با سلام به همه
باید چه جوریalien exosuit رو نابود کنم اصلا روش قفل نمی کنه که بتونم بهش شلیک کنم باید چی کار کنم؟
با سلام به همه
باید چه جوریalien exosuit رو نابود کنم اصلا روش قفل نمی کنه که بتونم بهش شلیک کنم باید چی کار کنم؟
Last edited by Retired User; 07-07-2008 at 11:55.
این هیولا نقاطی نداره که روش قفل کنی بلکه باید هر چی مهمات داری سرش بریزی تا نابود بشه فرقی هم نداره که به کجاش بزنی.با سلام به همه
کجای گرافیک این بازی معمولی بود؟!بچه ها واقعا اين بازي اصلا ارزش تبليقات نداشت گرافيكشم خيلي معمولي بود بازم دم كمپانب يوبي سافت گرم كه اگرم تبليق ميكنه واقعا يه بازي بتركون ميسازه.اساسين كريد سگش به اين بازي شرف داشت
اگر سیستم درست و حسابی نداری گه گرافیک رو بالا ببری پس چرا این حرف رو میزنی؟
خود من هم تا حالا نتونستم تا ته بالا ببرم ولی هر چی باشه توسنتم توی ویستا روی very high بازی کنم البته روی رزولوشن 800 در 600 ولی در همین حد هم تونستم گرافیک محشر این بازی رو ببینم.
موافقم ، این بازی رو فقط باید با یک سیستم توپ تجربه کنی . گرافیک این بازی فوق العاده سنگین هست.کجای گرافیک این بازی معمولی بود؟!
اگر سیستم درست و حسابی نداری گه گرافیک رو بالا ببری پس چرا این حرف رو میزنی؟
خود من هم تا حالا نتونستم تا ته بالا ببرم ولی هر چی باشه توسنتم توی ویستا روی very high بازی کنم البته روی رزولوشن 800 در 600 ولی در همین حد هم تونستم گرافیک محشر این بازی رو ببینم
اقا من از مرحله 2 3 به بعد با يه مشكلي روبه رو شدم كه اگه راه حلشو بگيد ممنون ميشم اونم اينه كه اون موقعي كه تو بازي ميميرم اون طور كه ميدونيد 10 ثانيه وقت ميده كه با زدن يه دگمه اي بازي از اخرين شيوش لود بشه ولي من هر موقع يه دگمه اي رو فشار ميدم كه لود شه ميره از مرحله هاي قبلي لود ميشه
سلام دوستان.من توی یه قسمت کرایسیس گیر کردم اولاش هستم من به یکی از دوستام می رسم و با هم میریم نزدیک یک غار ولی در غار بسته است و هیچ جایی غیر اونجا نمی ره objective اینه :head upriver the cave sistem
please help![]()
منم همين مشكل رو داشتم . اگه از اول اون مرحله رو بري درست ميشه.
سلام به برو بچ بازی خور....رفقا 2هفته ای هست که تو مرحله غار crove
گیر افتادم ....هر کسی میتونه مردونگی کنه منو کمک کنه ....قبلا نهایت تشکر و ازش دارم ...دمشم گرم .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)