نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۱ سپتامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : استیدیم لوییز
دانلود عکس ها ، حجم : MB 3.875
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
ویدئویی از کیلر کوالسکی ، هال آف فیمی که چند روز پیش در گذشت پخش میشه .
اینتروی راء پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین راء این هفته انجام میشه .
آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او آغاز کننده ی شوء خواهد بود . رندی در حالی که دست چپش آسیب دیده و گچ گرفته ، وارد رینگ میشه . رندی به این شکل صحبتش رو شروع میکنه : " من هنوز مصدوم هستم . من نمیخواستم تا زمانی که صد در صد آماده شدم برگردم ، ولی اومدم تا چیزی که داخل سینه ام هست رو بهتون بگم . برند راء سطحش از چمپینش بالا تر هست . من زمانی دابلیو دابلیو ای چمپین بودم . در اون زمان راء ، قوی ترین برند بود . در حال حاضر راء تبدیل به جوک شده . مثلا همین قهرمان زنان ، بث فینکس که تبدیل به احمقی عاشق شده و با قهرمان بین قاره ای ، سانتینو مارلا ارتباط بر قرار کرده . من میتونم با این دست آسیب دیده ام سانتینو مارلا رو شکست بدم . یا کودی رودس و تد دیبیاسی ، اون ها علیرغم اینکه پراس لس هستن ، گندترین هم هستن . ولی این ها مشکل اصلی نیستن . مشکل اصلی کسی هست که در حال حاضر قهرمان سنگین وزن جهان هست . که اسمش سی ام پانکه . برگردیم به سال های قبل که پانک هیچی نبود و اصلا کسی او رو نمیشناخت تا اینکه اومد و قهرمان جهان شد . سی ام پانک از نردبون بالا رفت ، کیف رو گرفت ، برش داشت ازش استفاده کرد و خودش رو قهرمان جهان نامید . من خیلی دوست دارم سی ام پانک رو امشب چلنج کنم اما متاسفانه تا وقتی که خوب نشدم نمیتونم مسابقه بدم . " رندی اورتن داره ادامه میده که در همون لحظه آهنگ سی ام پانک پخش میشه . تماشاگرا بشدت او رو تشویق میکنن . پانک وارد رینگ میشه و قبل از اینک شروع به صحبت کنه نگاهی به جو ورزشگاه میندازه . تماشاگرا یکصدا دارن میگن " سی ام پانک " . پانک در جواب میگه : " وقتی به حرفات گوش دادم سر درد گرفتم و این باعث شد من بیام اینجا . هر کسی پدر بزرگ ، پدر یا هر کس دیگه ای رو داره تا بهش کمک کنه و او رو به اینجا برسونه ، اما مهم نیست من چجوری به اینجا رسیدم ، چون قهرمان جهان هستم . من نه از نوشیدنی ها استفاده میکنم ، نه سیگار میکشم و از همه مهم تر ، موقع برگشتنم موتور سواری نمیکنم . برای من مهم نیست که تو همه ی کمربند های راء رو تا الان گرفتی ، چون اگه مهم باشه ممکنه من هم مثل خودت حسود بشم . من هم خیلی دوست داشتم که با تو مسابقه بدم اما امشب یک بتل رویال دارم و همچنین چمپین شیپ اسکرمبل ای در یکشنبه که باعث میشه فکر من رو مشغول کنن . حالا بهتره از رینگ بری بیرون ، بد بخت ! " اورتن با عصبانیت رینگ رو ترک میکنه و تا وسط رمپ میره که آهنگ جی بی ال پخش میشه و جی بی ال وارد میشه . جی بی ال به آرامی میره داخل رینگ . جالبه که در بین تماشاگرا یکی کت و شلوار و کلاه کابوی گذاشته و خودش رو شبیه جی بی ال کرده . جی بی ال میگه : " در یکشنبه ی این هفته ، تو کمربندت و از دست خواهی داد . چون من نیاز نیست این دفعه تو رو پین کنم . من میتونم خیلی های رو پین کنم ، کین ، ری میستریو و باتیستا . " صدای انفجار میاد و کین وارد میشه . کین در دست خودش یک میکروفون هم داره ، او رو به جی بی ال میگه : " کلوزلاین فرام هل ، آره ؟ من در جهنم بودم ولی کلوزلاینی در اون جا ندیدم . ری میستریو هم امشب اینجا نیست و در آنفورگیون هم نخواهد بود . برام مهم نیست که مایک ادملی چی اعلام کرده . " آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او میکروفون رو از جی بی ال میگیره و با اون جی بی ال رو میزنه . سپس باتیستا به کین و جی بی ال اسپیر میزنه و پانک قصد داره باتیستا رو بزنه اما باتیستا به پانک هم اسپیر میزنه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 405
کد:
به طرف گزارشگر ها میریم و مایکل کول میگه که امشب در بتل رویال ، باتیستا ، ری میستریو ، کین ، سی ام پانک و جی بی ال حضور دارن .
بعد از کامرشال برمیگردیم .
اعلام میشه دیرتر ، بتل رویال ای سی دابلیو انجام خواهد شد .
مسابقه ی اول :: چارلی هاس در برابر کوفی کیگستن
آهنگ جان سینا پخش میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . اما استاری که وارد میشه چارلی هاس هست . او میره داخل رینگ و یک میکروفون میگیره و میگه : " ناراحت نباشید ، هاس اینجاست . " سپس کوفی کیگستن در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . هاس با زانو ضربه ای به سینه ی کینگستن میزنه . کوفی به بازی برمیگرده و مانکی فلیپ میزنه . در گوشه ی رینگ کوفی چند البوء میزنه اما چارلی هاس یک البوء قوی میزنه و به بازی برمیگرده . چارلی هاس میخواد فایو ناکل شفل بزنه اما کوفی بلند میشه و دراپ کیک میزنه . کراس بادی از کوفی زده میشه . سپس راشن لگ سوییپ . کینگستن میره برای دابل لگ دراپ روی سینه ی هاس و موفق میشه که بزنه . هاس به بازی برمیگرده و میخواد اف یو بزنه اما کوفی نمیذاره و رول آپ میکنه اما هاس هم رول آپ رو ریورس میکنه . موفق نیست . کوفی به بازی برمیگرده و ترابل این پردایس رو روی هاس اجراء میکنه . حالا کاور میکنه 1..2..3 و کوفی پیروز مسابقه میشه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 403
کد:
اعلام میشه امشب کریس جریکو و شان حضور خواهند داشت .
در بک استیج ، تد دیبیاسی و کودی رودس دارن درباره ی رندی اورتن صحبت میکنن . رندی اورتن میاد و به کودی میگه : " اولین باری که من و تو همدیگه رو دیدیم یادته ؟ من به بابات سیلی زدم . " کودی میگه : " بله ، یادمه . " سپس رندی به سیلی محکم به کودی میزنه و به هر دوی اون ها میگه : " شما با استعداد ترین استار های حال حاضر دابلیو دابلیو ای هستین . پس برین و کمربندتون رو پس بگیرین . "
در بک استیج ، مایک ادملی و تدی لانگ دارن درباره ی مسابقه ی اسکرمبل صحبت میکنن . کین میاد و به ادملی میگه : " ری میستریو هیچ وقت بر نمیگرده . چرا به طرفدارا گفتی اون امشب برمیگرده ؟ " ادملی میگه : " من دروغ نگفتم ، او امشب در بتل رویال برمیگرده . امیدوارم . " کین در جواب میگه : " پس همچنان امیدوارم باش . "
مسابقه ی دوم :: بتل رویال :: مارک هنری در برابر چاوو در برابر فینلی در برابر میر در برابر مت هاردی
زنگ شروع بتل رویال بصدا در میاد و همه ی استار ها میریزن رو سر مارک هنری . هنری به همه چند مشت قوی میزنه . میز و هاردی دوباره به سمت هنری میرن و بهش دابل دی دی تی میزنن . سپس میز و هاردی با هم درگیر میشن و میز به هاردی کلوزلاین میزنه . فینلی به چاوو گررو اسلم میزنه روی هنری . هاردی بلند میشه و به میز ساید افکت میزنه . مت هاردی داره سعی میکنه میز رو بندازه بیرون ، فینلی به کمکش میاد . چاوو میخواد به میز کمک کنه اما هنری بلند میشه و هم چاوو رو میندازه بیرون و هم میز رو . پس میز و چاوو حذف شدن . هنری به فینلی اسپلش میزنه . سپس میره سراغ هاردی و چند مشت بهش میزنه . هنری میره دوباره به فینلی اسپلش بزنه اما اینبار فینلی جاخالی میده . فینلی و هاردی میرن تا هنری رو از رینگ بندازن بیرون . هنری به بازی برمیگرده و فینلی رو به بیرون پرت میکنه . پس فینلی هم حذف شد و فقط مارک هنری و مت هاردی موندن . مت هاردی چند ضربه به سر هنری میزنه و سپس میره تا توییست آف فیت رو اجراء کنه اما هنری او رو بلند میکنه و مت هاردی رو از رینگ میندازه بیرون . به این ترتیب قهرمان ای سی دابلیو ، مارک هنری پیروز این بتل رویال میشه .
بعد از مسابقه تونی اطلس وارد میشه و با هنری جشن میگیره .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 456
کد:
جری لالر میگه که هنری امشب همه ی استار ها رو خودش از رینگ بیرون کرد .
امشب ، مسابقه ی بتل رویال ای 5 نفره بین باتیستا ، کین ، ری ، پانک و جی بی ال انجام خواهد شد .
پرومویی از مسابقه ی شان و جریکو در آنفورگیون پخش میشه .
مسابقه ی سوم :: جیمی نابل به همراه لیلا در برابر ویلیام ریگال
نابل داخل رینگ هست و لیلا مسابقه رو از بیرون نگاه میکنه . آهنگ ریگال پخش میشه و او وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و ریگال و نابل با هم درگیر میشن . ریگال با زانو ضربه ای به نابل در گوشه ی رینگ میزنه و سپس یک سوپلکس زیبا از ریگال زده میشه . ریگال با زانوش سعی داره نابل رو خفه کنه . چندین البوء نابل زده میشه و او به بازی برمیگرده . نابل رول آپ میکنه اما موفق نیست . ریگال با چند مشت بر بازی مسلط میشه . آیریش ویپ از ریگال . ریگال در گوشه ی رینگ داره نابل رو میزنه . جرمن سوپلکس از ویلیام ریگال . ریگال ، نابل رو بلند میکنه اما نابل با زیرکی اسمال پکیج رو روی ریگال اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و جیمی نابل پیروز مسابقه میشه .
بعد از مسابقه لیلا میخنده و بنظر میرسه از این برد هیجان زده شده .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 379
کد:
در بک استیج ، میکی جیمز و کلی کلی دارن آماده میشن .
مسابقه ی چهارم :: میکی جیمز ، کلی و کندیس میشل در برابر بث فینکس ، کیتی لی و جیلیان
تیم بث فینکس داخل رینگ هستن . فینکس قبل از شروع مسابقه میگه : " اورتن یادش رفته من چه قهرمان مسلطی بودم . " سپس آهنگ کندیس میشل پخش میشه و او بعد از ماه ها دوری به دابلیو دابلیو ای برمیگرده . بقیه ی اعضاء هم وارد میشن تا مسابقه آغاز بشه . کلی کلی و کیتی لی مسابقه رو آغاز میکنن . کلی یک کیک میزنه و سریعا جای خودش رو به میکی میده . میکی میاد و تز پرس رو روی کیتی اجراء میکنه . کیتی لی با جیلیان تگ میشه . جیلیان وارد میشه و خوب کار میکنه . میکی یک لحظه مسابقه رو در دست میگیره و میخواد هاریکنرانا بزنه اما جیلیان بهش اسلم میزنه . جیلیان با بث تگ میشه و فینکس میاد و سوپلکسی قوی میزنه و سریعا خودش رو با کیتی لی تگ میکنه . کیتی لی میخواد میکی رو در گوشه ی رینگ خفه کنه . اما میکی به بازی برمیگرده و کلوزلاینی قوی میزنه . جیلیان قصد دخالت داره که میکی بهش نک بریکر میزنه . کیتی با بث تگ میشه و اون طرف هم میکی با کندیس . کندیس وارد میشه و چندین البوء و کیک به بث میزنه . سپس هیپ تاس از کندیس . کراس بادی از کندیس اما بث او رو میگیره . کندیس سریعا از دست بث در میره و رول آپ میکنه و داور میشمره 1..2..3 و به این ترتیب تیم کندیس میشل ، میکی جیمز و کلی کلی پیروز میشن .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 401
کد:
ویدئویی از مصدومیت همسر شان مایکلز در سامراسلم پخش میشه .
مسابقه ی پنجم :: قهرمان بین قاره ای سانتینو مارلا در برابر دی لو بران
آهنگ مارلا پخش میشه و وارد میشه . مارلا میگه : " رندی یه چیز رو فراموش کرد . من بهترین قهرمان بین قاره ای در تاریخ هستم . " او یه ذره دیگه صحبت میکنه و سپس آهنگ دی لو بران پخش میشه و او وارد میشه . مسابقه شروع میشه . چندین مشت از سانتینو و سپس شولدربلاک از او . آیریش ویپ و کلوزلاین از دی لو ران . او کاور میکنه 1..2.. اما مارلا پین نمیشه . دی لو بران میره بالای رینگ و شاینینگ ویزارز رو اجراء میکنه . سپس میره بالای رینگ تا دی لو دون رو اجراء کنه اما موفق نمشه و پرت میشه پایین . مارلا هم از فرصت استفاده میکنه و او رو سریعا پین میکنه . داور میشمره 1..2..3 و مارلا به این ترتیب پیروز مسابقه میشه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 298
کد:
چهره ی شان از تلویزیون ورزشگاه برای لحظاتی پخش میشه .
مسابقه ی ششم :: جان موریسن و میز در برابر کرایم تایم
در ابتدا موریسن و میز شروع به رقصیدن میکنن . کرایم تایم وارد میشن . بعد از اون ها کودی رودس و تد دیبیاسی میان . کودی میره و به جی تی جی ، دی دی تی میزنه و سپس میرن و کمربنداشون رو پس میگیرن . این مسابقه اصلا انجام نمیشه و بی نتیجه میمونه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 492
کد:
در بک استیج ، تاد گریشام با باتیستا مصاحبه ای رو ترتیب میده . به باتیستا میگه که برنامه ات برای مسابقه چیه ؟ باتیستا میگه : " برنامه ام اینه ، همه رو داغون کن . قشنگه ! " . سپس باتیستا میره .
اعلام میشه مسابقه ی بتل رویال راء تا لحظاتی دیگه انجام خواهد شد .
مسابقه ی هفتم :: بتل رویال :: پانک در برابر کین در برابر باتیستا در برابر جی بی ال در برابر ری
تمام سوپراستار ها هستند جز ری میستریو . بتل رویال بدون حضور ری شروع میشه . باتیستا به کین و جی بی ال حمله میکنه و هر دو شون رو به گوشه ی رینگ میکوبونه . باتیستا به کین اسپاین باستر میزنه و سپس به جی بی ال اسپیر . باتیستا اسپاین باستر قوی ای به پانک میزنه . پانک بلند میشه و شولدر بلاک کین برای بیرون انداختن باتیستا استفاده میکنه . باتیستا حذف میشه . سپس جی بی ال به پانک حمله میکنه و پانک او رو با یک بوت به بیرون رینگ پرت میکنه . جی بی ال هم حذف میشه . پانک و کین دو نفر آخر هستن و پانک بهتر کار میکنه اما کین با یک آپرکات به بازی برمیگرده و پانک رو به گوشه ی رینگ میفرسته . کلوزلاین از کین . سپس بیگ بوت از خود او زده میشه . کین پانک رو بلند میکنه و بهش ساید اسلم میزنه . پانک به بازی برمیگرده و کین رو به گوشه ی رینگ میفرسته . او به طرف کین حمله میکنه و با زانو ضربه ای به سینه ی کین میزنه . سپس میره برای بولداگ اما کین نمیذاره و بیگ بوت میزنه . چندین حمله از دو استار ، بالاخره بازی دست پانک میفته و او میخواد اسپرینگ بورد رو اجراء کنه اما کین او رو میگیره و از بالای طناب ها به بیرون پرت میکنه . به این ترتیب کین پیروز بتل رویال میشه .
بعد از مسابقه رندی اورتن پانک رو مسخره میکنه . پانک بطری آبی از گوشه ی رینگ برمیداره و یکم آب رو میریزه تو دهن خودش و به طرف رندی تف میکنه . چند لحظه بعد آهنگ ری میستریو پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . ری به طرف کین میره و هاریکنرانا رو روی او اجراء میکنه . کین از رینگ بیرون میره و ری او رو به طرف تماشاگرا پرت میکنه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 358
کد:
مایک ادملی و جری لالر داخل رینگ هستن . آهنگ جریکو پخش میشه و او وارد میشه . بعد از جریکو شان مایکلز در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جریکو به حضور جری لالر و سکیوریتی ها اعتراض میکنه و به اچ بی کی میگه که بخاطر ترس گفته که این ها بیان . شان به سکیوریتی و لالر میگه که رینگ رو ترک کنن . حالا فقط جریکو و شان مایکلز داخل رینگ هستن . جریکو درباره ی اتفاقات سامراسلم صحبت میکنه و میگه که احساس شان رو هم درک میکنه . ولی عذرخواهی نمیکنه . جریکو میگه : " دقیقا مثل کاری بود که شان با ریک فلیر کرد . شان میخواست او رو از بیزینس بیرون بندازه و آخرش هم هیچ کاری برای ریک نکرد . " شان میگه : " من هم مثل تو به خانواده ام گفتم مسابقه ی من و تو رو نگاه نکنن . من در آنفورگیون تو رو داغون میکنم . جریکو ، من تو رو هیچ وفت نمیبخشم . فقط امیدوارم خدا تو رو ببخشه . " یهو سر و کله ی لنس کید پیدا میشه و شان رو میزنه و به گوشه ی رینگ میکوبه . حالا شان هم کید رو میزنه . شان با جریکو و کید درگیر میشه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 590
کد:
درگیری ها ادامه پیدا میکنه و راء این هفته به پایان میرسه.
-------------------------------------------------