بیشتر پیشنهاد بدید ، اینجوری فایده نداره که![]()
من بازیمو با جادو+سلاح شروع کردم و وقتی رسیدم لول 30 one handed+one handed ادامه دادم.توی این لول(30 به بالا)من خیلی راضیم.دشمن ها معمولا مشکلی به وجود نمیارن.دوستان یه سوال:من با دو تا one-hand میرم معمولا مگر دور باشن که با Bow بزنمشون.ولی وقتی با One-hand هستم خیلی ضعیفم یعنی مثلا 2 تا Bandit که میریزن سرم به زور میزنمشون.همون اولای بازیم!(سیو قبلیو پاک کردم دیگه)
بعدا بهتر میشه؟
مشکلمم اینه نمیدونم کی Power Attack بزنم؟Power Attack ها رو یکی یا دوتایی بزنم؟یعنی هر دو کلیکو با هم بگیرم یا یکیو بزنم اون یکی نگه دارم؟بعدشم مشکل دیگه اینه نصف بیشتر اتک هام اصلا به یارو نمیخورن!مثلا یارو عقب میره یا با Shield منو Block میکنه یا با Two-hand بازم Block میکنه!
کسی میتونه چندتا راهنمایی در مورد نبرد با One-Hand بگه؟
الآن 4تا اسکلت میریزن سرم وقتی همرو میکشم نصفه HPم
در مورد تاکتیک ها(هرچند چیز خاصی نداره و با یکی-2 ساعت مبارزه کردن دستت میاد)،دشمنایی که سپر دارن و دفاع میکنن رو بهتره اول یه بار power attack بزن که یکم گیج میشن،بعد کلیک چپ و راست رو هم زمان بزن که ازش خیلی خون کم میشه.فقط باید یکم زمان بندی داشته باشی تا staminaـت هدر نره.دشمن هایی هم که یه جا وای نمیسن و همش در حال حرکت هستن رو یا باید یه گوشه گیر بندازی و روش power attack بزنی یا با شوت گیجش کنی بعد بهش حمله کنی!
+
توی بازی دقت کنین بعضی سربازا میگن"بهترین دفاع،حمله هست!"
بعضی جاها اگه زیادی عقب بکشی و سعی کنی دفاعی بازی کنی بیشتر صدمه میبینی......
+
اوایل من اول یه بار stamina رو بالا میبردم و بعد لول بعدی health رو،ولی یه لباسی گرفتم که 30 تا به Stamina اضافه میکنه و این بخاطر این لباس 3-2 لول health رو بالا بردم،به نظرم همون یه لول stamina و یه لول health مناسب هست.بعدش با این روش میدونید برا لول آپ که میشی به چه ترتیبی Stamina و Health رو بالا ببری؟مثلا دو لول HP یه لول Stamina به ترتیب تا آخر همینطوری یا مثلا یکی در میون Stamina و HP.
Last edited by Leon-117; 23-11-2011 at 20:47.
توی یه معبدی وقتی میگه یکی رو بیار دنبال خودت بعد نزدیک pillar قربانیش کن میرم یکیو استخدام می کنم میارمش pillar هم روشن می شه ولی دیگه نمی دونم چکار کنم.
عجب کوئستی هست این کوئست Museum
محتوای مخفی: کم خطر
یک سری کوئست های فرعی هست که با توجه به نوع کاراکترتون به شما داده میشه.[/QUOTE]
چه چالب سری بعد بدونه مارمولک برمیدارم
اره , منم میارمش , بعد رو اون استوانه وسطی e میزنم , اما نمیکشتش :| البته یه دگر هم بهت میدن , باید اونم دستت باشه!
وقتی یارو رو آوردین اونجا باهاش صحبت کنید و بگید که I need u to do something ( یا اینکه روی یارو E رو نگه دارید ) بعد روی استوانه کلیک کنید
----------------------------
@ مبین :
چی شد نگفتی چجوری اسپل رایگان میزنی .... ؟؟؟
فکر کنم اینجا فقط ما دوتا میج هستیم
پ.ن : lol
پیدا کردم .......
Last edited by virus2009; 24-11-2011 at 01:32.
این بازیش چند تا دی وی دی هست؟
مال کدوم شرکتو بگیرم که باگش کمتر باشه؟
ممنون.
اسم این اسپل که مرده ها رو زنده میکرد چی هست؟ از کجا بخرم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)