تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 200 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1999

نام تاپيک: تاپیک ویژه بازی Mortal Kombat

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اگه به یاد داشتهباشی Motaro یه جادویی داشت از نوک دم اش یه گوی قرمز پرت می شد طرف دشمن که دمیج بالایی داشت
    این همون فنه اما به جای یه گوی قرمز، شصتد و شونصاد تا گوی شلیک شده!
    و خود موتارو به شکل Kano در اومده
    ساب زیرو هم خودش رو منجمد کرده!
    زمان هم رو 99 ثابت مونده!
    کلا بلبشویی شده تو مبارزه
    اوه اوه اوه
    ایول بابا
    جلل الخالق
    موتارو اشتباه نکنم همون 4 پا سم داره بوده جفتک هاش قوی بود؟ نه؟
    ولی یه جورایی مشکوک به فوتوشپی جات میزنه! از یه طرف پای ساب زرو رفته پایین! از یه طرف دستش نصفس از یه طرف رنگ بندی کانو عجیب غریبه و به طرح نمیخوره!×! مثله این میمونه که تک تک رو بریده باشن از جای دیه اینجا چسبونده باشن

میگم آقا سر و تهه این mksecrets کجاست؟ من هر جاش میرم یا صفحش نیست یا در حاله ساخته
    تو انجمنش خبریه؟

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

اینا چیه دارید میگید !!!؟؟؟یه سری آدم بیکار اومدن عکسهارو دست کاری کردند و یا با فلش حالتی درست کردند که حرکت داشته باشه.این عکس یکی از عکسهایی است که خودشون درست کردند ،منظورم مردم هستند
    این عکس هم برای مسخره بازی گذاشتند و اگه به عکس دقت کنید اونو شبیه فیلم terminator 2 که آرنولد در انتهای فیلم به t1000 داره شلیک میکنه و میگفت hastala vista baby........
    این عکس مسخره بازیه و یه چیزی طرف کشیده که مثل ترمیناتور 2 بشه.دقت کنید دست ساب زیرو مثل تی 1000 شیکسته و همچنین پاهاش و حالت موتارو هم دقیقا مثل آرنولده
    من تو عمرم حرف الکی نزدم
    دستور العمل اش رو بخون خودت اجرا کن:

The Motaro Glitch
    When you play as Motaro and you get hit in the air, if you press Down Motaro will do some kind of animation similar to his grab move and he will remain in this pose. If you hit him, he will go back to his normal stance. But if you jump over him, he will start morphing into the frames of his teleport move (you should still holding down also). If you press Block, a fireball will appear each time when you press the button.
    To place fireballs in different places the foe should push you, since you can't move because you are holding Down. Motaro will change to Kano's palette for few frames.
    If you put too many fireballs on the screen the game will become choppy and finally will freeze with the following error screen.

از یه طرف رنگ بندی کانو عجیب غریبه و به طرح نمیخوره!×!
    خب کینو همون کینو هست فقط تکسچر اش دچار تغییر شده
    به دلیلی که من سر در نیارم وقتی شخصیت حریف سریع سوییچ بشه خودش میاد اما تکسچر شخصیت قبلی میاد رو بدنش
    الان اون کینو تکسچر بدن قهوه ای موتارو روشه

میگم آقا سر و تهه این mksecrets کجاست؟ من هر جاش میرم یا صفحش نیست یا در حاله ساخته
    تو انجمنش خبریه؟
    این لینکشه
    مرجع تمام هوادارا ن کل سری :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by *Necromancer; 13-06-2010 at 21:15.

4. 3 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

من تو عمرم حرف الکی نزدم
    دستور العمل اش رو بخون خودت اجرا کن:

The Motaro Glitch
    When you play as Motaro and you get hit in the air, if you press Down Motaro will do some kind of animation similar to his grab move and he will remain in this pose. If you hit him, he will go back to his normal stance. But if you jump over him, he will start morphing into the frames of his teleport move (you should still holding down also). If you press Block, a fireball will appear each time when you press the button.
    To place fireballs in different places the foe should push you, since you can't move because you are holding Down. Motaro will change to Kano's palette for few frames.
    If you put too many fireballs on the screen the game will become choppy and finally will freeze with the following error screen.

خب کینو همون کینو هست فقط تکسچر اش دچار تغییر شده
    به دلیلی که من سر در نیارم وقتی شخصیت حریف سریع سوییچ بشه خودش میاد اما تکسچر شخصیت قبلی میاد رو بدنش
    الان اون کینو تکسچر بدن قهوه ای موتارو روشه

این لینکشه
    مرجع تمام هوادارا ن کل سری :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می تونی خودت فارسی یگی؟
    انگلیسیم خیلی ضعیفه

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا چیه دارید میگید !!!؟؟؟یه سری آدم بیکار اومدن عکسهارو دست کاری کردند و یا با فلش حالتی درست کردند که حرکت داشته باشه.این عکس یکی از عکسهایی است که خودشون درست کردند ،منظورم مردم هستند
    این عکس هم برای مسخره بازی گذاشتند و اگه به عکس دقت کنید اونو شبیه فیلم terminator 2 که آرنولد در انتهای فیلم به t1000 داره شلیک میکنه و میگفت hastala vista baby........
    این عکس مسخره بازیه و یه چیزی طرف کشیده که مثل ترمیناتور 2 بشه.دقت کنید دست ساب زیرو مثل تی 1000 شیکسته و همچنین پاهاش و حالت موتارو هم دقیقا مثل آرنولده
    دقیقا وقتی من میگم تخیل قوی دارن دوستان باور نمیکنید!
    یه سصری فن بوی های مورتال نشستن یه سری تصاویر رو ادیت کردن دوستان فکر میکنن واقعا وجود داره
    بعضی از اینا اینا فیک دوستان.
    شما از یه بازی 5 مگابایتی چه انتظاراتی دارین
    اینا در واقع خواسته های اون فن بوی هاست که دوست داشتن همچین اتفاقاتی بیفته.و همچین امکاناتی باشه.
    هر چند یه سری رمز ها هست که مربوط به فینیش ها نیستن.
    در واقع رمز هایی هست که موقع دو نفره بازی کردن باید قبل شروع بازی بزنید. یعنی اون 6 جعبه رو که چند ثانیه نشون میده به شکل های مختلف در بیارید و چیزای جالبی میبینید مثلا زمین های خاص.
    یا ضربات خاصی که در بازی نشون داده میشه
    یا تایم رو 99 میمونه و....
    ولی بعضی از اینایی که شما میگید نشات گرفته از تخیل قوی فن بوی هاست!

البته این یه مورد فایت موتارو با ساب زیرو (با این متن بالایی که خوندم) تا حدودی ممکنه.
    باید تست کنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

گیر مٌتارو!:

زمانی که شما در نقش متارو بازی میکنید و روی هوا ضربه میخورید، اگر جهت پایین را بزنید موتارو انیمیشنی مثله زمانی که کسی رو میگیره نشون میده و روی پاهای عقبش نشسته میمونه، اگر در این حالت شما به اون ضربه ای وارد کنید، به حالته معمولیش بر میگرده! ولی اگر بپرید بالا سرش ( وقتی تو اون حالت مونده)، اون شروع به تغییر شکل به حرکت تلپورتیش ( همون حرکتی که از یه طرف غیب میشد از اون طرف میومد) میکنه ( شما هم باید در این زمان دسته پایین رو نگه دارید )
    اگر شما دکمه دفاع رو بزنید، یک گلوله ی آتشی در صفحه ظاهر میشه، اگر همینطوری هی این دکمه رو بزنید گلوله های بیشتری ظاهر میشه

برای قرار دادن گلوله ی آتشی در جاهای مختلف؛ حریف باید هلتون بده برای ااینکه شما خودتون نمتونید تکون بخورید که!×! دهه
    برای اینکه پایین رو نگه داشتید! متارو برای چند لحظه تبدیل به کانو میشه

اگر شما با روش فوق خیلی گلوله ی آتشی تو صفحه ظاهر کنید بازی میپکه! و در نهایت ارور پایین رو میده!×!
    Last edited by DaRiOuShJh; 13-06-2010 at 23:05.

8. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ادامه:

10. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خوب اینا که دیگه کلا تابلوئن
    ولی باحالن

ولی تو اون روشه قبلی چیزی در مورد یخ شدن این مردک ننوشته بود
    احتمالا دوبار پسته هم یخ کرده همون طور مونده

به جا این کارا یکی لینک چند ضرب هاشون اینا رو بده

12. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

یعنی چی دلم نمیاد بگم
    اگه بلدی بگو
    اگه بلد نیستی هر چی بگی بلدم بلدم بیشتر به این نتیجه می رسیم که بلد نیستی
    کلا همچین رمزی ت بازی وجود نداره و از این بابت مطمئنم
    چون تو سایت mksecrets هیــــــــــــــــــــــچ رازی وجود نداره که فاش نشده باشه
    مثلا تو بلدی شلوار شنگ تسونگ رو قرمز کنی؟
    یا اینکارو بکنی؟

یا اینکارو:

با اینکه شمع ها و مشعل های محیط Temple of warriors رو روشن کنی؟

؟؟؟؟
    من ماله متارو رو امتحان نکردم . به زودی تست میکنم به شما جواب رو میگم ((شما هم امتحان کنید ببینید فیکه یا نه))
    اون عکس هم که رپتایل از khan بالاتر رفته میشه>> یادمه وقتی بچه بودم یه باگ پیدا کرده بودم که اینطوری بود : وقتی تو بازی با کامپوتر داری بازی میکنی اگه میبینی داری میبازی دگمه استارت پلیر 2 رو میزنی بعد بازی تغییر میکنه به 2 نفره اونجا میاید پلیر 2 رو میکشد بعد وقتی دوباره به بازی به کامپوتر بر می گردید اون شخصیت رو رد داید و با نفر بعدی هستید
    اون شمع ها هم فیکه
    به جا این کارا یکی لینک چند ضرب هاشون اینا رو بده
    من خودم به شخصه برای تقریبا 70% شخصیت ها رو گذاشتم تو این تایپکت فکر کنم صفحه 20 - 40 هستش اما اگه مال شخص خاصی رو میخوای بگو تا برات بذارم
    Last edited by arashbi2; 14-06-2010 at 00:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

َیه عکس با فیگور قهرمانی

بلدید تو بازی تانیا (( همون که تو mk4 مال کامپوتر هست)) رو بیارید؟؟ من یه چیزای قبلا خونده بودم اما خوب متوجه نشدم
    الان دارم رو نینجا اسموک کار میکنم
    Last edited by arashbi2; 14-06-2010 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

یا اینم همین الان خودم اجرا کردم که ببینید فیک نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •