تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 171 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

البته قیمت پایینش بخاطر بدنش هست که تماما از جنس پلاستیکه . دوستان میگن که در بلندمدت واسش ممکنه مشکلی پیش بیاد!! ولی به هرحال من ازش راضیم .

2. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Operalive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    NETHERLANDS

پيش فرض

دوستان من الان میخوام این لپ تاپ رو مدل i7 با ram 8g و گرافیک gt525 خریداری کنم
    3سوال:
    1- توی سایتهای خبری نوشته بدترین موقعه تا پاییز واسه خرید لپ تاپ صبر کنید نسل جدید تر در راهه و همچنین ممکنه این هایی که الان میگیریم با ویندوز 8 سازگاری کامل نداشته باشه - حال آیا در این مدل هم چنین است؟ یا با ویندوز 8 تمامی سخت افزارها سازگاری داره 5110؟ یاصبر کنم آخه قیمت این مدل کاملا مناسبه
    2- آیا دوستانی که این لپ تاپ رو خریداری کردن کاملا راضی هستند از اون - و تایید میکنند من برم بخرم؟
    3- در مورد کارتها گرافیک این لپ تاپ و ویژگی آن کمی توضیح دهید - قابل ارتقا هست؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

3سوال:
    1- توی سایتهای خبری نوشته بدترین موقعه تا پاییز واسه خرید لپ تاپ صبر کنید نسل جدید تر در راهه و همچنین ممکنه این هایی که الان میگیریم با ویندوز 8 سازگاری کامل نداشته باشه - حال آیا در این مدل هم چنین است؟ یا با ویندوز 8 تمامی سخت افزارها سازگاری داره 5110؟ یاصبر کنم آخه قیمت این مدل کاملا مناسبه
    2- آیا دوستانی که این لپ تاپ رو خریداری کردن کاملا راضی هستند از اون - و تایید میکنند من برم بخرم؟
    سلام.از نظر تکنولوژی که نمیدونم چقدر میخواد فرق داشته باشه.
    به هر حال الان برای خرید به نظر نمیرسه وقت مناسبی باشه.
    ولی اگه مطمئنید میخواید 5110 رو بگیرید باید ببینید قیمتش باز پایین میاد یا نه.از نظر هزینه الان قیمت ها بالاست
    من که راضیم!

5. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

انتخاب خوبی هست با 8 گیگ رم چون من پشیمون شدم که چرا با 8 گیگ رم نخریدم و با 6 گیگ رم خریدم.

3سوال:
    1- توی سایتهای خبری نوشته بدترین موقعه تا پاییز واسه خرید لپ تاپ صبر کنید نسل جدید تر در راهه
    هر ساله گفته میشه که اگر در بهار و اوایل تابستان قصد خرید لپتاپ دارید وقت بدی هست و علت فقط این هست که سری جدید لپتاپ ها و یا کلا مدل جدید ارائه میشه.
    بنابراین کمی صبر کردن میتونه باعث بشه که خریدار یک نسل جدیدتر از cpu (که امسال Ivy bridge عرضه میشه) و یا دیگر تکنولوژیهای جدیدتر و بهینه شده تر را در اختیار داشته باشه.

و همچنین ممکنه این هایی که الان میگیریم با ویندوز 8 سازگاری کامل نداشته باشه - حال آیا در این مدل هم چنین است؟ یا با ویندوز 8 تمامی سخت افزارها سازگاری داره 5110؟
    اگر قرار باشه لپتاپ ها و دسکتاپهای قبلی و فعلی با ویندوز جدید میکروسافت سازگاری نداشته باشه اونوقت مایکروسافت نمیتونه کپی ویندوز 8 بفروشه و بنابراین ضرر مالی بسیار زیادی میده. آیا شما فکر میکنید که سیاست مالی مایکروسافت این هست؟ و یا تا امروز این بوده؟ تنها علتی که ممکنه در این وبسایت ها بگن ممکنه سازگاری کامل نداشته باشه به مونیتورهای تاچ اسکرین مربوط میشه که ویندوز 8 میتونه به وسیله این مونیتورها کار کنه که همین حالا خیلی از لپتاپ ها تاچ اسکرین ندارن و صدالبته اگر این لپتاپ و هر لپتاپ دیگری از تکنولوژی تاچ اسکرین بهره ببره اون وقت دیگه قیمتش به هیچ وجهه با قیمت مناسب عرضه نمیشه تا این که عرضه این مونیتورها به صورت عمومی و تعداد بسیار بالا روی لپتاپ ها عرضه بشه. البته آینده به طور روشن قابل پیش بینی نیست.

یاصبر کنم آخه قیمت این مدل کاملا مناسبه
    در مورد قیمت، کالاهای قدیمی موجود در بازار قیمت هاش پائین نیومده که بالاتر هم رفته. حالا شما خودت قاضی. قیمت کالاهای جدیدتر و کالاهای 1 سال قبل پائین میآد در ایران با توجه به قیمت ارز و اجرای ....؟!
    اما چیزی که روشنه انتخاب قطعی با خودتون هست که با توجه به نیازی که از لپتاپ دارید و با توجه به حجم پف کردگی کیف پول!! و با توجه به تحقیق در مورد مدل های مدنظرتون، یکی از لپتاپ های داخل بازار انتخاب میکنید.

من برای مصارف کاری و خانگی کاملا راضی هستم. در اتاق با دمای معمولی و با کاربری معمولی بیصدا عمل میکنه. چون که سیستم خنک کنندش قوی هست و در صورت گرم شدن قطعات، فن بعد از روشن شدن سریع خاموش میشه.
    همینطور که در عکس پائین میبینید با توجه به انتخاب پروفایل high performance دمای قطعات بسیار مناسب هست باتوجه به باز بودن برنامه هایی که در عکس مشاهده میکنید.

قطعا اگر دمای اتاق شما از 25 درجه (دمای اتاق خودم در هنگام گرفتن عکس) کمتر باشه دمای قطعات پائینتر هم خواهد آمد و اگر دمای اتاق بیشتر باشه دمای قطعات قطعا بالاتر هم خواهد رفت!

برای مصارف تفریحی هم کاملا راضی هستم. در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیت led این لپتاپ در قالب چند عکس قرار داده بودم. لطفا اون مطلب نگاه کنید تا کیفیت مونیتور قبل از خرید بدونید. قبل از خرید تحقیق کنید که آیا با کیبورد این لپتاپ راحت هستید:

یا این که با کیبورد های کلاسیک:

راحت تر هستید.

همچنین این لپتاپ قابلیت backlit نداره:

قابل ارتقاء نیست. هیچ لپتاپی را نمیشه چیپست گرافیکشو ارتقاء داد. شاید در هنگام سوختن بشه تعویضش کرد اما نمیشه ارتقاء داد.
    این لپتاپ از چیپست گرافیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چیپست گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که داخل cpu قرار داده شده استفاده میکنه. در حالت عادی (در هنگام روشن کردن کامپیوتر، لود شدن ویندوز، در منوهای کامپیوتر گشتن، در فولدرها گشتن، در اینترنت گشت گذار کردن به غیر از اجرای فیلم در فلش پلیر مرورگر، آهنگ گوش کردن، فیلم دیدن، کتاب الکترونیکی خوندن و ....) تمام کارها بر عهده گرافیک داخل cpu هست و در هنگامی که نرم افزاری اجرا بشه که به قدرت بیشتر گرافیکی نیاز داشته باشه درایور nvidia به صورت خودکار با توجه به این که برنامه ها با چه تنظیمی در پروفایلش ذخیره باشن برنامه را سوئیچ میکنه روی چیپست nvidia. بعد از نصب درایور nvidia در کنترل پنل شما میتونید به سادگی تنظیم کنید که چه برنامه ای با کدام چیپست گرافیکی اجرا بشه.

به همین راحتی. بعد از این تنظیم فقط کافی هست برنامه مورد نظر اجرا بشه.

هر سری که آپدیت جدیدی برای درایور nvidia برای دانلود گذاشته میشه لیست برنامه ها و یا به عبارتی پروفایل اجرائی برنامه ها هم با این آپدیت به روز میشن و دیگر لازم نیست که بازیهای جدیدتر رو خودتون دستی تنظیم کنید. خود شرکت انودیا این کارو براتون انجام داده. فقط کافی هست همیشه درایور nvidia اپدیت نگه دارید و یکی از چندین پروفایل از قبل آماده شده را انتخاب کنید.

دوستانه میگم: این لپتاپو برای هدف اصلی بازی کردن نخرید چون برای مصارف بازی ساخته نشده. برای بازی کردن با لپتاپ از سری لپتاپهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت دل استفاده کنید که برای بازی کردن ساخته و بهینه شدن.

اگر حدود 50 صفحه آخر این تاپیک مطالعه کنید فکر کنم با خیلی از ریزه کاریها و مسائل مربوط به این لپتاپ قبل از خرید آشنا بشید. به هر حال اگر شما هم این لپتاپ تهیه کنید باید برگردید و صفحات قبل بخونید تا مشکلات حل کنید. پس چه بهتر که قبل از خرید یکی دو ساعت وقت بزارید و مطالعه کنید تا هنگامی که لپتاپ از جعبه در آوردید بدونید تک تک مشکلاتی که ممکنه براتون پیش بیاد چه جوری باید رفع کنید.

موفق و شادکام باشید.
    Last edited by mansia; 20-06-2012 at 21:27. دليل: تصحیح چند مورد اشتباه تایپی

7. 5 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    بنده مدتی هست دارم سرچ می کنم برای یه لپ تاپ که نسبتا از لحاظ سخت افزاری بالا باشه
    برای کار های عمومی می خواهم و همین طور برنامه Edius برای تدوین و همین طور برنامه ای مثل catia برای رشته مکانیک هست برای مدل سازی و... هم ازش می خواهم استفاده بکنم
    یعنی درکل باید حسابی برام کار بکنه! :d!

توی سرچ هایی که داشتم به لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسیدم از سایت دیجی کالا:

مشخصات کلی :
    مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
    پردازنده:Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.10 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:8 GB DDR3
    هارد دیسک:1000 GB 5400RPM
    کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
    امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

نام ها ديگر : Dell N5110

مشکلی که تا حالا باهاش داشتم پورت 1394 هست که ندارد! (آخه چرا واقعا؟! ! ! :d!) چون بعضا برای فیلم می خواهم تدوین بکنم این پورت نسبتا احتیاجم میشه اما خوب با pc خونه می تونم این مشکل رو کمی پشت سر بگذارم.

از مانیتورش هم خیلی خوب نشینیدم! با توجه به اینکه عکاسی و تدوین فیلم هم می کنم با مشکل بر می خورم؟!

و اینکه تجربه دوستان چه جوری هست لپ تاپ همه کاری ای می تونه برام باشه
    یا مدلی دیگه توی برندی دیگه مناسب تر هست؟
    Last edited by batlagh; 20-06-2012 at 19:01.

9. این کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Operalive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    NETHERLANDS

پيش فرض

ممنون واقعا توضيح كاملي بود

لطفا يه مقايسه با اين مدل انجام مي دهيد؟ كدوم بهتره من بگيرم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از Operalive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    بنده مدتی هست دارم سرچ می کنم برای یه لپ تاپ که نسبتا از لحاظ سخت افزاری بالا باشه
    برای کار های عمومی می خواهم و همین طور برنامه Edius برای تدوین و همین طور برنامه ای مثل catia برای رشته مکانیک هست برای مدل سازی و... هم ازش می خواهم استفاده بکنم
    یعنی درکل باید حسابی برام کار بکنه! :d!

توی سرچ هایی که داشتم به لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسیدم از سایت دیجی کالا:

مشخصات کلی :
    مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
    پردازنده:Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.10 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:8 GB DDR3
    هارد دیسک:1000 GB 5400RPM
    کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
    امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

نام ها ديگر : Dell N5110

مشکلی که تا حالا باهاش داشتم پورت 1394 هست که ندارد! (آخه چرا واقعا؟! ! ! :d!) چون بعضا برای فیلم می خواهم تدوین بکنم این پورت نسبتا احتیاجم میشه اما خوب با pc خونه می تونم این مشکل رو کمی پشت سر بگذارم.

از مانیتورش هم خیلی خوب نشینیدم! با توجه به اینکه عکاسی و تدوین فیلم هم می کنم با مشکل بر می خورم؟!

و اینکه تجربه دوستان چه جوری هست لپ تاپ همه کاری ای می تونه برام باشه
    یا مدلی دیگه توی برندی دیگه مناسب تر هست؟
    سلام به شما

برای کارکردن با نرم افزار Edius شما با این لپتاپ به مشکلی بر نمیخورید.
    برای جبران نداشتن پورت ieee 1394 میتوانید از یک تبدیل ساده ieee 1394 to usb استفاده کنید که در بازار ایران وجود داره و قیمت کمی هم داره:

برای کار کردن با نرم افزار catia هم شما به مشکلی بر نمیخورید اما:
    catia به ram و cpu بالا نیاز داره. 8 گیگ ram و cpu 2670QM که انتخاب کردید کاملا جوابگو هست.
    میمونه کارت گرافیک. کاربران با سابقه و با تجربه catia استفاده از کارت های گرافیک quadro شرکت nvidia به دیگر کارت ها ترجیح میدن. حرفشون منطقی به نظر میرسه با توجه به کارایی فاحش کارت های گرافیکی quadro نسبت به کارت های گرافیکی geforce در نرم افزار catia :

من درست نمیدونم که آیا در سری quadro قابلیت هایی وجود داره که در سری geforce نیست و یا هست. اما مطمئن هستم که تفاوت این دو حداقل در رندر گرافیکی کاملا به چشم میآد و باید در سری geforce مدت زمان بیشتری صبر کنید در برنامه catia تا بتونه رندر کنه و کارو بهتون تهویل بده. اما در سری quadro این کار به سرعت انجام میشه.

البته این نکته گفتنش بد نیست که کلا سری geforce و radeon برای بازی کردن مناسب تر هست و سری quadro برای نرم افزارهای مهندسی سه بعدی سازی مناسبتر هست. چون شما کیفیتی که در هنگام اجرای یک بازی در سری geforce و radeon میگیرید خیلی بهتر از سری quadro هست و بلعکس این قضیه در نرم افزارهای مهندسی سه بعدی که در سری geforce و radeon عملکرد خوبی ندارن و در سری quadro عملکرد بهتری دارن.

نظر شخصیم هست که چون کار عکاسی میکنید این lcd نمیتونه براتون کاملا مناسب باشه. گرچه اگر واقعا بخواهید لپتاپ با lcd مناسب کار عکاسی تهیه کنید باید هزینه بالایی بپردازید یا این که این لپتاپ تهیه کنید و یک مونیتور جداگانه بخرید و با پورت hdmi به لپتاپ وصل کنید. با این کار هزینه گزاف نمیدید و همچنین با یک مونیتور با کیفیت بهتر و بزرگتر کار میکنید.
    همچنین اگر اشتباه نکنم حداقل اندازه مونیتور پیشنهاد شده برای نرم افزار catia مونیتور 17 اینچ و بالاتر هست که در صورت خرید مونیتور با اندازه بزرگتر میتونید در کار عکاسی و همچنین تدوین هم ازشون به بهترین شکل استفاده کنید.

پیشنهادم رزولیشن full hd هست به علت استفاده از نرم افزارهایی که گفتید چون که این نرم افزارها ایکون ها و منوها و محیطهای شلوغی دارن بنابراین یک رزولیشن بالا میتونه این شلوغیو به بهترین شکل جبران و مدیریت کنه.
    حالا میتونید لپتاپی تهیه کنید که full hd باشه و یا این که میتونید این لپتاپو تهیه کنید و یک مونیتور full hd هم در کنارش داشته باشید. اگر مونیتور جداگانه تهیه کنید کیفیت بالاتری دارید نسبت به کیفیت مونیتور لپتاپ. چون خودتون آزاد هستید که مونیتور به سلیقه خودتون انتخاب کنید.

اما اگر میخواهید که تمام نیازهاتون در یک لپتاپ خلاصه بشه جستجوی مفصلی کردم و براتون 2 تا لپتاپ نام میبرم که کاملا با نیازهای شما مطابقت داره.

لپتاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در اولین پیشنهادم بهتون توصیه میکنم.

در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه میتونید کانفیک مورد نیازتون را سفارش بدید.
    دارای پورت IEEE 1394 هست.
    دارای چیپست گرافیکی NVIDIA® Quadro® 2000M with 2GB GDDR3 هست که در تصویر بالا کارائیشو در نرم افزار catia دیدید.
    دارای Intel® Core™ i7-2760QM هست و حتی میتونید در هنگام سفارش تا Intel® Core™ i7-2960XM ارتقاء بدید.
    دارای 8 گیگابات رم هست که میتونید تا 32 گیگابایت افزایش بدید.
    و نکته جالب این که میتونید یک مونیتور بسیار با کیفیت انتخاب کنید تا به جای مونیتور پیش فرض روش نصب کنند.
    در تصویر زیر انتخاب اول منظورم هست: 15.6" UltraSharp™ FHD(1920x1080) PremierColor IPS RGB Anti-Glare

با این حساب یک مونیتور full hd دارید با کیفیت رنگ های بسیار طبیعی. در این مونیتور هیچ احساس کمبودی در برنامه های مورد نظرتون نخواهید داشت.

لپتاپ بعدی که بهتون پیشنهاد میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه میتونید کانفیک مورد نیازتون را سفارش بدید.
    دارای Intel Core i7-2760QM هست.
    دارای مونیتور full hd هست.
    8 گیگابایت رم داره و تا 32 گیگابایت میشه افزایش داد.
    دارای چیپست گرافیکی NVIDIA Quadro 1000M Optimus Graphics technology 2GB هست که در تصویر بالاتر کارائیشو در نرم افزار catia دیدید.

درسته که این لپتاپ های گرون هستند اما کار شما طوری هست که به زحمت و سختی میافتید اگر از لپتاپ های مناسب به شغلتون استفاده نکنید.
    به هر حال بهترین هارو براتون انتخاب کردم. از سری Precision M4600 حتی تا حدود 5000 دلار هم لپتاپ بود اما خوب قرار دادن لینکش غیر منطقی بود چون خیلی خیلی گرون بود. بنابراین ارزونترین لپتاپ این سری که قابلیت full hd داشت براتون انتخاب کردم.
    لپتاپ 5110 که انتخاب کردید از هر لحاظ مناسب هست. اما من در مورد چیپست گرافیکش مطمئن نیستم که بتونه کاملا جوابگوی خواسته شما در برنامه catia باشه اما اگر خودتون از این بابت مطمئن هستید انتخاب مناسبی هست و همچنین در مورد کیفیت مونیتورش در کار عکاسی که انجام میدید کاملا مطمئن نیستم که اگر در این مورد هم مطمئن هستید و یا در نظر دارید یک مونیتور جداگانه برای این لپتاپ تهیه کنید که دیگر مشکلی وجود نداره.
    از دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کاملتری داشته باشه لطفا دریغ نکنید از این دوستمون.

موفق و شادکام باشید.
    Last edited by mansia; 21-06-2012 at 15:41.

13. 4 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون هستم از توضیح کامل و جامعتون
    مقداری هزینه لپ تاپ هایی که فرمودید بالا هست اما باید بررسی بکنم که آیا برام این هزینه به صرفه هست یا خیر
    در مورد پورت 1394 اصلا استفاده از تبدیل برام به صرفه نیست چون احتیاج به سرعت بالای این پورت برای کپچر و... وجود داره و یواس پی جواب گو به خوبی نیست.

full hd بودن الزامی ندارم اما کیفیت مانیتور خوب باشه نیز مناسب هست اما بنده یه مانیتور خودم دارم و می تونم با اون برای کار های گرافیکی با رزولیشن بالا ازش استفاده بکنم

و اما در مورد catia و کارت گرافیک و... این یه مورد رو درسته انجام می دهم اما حیقیتا نمی دونم نحوه کارایی روی دل 5110 چه جوری هست و باید تست بکنم یا یکی از دوستانی که تجربه کار کردن برنامه های مشابه با این لپ تاپ رو دارند بفرمایند چگونه هست ممنون میشم

باز هم متشکرم از مطلب کامل و جامعتون.

15. 2 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون واقعا توضيح كاملي بود

لطفا يه مقايسه با اين مدل انجام مي دهيد؟ كدوم بهتره من بگيرم؟

دوست عزیز چون این تاپیک برای مقایسه بین لپتاپ ها نیست با اجازتون من جواب سوالتونو در پیام خصوصی میدم.

17. 3 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون هستم از توضیح کامل و جامعتون
    مقداری هزینه لپ تاپ هایی که فرمودید بالا هست اما باید بررسی بکنم که آیا برام این هزینه به صرفه هست یا خیر
    در مورد پورت 1394 اصلا استفاده از تبدیل برام به صرفه نیست چون احتیاج به سرعت بالای این پورت برای کپچر و... وجود داره و یواس پی جواب گو به خوبی نیست.

full hd بودن الزامی ندارم اما کیفیت مانیتور خوب باشه نیز مناسب هست اما بنده یه مانیتور خودم دارم و می تونم با اون برای کار های گرافیکی با رزولیشن بالا ازش استفاده بکنم

و اما در مورد catia و کارت گرافیک و... این یه مورد رو درسته انجام می دهم اما حیقیتا نمی دونم نحوه کارایی روی دل 5110 چه جوری هست و باید تست بکنم یا یکی از دوستانی که تجربه کار کردن برنامه های مشابه با این لپ تاپ رو دارند بفرمایند چگونه هست ممنون میشم

باز هم متشکرم از مطلب کامل و جامعتون.
    سلام دوست عزیز
    من این لپتاپ رو دارم(i7-8g-750)
    رشتم هم مکانیک جامدات هست و تا حدودی با نرم افزار catia آشنایی دارم و باهاش کار میکنم(البته نه بصورت کاملا حرفه ای) از سرعت اجرای برنامه بسیار راضی هستم و تا حالا به هیچ مشکلی بر نخوردم
    البته من نمیدونم دقیقا نگرانی شما چی هست ولی همین رو بدونید حداقل سرعت اجرای برنامه از pc های موجود در کارگاه کامپیوتر دانشگاهمون خیلی بیشتر هست و اگر شما حتی چند تا پیج را همزمان باز کرده باشید و در حال کار کردن و طراحی باشید اصلا شما رو اذیت نخواهد کرد(حتی دمای لپتاپ در اینحالت ایدآل هست)
    اگر به شما طراحی بویینگ 787 در مدت زمان 1هفته!! محول شود احتمالا از سرعت کمه آن گله مند خواهید شد!!!! البته این رو هم اضافه کنم که نرم افزاری مثل کتیا(که فکر کنم طراحان آن انسان نبودن!!) نرم افزار بسیار سنگینی هست و شما نباید انتظار بالایی از این لپتاپ داشته باشید شاید تنها جای معطلی شما هنگام باز کردن برنامه باشد که حدود 10تا 12ثانیه طول میکشد تا به طور کامل باز شود و فکر نمینکنم تفاوتش با بهترین سیستم دنیا هم بیشتر از 3-4 ثانیه باشد!!!
    این رو هم اضافه کنم که باتری لپتاپ در هنگام استفاده برنامه کمتر از 1 ساعت دوام میاورد
    در کل به نظر من نگرانی شما حداقل در حوضه اجرای نرم افزارهایی مثل catia , autocad و solidworksو...بی مورد هست و اصلا نگران نباشید در عوض سعی کنید موفق باشید
    یا علی

19. 5 کاربر از ali.mekanik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •