من يه سوا داشتم؟سربازي تو كشور چين اجباريه يا اختياري؟
من يه سوا داشتم؟سربازي تو كشور چين اجباريه يا اختياري؟
طبق اطلاعات ویکی پدیا ، در چین خدمت وظیفه ی عمومی وجود داره اما در زمره ی کشورهایی با خدمت انتخابی قرار گرفته . ( البته در بخش انگلیسی ویکی پدیا ، چین هم در زمره ی کشورهای با خدمت انتخابی اومده و هم در در زمره ی کشورهایی با ترکیب اجباری و اختیاری )من يه سوا داشتم؟سربازي تو كشور چين اجباريه يا اختياري؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برای اینکه از موضع اصلی تاپیک دور نشیم :
مدت سربازی در سال 90 تغییر نمی کند
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از تغییر نکردن مدت زمان خدمت سربازی در سال 90 خبر داد.
سردار موسی کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مدت خدمت سربازی در سال آینده گفت: بنا بود مدت زمان خدمت سربازی در سال آینده تغییر کند اما به دلایلی این مدت سربازی تغییر نکرده و همان 18 ماه باقی ماند.
وی ادامه داد: این مدت زمان بر اساس وضعیت خدمت مشمولان متغیر است.
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خدمت در مناطق امنیتی و عملیاتی موجب کسر دو ماه از خدمت شده و همچنین خدمت در مناطق محروم یکماه از مدت زمان سربازی کسر می کند.
وی با اشاره به کاهش مدت زمان سربازی بر اساس میزان تحصیلات اظهار کرد: مشمولان لیسانی یک ماه، مشمولان فوق لیسانس دو ماه و مشمولان دکترا سه ماه کسر خدمت دریافت می کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خواهش میکنم جواب بدید
مگه توی این مهلت شش ماهه فقط نباید دفترچه پست کرد
یا باید اون برگه سبز هم توی این شش ماه بیاد
خواهشا یکی جواب بده
من تا آخر اسفند فرصت شش ماهم تموم میشه کی دفترچه پست کنم؟
خواهشا
نه عزيز
بايد مدارك رو پست كني
شما تا اخر اسفند يعني 27 يا 28 هم ميتوني ولي از الان يا اخر اين هفته اقدام كني بهتره
منم تا اخر اسفند وقت دارم ديروز صبح رفتم دفترچه و چيز هايي كه لازمه رو گرفتم دارم كم كم انجام ميدم براي 3 يا 4 شنبه بفرستم
سلام
بابت جواب سریعت واقعا ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
منم رفتم دفترچه را گرفتم کاراش را بکنم
شما امید داری تارخ اعزامت کی بخوره؟
برای من اگه شهریور بخوره برام کافیه
چند درصد احتمال داره شهریور بخوره
Last edited by 8751122018; 07-03-2011 at 12:53.
نميدونم والا
من فقط نميخوام بخوره ارديبهشت
ولي اين طور كه معلومه ميخوره ارديبهشت
2 تا از بچه ها اول اسفند دادن 4 روز قبل اومد برگشون خوردن ارديبهشت
اكثرا بهشون ميگفتن ميخورن تير يا شهريور
من خودم ميخوام تير ماه بخوره
============
دوستان براي واكسن زدن پول ميگيرن ؟
براي واكسن هم بايد به فرم واكسن عكس بچسبونيم ؟
من امروز دفترچه ام رو تحویل +10 دادم !!( دوران مقدس شروع شد ! ) : دی
دوستان ، یک نکته ای رو خبرش رسیده که مشمولان لیسانس به بالا که تا آخر امسال دفترچه میفرستن 1 تیرماه اعزام میشن ، 1 اردیبهشت ظاهرا ظرفیت ها پر شده ! برید 3 ماه عشق و حال کنین !
من 10 روز پیش پست کردم، لیسانس هم دارم، خودم میخوام زود برم یعنی اردیبهشت ... به نظرتون امکانش هست اردیبهشت بیفتم؟
ضمنا برای واکسن از 6 تومن گرفتن (ریختم به حساب) و عکس هم رووی اون صفحه که دکتر پر میکنه یه دونه میخواد.
نمی دونم اینجا ورود خانومها قدغن هست یا نه!!!!
ولی یادم می یاد یه روزایی بود منم این تب وتاب خدمت رو داشتم!!!!!!!!البته برای خودم نه!!!!........
اما مطمنئم خدمت روی آقایون شاید تاثیرات خوبی داشته باشه!!!!
ولی به خاطر شرایط سختی که داره،قطعا آقایون رو بداخلاق و عصبی می کنه!!!!
و پیشنهاده دوستانم به آقایون اینه که اگه قصد رفتن به خدمت دارید یا با کسی دوست نشید،یا دوستیتون رو به هم بزنیدو از هم بدتر قبل از ازدواج تصمیم به رفتن یا نرفتن خدمت بگیرند.
چون تجربه خوبی نخواهد بود!!!!!
امیدوارم آقایون ناراحت نشن!!!
6 هزار تومن ؟ ما كه چيزي نداديم. خودشون زدن و دفترچه رو هم هر دو قسمت مخصوص واكسنش رو پر كردن تحويلمون دادن!
===========
2 روز تا اعزام![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)