دوست من برای گوشی live walkman مموری 16 کلاس 10 مارک trancend گرفته قیمت 29 (مشهد) و جالبه که میگه از سرعت کارت حافظه اصلی گوشی که 2 گیگ بوده، هم بیشتر شده و بازیها سریع تر اجرا میشن
دوست من برای گوشی live walkman مموری 16 کلاس 10 مارک trancend گرفته قیمت 29 (مشهد) و جالبه که میگه از سرعت کارت حافظه اصلی گوشی که 2 گیگ بوده، هم بیشتر شده و بازیها سریع تر اجرا میشن
من A data هم یک دونه دارم. البته این یکی کلاس 4 ه
هیچوقت لنگم نزاشته
اما پاتریوت رو بیشتر دوست دارم
بالای 100تا رم ازش خریدم
سیلیکون پاور چطوره؟ خبر دارید؟
مموری خود گوشی سامسونگه؟ کلاس چند هست؟ سامسونگ پیدا میشه تو بازار؟
تا حالا سیلیکون پاور نداشتم
اما میگید گارانتی مادام العمر داره
پس حتما مطمئنه
خود سامی از مموری های سامسونگ استفاده میکنه
1- مموری های سامسونگ تو بازار نیست؟ اینی که روشه کلاس چنده؟
2-خب آخه سرعت و اینها رو که گارانتی نمی کنن اگر واقعی و خوب نبود سرعتش در حد بقیه کلاس 10 ها ... میشه ؟
کسی اینها رو ج نداد!
1- مموری های سامسونگ تو بازار نیست؟ اینی که روشه کلاس چنده؟
2-خب آخه سرعت و اینها رو که گارانتی نمی کنن اگر واقعی و خوب نبود سرعتش در حد بقیه کلاس 10 ها ... میشه اسمش کلاس 10 باشه اما سرعتش خوب نباشه؟؟
و ابنکه 3- من روی صفحه نمایشم خیلی خش افتاده ریز ریز ، چیکارش میشه کرد؟ ازین برچسب های مات بزنم مخفی شون می کنه؟
Last edited by hsein; 15-07-2012 at 08:24.
کسی جواب نمیده؟!!
یهو همه رفتند؟
هست مموری هاش. ولی گرونه و ارزش خرید نداره
سرعت کلاس 10 ها هم همه یکی هست. یکم بالا پایین داره. من به شخصه Patriot رو می پسندم.
برچسب فکر کنم تا حدی مرتفعش میکنه
lمرسی دوست عزیز
امروز از ولیعصر بازار رضا قیمت گرفتم transcend 16 گیگ کلاس 10 22000 تومن بود حالا میرم علاالدین
این علاالدین ی ها فروش مموری و اینها شون هم مصل فروش گوشی شون نباشه ؟ کلاه برداری می کنن راجع به این هم؟
خیلی ارزونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)