تشریف ببرید سایت میهن مارکت
اگه عجله ندارین چند هفته صبر کنید سری W950B مدل 2104 میاد.
SONY XPERIA Z2
تشریف ببرید سایت میهن مارکت
اگه عجله ندارین چند هفته صبر کنید سری W950B مدل 2104 میاد.
SONY XPERIA Z2
Last edited by rznrz06; 30-09-2014 at 17:30.
سلام من یه کمک در مورد اپدیت تلوزیون داشتم از کجا میتونم اپدیتش رو پیدا کنم
مدلش هم هست sony klv-40v530a
Last edited by v0xv; 30-09-2014 at 23:07.
درود
عزیز مدل TV شما خیلی قدیمیه و دیگه ساپورت نمیشه.
SONY XPERIA Z2
سلام
با توجه به اینکه اهل بازی نیستم و نهایتا میخوام رو تلوزیون فیلم و فوتبال ببینم ، نظر فنیتون در مورد این مدل میشه بدونم ؟
Samsung 40H6355 TV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کردم . لطفا در ادرس بجای نقطه چین " دیجی کالا " رو به انگلیسی بنویسین .
ممنونم از نطرات کاربردیتون
Last edited by amirardallan; 04-10-2014 at 11:27.
باسلام
برادرم یه ال ای دی سامسونگ مدل UE40EH5000WXMS ساخت مالزی داره که منو فارسی و حتی عربی هم نداره و کلمات رو برعکس نشون میده توسایت سامسونگ AE هم رفتم ولی اپدیتی براش نبود ولی سامسونگ UK بوداگه میشه منو راهنمایی کنین..ممنونم از همگی دوستان
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من یک تلویزیون اسمارت مدل 6920 سامسونگ دارم هنگامی که از کابل hdmiجهت استفاده ----- بکار میبرم در قسمت تلویزیونهای دیجیتال امکان دیدن کانالی رو ندارم البته زمانی که ----- روشن هست این اتفاق می افتد از کابلهای av استفاده میکنم این مشگل رو ندارم پیغام دریافتی بد سیگنال میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید
دوستان من یه سوال فنی برام پیش اومده
تلویزیونی که مثلا فول اچ دی هست و 1920*1080 پیکسل داره، وقتی میخواد یه تصویر اچ دی نشون بده که اون تصویر 1280*720 پیکسل داره، این 720 تا پیکسل رو چجوری کش میاره که بتونه تو 1080 تا پیکسل جاش بده؟!
یعنی مثلا ارتفاع هر پیکسل باید یک و نیم برابر بشه، یعنی هر دو تا پیکسل از تصویر، توی سه تا پیکسل از تلویزیون نشون داده بشه ... که اینجوری پیکسل بالایی رنگ پیکسل بالای تصویر رو میگیره و پیکسل پایینی رنگ پیکسل پایین تصویر رو میگیره، اما تلویزیون یه پیکسل اضافه اون وسط داره که تصویر ورودی رنگ جداگانه براش تعریف نکرده، اون پیکسل وسط باید نصفش رنگ پیکسل بالایی باشه و نصف دیگه ش رنگ پیکسل پایینی باشه !!!
که این قضیه با اینکه هر پیکسل فقط میتونه یه رنگ تشکیل بده در تضاد هست![]()
با سلام خدمت دوستان
من یک تلوزیون سامسونگ مدل ua48h6400ar دیدم می خواسم نظر شما رو در موردش بدونم که اگه نظرتون مثبته بخرمش
ممنون میشم اگه جواب بدین
البته این رو هم بگم که ساخته مصره
سلام دوستان 7-8 ماهی میشه که از زمان خرید تلویزیون میگذره مدل F6450 46 INCH
مقداری روی پنل گرد و غبار نشسته برای تمیز کردن یه مطالعه ای کردم گفتن باید با دستمالهای نانو فایبر تمیز کرد با محلول مخصوص
گفتن به هیچ وجه به همراه دستمال نانو فایبر از آب استفاده نکنین منظور دستمال رو با آب مرطوب نکنید
تو بازار گشتم حتی نمایندگیها از این محلول و دستمالهای آشغال چینی میفروختن یه سرچی کردم تو اینترنت موردای جالبی پیدا کردم حالا میخوام ببینم کدومو بگیرم بهتره؟یا اینکه تجربه خودتونو از مارکی که گرفتین بگین
چون گفتم شاید اگه لینک محصولارو بدم خلاف قوانین باشه عکس و قیمتاشونو آپ میکنم:
این اولیش قیمتش 20 تومنه:
مشخصاتش:مخصوص LED, LCD و تمامی صفحه نمایشهای TFT دارای پد ساخته شده با تکنولوژی نانوالیاف قابلیت تمیز کنندگی بالا با استفاده از اسپری پخش کننده دارای نازل برای باز و بسته کردن درب اسپری دارای 180 میلیلیتر ماده تمیز کننده وزن: 265 گرم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این دومیش:27 تومن
مشخصاتش:- یک عدد اسپری 150میلی لیتر
- ده عدد دستمال پاک کننده، آغشته به محلول پاک کنندهTFT/LCD
- ده عدد دستمال پاک کننده ، مخصوص خشک نمودن صفحه TFT/LCD
- دو عدد دستمال مخصوص پاک کردن کیبورد و بدنه کامپیوتر
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم آخریش:
9 تومنه قیمتش
مشخصاتش:دارای 50 عدد دستمال تمیز کننده مناسب برای صفحه نمایشهای کوچک و متوسط با ترکیبی مناسب هیچگونه آسیبی به صفحه نمیرساند قابلیت پاکنندگی بسیار بالا آنتی باکتریال
لطفا کمکم کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)