سلام به صورت مستقیم نه
اما و قتی که خواستید با xrecovery به 1 رام دیگه مهاجرت کنید قبلش با همون برنامه اکس ریکاوری 1 بک آپ از گوشی بگیرید و می تونید ازاون هر وقت که خواستید استفاده کنید
سلام به صورت مستقیم نه
اما و قتی که خواستید با xrecovery به 1 رام دیگه مهاجرت کنید قبلش با همون برنامه اکس ریکاوری 1 بک آپ از گوشی بگیرید و می تونید ازاون هر وقت که خواستید استفاده کنید
منظورم آپدیتی که update service دانلود کرده و رو pc افتاده هست ها .... دفعه دیگه نمیشه از استفاده کرد؟
چطوری از رامی که رو گوشی هست بکاپ بگیرم؟ (رامی که بعد از آپدیت به اندو 2.1 رو گوشی هست ... میشه از این بکاپ رو یه گوشی دیگه هم استفاده کرد؟)
xrecovery دانلود شده ... super one click واسه روت هم داره دان میشه
Last edited by tiyam 01; 08-05-2011 at 10:16.
از کجا بفهمیم گوشی روت شده؟؟
این روت شده؟
Killing ADB Server...
OK
Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
OK
Waiting for device...
سلام گوشی شما هنوز روت نشده وقتی کار کامل انجام بشه می نویسه device is rooted
این مشکل ر و من هم داشتم و مشکل من به درست شناخته نشدن گوشی توسط کامپیوتر مربوط میشد و اون ر که حل کردم(با دانلود درایوری که خود سونی داده) مشکلم حل شد
نه عزیز این روت نشده
وقتی به اینجا رسید شما باید دکمه پاور گوشی رو یک بار بزنید تا گوشی رو شناسایی کنه
وقتی کار تموم شد یک پنجره باز میشه که نوشته :
divice.... rooted
این پنجره رو ok میکنی و تمام
برای اینکه مطمئن بشی روت شده وقتی گوشیو روشن کردی در لیست برنامه هات یک برنامه جدید به اسم super user اضافه شده این برنامه رو که دیدی مطمئن باش گوشی شما روت شده.
برای اطلاعات بیشتر میتونی به آدرس زیر مراجعه کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار pc companion رو نصب نکرده بودم .. 4 بار تا نصف دانلود میرفت بعد قطع میشد
روت شد
ممنون
x recovery هم به system/bin کپی کردم...
میخوام رام floyo-0.20 رو نصب کردم حالا باید چکار کنم؟
آخرای این پست رو درست متوجه نشدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tiyam 01; 08-05-2011 at 14:08.
فکر کنم فهمیدم برم تست کنم
......
سلام دوستان من وقتی گزینه date enabled رو فعال میکنم همین طوری الکی از شارژ پول کم میکنه نمیشه کاری کرد که محدود بشه مثلا وقتی تو اینترنتی پول کم کنه اینطوری خیلی ستمه ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
رام فلویو رو نصب کردم
ممنون از راهنمایی دوستان
از اندروید 2.1 بک اپ گرفتم میشه این رام رو روی یه گوشی که اندروید 1.6 داره restore کرد و دیگه اونو از طریق اینترنت اپدیت نکرد؟
ميخوام cpu رو دستي اور كنم
توي اين پست أموزش داده شده :حالا وقتي ميخوام فايل x8oc.ko رو كپي كنم اين ارور رو ميده : you cannot paste here because the file system is read onlyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چيكار كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)