تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 510 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بیشتر پیشنهاد بدید ، اینجوری فایده نداره که

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان یه سوال:من با دو تا one-hand میرم معمولا مگر دور باشن که با Bow بزنمشون.ولی وقتی با One-hand هستم خیلی ضعیفم یعنی مثلا 2 تا Bandit که میریزن سرم به زور میزنمشون.همون اولای بازیم!(سیو قبلیو پاک کردم دیگه)
    بعدا بهتر میشه؟
    مشکلمم اینه نمیدونم کی Power Attack بزنم؟Power Attack ها رو یکی یا دوتایی بزنم؟یعنی هر دو کلیکو با هم بگیرم یا یکیو بزنم اون یکی نگه دارم؟بعدشم مشکل دیگه اینه نصف بیشتر اتک هام اصلا به یارو نمیخورن!مثلا یارو عقب میره یا با Shield منو Block میکنه یا با Two-hand بازم Block میکنه!
    کسی میتونه چندتا راهنمایی در مورد نبرد با One-Hand بگه؟
    الآن 4تا اسکلت میریزن سرم وقتی همرو میکشم نصفه HPم
    من بازیمو با جادو+سلاح شروع کردم و وقتی رسیدم لول 30 one handed+one handed ادامه دادم.توی این لول(30 به بالا)من خیلی راضیم.دشمن ها معمولا مشکلی به وجود نمیارن.
    در مورد تاکتیک ها(هرچند چیز خاصی نداره و با یکی-2 ساعت مبارزه کردن دستت میاد)،دشمنایی که سپر دارن و دفاع میکنن رو بهتره اول یه بار power attack بزن که یکم گیج میشن،بعد کلیک چپ و راست رو هم زمان بزن که ازش خیلی خون کم میشه.فقط باید یکم زمان بندی داشته باشی تا staminaـت هدر نره.دشمن هایی هم که یه جا وای نمیسن و همش در حال حرکت هستن رو یا باید یه گوشه گیر بندازی و روش power attack بزنی یا با شوت گیجش کنی بعد بهش حمله کنی!
    +
    توی بازی دقت کنین بعضی سربازا میگن"بهترین دفاع،حمله هست!"
    بعضی جاها اگه زیادی عقب بکشی و سعی کنی دفاعی بازی کنی بیشتر صدمه میبینی......
    +
    بعدش با این روش میدونید برا لول آپ که میشی به چه ترتیبی Stamina و Health رو بالا ببری؟مثلا دو لول HP یه لول Stamina به ترتیب تا آخر همینطوری یا مثلا یکی در میون Stamina و HP.
    اوایل من اول یه بار stamina رو بالا میبردم و بعد لول بعدی health رو،ولی یه لباسی گرفتم که 30 تا به Stamina اضافه میکنه و این بخاطر این لباس 3-2 لول health رو بالا بردم،به نظرم همون یه لول stamina و یه لول health مناسب هست.
    Last edited by Leon-117; 23-11-2011 at 20:47.

3. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

توی یه معبدی وقتی میگه یکی رو بیار دنبال خودت بعد نزدیک pillar قربانیش کن میرم یکیو استخدام می کنم میارمش pillar هم روشن می شه ولی دیگه نمی دونم چکار کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجب کوئستی هست این کوئست Museum

محتوای مخفی: کم خطر 
    در عرض 40 دقیقه 10000 تا سکه داد و 5تا قلب Daedra که قشنگ ستم کامل شد..البته یه شمشیرم میده که با یه ضربه به صورت تصادفی دشمن و میکشه..

برای دوستان هم بگم من two handet و فقط آپ زدم..اسپرک بردم بالا..الان مجیکام همون 100 اولش هست فقط health , stamina اپ زدم.. بعد از اون archery ..الان با وارهارمر Daedra با 3 تا ضربه دراگون میمیرن..غول ها هم سه تا.. اغراق هم نمیکنم..لول 46 هستم از لول 37 کسی نتونسته جونمو تا آخر کم کنه حتی این غول ها..خیلی حال میده..البته ماسک و گردنبند و انگشترم افزایش جون هست..کلا سلیقه ای هست..من با مجیک اصلان حال نمی کنم..چون جنگجو واقعی تر هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

یک سری کوئست های فرعی هست که با توجه به نوع کاراکترتون به شما داده میشه.[/QUOTE]

چه چالب سری بعد بدونه مارمولک برمیدارم

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

توی یه معبدی وقتی میگه یکی رو بیار دنبال خودت بعد نزدیک pillar قربانیش کن میرم یکیو استخدام می کنم میارمش pillar هم روشن می شه ولی دیگه نمی دونم چکار کنم.
    اره , منم میارمش , بعد رو اون استوانه وسطی e میزنم , اما نمیکشتش :| البته یه دگر هم بهت میدن , باید اونم دستت باشه!

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

اره , منم میارمش , بعد رو اون استوانه وسطی e میزنم , اما نمیکشتش :| البته یه دگر هم بهت میدن , باید اونم دستت باشه!

وقتی یارو رو آوردین اونجا باهاش صحبت کنید و بگید که I need u to do something ( یا اینکه روی یارو E رو نگه دارید ) بعد روی استوانه کلیک کنید

----------------------------

@ مبین :

چی شد نگفتی چجوری اسپل رایگان میزنی .... ؟؟؟
    فکر کنم اینجا فقط ما دوتا میج هستیم

پ.ن : lol
    پیدا کردم .......
    Last edited by virus2009; 24-11-2011 at 01:32.

9. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این بازیش چند تا دی وی دی هست؟
    مال کدوم شرکتو بگیرم که باگش کمتر باشه؟
    ممنون.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

2 عدد دی وی دی.

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

اسم این اسپل که مرده ها رو زنده میکرد چی هست؟ از کجا بخرم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •