منظورم اینه که دوباره بازی کامل را نذاره مجبور شیم بازی را دانلود کنیم.فقط کرکش را میده یا نه.
منظورم اینه که دوباره بازی کامل را نذاره مجبور شیم بازی را دانلود کنیم.فقط کرکش را میده یا نه.
کرک رو اگه با لینک بازی هم بده اسکیدرو من خودم دانلود میکنم و کرک خالیش رو براتون آپ میکنم نگران این چیزا نباشید فعلا منتظر بازی باشید بریم برای تست بعد از 2 سال صبر کردن
اگه این کارو بکنید که خیلی ممنون میشم.کیف میکنی چقدر همه بیداریم برای این بازی.
به خصوص که سایت شیلفره و ما با اینترنت 128 باید یک ماهی دانلودش کنیم.
و نکته بعد جرا تست انشاالله استفاده طولانی مدت.
Last edited by amir601; 19-10-2012 at 00:35.
من رفتم بخوابم فردا صبح میرم برای دانلود تا فردا شب به جمع گیمر های این بازی می پیوندم.
دوستان من هم همینطور
دیگه خسته شدم از انتظار
تا فردا شب bye
ناظر بخش بیاد تاپیک رو ببینه فکر کنم تاپیک رو ببنده
چقدر امروز اسپم دادیم![]()
سلام بچه ها من اومدم..شب جمعه هست فردا کاری نداریم پس بیدار میمونم که اومد دانلودش کنم بعدش برم لالا.بچه کرکش چند ساعت بعد بازی میاد واز کجا بگیریمش؟؟؟؟؟؟یک سوال دیگه سیستم من اینه
CPU AMD X2 260-MB MSI GAMING A870-VGA GEFORCE GTX 560 1GB DDR5 256 BIT-HDD 500-MONITOR 20 SAMSUNG LED-KEYBORAD A4 TECH GAMING-POWER 500 REAL-DVD RW PIONER-RAM 6 GB PATRIOT-CASE ZEUS
تنظمات رو بالاترین کیفیت بذارم قشنگ جواب میده وافت فریم نداره؟؟؟؟راستی بچه ها درایور کارت گرافیکوتن رو حتما اپدیت کنید من بازی اسکانیا درایورمو اپدیت نکردم لک لک میزد اما وقتی اپدیت کردم درایورشو بهتر شد.حواستون باشه الان برین درایور کارت گرافیک و دایرکتیس رو اپدیت کنید....
من همیشه میرفتم اسلیپم رو خاموش میکردم و تا صبح میذاشتم تا بازی دان بشه اما الان نمیتونم چون ارور میده با موضوع restrictions به نظرتون مشکل چیه؟اگه میدونید بگید کنترل پنل رفتنی هم این ارور رو میده
این چیه تو سایتش ؟ هنوز بازی نیومده یه پچ دادن بیرون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره من پچش رو دان کردم ایشاللا فوری اپدیتش میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)