در اولین فرصت دشمن خودتون رو از پا در بیارید و مطمئن باشید که فرصت دوباره دادن مساویه با رزرو قبر خودتون ...
در اولین فرصت دشمن خودتون رو از پا در بیارید و مطمئن باشید که فرصت دوباره دادن مساویه با رزرو قبر خودتون ...
Last edited by milad_gta; 14-11-2011 at 19:56.
اگر دیدید جایی حراجی و شلوار های خوبی با قیمت مناسب داره میده ، حول نشید و 2 ، 3 تا بخرید چرا که چاق میشید و اصلا تنتون نمیره.
ولی اگر کفش خوب با قیمت مناسب دیدید و اونقدر دنبال مد نیستید هر چند تا که تونستید بگیرید چون سایز پاتون بر عکس شکمتون تقریبا ثابت میمونه !
Last edited by danavan; 14-11-2011 at 20:52.
هیچ وقت دو تا رابطه احساسی با جنس مخالف رو تجربه هم نکنید...به دردسرای زیادی می خورید از لحاظ ساپورت احساسی
دلم گرفته، من از زندگیم یاد گرفتم که بیخودی به هر کسی به خاطر اعتقاداتش و کار هایی که میکنه برچسب نزنم ولی حداقل تو همین موضوع از پست های دوستان به بر چسب هایی برخوردم!
هيچ وقت به كسي كه از خودت بزرگتره دل نبند! آخر سركوفتش رو ميخوري!
لوازم بهداشتی و آرایشی چیزی نیست که آدم همینطوری بخره...
اول مطمئن شید که ازش خوشتون میاد یا نه؟باهاتون سازگاره؟اگه میتونید امتحانش کنید قبل از خرید...
چون میخریم یهو خوشمون نمیاد همینطوری میمونه رو دستمون آخرم تاریخش تموم میشه باید بندازیم بیرون !نوی نو
در شروع رابطه هیچوقت به طرفتون دروغ نگید، حتی دروغای کوچیک...
چون ممکنه روزی به بهترین کس تو زندگیتون تبدیل بشه و اونوقت هم نگفتن حقیقت سخته و هم گفتنش....
هیچوقت دروغ نگید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تجربه 3 ساله ی من توی این فروم اینو بهم میگه که بالاتر رفتن پست ها به هر قیمتی هیچ ارزشی نداره
100 پست مفید از 2000 تا پست بی ارزش و اسپم بسیار با ارزش تره
منظور خاصی نداشتم به هیچ وجه کسه خاصی رو مورد خطاب قرار ندادم حرف کلی بود
نریزید روم دعوا راه بندازیداااا
اگه کسی از ظاهرتون با اخلاقتون تعریف کرد نگید نه اصلا
اعتماد به نفس داشته باشید ولی مغرور نشید با گفتن مرسی نشون بدید حرفش و قبول دارید
تو این دوره و زمنونه نمیشه رو قول و قرار کسی حساب باز کرد
اگه کسی بهتون گفت صبر کن من برت کار جور میکنم اصلا به این حرفش دل نبندید.چون دیگران برای خودنمایی حرف زیاد میزنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)