تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 154 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ترکیب رسمی دو تیم هم اعلام شد:

MILAN: Abbiati, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Nocerino, Ambrosini, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic, El Shaarawy.

ROMA: Stekelenburg, Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei, Gago, De Rossi, Marquinho, Totti, Borini, Osvaldo.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب این پیروزی شیرین و حیاتی رو تبریک میگم. با 2 گل زلاتان در دقایق 53 و 83 بازی رو 2-1 بردیم تغریبا دیگه راه قهرمانی هموار شد.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

4. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی زیبا و به شدت پر استرسی بود
    خیلی موقعیت خراب کردیم...ضربه الشاراوی از پشت محوطه و قبل از گل رمی ها به تیر دروازه خورد
    ضربه مونتاری به تیر خورد...نوچرینو دروازه خالی گل نکرد, زلاتان یک تک به تک و موقعیت مسلم رو گل نکرد و ....
    ولی به هر حال تونستیم نتیجه رو جبران کنیم و نیمه اول رو که یک بر صفر عقب بودیم در نیمه دوم با دو گل جبران کنیم
    این زلاتان عجب مهاجم کاملیه فوق العاده است...الشاراوی هم خیلی خوب بود
    سیلوا هم مصدوم شد و امیدوارم مشکلش جدی نباشه و به بازی با بارسا برسه.
    ببینیم اینتر فردا شب میتونه از یووه امتیاز بگیره یا نه...

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

برتري ميلان مقابل رم با سوپرگل زلاتان

ستاره سوئدي را زدن هر دو گل، سه امتياز ارزشمند اين ديدار را نصيب تيمش کرد

میلان با پیروزی 2-1 مقابل رم، فاصله اش با یوونتوس در صدر جدول رده بندی را به 7 امتیاز افزایش داد

بازی هنوز کاملا جا نیفتاده بود که تیاگو سیلوا، بهترین مدافع میلان، به دلیل مصدومیت زمین بازی را ترک کرد. با این وجود شاگردان آلگری همچنان به بازی هجومی شان ادامه دادند.

تنها یک دقیقه بعد از خروج سیلوا، زلاتان روی یک ضربه آزاد دیدنی، استکلنبرگ را مجبور به واکنش کرد. چند دقیقه بعد الشراوی شانسش را روی یک ضربه زیبای والی از داخل محوطه جریمه امتحان کرد اما ضربه این ستاره جوان راهی به چهارچوب دروازه جالوروسی نداشت.

در دقیقه 40 الشراوی با یک ضربه دیدنی دیگر، تیرک دروازه حریف را به لرزه در آورد و ضربه برگشتی را هم نوچرینو از دست داد.

در حالی که میلانی با حملات پیاپی شان عرصه را بر حریف تنگ کرده بودند، این رم بود که در دقایق پایانی نیمه اول به گل رسید.

ضربه راه دور دانیله ده روسی در میانه های راه به اسوالدو برخورد کرد در مقابل چشمان بهت زده آبیاتی به گل اول بازی تبدیل شد.

در آغاز نیمه دوم باز هم این تیم رم بود که صاحب موقعیت گلزنی شد. اشتباه آبیاتی، توتی را در موقعیت گلزنی قرار داد اما ضربه چیپ دروازه بان جالوروسی راهی به دروازه میلان پیدا نکرد.

چند دقیقه بعد خطای هند ده روسی در داخل محوطه جریمه رم، یک ضربه پنالتی نصیب میلان کرد که زلاتان آن را به گل تساوی تیمش تبدیل کرد.

در دقایق پایانی بازی میلانی ها برای رسیدن به گل پیروزی تلاش زیادی کردند و سرانجام زلاتان با زدن گل دوم، سه امتیاز ارزشمند این دیدار را نصیب تیمش کرد.

با این پیروزی میلان 63 امتیازی شد و فاصله اش با یوونتوس را به 7 امتیاز افزایش داد. رم نیز همچنان با 45 امتیاز در رتبه ششم قرار دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگری:تیاگوسیلوا بازی بارسا را از دست داد

ایبراهیموویچ بازی فوق العاده ای را امروز از خود به نمایش گذاشت.من بر این باور هستم او یکی از بهترین بازیکنان جهان است

سایت گل - ماکس آلگری سرمربی میلان ضمن ابراز رضایت و خشنودی از جنگ شاگردانش برابر رم اعلام کرد " غیرممکن است که تیاگو سیلوا برای بازی برابر بارسلونا آماده شود".

این مدافع برزیلی در هنگام گرم کردن نیز دچار مشکلاتی بود و پس از گذشت تنها 10 دقیقه از بازی درخواست تعویض کرد,بازی حیاتی که برای روسونری ها بسیار مهم بود که در نهایت با برتری 2-1 میلان همراه شد.

"بازی دادن تیاگو سیلوا برای این بازی ریسک بسیار بزرگی بود و من آن را پذیرفتم و پس از آن همه مشاهده کردید چه شد. او یک مشکل در ناحیه ران خود دارد و فکر میکنم رسیدن آن به بازی چهارشنبه شب برابر بارسلونا غیر ممکن است"

به گزارش گل به نقل از پایگاه خبری میلان ، سرمربی روسونری ادامه داد: " ما در نیمه نخست بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و در تنها زمانی که رم حمله کرد یک گل را دریافت کردیم.پس از شکست در نیمه نخست ما با ذهنیت پیروزی و تغییر بازی پا به میدان گذاشتیم".

زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی روسونری ها که یکی از عومل اصلی این پیروزی بود نیز با گل فوق العاده خود در لحظات پایانی بازی این برد را برای روسونری ها به ارمغان آورد. "ایبراهیموویچ بازی فوق العاده ای را امروز از خود به نمایش گذاشت.

من بر این باور هستم او یکی از بهترین بازیکنان جهان است.بونرا نیز فصل فوق العاده ای را پیش رو داشته است و هر زمان که به او نیاز بوده وی آماده بوده است".

روسونری ها با یک بازی بیشتر و 7 امتیاز اختلاف نسب به یوونتوس در صدر جدول سری آ به سر می برند و حال باید آماده نبرد حساس چهارشنبه شب برابر بارسلونا در سن سیرو شوند. "

ما برابر بهترین تیم جهان بازی خواهیم کرد و دو راه پیش رو خواهیم داشت .1:دفاع کردن و ضد حمله زدن که بسیار مشکل است و یا اینکه از گزینه دوم درست مثل زمانی که در مرحله گروهی در سن سیرو بازی کردیم استفاده کنیم"

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سيلوا به بازي با بارسا نمي رسد

آلگري: ايبرا يکي از بهترين بازيکنان جهان است

ايبراهيموويچ بازي فوق العاده اي را امروز از خود به نمايش گذاشت.من بر اين باور هستم او يکي از بهترين بازيکنان جهان است.

ماکسی آلگری سرمربی میلان ضمن ابراز رضایت و خشنودی از جنگ شاگردانش برابر رم اعلام کرد " غیرممکن است که تیاگو سیلوا برای بازی برابر بارسلونا آماده شود".

این مدافع برزیلی در هنگام گرم کردن نیز دچار مشکلاتی بود و پس از گذشت تنها 10 دقیقه از بازی درخواست تعویض کرد,بازی حیاتی که برای روسونری ها بسیار مهم بود که در نهایت با برتری 2-1 میلان همراه شد. "بازی دادن تیاگو سیلوا برای این بازی ریسک بسیار بزرگی بود و من آن را پذیرفتم و پس از آن همه مشاهده کردید چه شد. او یک مشکل در ناحیه ران خود دارد و فکر میکنم رسیدن آن به بازی چهارشنبه شب برابر بارسلونا غیر ممکن است".

سرمربی روسونری ادامه داد: " ما در نیمه نخست بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و در تنها زمانی که رم حمله کرد یک گل را دریافت کردیم.پس از شکست در نیمه نخست ما با ذهنیت پیروزی و تغییر بازی پا به میدان گذاشتیم".

زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی روسونری ها که یکی از عومل اصلی این پیروزی بود نیز با گل فوق العاده خود در لحظات پایانی بازی این برد را برای روسونری ها به ارمغان آورد. "ایبراهیموویچ بازی فوق العاده ای را امروز از خود به نمایش گذاشت.من بر این باور هستم او یکی از بهترین بازیکنان جهان است.بونرا نیز فصل فوق العاده ای را پیش رو داشته است و هر زمان که به او نیاز بوده وی آماده بوده است".

روسونری ها با یک بازی بیشتر و 7 امتیاز اختلاف نسب به یوونتوس در صدر جدول سری آ به سر می برند و حال باید آماده نبرد حساس چهارشنبه شب برابر بارسلونا در سن سیرو شوند. " ما برابر بهترین تیم جهان بازی خواهیم کرد و دو راه پیش رو خواهیم داشت .1:دفاع کردن و ضد حمله زدن که بسیار مشکل است و یا اینکه از گزینه دوم درست مثل زمانی که در مرحله گروهی در سن سیرو بازی کردیم استفاده کنیم"

12. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا زمانی که ترکیب اصلی میلانو تو صفحه تلویزیون نشون ندادن نباید باور کرد که سیلوا نمیرسه

14. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مهاجم ميلان پس از 2 گلي که برابر رم به ثمر رساند اعلام کرد اين بهترين فصل دوران بازي وي است.

به نقل از گاردین، زلاتان ابراهیموویچ در دیدار برابر رم توانست 2 گل بزند تا میلان از شکست یک بر صفر پیروزی 2 بر یک بسازد.

پیش از بازی مشخص نبود که مهاجم سوئدی روسونری بتواند به بازی برسد زیرا با مشکل درد کمر رو به رو بود. این درد از دیدار کوپا ایتالیا با او همراه بود ولی زلاتان توانست با غلبه بر درد به بازی رسیده و پیروزی برابر رم را به تنهایی رقم بزند.

ابراهیموویچ پس از بازی گفت: چند روزی بود که درد داشتم ولی زمانی که به زمین بازی وارد شدم، هیجانی که در من به وجود آمد موجب شد تا تمرکزم فقط روی بازی باشد. خوشحالم از اینکه همه چیز خوب پیش رفت و توانستم گل های ارزشمندی بزنم. فکر می کنم این بهترین فصل دوران بازی من است. در لیگ ایتالیا فراتر از حد تصور خوب بوده ام.

وی ادامه داد: از نظر روحی و بدنی در شرایط ایده آلی قرار دارم. این فصل در بازی های زیادی به میدان رفته ام و طبیعی است که خسته باشم ولی احساس خوبی دارم. می دانم که بدون هم تیمی هایم هیچ چیز برای من امکان پذیر نبود. امیدوارم همه آن ها در بهترین شرایط قرار داشته باشند.

16. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تا زمانی که ترکیب اصلی میلانو تو صفحه تلویزیون نشون ندادن نباید باور کرد که سیلوا نمیرسه
    اول سلام به همه
    دوم با تاخیر سال نو رو به همه تبریک میگم
    راستش منم فکر میکنم این یه جور حیله تاکتیکی آلگری باشه تا ببینیم چی میشه

18. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عصبانیت ایبرا از مصدومیت های میلان

مصاحبه ایبرا با Milan Channel ...

ستاره سوئدی روسونری ها پیرو مصدومیت سیلوا و عدم حضور وی در بازی برابر بارسلونا ,در صحبت هایی اعلام کرد که مصدومیت های تیمش بیش از حد میباشد.

وی در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه گفت "من در فرم بسیار خوبی قرار دارم هر چند که چند روزی از ناحیه کمر احساس درد داشتم و این هنگام بازی به دلیل بالا بودن آدرنالین چندان احساس نمیشود اما در حال حاضر احساس میکنم در فرم خوبی قرار دارم"

" مهمترین موضوع این است که تیم عملکرد خوبی دارد و در حال حاضر میتوانم بگویم که فصل بسیار عالی را پیش رو داشته ام"

"حال لحظه مهم و حیاتی برای ما فرا رسیده است.این بسیار شرم آور است که تیاگو سیلوا را در اختیار نداریم و امیدوار هستیم که مصدومیت وی آنطور که به نظر میرسد نباشد"

"در حال حاضر ما مصدومان بسیاری داریم و این برخی از معادلات را تغییر میدهد چرا که زمان آن رسیده است که هر کدام از بازیکنان بزرگ تیم سهم خود را در زمین و در این نبرد ایفا کنند"

"بدون شک بازی برابر بارسلونا بسیار دشوار و سخت است,تیمی که در حال حاضر بهترین تیم جهان است.و این طبیعی است که آنها برای هر جامی مدعی باشند اما ما نیز این شانس را داریم و این فوتبال است"

زلاتان ایبراهیموویچ همجنین در صحبت هایش اصرار داشت که جلسه وی پس از بازی برابر آرسنال در رابطه با جیزهایی بود که مربوط به گذشته میشود.

" من قادر نیستم که بدون تلاش هم تیمی هایم آنچا که میخواهم در زمین پیاده کنم.اگر آنها خوشحال و راضی باشند پس من هم نیز خوشحال هستم.درست به مانند یک خانواده که در کنار هم کار میکنند و این مصداق دقیقا برای من نیز صدق میکند"

20. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •