تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 280 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اظهارات كفاشيان رو ديديد تو بيست وسي ؟

آخه اين مردك ديگه از كجا اومده؟
    ميگه از كاه؛​كوه نسازيد!!!
    ميگه كار خيلي خاصي نبوده!

ميگه كميته انضباطي داره عجله ميكنه!!!!

اين ديگه كيه؟ مردك رو هه كسي نميتونه عوض كنه!
    وقتي رئيس فدراسيون يه ... مثل اين باشه،​تكليف معلومه ديگه!
    اعصابم به هم ريخته از چرنديات كفاشيان!

2. 2 کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من هم امروز این تصاویر رو دیدم واقعا شگفت زده شدم .اولش باورم نشد به اون چیزی که با چشمام دیدم ولی ...
    واقعا باعث تاسفه این صحنه ها من که خودم تنها اونم با یه مقدمه این صحنه ها رو دیدم کلی خجالت کشیدم چه برسه کسانی که به همراه خانواده نشستن و این بازی رو دیدن واقعا برای پرسپولیس ها ناراحتم چون تازه پرسپولیس داشت به روند صعودی خودش وارد میشد ولی با این حرکت ... والله چی بگم ...
    حرکتی رو دیدیم که حتی از افرادی که برچسب ارازل و اوباش به اونها داده شده هم تو خلوت خودشون کمتر دیده میشه ولی افرادی که اداعای اخلاق رو تو این فوتبال دارن به راحتی یه اب خوردن ....
    در کل به این نتیجه رسیدم که هر جا از یه چیز دم میزنن بدونم که خالی از اون هستند

استیلی اول فصل تو خط دفاعش بزرگترین اشتباه رو انجام داد و کسانی رو به پرسپولیس برگردوند که از همون اول مشخص بود لیاقت پرسپولیس رو ندارن .هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی

جالبه بعضی از دوستان چه مواضعی گرفتن نظر هر کس محترم ولی ایا دفاع کردن از این حرکت چیزی رو درست میکنه؟
    خواهشا دوستان هی نیان بگن که مثلا تو اروپا یا هر جهنم دره دیگه این حرکت ها انجام میشه پس مشکلی نداره مگه اینجا اروپا هست .اینجا ایرانه و فرهنگ خاص خودمون رو داریم که بهش افتخار میکنیم.و همین بازیکنان
    حرفه ای نما هم در این محیط و شرایط رشد کرده اند و به این مرحله رسیدن.

جالبه اون دوستی که میگه این دوتا صمیمی هستند و هر کاری به خودشون مربوطه یعنی مثلا اگه وسط بازی خواستند هر کاری !!!!!! انجام بدن چون دوست صمیمی هستند به خودشون مربوطه؟
    اصلا تا کی ما باید فکر کنیم که هر کاری که انجام بدیم به کسی مربوط نیست ؟بابا همین دوستانی که میرن از اروپا و .. مثال میارن هم تو کشورها هم به هیچکی اجازه داده نمیشه هر که هر کاری رو دلش خواست انجام بده .دیدید سر جریان حرف های رونی چقدر بازتاب ها بوجود اومد خیلی ها تو لیست های منفورترین ها رونی رو در صدر قرار دادن و...
    جالبه بعضی از دوستان دارن توجیه میکنن مساله رو و میگن که که تیم رو به حاشیه نبرید!!!!! به نظر شما کی تیمتون رو داره به حاشیه میبره؟
    بابا تا کی فردوسی پور باید داد بزنه که وسیله ای تو قرن ارتباطات وجود داره به نام دورین فیلم برداری و عکاسی و جزئی ترین صحنات رو ظبط میکنه .
    البته من این حرکت رو برای پرسپولیسی ها یه توفیق اجباری میدونم چون نبود این دو هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی و نبود حاشیه کلی به سود پرسپولیسی ها خواهد بود.
    این دوتا و امثالهم رو مقایسه کنید با علی کریمی متوجه تفاوت ها خواهید شد.کسی که فقط موفقیت تیم براش مهمه و تمام و سعی وتلاشش رو میکنه واسه تیمش با کسانی که اسم خودشون رو متعصب برای تیمشون میزارن البته تماشگران متوجه همه چی رو میدونن
    چه نودی شود امشب
    آقای محترم من نه از کار آن ها دفاع کردم و نه گفتم کار خوبیه من میگم بازتاب این خبر فوق العاده به ضرر پرسپولیس و همه هست.
    آیا نمیشه این مسائل رو بدون درز به بیرون حل کرد؟دقت کردی کمتر اتفاق می افته که خبرگزاری های ورزشی خارجی خبر های ورزشی ایران رو بازتاب بدن اما سر این موضوع ....؟
    حرکتی که بازیکن شاهین انجام داد کمتر از این حرکت نبود.
    اون موضوع رو خیلی ها نفهمیدن این قضیه رو شاید باورتون نشه ولی کسایی که از فوتبال متنفر هستند از من سوال کردن.
    بازم میگم من میگم بازتاب اینگونه اخبار خوب نیست همین.

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقای محترم من نه از کار آن ها دفاع کردم و نه گفتم کار خوبیه من میگم بازتاب این خبر فوق العاده به ضرر پرسپولیس و همه هست.
    آیا نمیشه این مسائل رو بدون درز به بیرون حل کرد؟دقت کردی کمتر اتفاق می افته که خبرگزاری های ورزشی خارجی خبر های ورزشی ایران رو بازتاب بدن اما سر این موضوع ....؟
    حرکتی که بازیکن شاهین انجام داد کمتر از این حرکت نبود.
    اون موضوع رو خیلی ها نفهمیدن این قضیه رو شاید باورتون نشه ولی کسایی که از فوتبال متنفر هستند از من سوال کردن.
    بازم میگم من میگم بازتاب اینگونه اخبار خوب نیست همین.
    نوشته شده توسط MJ assassins creed
    باور کنید هزار تا کار های بدتر از این توی این فوتبال ما انجام میشه حالا چون پرسپولیس تازه داره از بحران بیرون بیاد میخوان ببرنش تو حاشیه.واقعا تاسف آوره.
    اولا این حرف های شماست تو پست قبلیتون خود کلمه "واقعا تاسف باره" گویای مواضع شماست .
    ذر ضمن به نظر شما کی داره پرسپولیس رو داره میبره به حاشیه؟
    یعنی شما میگید چون پرسپولیس اوضاع خوبی نداره حالا باید این 2 رو بخشید و اصلا طوری وانمود کنیم که انگار اتفاقی نیفتاده؟
    اگه جوابی دارید به جهت نظم تاپیک تو پروفایل من در خدمتون هستم.

اما اگر خاطرتان باشد، سال‌ها پيش يكي از بازيكنان تيمي كه همين يكي از معلم اخلاق‌ها بالاي سرش بود، بعد از گلزني شورت ورزشي‌اش را كند و همه را حيرت زده كرد،
    دوستان اگه خاطرم باشه بازی استقلال و پرسپولیس قبل از انقلاب بود درسته؟که اتفاقا از طرف پرسپولیسی ها این اتفاق بعد از گل سر زد .کسی میدونه کی بود؟
    و پایگاه خبری معتبر آس و مارکا با انتشار خبر محرومیت نصرتی و شیث رضایی از حضور در ورزشگاه را در صدر اخبار خود قرار دادند.

دوستان این عکس ها تو خود سایت مارکا هم با سانسور (اون قسمت شطرنجی)نشون داده یا همه چی رو علنی نشون داده؟

5. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

باور کنید هزار تا کار های بدتر از این توی این فوتبال ما انجام میشه حالا چون پرسپولیس تازه داره از بحران بیرون بیاد میخوان ببرنش تو حاشیه.واقعا تاسف آوره.
    نه دوست من
    اونی که داره میره توی حاشیه افکار مردم ایران ـه نه پرسپولیس

7. 6 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

در مذموم بودن این حرکت کسی شکی نداره، همه هم می‌دونیم که باید مجازات بشن، اما نه به شکلی که نابود بشن و دیگه نتونن بازی کنن، در حدی که متنبه بشن ...

اما نکته‌ی مهمی که این وسط خیلی اذیتم کرد، این بود که می‌شد بی‌سر و صدا مجازات‌ها رو اعمال کرد و ملت رو هم درگیر این چیزا نکرد ...
    فکر کنم شما هم متوجه شده باشید که از هر 1000 نفر، یه نفر هم اون صحنه رو ندیده بود ! بعد از 90 بیش از 10 نفر از اقوام و دوستان که تو دنیای مجازی فعالیتی ندارن، با من (از طرق مختلف) تماس گرفتن و پرسیدن که این قضیه که 90 داره میگه چی بوده ؟!
    در واقع صدا و سیما و روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها کاری کردن که این قضیه، با وجود اینکه اصلاً دیده نشده بود و هر کس که تو صحنه آهسته چیزی دیده بود هم به حساب خطای دید گذاشته بود، در سطح جهانی مطرح بشه و این همه مشکل‌ساز بشه !‌
    باز هم میگم، این حرف من مبنی بر تأیید این حرکت نیست، اما نیازی به این همه اطلاع‌رسانی نبود ! اگه اشاعه‌ی منکر حرامه، پس چه لزومی داشت این همه سر و صدا ایجاد بشه ؟! اگه کارشون زشت بوده، خب برید مجازاتشون کنید، اصلاً ببرید شلاق بزنید! چرا 70 میلیون آدم رو از کارشون آگاه می‌کنید ؟!‌
    این اطلاع‌رسانی از طرف صدا و سیما و خبرگزاری‌ها، می‌تونه به منحرف کردن اذهان عمومی از اختلاس‌ها و سایر مشکلات روزمره‌ی سیاسی تعبیر بشه ...

آخه چرا باید از بچه‌ی 8 ساله تا پیرمرد 90 ساله باخبر بشن که دو نفر همچین کاری کردن ؟!‌ بنده خداها کوچک‌ترین علاقه‌ای به فوتبال یا پرسپولیس نداشتن، حالا هم دیگه بدتر ! یه چیزی می‌شنون و از فردا همین رو پیرهن عثمان می‌کنن علیه رشته یا تیم ...

9. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان اگه خاطرم باشه بازی استقلال و پرسپولیس قبل از انقلاب بود درسته؟که اتفاقا از طرف پرسپولیسی ها این اتفاق بعد از گل سر زد .کسی میدونه کی بود؟
    مثل اینکه قراره همه اتفاقات غیر اخلاقی فوتبال ایران رو بچسبونن به پرسپولیسیها
    اون بازی اصلا ربطی به بازی پرسپولیس نداشت
    فکر میکنم بازی سایپا و پاس بود در جام حذفی و خیابانی هم گزارش کرد مایلی کهن دقایق آخر وقت اضافه دوم یه بازیکن فرستاد داخل که همونم به فکر میکنم نکیسا گل زد و بعد اون کارو کرد

بعد هم من فکر میکنم هرچقدر هم این کار زشت و غیر اخلاقی بود زشت تر از کار دلالها در فوتبال ایران و مثلا اتفاقی که در آکادمی استقلال افتاده و رسانه ها سعی میکنن ماست مالیش کنن نیست
    این کاره که فوتبال ما رو عقب انداخته
    نه دوست من
    اونی که داره میره توی حاشیه افکار مردم ایران ـه نه پرسپولیس
    واقعا

چیزی که برای من سواله اینه که چرا اینقدر این مسئله کش پیدا کرده و چه کسانی دارن از این موضوع استفاده میکنن
    همه به درستی معتقدن یک کار زشت و غیر اخلاقی اتفاق افتاده پس چرا اینقدر در صادر کردن رای تاخییر میشه
    واقعا چقدر وقت میبره تا برای جرمی که همه چیزش جلوی دوربین اتفاق افتاده و چیز پنهانی برای تحقیق وجود نداره مجازات تعیین بشه؟

من فکر میکنم خیلی مسائل اجتماعی اقتصادی و 30یاسی داره پشت این اتفاق مخفی میشه و سعی میکنن با سواستفاده از این فضا اون مسائل رو از حافظه کوتاه مدت رسانه ها پاک کنن
    و به همین خاطره که نیاز دارن این مسئله بیشتر کش پیدا کنه

وگرنه کار بازیکنای شاهین اصلا از این کار چیزی کم نداشت یا مسئله دلالی و پول گرفتن از بازیکنای جوون که سرآمد مشکلات فوتبال ماست

11. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینو قبلا گفتم ولی یکی از ناظری عزیز پاک کردش ! بله بنده هم خبر نداشتم تا چندین روز ، تا اینکه صفحه اول یاهو دیدم !
    تو مملکت اسلامی زندگی میکنیم اینهمه روایات و احادیث داریم که آبروی طرف رو حفظ کنید باز میان مسئله رو رسانه ای میکنن ...

13. 2 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به نظر من هم رسانه ای کردن این کار درست نبود.ولی از طرفی چاره ای هم نبود

مثلا چکار میکردند؟
    به بازیکنی که پولش از پارو بالا میره بگن 10 میلیون جریمه نقدی بده؟
    یا توی این وضعیت پرسپولیس بی سر وصدا چند جلسه محرومش میکردند؟بعد باز می امد و مثل قبل کارهای زشت انجام میداد
    کلا از بازی محرومش میکردند؟بعد مردم نمیگفتند چرا یهو محروم شد؟حرف و حدیث و حاشیه درست نمیشد؟
    بخاطر این کار هم که نمیشه دارش بزنند

نمیدانم ولی بهتر از این رسانه ای شدن من تنبیهی به نظرم نمیرسه .حالا نصرتی هیچی ولی شوخی و شیطنت هم اندازه داره.من خودم سر اون قضیه هواپیما اگر جای اون مسافران بودم تا اخر عمرم شیث را نمیبخشیدم

ببینید اگر هر کدام از ما هر عمل خطایی انجام دهیم بازتابش به خودمون و نهایتا خانوادمون برمیگرده.ولی وقتی یکی میشه ورزشکار وقتی توپ زیر پاشه و نزدیک دروازه حریف هست قلب هزاران نفر میتپه.هزاران نفر تو دلشون براش دعا میکنند که گل بزنه .وقتی گل میزنه هزاران نفر دوسش دارن. دیگه وقتی من نوعی یه نفر رو دوست دارم بهش افتخار میکنم دلم نمیخواد فحاشی کنه.دلم نمیخواد باعث اذیت شدن کسی بشه.دلم نمیخواد کار بدی انجام بده.
    شیث اینو درک نکرده که مال مردم هست .نه خودش.بازتاب کارهاش فقط به خودش برنمیگرده.

15. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مثل اینکه قراره همه اتفاقات غیر اخلاقی فوتبال ایران رو بچسبونن به پرسپولیسیها
    اون بازی اصلا ربطی به بازی پرسپولیس نداشت
    فکر میکنم بازی سایپا و پاس بود در جام حذفی و خیابانی هم گزارش کرد مایلی کهن دقایق آخر وقت اضافه دوم یه بازیکن فرستاد داخل که همونم به فکر میکنم نکیسا گل زد و بعد اون کارو کرد

بعد هم من فکر میکنم هرچقدر هم این کار زشت و غیر اخلاقی بود زشت تر از کار دلالها در فوتبال ایران و مثلا اتفاقی که در آکادمی استقلال افتاده و رسانه ها سعی میکنن ماست مالیش کنن نیست
    این کاره که فوتبال ما رو عقب انداخته

ت
    نه خیر دوست من دقیقا خود پرسپولیسی بودن کسی قرار نیست بچسبونه چیزییه که واقعیته فقط کافیه یه کم از دید با باتعصب کم بشه تا خیلی از واقعیت ها رو همان گونه که هست دید
    اینو بخونید:
    ماجرای دربی سال ۶۹
    اتفاق نامتعارف ورزشگاه سردار جنگل رشت برای خیلی از اهالی قدیمی فوتبال یادآور حرکات عجیب دو بازیکن پرسپولیس در یکی از داربی‌های پرتماشاگر دهه ۶۰ پایتخت بود. در داربی سال ۱۳۶۹ زمانی که فرشاد پیوس روی پاس مرحوم فریبرز مرادی با یک بغل پای تماشایی دروازه استقلال را باز کرد، تمام بازیکنان پرسپولیس به اتفاق فرشاد پیوس به سمت هواداران خوشحال می‌دویدند اما یکی از بازیکنان پرسپولیس خود را از جمع جدا کرد و به سمت دروازه‌بان استقلال رفت. در حالی که وی مشغول بیرون آوردن توپ از دروازه بود، یک بازیکن پرسپولیس شرط خود را مقابل چشم صد هزارنفر نقد کرد. این حرکت در فضای خاص آن دوران گرچه چندان در رسانه‌ها منعکس نشد اما سروصدای زیادی به پا کرد وحتی در یکی از نطق‌های پیش از دستور مجلس از سوی یک نماینده مورد نکوهش قرار گرفت.

در ضمن هر کاری اندازه خودش زشتی داره مسئله اینه که جلوی خیلی از کارها رو باید گرفت دلال بازی خیلی وقته که داره بیداد میکنه ولی حالا چون دلال بازی وجود داره دیگه باید این حرکت رو نادیده گرفت؟
    بحث سر عقب افتادن فوتبال ما و عوامل اون نیست که اگه باشه عوامل زیادی وجود داره بحث کلا سر یه موضوع دیگه هست موضوعی که الان دارن تو همه رسانه های خارجی نشون میدن و به سخره میگرن ورزش به سخره گرفته ما رو.
    به نظر من که وقتی یه بازیکن جلو چشمان 70 میلیون تماشاگر به بی شرمی هر چه تمام تر این حرکت ها رو انجام میده باید به بدترین شکل ها هم مجازات بشه حالا میخواد بازیکن هر تیمی باشه قبلا هم گفتم نبود این دو مطمئنا به کام پرسپولیسی ها خواهد بود.

17. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سرمربی ناسیونال : قبول دارم پرسپولیس بهتر از ما بود/ برای حضور در ایران ریسک کردیم

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال ناسیونال پاراگوئه با ابراز رضایت از عملکرد تیمش در مصاف با پرسپولیس گفت: قبول دارم که تیم پرسپولیس در برخی از لحظات مسابقه بهتر از تیم ما بازی کرد.

خوان مانوئل باتاگیلا با بیان این مطلب اظهار داشت: دو تیم پرسپولیس و ناسیونال بازی پایاپایی را به نمایش گذاشتند، البته قبول دارم که تیم پرسپولیس در برخی از لحظات مسابقه بهتر از تیم ما بازی کرد.

وی در ادامه از غیبت چهار بازیکن تیم ناسیونال پاراگوئه به علت حضور در اردوی تیم ملی فوتبال این کشور خبر داد و گفت: به غیر از این چهار بازیکن و یکی از نفرات‌مان که مصدوم است، با ترکیبی کامل به ایران آمده و در جام ولایت حضور یافتیم.

سرمربی تیم فوتبال ناسیونال پاراگوئه تاکید کرد: پیش از حضور در ایران اطلاعات زیادی نسبت به تیم‌های ایرانی و فوتبال این کشور نداشتم اما می دانستم که رقابت سختی با تیم‌های استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت.

خوان مانوئل باتاگیلا با اشاره به شرایط مطلوب ورزشگاه آزادی در خصوص شرایط تیمش در لیگ پاراگوئه اظهار داشت: ما در لیگ سال گذشته جواز حضور در رقابت‌های جام لیبرتادورس در سال 2012 را بدست آوردیم. در حال حاضر هم جایگاهی خوب در جدول داشته و یکشنبه هفته آینده یک بازی حساس در لیگ پیش رو داریم.

وی در ادامه افزود: تغییر ساعت باعث شده بود که بازیکنان ما از نظر بدنی تحلیل رفته و در نیمه دوم کم بیاورند. در حال حاضر هوای کشور ما گرم است و اینجا هوایی سرد دارد که همین مسئله کار ما را سخت‌تر کرده بود.

سرمربی تیم فوتبال ناسیونال پاراگوئه در خصوص اینکه آیا این تیم با ترکیب اصلی به ایران آمده است و با این شرایط چطور می خواهند روز یکشنبه در لیگ پاراگوئه به میدان بروند، گفت: نیمی از نفرات اصلی ما در این تیم هستند و باقی نفرات ما در ترکیب تیمی هستند که در لیگ بازی می کند. در آن بازی که در لیگ است، کمک من هدایت تیم را برعهده خواهد داشت. اگر امروز به ایران آمده‌ایم به خاطر تعهد و قراردادی است که با طرف ایرانی داریم به همین خاطر ریسک کرده و به این شکل به ایران آمدیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •