اینا چیه دارید میگید !!!؟؟؟یه سری آدم بیکار اومدن عکسهارو دست کاری کردند و یا با فلش حالتی درست کردند که حرکت داشته باشه.این عکس یکی از عکسهایی است که خودشون درست کردند ،منظورم مردم هستند
این عکس هم برای مسخره بازی گذاشتند و اگه به عکس دقت کنید اونو شبیه فیلم terminator 2 که آرنولد در انتهای فیلم به t1000 داره شلیک میکنه و میگفت hastala vista baby........
این عکس مسخره بازیه و یه چیزی طرف کشیده که مثل ترمیناتور 2 بشه.دقت کنید دست ساب زیرو مثل تی 1000 شیکسته و همچنین پاهاش و حالت موتارو هم دقیقا مثل آرنولده
من تو عمرم حرف الکی نزدم
دستور العمل اش رو بخون خودت اجرا کن:
The Motaro Glitch
When you play as Motaro and you get hit in the air, if you press Down Motaro will do some kind of animation similar to his grab move and he will remain in this pose. If you hit him, he will go back to his normal stance. But if you jump over him, he will start morphing into the frames of his teleport move (you should still holding down also). If you press Block, a fireball will appear each time when you press the button.
To place fireballs in different places the foe should push you, since you can't move because you are holding Down. Motaro will change to Kano's palette for few frames.
If you put too many fireballs on the screen the game will become choppy and finally will freeze with the following error screen.
از یه طرف رنگ بندی کانو عجیب غریبه و به طرح نمیخوره!×!
خب کینو همون کینو هست فقط تکسچر اش دچار تغییر شده
به دلیلی که من سر در نیارم وقتی شخصیت حریف سریع سوییچ بشه خودش میاد اما تکسچر شخصیت قبلی میاد رو بدنش
الان اون کینو تکسچر بدن قهوه ای موتارو روشه
میگم آقا سر و تهه این mksecrets کجاست؟ من هر جاش میرم یا صفحش نیست یا در حاله ساخته
تو انجمنش خبریه؟
این لینکشه
مرجع تمام هوادارا ن کل سری :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید