفا12 رو دان میکنم 3-4 روز دیگه هم شروع میکنم اینو دانلود کردن کسی اگر لینک پچ باحال یا پچی که لیگ قهرمانان آسیا رو جایگزین تیمهای امریکای لاتین کنه داشت حتما بذاره چون خیلی دنبال همچین چیزی میگردم...
![]()
سلام Kit-Kat میخاستم اینم بگم که یه قسمت جذاب دیگه هم که اضافه شده قسمت Club Boss هست که خودت مدیر باشگاه میشی که من یه کم باهاش کار کردم و اطلاعات خیلی زیادی ازش ندارم البته باید آنلاکش بکنی![]()
اقا به نظر من گرافیکش خیلی پایینه
برنامه ای هستش که بشه گرفیکش رو برد بالا
راستی اپدیت شده بازی ؟ پچ جدید اومده ؟
ممنون
وااای ج؟!! چه جالب...
راستی این پچ لیگ ژاپن رو به بازی اضافه میکنه که حداقل تیمای آسیایی هم داشته باشیم گفتم بذارم شاید کسی خواست دانلود کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مشکل تاریه تصویو از خیلیا شنیدم و توی خیلی سایتا چیزایی واسه دانلود گذاشتن که مشکلو حل میکنه شما یه سرچ تو گوگل کنی حتما پیدا میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)