سلام . عضویتت رو تبریک میگم دوستم .
منظورتون دقیقا همین سیامی هست ؟:
جالبه چون من تا حالا برخورد نکردم و فکر نمیکردم تو بازار ایران باشه . یبار فقط دیدم پیش یکی از دوستانم که اونم از بیرون آورده بود.
سلام . عضویتت رو تبریک میگم دوستم .
منظورتون دقیقا همین سیامی هست ؟:
جالبه چون من تا حالا برخورد نکردم و فکر نمیکردم تو بازار ایران باشه . یبار فقط دیدم پیش یکی از دوستانم که اونم از بیرون آورده بود.
یه بار شهر ما اوردن
خیلی هم گرون بود
طرف میگفت وحشیه. جای دیگه هم شنیدم که وحشیه
سلام به همه ی دوستان
می یه ماهی می خوام بخرم که مثل ماهی قرمز بشه تو تنگ و بدون نیاز به تجهیزات اکواریوم نگهش داشت لطفا کمکم کنید![]()
فایتر
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد![]()
من جاش بودم جای فایتر یه سمندر نگه میداشتم تو تنگ ! یه تیکه چوبم میذاشتم وسطش حالشو ببره![]()
با سلام. دوستان بنا بر اعلام سازمان محیط زیست هرگونه خرید و فروش و نگهداری و شکار سمندر (این سمندرا که عید میارن خالدار هستن) جرم محسوب می شه. چون در حال انقراضه. من از همه خواهش می کنم با نخریدن این سمندرا به حفظ این گونه کمک کنیم.
(سمندر کوهستانی لرستان یا سمندر خالدار قیصری یا سمندر قمصری یاسمندر خالدار امپراتور )(نام علمی: Neurergus kaiseri)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت دوزیستان تحت عنوان سمندر جویباری
Last edited by machmach32000; 14-07-2012 at 10:14.
مرسی لطف داری.
آره همینه ولی کوچولوش. 5 سانتیه الان. خیلی تو شنا کردن مهارت داره ، طرز شنا کردنش با سایر ماهیا (مخصوصا آب شیرین) متفاوته. لب شوره و ذاتا شکارچیه ولی فعلا با ماهیام می سازه!! بسیار پرخور هم هستن ایشون!
آره بری پلاسکو پیدا می کنی. قیمتش بین 10 تا 15 هزار تومنه.
Last edited by Ezel; 14-07-2012 at 09:43. دليل: ادغام
سلام خدمت دوستای قدیمی گلم...
بچه ها من دوتا ازموری هام حدود2ماهه شکمشون چاق شده بود من خیال کردم چون گله ای بودن شاید جفت خورده باشن ولی الان فکر مبکنم یه مریضیه .
البته خوب بازی میکنن و خوبم غذا میخورن.
نظر شما چیه:
بنظر میاد بیماری ورم روده ای که در این ماهی خیلی شایع هست گرفتن
بهترین کار اینه که چند روزی غذا ندی و اگر هم خواستی غذا بدی فقط اسفناج و کاهو بدی
در ضمن نگفتین غذا چی بهشون میدی ؟ و مدفوعشون به چه صورت هست ؟
سلام
ممنون از راهنماییت
غذا بهشون بیومار-دل گوساله-کرم منجمد-میگو خشک-غذای رنگ سوپرمکس میدم.
مدفوعشونو تا حالا ندیدم.
با احترام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)