تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 129 از 287 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

رندی اورتن ، قهرمان سابق دابلیو دابلیو ای در راء امشب حضور خواهد داشت .

رندی امشب نقش پر رنگی خواهد داشت و از ابتدا تا انتهای راء در ورزشگاه حضور خواهد داشت . آغاز راء این هفته با ورود رندی اورتن همراه خواهد شد تا او کمی درباره وضعیت خودش و برند راء صحبت کنه .

ضمن اینکه در مین ایونت امشب ، یک مسابقه ی بتل رویال ۵ نفره بین تمام استار های حاضر در چمپین شیپ اسکرمبل برند راء انجام خواهد گرفت و رندی از بیرون رینگ و ( احتمالا ) بصورت گزارشگر مخصوص شاهد این مسابقه خواهد بود .

-------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

در راء این هفته ، بتل رویال ای ۵ نفره بین پنج استار حاضر در مسابقه ی چمپین شیپ اسکرمبل برند ای سی دابلیو انجام خواهد شد .

در این بتل رویال که ای سی دابلیو چمپین مارک هنری ، میز ، مت هاردی ، فینلی و چاوو گئررو حضور خواهند داشت ، بطور قطع قهرمان ای سی دابلیو مارک هنری برنده ی این مسابقه ی بتل رویال پنج نفره خواهد بود .

در پست قبل هم گفتیم که بتل رویال دیگه ای هم بین استار های حاضر در اسکرمبل برند راء انجام میشه و تنها برند اسمکدان هست که بتل رویالی در راء این هفته نخواهد داشت که این هم از نکات جالب هست .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ری میستریو ، استار غایبی که نزدیک به دو ماه هست در رینگ حاضر نشده ، امشب در راء به مسابقات باز خواهد گشت .

استوری لاین جدیدی که بین ری میستریو و کین نوشته شده امشب با حضور هر دو استار آغاز خواهد شد و احتمالا این اتفاق در مین ایونت خوهد افتاد . در خبر ها اومده که ری میستریو در بتل رویال ۵ نفره حضور پیدا نخواهد کرد تا این مسابقه به بتل رویالی ۴ نفره تبدیل بشه و بعد از اتمام مسابقه ری میستریو با کین درگیر بشه .

ضمن اینکه این آخرین راء قبل از آنفورگیون خواهد بود و چلنجر ها و چمپین های ای سی دابلیو و راء برای آخرین بار قبل از یکشنبه و پی پی وی آنفورگیون رو به روی هم قرار خواهند گرفت .

مسابقات راء این هفته ::

Kofi Kingston vs. Charlie Haas

ECW Champion Mark Henry vs. Matt Hardy vs. Miz vs. Chavo vs. Finlay | 5 Men Battle Royal

Jimie Noble w/ Layla vs. William Regal

Candice Michelle & Mickie James & Kelly vs. Women's Champio Beth Pheonix & Katie Lea & Jillian

World Heavyweight Champion CM Punk vs. Batista vs. Kane vs. JBL | 5 Men RAW Battle Royal

- هموطنور که ملاحظه کردید ، کندیس میشل هم در راء این هفته به رینگ باز خواهد گشت .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تو كدوم فيلم بازي كرده؟
    فعلا چيزي نمي دونم ولي اگه چيزي پيدا كرد خبرشو ميزارم

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

امروز ديگه خسته شدم دستم آب مرواريد آورد از بس تايپ كردم اما چه ميشه كرد همش عشق پي سي ورلد..........
    تا بعد ............

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، ۱ سپتامبر سال ۲۰۰۸

محل انجام : استیدیم لوییز

دانلود عکس ها ، حجم : MB 3.875
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

ویدئویی از کیلر کوالسکی ، هال آف فیمی که چند روز پیش در گذشت پخش میشه .

اینتروی راء پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین راء این هفته انجام میشه .

آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او آغاز کننده ی شوء خواهد بود . رندی در حالی که دست چپش آسیب دیده و گچ گرفته ، وارد رینگ میشه . رندی به این شکل صحبتش رو شروع میکنه : " من هنوز مصدوم هستم . من نمیخواستم تا زمانی که صد در صد آماده شدم برگردم ، ولی اومدم تا چیزی که داخل سینه ام هست رو بهتون بگم . برند راء سطحش از چمپینش بالا تر هست . من زمانی دابلیو دابلیو ای چمپین بودم . در اون زمان راء ، قوی ترین برند بود . در حال حاضر راء تبدیل به جوک شده . مثلا همین قهرمان زنان ، بث فینکس که تبدیل به احمقی عاشق شده و با قهرمان بین قاره ای ، سانتینو مارلا ارتباط بر قرار کرده . من میتونم با این دست آسیب دیده ام سانتینو مارلا رو شکست بدم . یا کودی رودس و تد دیبیاسی ، اون ها علیرغم اینکه پراس لس هستن ، گندترین هم هستن . ولی این ها مشکل اصلی نیستن . مشکل اصلی کسی هست که در حال حاضر قهرمان سنگین وزن جهان هست . که اسمش سی ام پانکه . برگردیم به سال های قبل که پانک هیچی نبود و اصلا کسی او رو نمیشناخت تا اینکه اومد و قهرمان جهان شد . سی ام پانک از نردبون بالا رفت ، کیف رو گرفت ، برش داشت ازش استفاده کرد و خودش رو قهرمان جهان نامید . من خیلی دوست دارم سی ام پانک رو امشب چلنج کنم اما متاسفانه تا وقتی که خوب نشدم نمیتونم مسابقه بدم . " رندی اورتن داره ادامه میده که در همون لحظه آهنگ سی ام پانک پخش میشه . تماشاگرا بشدت او رو تشویق میکنن . پانک وارد رینگ میشه و قبل از اینک شروع به صحبت کنه نگاهی به جو ورزشگاه میندازه . تماشاگرا یکصدا دارن میگن " سی ام پانک " . پانک در جواب میگه : " وقتی به حرفات گوش دادم سر درد گرفتم و این باعث شد من بیام اینجا . هر کسی پدر بزرگ ، پدر یا هر کس دیگه ای رو داره تا بهش کمک کنه و او رو به اینجا برسونه ، اما مهم نیست من چجوری به اینجا رسیدم ، چون قهرمان جهان هستم . من نه از نوشیدنی ها استفاده میکنم ، نه سیگار میکشم و از همه مهم تر ، موقع برگشتنم موتور سواری نمیکنم . برای من مهم نیست که تو همه ی کمربند های راء رو تا الان گرفتی ، چون اگه مهم باشه ممکنه من هم مثل خودت حسود بشم . من هم خیلی دوست داشتم که با تو مسابقه بدم اما امشب یک بتل رویال دارم و همچنین چمپین شیپ اسکرمبل ای در یکشنبه که باعث میشه فکر من رو مشغول کنن . حالا بهتره از رینگ بری بیرون ، بد بخت ! " اورتن با عصبانیت رینگ رو ترک میکنه و تا وسط رمپ میره که آهنگ جی بی ال پخش میشه و جی بی ال وارد میشه . جی بی ال به آرامی میره داخل رینگ . جالبه که در بین تماشاگرا یکی کت و شلوار و کلاه کابوی گذاشته و خودش رو شبیه جی بی ال کرده . جی بی ال میگه : " در یکشنبه ی این هفته ، تو کمربندت و از دست خواهی داد . چون من نیاز نیست این دفعه تو رو پین کنم . من میتونم خیلی های رو پین کنم ، کین ، ری میستریو و باتیستا . " صدای انفجار میاد و کین وارد میشه . کین در دست خودش یک میکروفون هم داره ، او رو به جی بی ال میگه : " کلوزلاین فرام هل ، آره ؟ من در جهنم بودم ولی کلوزلاینی در اون جا ندیدم . ری میستریو هم امشب اینجا نیست و در آنفورگیون هم نخواهد بود . برام مهم نیست که مایک ادملی چی اعلام کرده . " آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او میکروفون رو از جی بی ال میگیره و با اون جی بی ال رو میزنه . سپس باتیستا به کین و جی بی ال اسپیر میزنه و پانک قصد داره باتیستا رو بزنه اما باتیستا به پانک هم اسپیر میزنه .

دانلود عکس ها ، حجم : KB 405
    کد:
    به طرف گزارشگر ها میریم و مایکل کول میگه که امشب در بتل رویال ، باتیستا ، ری میستریو ، کین ، سی ام پانک و جی بی ال حضور دارن .

بعد از کامرشال برمیگردیم .

اعلام میشه دیرتر ، بتل رویال ای سی دابلیو انجام خواهد شد .

مسابقه ی اول :: چارلی هاس در برابر کوفی کیگستن

آهنگ جان سینا پخش میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . اما استاری که وارد میشه چارلی هاس هست . او میره داخل رینگ و یک میکروفون میگیره و میگه : " ناراحت نباشید ، هاس اینجاست . " سپس کوفی کیگستن در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . هاس با زانو ضربه ای به سینه ی کینگستن میزنه . کوفی به بازی برمیگرده و مانکی فلیپ میزنه . در گوشه ی رینگ کوفی چند البوء میزنه اما چارلی هاس یک البوء قوی میزنه و به بازی برمیگرده . چارلی هاس میخواد فایو ناکل شفل بزنه اما کوفی بلند میشه و دراپ کیک میزنه . کراس بادی از کوفی زده میشه . سپس راشن لگ سوییپ . کینگستن میره برای دابل لگ دراپ روی سینه ی هاس و موفق میشه که بزنه . هاس به بازی برمیگرده و میخواد اف یو بزنه اما کوفی نمیذاره و رول آپ میکنه اما هاس هم رول آپ رو ریورس میکنه . موفق نیست . کوفی به بازی برمیگرده و ترابل این پردایس رو روی هاس اجراء میکنه . حالا کاور میکنه 1..2..3 و کوفی پیروز مسابقه میشه .

دانلود عکس ها ، حجم : KB 403
    کد:
    اعلام میشه امشب کریس جریکو و شان حضور خواهند داشت .

در بک استیج ، تد دیبیاسی و کودی رودس دارن درباره ی رندی اورتن صحبت میکنن . رندی اورتن میاد و به کودی میگه : " اولین باری که من و تو همدیگه رو دیدیم یادته ؟ من به بابات سیلی زدم . " کودی میگه : " بله ، یادمه . " سپس رندی به سیلی محکم به کودی میزنه و به هر دوی اون ها میگه : " شما با استعداد ترین استار های حال حاضر دابلیو دابلیو ای هستین . پس برین و کمربندتون رو پس بگیرین . "

در بک استیج ، مایک ادملی و تدی لانگ دارن درباره ی مسابقه ی اسکرمبل صحبت میکنن . کین میاد و به ادملی میگه : " ری میستریو هیچ وقت بر نمیگرده . چرا به طرفدارا گفتی اون امشب برمیگرده ؟ " ادملی میگه : " من دروغ نگفتم ، او امشب در بتل رویال برمیگرده . امیدوارم . " کین در جواب میگه : " پس همچنان امیدوارم باش . "

مسابقه ی دوم :: بتل رویال :: مارک هنری در برابر چاوو در برابر فینلی در برابر میر در برابر مت هاردی

زنگ شروع بتل رویال بصدا در میاد و همه ی استار ها میریزن رو سر مارک هنری . هنری به همه چند مشت قوی میزنه . میز و هاردی دوباره به سمت هنری میرن و بهش دابل دی دی تی میزنن . سپس میز و هاردی با هم درگیر میشن و میز به هاردی کلوزلاین میزنه . فینلی به چاوو گررو اسلم میزنه روی هنری . هاردی بلند میشه و به میز ساید افکت میزنه . مت هاردی داره سعی میکنه میز رو بندازه بیرون ، فینلی به کمکش میاد . چاوو میخواد به میز کمک کنه اما هنری بلند میشه و هم چاوو رو میندازه بیرون و هم میز رو . پس میز و چاوو حذف شدن . هنری به فینلی اسپلش میزنه . سپس میره سراغ هاردی و چند مشت بهش میزنه . هنری میره دوباره به فینلی اسپلش بزنه اما اینبار فینلی جاخالی میده . فینلی و هاردی میرن تا هنری رو از رینگ بندازن بیرون . هنری به بازی برمیگرده و فینلی رو به بیرون پرت میکنه . پس فینلی هم حذف شد و فقط مارک هنری و مت هاردی موندن . مت هاردی چند ضربه به سر هنری میزنه و سپس میره تا توییست آف فیت رو اجراء کنه اما هنری او رو بلند میکنه و مت هاردی رو از رینگ میندازه بیرون . به این ترتیب قهرمان ای سی دابلیو ، مارک هنری پیروز این بتل رویال میشه .

بعد از مسابقه تونی اطلس وارد میشه و با هنری جشن میگیره .

دانلود عکس ها ، حجم : KB 456
    کد:
    جری لالر میگه که هنری امشب همه ی استار ها رو خودش از رینگ بیرون کرد .

امشب ، مسابقه ی بتل رویال ای 5 نفره بین باتیستا ، کین ، ری ، پانک و جی بی ال انجام خواهد شد .

پرومویی از مسابقه ی شان و جریکو در آنفورگیون پخش میشه .

مسابقه ی سوم :: جیمی نابل به همراه لیلا در برابر ویلیام ریگال

نابل داخل رینگ هست و لیلا مسابقه رو از بیرون نگاه میکنه . آهنگ ریگال پخش میشه و او وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و ریگال و نابل با هم درگیر میشن . ریگال با زانو ضربه ای به نابل در گوشه ی رینگ میزنه و سپس یک سوپلکس زیبا از ریگال زده میشه . ریگال با زانوش سعی داره نابل رو خفه کنه . چندین البوء نابل زده میشه و او به بازی برمیگرده . نابل رول آپ میکنه اما موفق نیست . ریگال با چند مشت بر بازی مسلط میشه . آیریش ویپ از ریگال . ریگال در گوشه ی رینگ داره نابل رو میزنه . جرمن سوپلکس از ویلیام ریگال . ریگال ، نابل رو بلند میکنه اما نابل با زیرکی اسمال پکیج رو روی ریگال اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و جیمی نابل پیروز مسابقه میشه .

بعد از مسابقه لیلا میخنده و بنظر میرسه از این برد هیجان زده شده .

دانلود عکس ها ، حجم : KB 379
    کد:
    در بک استیج ، میکی جیمز و کلی کلی دارن آماده میشن .

مسابقه ی چهارم :: میکی جیمز ، کلی و کندیس میشل در برابر بث فینکس ، کیتی لی و جیلیان

تیم بث فینکس داخل رینگ هستن . فینکس قبل از شروع مسابقه میگه : " اورتن یادش رفته من چه قهرمان مسلطی بودم . " سپس آهنگ کندیس میشل پخش میشه و او بعد از ماه ها دوری به دابلیو دابلیو ای برمیگرده . بقیه ی اعضاء هم وارد میشن تا مسابقه آغاز بشه . کلی کلی و کیتی لی مسابقه رو آغاز میکنن . کلی یک کیک میزنه و سریعا جای خودش رو به میکی میده . میکی میاد و تز پرس رو روی کیتی اجراء میکنه . کیتی لی با جیلیان تگ میشه . جیلیان وارد میشه و خوب کار میکنه . میکی یک لحظه مسابقه رو در دست میگیره و میخواد هاریکنرانا بزنه اما جیلیان بهش اسلم میزنه . جیلیان با بث تگ میشه و فینکس میاد و سوپلکسی قوی میزنه و سریعا خودش رو با کیتی لی تگ میکنه . کیتی لی میخواد میکی رو در گوشه ی رینگ خفه کنه . اما میکی به بازی برمیگرده و کلوزلاینی قوی میزنه . جیلیان قصد دخالت داره که میکی بهش نک بریکر میزنه . کیتی با بث تگ میشه و اون طرف هم میکی با کندیس . کندیس وارد میشه و چندین البوء و کیک به بث میزنه . سپس هیپ تاس از کندیس . کراس بادی از کندیس اما بث او رو میگیره . کندیس سریعا از دست بث در میره و رول آپ میکنه و داور میشمره 1..2..3 و به این ترتیب تیم کندیس میشل ، میکی جیمز و کلی کلی پیروز میشن .

دانلود عکس ها ، حجم : KB 401
    کد:
    ویدئویی از مصدومیت همسر شان مایکلز در سامراسلم پخش میشه .

مسابقه ی پنجم :: قهرمان بین قاره ای سانتینو مارلا در برابر دی لو بران

آهنگ مارلا پخش میشه و وارد میشه . مارلا میگه : " رندی یه چیز رو فراموش کرد . من بهترین قهرمان بین قاره ای در تاریخ هستم . " او یه ذره دیگه صحبت میکنه و سپس آهنگ دی لو بران پخش میشه و او وارد میشه . مسابقه شروع میشه . چندین مشت از سانتینو و سپس شولدربلاک از او . آیریش ویپ و کلوزلاین از دی لو ران . او کاور میکنه 1..2.. اما مارلا پین نمیشه . دی لو بران میره بالای رینگ و شاینینگ ویزارز رو اجراء میکنه . سپس میره بالای رینگ تا دی لو دون رو اجراء کنه اما موفق نمشه و پرت میشه پایین . مارلا هم از فرصت استفاده میکنه و او رو سریعا پین میکنه . داور میشمره 1..2..3 و مارلا به این ترتیب پیروز مسابقه میشه .

دانلود عکس ها ، حجم : KB 298
    کد:
    چهره ی شان از تلویزیون ورزشگاه برای لحظاتی پخش میشه .

مسابقه ی ششم :: جان موریسن و میز در برابر کرایم تایم

در ابتدا موریسن و میز شروع به رقصیدن میکنن . کرایم تایم وارد میشن . بعد از اون ها کودی رودس و تد دیبیاسی میان . کودی میره و به جی تی جی ، دی دی تی میزنه و سپس میرن و کمربنداشون رو پس میگیرن . این مسابقه اصلا انجام نمیشه و بی نتیجه میمونه .

دانلود عکس ها ، حجم : KB 492
    کد:
    در بک استیج ، تاد گریشام با باتیستا مصاحبه ای رو ترتیب میده . به باتیستا میگه که برنامه ات برای مسابقه چیه ؟ باتیستا میگه : " برنامه ام اینه ، همه رو داغون کن . قشنگه ! " . سپس باتیستا میره .

اعلام میشه مسابقه ی بتل رویال راء تا لحظاتی دیگه انجام خواهد شد .

مسابقه ی هفتم :: بتل رویال :: پانک در برابر کین در برابر باتیستا در برابر جی بی ال در برابر ری

تمام سوپراستار ها هستند جز ری میستریو . بتل رویال بدون حضور ری شروع میشه . باتیستا به کین و جی بی ال حمله میکنه و هر دو شون رو به گوشه ی رینگ میکوبونه . باتیستا به کین اسپاین باستر میزنه و سپس به جی بی ال اسپیر . باتیستا اسپاین باستر قوی ای به پانک میزنه . پانک بلند میشه و شولدر بلاک کین برای بیرون انداختن باتیستا استفاده میکنه . باتیستا حذف میشه . سپس جی بی ال به پانک حمله میکنه و پانک او رو با یک بوت به بیرون رینگ پرت میکنه . جی بی ال هم حذف میشه . پانک و کین دو نفر آخر هستن و پانک بهتر کار میکنه اما کین با یک آپرکات به بازی برمیگرده و پانک رو به گوشه ی رینگ میفرسته . کلوزلاین از کین . سپس بیگ بوت از خود او زده میشه . کین پانک رو بلند میکنه و بهش ساید اسلم میزنه . پانک به بازی برمیگرده و کین رو به گوشه ی رینگ میفرسته . او به طرف کین حمله میکنه و با زانو ضربه ای به سینه ی کین میزنه . سپس میره برای بولداگ اما کین نمیذاره و بیگ بوت میزنه . چندین حمله از دو استار ، بالاخره بازی دست پانک میفته و او میخواد اسپرینگ بورد رو اجراء کنه اما کین او رو میگیره و از بالای طناب ها به بیرون پرت میکنه . به این ترتیب کین پیروز بتل رویال میشه .

بعد از مسابقه رندی اورتن پانک رو مسخره میکنه . پانک بطری آبی از گوشه ی رینگ برمیداره و یکم آب رو میریزه تو دهن خودش و به طرف رندی تف میکنه . چند لحظه بعد آهنگ ری میستریو پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . ری به طرف کین میره و هاریکنرانا رو روی او اجراء میکنه . کین از رینگ بیرون میره و ری او رو به طرف تماشاگرا پرت میکنه .

دانلود عکس ها ، حجم : KB 358
    کد:

مایک ادملی و جری لالر داخل رینگ هستن . آهنگ جریکو پخش میشه و او وارد میشه . بعد از جریکو شان مایکلز در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جریکو به حضور جری لالر و سکیوریتی ها اعتراض میکنه و به اچ بی کی میگه که بخاطر ترس گفته که این ها بیان . شان به سکیوریتی و لالر میگه که رینگ رو ترک کنن . حالا فقط جریکو و شان مایکلز داخل رینگ هستن . جریکو درباره ی اتفاقات سامراسلم صحبت میکنه و میگه که احساس شان رو هم درک میکنه . ولی عذرخواهی نمیکنه . جریکو میگه : " دقیقا مثل کاری بود که شان با ریک فلیر کرد . شان میخواست او رو از بیزینس بیرون بندازه و آخرش هم هیچ کاری برای ریک نکرد . " شان میگه : " من هم مثل تو به خانواده ام گفتم مسابقه ی من و تو رو نگاه نکنن . من در آنفورگیون تو رو داغون میکنم . جریکو ، من تو رو هیچ وفت نمیبخشم . فقط امیدوارم خدا تو رو ببخشه . " یهو سر و کله ی لنس کید پیدا میشه و شان رو میزنه و به گوشه ی رینگ میکوبه . حالا شان هم کید رو میزنه . شان با جریکو و کید درگیر میشه .

دانلود عکس ها ، حجم : KB 590
    کد:
    درگیری ها ادامه پیدا میکنه و راء این هفته به پایان میرسه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دابلیو دابلیو ای موبایل از سوی کمپانی ، دو پیغام به همه ی دارندگان این موبایل فرستاده که مربوط به شان مایکلز و اتفاقات این هفته ی راء میشه :

" بعد از راء این هفته ، شان مایکلز از ناحیه ی ابروی سمت چپ دچار مصدومیت شد . دلیل این اتفاق حمله ی لنس کید در اواخر راء و درواقع شش روز قبل از آنفورگیون بود . علیرغم مصدومیت ؛ شان اصرار داره که مسابقه بده ! "

اما در دومین پیغام که چندان کامل هم نیست اعلام شده : " نتیجه ی اولین معاینه مشخص شد ، ماهیچه ی بالای چشم چپ شان مایکلز ، بشدت آسیب دیده . برایدریافت اطلاعات بیشتر روز سه شنبه به سایت دابلیو دابلیو ای دات کام مراجعه کنید . "

خوب ، از این بد تر نمیشد . مصدومیت شان جدی هست و اونطور که در سایت های دیگه خوندم او ماه ها باید از مسابقات دور باشه و حرف یکی دو هفته نیست . امکان لغو مسابقه ی شان و جریکو در آنفورگیون زیاد شده و احتمالا یکی از جنجالی ترین بازی ها کنسل خواهد شد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، ۲وم سپتامبر سال ۲۰۰۸

محل انجام : پیتسبورگ

دانلود عکس ها ، حجم : MB 2.03
    کد:
    دانلود ویدئو ، حجم : MB 10.10
    کد:
    اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین ای سی دابلیو انجام میشه .

موریسن و میز داخل رینگ هستن و برنامه ی " درت شیت " در ابتدای شوء این هفته انجام میشه . موریسن و میز ، مارک هنری رو معرفی میکنن و چند لحظه بعد آهنگ هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس به قسمت رمپ ورزشگاه میان . تونی اطلس میگه : " این درت شیت که مثل دفعه ی قبل تکرار نخواهد شد ؟ " میز میگه : " نه مطمئن باش دیگه مثل اون دفعه نیست . " مارک هنری و اطلس میرن داخل رینگ . سپس میز ، چاوو رو معرفی میکنه و او با یک ورودی خنده دار وارد میشه . سپس نوبت فینلی و هورنسواگل هست که بیان که مورد تشویق هم قرار میگیرن . اما ، در پایان مت هاردی در بین تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه و به درت شیت میپیونده تا این برنامه با حضور تمام مهمان هاش شروع بشه . مارک هنری به مت میگه : " بهتره از جلوی چشمام دور شی تا اتفاق دیشب رو تکرار نکردم . " سپس هنری عصبانی میشه و به تمام استار های داخل رینگ حمله میکنه . تماشاگرا دارن دست میزنن و دوربین ها تازه متوجه میشن که تامی دریمر و ایون بورن دارن به سمت رینگ میان . بورن و دریمر میان و مت هاردی ، فینلیرو از دست هنری نجات میدن و میز و موریسن و هنری و چاوو رو از رینگ به بیرون پرت میکنن .

دانلود ویدئو ، حجم : MB 6.83
    کد:
    در بک استیج ، همه دارن درباره ی اتفاق چند لحظه پیش صحبت میکنن که تدی لانگ با اعلام یک مسابقه ی تگ تیم هشت نفره در مین ایونت ، همه رو ساکت میکنه .

مسابقه ی اول :: سوپر کریزی در برابر گیون اسپیرز

اسپیرز داخل رینگ هست و سوپرکریزی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . اسپیرز کار رو بهتر شروع میکنه و به چن ددقیقه روی دست کریزی کار میکنه . اما کریزی در یک صحنه از فرصت استفاده میکنه و فن اسپیرز رو ریورس میکنه و به لگ لاک تبدیل میکنه . حالا اسپیرز در قفل گیر افتاده اما طناب رو میگیره و کریزی هم مجبور میشه ول کنه . کریزی حریف رو به گوشه ی رینگ میبره و چندین مشت به او میزنه . اسپیرز کریزی رو پرت میکنه اون طرف رینگ و او رو کاور میکنه 1..2.. اما کریزی کیک اوت میکنه . سپس چند کیک از اسپیرز زده میشه . اسپیرز بر بازی مسلط میشه و کریزی رو در یک چین لاک گرفتار میکنه . اما کریزی به بازی برمیگرده و چندین دراپ کیک رو روی اسپیرز امتحان میکنه . سپس اسپرینگ بورد مونسالت رو میزنه ، کریزی کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب سوپرکریزی موفق میشه حریفش رو شکست بده .

مسابقه ی دوم :: ریکی اورتیز در برابر رایان برداک

مسابقه شروع میشه و دو استار همدیگه رو قفل میکنن . گریشام یاد آوری میکنه که اورتیز تا الان شکست نخورده . اورتیز سوپلکس میزنه و کاور میکنه 1..2.. اما موفق نمیشه . میرن به گوشه ی رینگ و برداک و ریکی هر دو بالای طناب ها هستن . برداک با زانو ضربه ای به پشت سر اورتیز میزنه و او رو میندازه. برداک کاور میکنه 1..2.. اما راهی از پیش نمیبره . هدلاک از رایان برداک اجراء میشه اما ریکی بسختی به بازی برمیگرده ، اما رایان دو ضربه با زانو به سر اورتیز میزنه و دوباره او رو در هدلاک گیر میندازه . اورتیز به بازی برمیگرده و شولدربلاک میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما نه ، رایان پین نمیشه . ریکی بار دیگه به طرف برداک حمله میکنه و اینبار فینیشرش که د بیگ او نام داره رو اجراء میکنه . ریکی کاور میکنه 1..2..3 و ریکی اورتیز موفق میشه همچنان بدون شکست باقی بمونه .

راء ریباند پخش میشه که نشون دهنده ی اتفاقات بین شان مایکلز و کریس جریکو در همین هفته هست .

گریشام و استرایکر درباره ی آنفورگیون صحبت میکنن .

مسابقه ی سوم :: مت هاردی ، فینلی ، بورن و تامی دریمر در برابر میز ، موریسن ، چاوو ، مارک هنری

تمام استار ها وارد شدن و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . این مسابقه ی تگ تیم چهار به چهار رو مت هاردی و موریسن شروع میکنن . مت هاردی بعد از کمی درگیری با موریسن او رو به طرف همتیمی های خودش میاره و با دریمر تگ میشه . دریمر ، موریسن رو میاره وسط رینگ و سوپلکس میزنه و سپس اتامیک دراپ رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . دریمر با فینلی تگ میشه . اما موریسن سریعا ضربه ای به فینلی میزنه و او رو به طرف همتیمی های خودش میبره و با چاوو تگ میشه . اتامیک دراپ و کلوزلاین از فینلی زده میشه و او چاوو رو کاور میکنه 1.. اما فایده ای نداره . فینلی میره بیرون رینگ و چاوو هم میره بیرون تا بیس بال اسلاید رو اجراء کنه اما فینلی او رو میزنه . بم نیلی قصد دخالت در بازی رو داره که توسط هورنسواگل نقش بر زمین میشه . بعد از کامرشال برمیگردیم . برمیگردیم و حالا فینلی داره چاوو رو میزنه . فینلی با بورن تگ میشه و ایون بورن کار رو ادامه میده . بورن میره برای هاریکنرانا اما چاوو این فن رو با اسپاینینگ بک بریکر کونر میکنه . چاوو با میز تگ میشه . به محش اینکه میز به سمت بورن میره ، بورن او رو میندازه روی رینگ و استندینگ مون سالت رو اجراء میکنه . بورن میره بالای رینگ اما میز سریعا بلند میشه و او رو پرت میکنه پایین . میز با هنری تگ میشه و هنری میاد و بورن رو میزنه و دوباره با میز تگ میشه . میز هدلاک رو روی بورن اجراء میکنه و سپس با چاوو تگ میشه . چاوو میاد تا بورن رو بزنه . چاوو کار خاصی نمیکنه و با موریسن تگ میشه . موریسن ، بورن رو میندازه بیرون رینگ و همتیمی های موریسن بشدت بورن رو میزنن . موریسن میره بیرون و بورن رو برمیگردونه . کاور میکنه 1..2.. اما بورن نمیذاره . بورن به بازی برمیگرده و هاریکنرانا رو اجراء میکنه اما موریسن خیلی زود او رو به گوشه ی رینگ برمیگردونه و با چاوو تگ میشه . بورن هاریکنرانا رو روی چاوو اجراء میکنه و بورن میره و با تامی دریمر تگ میشه . دریمر وارد میشه و بولداگ میزنه . 1..2.. اما موفق نیست . دریمر چاوو رو میندازه گوشه ی رینگ و بهش حمله میکنه اما چاوو او رو با بوت برمیگردونه . چاوو با هنری تگ میشه و هنری میاد و بشدت تامی دریمر رو میزنه . سپس هنری با چاوو تگ میشه . دریمر به بازی برمیگرده و چین لاک رو اجراء میکنه . سپس چاوو رو عقب میکشه و با مت هاردی تگ میشه . مت رو تشویق میکنن . مت چاوو رو میندازه روی رینگ و میره بالای طناب ها ، البوء دراپ رو از روی طناب دوم اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما به سه نمیکشه . هاردی چاوو رو بلند میکنه و ساید افکت رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما باز هم چاوو پین نمیشه . مت نشون میده که میخواد توییست آف فیت بزنه . چاوو بلند میشه و مت میره برای توییست آف فیت اما چاوو نمیذاره و میره و خودش رو با هنری تگ میکنه . هنری میخواد اسپلش بزنه اما نمیتونه . هاردی خودش رو با ایون بورن تگ میکنه . بورن میره بالای رینگ و شوتینگ استار پرس رو روی هنری اجراء میکنه . سپس تامی دریمر میاد و اسپلش میزنه . دریمر با فینلی تگ میشه . فینلی ضربه ای به سینه ی مارک هنری میزنه . فینلی با هاردی تگ میشه . هاردی بعد از یک کیک ، توییست آف فیت رو اجراء میکنه .هاردی کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب تیم هاردی ، فینلی ، تامی دریمر و ایون بورن پیروز این مسابقه میشن .

دانلود ویدئو ، حجم : MB 6.30
    کد:
    تیم هاردی خوشحالیشون رو با تماشاگرا تقسیم میکنن و ای سی دابلیو این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، ۲وم سپتامبر سال ۲۰۰۸

محل انجام : پیتسبورگ

دانلود عکس ها ، حجم : MB 2.03
    کد:
    دانلود ویدئو ، حجم : MB 10.10
    کد:
    اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین ای سی دابلیو انجام میشه .

موریسن و میز داخل رینگ هستن و برنامه ی " درت شیت " در ابتدای شوء این هفته انجام میشه . موریسن و میز ، مارک هنری رو معرفی میکنن و چند لحظه بعد آهنگ هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس به قسمت رمپ ورزشگاه میان . تونی اطلس میگه : " این درت شیت که مثل دفعه ی قبل تکرار نخواهد شد ؟ " میز میگه : " نه مطمئن باش دیگه مثل اون دفعه نیست . " مارک هنری و اطلس میرن داخل رینگ . سپس میز ، چاوو رو معرفی میکنه و او با یک ورودی خنده دار وارد میشه . سپس نوبت فینلی و هورنسواگل هست که بیان که مورد تشویق هم قرار میگیرن . اما ، در پایان مت هاردی در بین تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه و به درت شیت میپیونده تا این برنامه با حضور تمام مهمان هاش شروع بشه . مارک هنری به مت میگه : " بهتره از جلوی چشمام دور شی تا اتفاق دیشب رو تکرار نکردم . " سپس هنری عصبانی میشه و به تمام استار های داخل رینگ حمله میکنه . تماشاگرا دارن دست میزنن و دوربین ها تازه متوجه میشن که تامی دریمر و ایون بورن دارن به سمت رینگ میان . بورن و دریمر میان و مت هاردی ، فینلیرو از دست هنری نجات میدن و میز و موریسن و هنری و چاوو رو از رینگ به بیرون پرت میکنن .

دانلود ویدئو ، حجم : MB 6.83
    کد:
    در بک استیج ، همه دارن درباره ی اتفاق چند لحظه پیش صحبت میکنن که تدی لانگ با اعلام یک مسابقه ی تگ تیم هشت نفره در مین ایونت ، همه رو ساکت میکنه .

مسابقه ی اول :: سوپر کریزی در برابر گیون اسپیرز

اسپیرز داخل رینگ هست و سوپرکریزی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . اسپیرز کار رو بهتر شروع میکنه و به چن ددقیقه روی دست کریزی کار میکنه . اما کریزی در یک صحنه از فرصت استفاده میکنه و فن اسپیرز رو ریورس میکنه و به لگ لاک تبدیل میکنه . حالا اسپیرز در قفل گیر افتاده اما طناب رو میگیره و کریزی هم مجبور میشه ول کنه . کریزی حریف رو به گوشه ی رینگ میبره و چندین مشت به او میزنه . اسپیرز کریزی رو پرت میکنه اون طرف رینگ و او رو کاور میکنه 1..2.. اما کریزی کیک اوت میکنه . سپس چند کیک از اسپیرز زده میشه . اسپیرز بر بازی مسلط میشه و کریزی رو در یک چین لاک گرفتار میکنه . اما کریزی به بازی برمیگرده و چندین دراپ کیک رو روی اسپیرز امتحان میکنه . سپس اسپرینگ بورد مونسالت رو میزنه ، کریزی کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب سوپرکریزی موفق میشه حریفش رو شکست بده .

مسابقه ی دوم :: ریکی اورتیز در برابر رایان برداک

مسابقه شروع میشه و دو استار همدیگه رو قفل میکنن . گریشام یاد آوری میکنه که اورتیز تا الان شکست نخورده . اورتیز سوپلکس میزنه و کاور میکنه 1..2.. اما موفق نمیشه . میرن به گوشه ی رینگ و برداک و ریکی هر دو بالای طناب ها هستن . برداک با زانو ضربه ای به پشت سر اورتیز میزنه و او رو میندازه. برداک کاور میکنه 1..2.. اما راهی از پیش نمیبره . هدلاک از رایان برداک اجراء میشه اما ریکی بسختی به بازی برمیگرده ، اما رایان دو ضربه با زانو به سر اورتیز میزنه و دوباره او رو در هدلاک گیر میندازه . اورتیز به بازی برمیگرده و شولدربلاک میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما نه ، رایان پین نمیشه . ریکی بار دیگه به طرف برداک حمله میکنه و اینبار فینیشرش که د بیگ او نام داره رو اجراء میکنه . ریکی کاور میکنه 1..2..3 و ریکی اورتیز موفق میشه همچنان بدون شکست باقی بمونه .

راء ریباند پخش میشه که نشون دهنده ی اتفاقات بین شان مایکلز و کریس جریکو در همین هفته هست .

گریشام و استرایکر درباره ی آنفورگیون صحبت میکنن .

مسابقه ی سوم :: مت هاردی ، فینلی ، بورن و تامی دریمر در برابر میز ، موریسن ، چاوو ، مارک هنری

تمام استار ها وارد شدن و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . این مسابقه ی تگ تیم چهار به چهار رو مت هاردی و موریسن شروع میکنن . مت هاردی بعد از کمی درگیری با موریسن او رو به طرف همتیمی های خودش میاره و با دریمر تگ میشه . دریمر ، موریسن رو میاره وسط رینگ و سوپلکس میزنه و سپس اتامیک دراپ رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . دریمر با فینلی تگ میشه . اما موریسن سریعا ضربه ای به فینلی میزنه و او رو به طرف همتیمی های خودش میبره و با چاوو تگ میشه . اتامیک دراپ و کلوزلاین از فینلی زده میشه و او چاوو رو کاور میکنه 1.. اما فایده ای نداره . فینلی میره بیرون رینگ و چاوو هم میره بیرون تا بیس بال اسلاید رو اجراء کنه اما فینلی او رو میزنه . بم نیلی قصد دخالت در بازی رو داره که توسط هورنسواگل نقش بر زمین میشه . بعد از کامرشال برمیگردیم . برمیگردیم و حالا فینلی داره چاوو رو میزنه . فینلی با بورن تگ میشه و ایون بورن کار رو ادامه میده . بورن میره برای هاریکنرانا اما چاوو این فن رو با اسپاینینگ بک بریکر کونر میکنه . چاوو با میز تگ میشه . به محش اینکه میز به سمت بورن میره ، بورن او رو میندازه روی رینگ و استندینگ مون سالت رو اجراء میکنه . بورن میره بالای رینگ اما میز سریعا بلند میشه و او رو پرت میکنه پایین . میز با هنری تگ میشه و هنری میاد و بورن رو میزنه و دوباره با میز تگ میشه . میز هدلاک رو روی بورن اجراء میکنه و سپس با چاوو تگ میشه . چاوو میاد تا بورن رو بزنه . چاوو کار خاصی نمیکنه و با موریسن تگ میشه . موریسن ، بورن رو میندازه بیرون رینگ و همتیمی های موریسن بشدت بورن رو میزنن . موریسن میره بیرون و بورن رو برمیگردونه . کاور میکنه 1..2.. اما بورن نمیذاره . بورن به بازی برمیگرده و هاریکنرانا رو اجراء میکنه اما موریسن خیلی زود او رو به گوشه ی رینگ برمیگردونه و با چاوو تگ میشه . بورن هاریکنرانا رو روی چاوو اجراء میکنه و بورن میره و با تامی دریمر تگ میشه . دریمر وارد میشه و بولداگ میزنه . 1..2.. اما موفق نیست . دریمر چاوو رو میندازه گوشه ی رینگ و بهش حمله میکنه اما چاوو او رو با بوت برمیگردونه . چاوو با هنری تگ میشه و هنری میاد و بشدت تامی دریمر رو میزنه . سپس هنری با چاوو تگ میشه . دریمر به بازی برمیگرده و چین لاک رو اجراء میکنه . سپس چاوو رو عقب میکشه و با مت هاردی تگ میشه . مت رو تشویق میکنن . مت چاوو رو میندازه روی رینگ و میره بالای طناب ها ، البوء دراپ رو از روی طناب دوم اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما به سه نمیکشه . هاردی چاوو رو بلند میکنه و ساید افکت رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما باز هم چاوو پین نمیشه . مت نشون میده که میخواد توییست آف فیت بزنه . چاوو بلند میشه و مت میره برای توییست آف فیت اما چاوو نمیذاره و میره و خودش رو با هنری تگ میکنه . هنری میخواد اسپلش بزنه اما نمیتونه . هاردی خودش رو با ایون بورن تگ میکنه . بورن میره بالای رینگ و شوتینگ استار پرس رو روی هنری اجراء میکنه . سپس تامی دریمر میاد و اسپلش میزنه . دریمر با فینلی تگ میشه . فینلی ضربه ای به سینه ی مارک هنری میزنه . فینلی با هاردی تگ میشه . هاردی بعد از یک کیک ، توییست آف فیت رو اجراء میکنه .هاردی کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب تیم هاردی ، فینلی ، تامی دریمر و ایون بورن پیروز این مسابقه میشن .

دانلود ویدئو ، حجم : MB 6.30
    کد:
    تیم هاردی خوشحالیشون رو با تماشاگرا تقسیم میکنن و ای سی دابلیو این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

براک لزنر در UFC 91 باز هم به میدان خواهد رفت .

-

همون طور که میدونید براک لزنر سه هفته قبل در UFC 87 توانسته بود که هرینگ حریف قدرتمند خودش را شکست بده و MMA Record خودش را به مثبت یک برسونه و همچنین با این برد حریف Randy Couture قهرمان سنگین وزن UFC بشه . Randy Couture از سال ۱۹۹۴ وارد UFC شده ملقب به Captain America با ۴۵ سال سن ۱۸۸ سانتیمتر قد و ۱۰۴ کیلوگرم وزن.

او تا حالا سه بار قهرمان سنگین وزن UFC شده و اخرین قهرمانیش را در UFC 68 با برد برابر Tim Sylvia رقم خورد و همچنان هم قهرمان سنگین وزن UFC هست . اخرین مسابقه اش برمیگرده به UFC 74 در ۲۵ اگوست ۲۰۰۷ که توانسته بود گابریل گانزیج برزیلی را شکست دهد و از قهرمانی خود دفاع کند . الان تقریبا یک سالی میشه که از میادین به دور بوده و احتمال قهرمان شدن براک لزنر در UFC زیاده .

این مسابقه ۷۳ روز دیگر یعنی در ۱۵ نوامبر برگزار خواهد شد .

-----------------------------------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •