تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 1746 اولاول ... 29791191251261271281291301311321331391792296291129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

بازی های مثه سبک این و دوتا (خودم clan داشتم) دست رو دست خیلی داره یعنی خیلیها...!
    با بچه ها میرفتیم گیم نت بعد یه سری آدم خیلی شاخ بودن تو دوتا با اونا پلی میکردیم میبردم حال میکردم...!
    ولی میومدم آنلاین پلی میکردم طرف با یه روش ی که ساخته بود butchero میبرد لای درخت به طرف tower با اون یارو طبره که درخت میکنه سیخ میکرد منو میکشوند سمت خودش گیر میکردم میمردم
    خیلی حرفه ای سیخ میکرد

دلیل ترک دوتا : map ha ck

2. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

جواب بالایی : صبر کن ... صبر کن ... صبر کن... حتی روی اون عکس کلیک هم نکن...
    ایول دمت جیززز!!! خدا تو lol بهت شانس بده

4. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جواب بالایی : صبر کن ... صبر کن ... صبر کن... حتی روی اون عکس کلیک هم نکن... درست میشه نگران نباش...جواب خیلی بالاتر : شما تازه رسیدی به لول 18 فکر کردی همه ی league of legends رو رفتی بعد میگی که بازیکن های east نوبن؟!آخه انصاف داشته باش اولا league of legends 30 تا لول داره ثانیا لول 30 هم برسی باز رنکینک (واسه نرمال ) داره...ثالثا خود Ranked هم از Elo Hell داره تا Elo Awsome که کلا به اونجا نرسیدی...(انقدر بدم میاد هر کی واسه خودش میاد هم همه چیز رو تفسیر می کنه...)
    نه معلومه که که لول 18 هیچی نیست . خیلی کار داره تا به 30 برسم هنوز . من خودم هنوز نوبم بیام باز به بقیه بگم نوب ؟ ولی چون هم توی East و هم تو West لااقل تا لول 18 رفتم میتونم در یه حدی که مقایسه کنم.
    خیلی از لول 30 ها هم که اینجا هستن با امن موافقن . به نظرت چرا خیلی ها الان توی سرور وست یا امریکا هستن . به احتمال زیاد هم اول همون east بودن و بعدش اومدن وست یا امریکا .
    من تا لول 18 توی east حتی یه جانگلر هم توی بازی هام ندیدم اما از لول 6 و 7 که رد شدم توی همه بازی ها به صورت حرفه ای بازی میشد و جانگلر و سولو و ... داشتیم .
    من خودم هم دلیلش رو نمیدونم چیه ولی واقعا تجربه شخصی تا به اینجا نشون داده سطح بازی های واست خیلی بهتره . بعضی مواقع که یه لول 30 میاد توی بازی نرمال واقعا بازیش فرق میکنه با بقیه . اما من خودم توی East که بودم لول 30 هایی بودن که در حد من یا پایین تر بازی میکردن.
    خواهشا راجع به این موضوع بحث نکنید .

خوب من یه سوال داشتم . یکی میتونه سلسله مراتب لول رو توی lol توضیح بده ؟
    یعنی الان من 15 تا هیرو بگیرم تا مود draft pick که باز بشه چجوری هست. تا حالا نتونستم این مود رو باز کنم. با اینکه به لول 30 که میرسیم بازی چه تفاوتی میکنه . مودهای بازی اونجا چجوریاست.

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

نه معلومه که که لول 18 هیچی نیست . خیلی کار داره تا به 30 برسم هنوز . من خودم هنوز نوبم بیام باز به بقیه بگم نوب ؟ ولی چون هم توی East و هم تو West لااقل تا لول 18 رفتم میتونم در یه حدی که مقایسه کنم.
    خیلی از لول 30 ها هم که اینجا هستن با امن موافقن . به نظرت چرا خیلی ها الان توی سرور وست یا امریکا هستن . به احتمال زیاد هم اول همون east بودن و بعدش اومدن وست یا امریکا .
    من تا لول 18 توی east حتی یه جانگلر هم توی بازی هام ندیدم اما از لول 6 و 7 که رد شدم توی همه بازی ها به صورت حرفه ای بازی میشد و جانگلر و سولو و ... داشتیم .
    من خودم هم دلیلش رو نمیدونم چیه ولی واقعا تجربه شخصی تا به اینجا نشون داده سطح بازی های واست خیلی بهتره . بعضی مواقع که یه لول 30 میاد توی بازی نرمال واقعا بازیش فرق میکنه با بقیه . اما من خودم توی East که بودم لول 30 هایی بودن که در حد من یا پایین تر بازی میکردن.

خوب من یه سوال داشتم . یکی میتونه سلسله مراتب لول رو توی lol توضیح بده ؟
    یعنی الان من 15 تا هیرو بگیرم تا مود draft pick که باز بشه چجوری هست. تا حالا نتونستم این مود رو باز کنم. با اینکه به لول 30 که میرسیم بازی چه تفاوتی میکنه . مودهای بازی اونجا چجوریاست.
    Draftpick ... کلی چمپ هست که توسط کاپیتان یا نفر اول هر تیم bann (بن) میشه
    مثلا morgana shen darius معمولا بن میشن ... شن بخاطر اولتیش مورگانا بخاطر استانش داریوس هم بخاطر OP بودنش
    کلا فرق زیادی با بازی نداره فقط بن میکنی همین
    لول 30 که شدی و 16 تا چمپ داشتی میتونی رانکد بازی کنی
    که خود رانکد هم draftpick هست

8. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا بحث نشه عزیز یک حرفی میزنی بقیه از راه میرسن همین طور فکر میکنن ........
    اصلا 1 درصد این موارد که گفتید نیست من نمیدون چند سال بازی نکردید الان وضعیت به کلی تغییر کرده الان بهترین گیمر های ایرانی همین جا من پروفایل بزارم میبیند مقدار امتیاز اوردن چقدر ...
    اونجا تو وست بازی کردم اونجا تفاوت نداره تقریبا همین فقط وست و امریکا بیشتر تو بازی بلدن فوش ریچارد بار ادم کنن ........... یعنی بیشتر از اینور
    دیگه بقیشم اواتارم جوابتو میده یه نگاه بنداز میگیری فقط تو چشم زیاد خیره نشو
    Last edited by Fusi0n; 11-09-2012 at 18:32.

10. 3 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

Trinity! وقتی یه طرف دعوا کوتاه میاد ادب حکم می کنه تو هم کوتاه بیای! حرف های لازمو زدم البته بن هایی که aria گفت توی لول های پایین اینطوریه... چون تمام اون هیرو ها به راحتی کانتر می شن و کارشون تمومه...البته کانتر هایی که ما می کنیم ( Elo 2000 اینا) بیشتر Malph leona morgana و خیلی وقت ها هم هیرو جدید ها چون اول هاش خیلی قوی ان...مثلا یه رنک گیم رفتم طرف تو تیم مقابل پیک اول بود Wukong ورداشت ... خوب معلومه Solo top هستش ... منم نامردی نکردم lee sin ورداشتم و دیگه چیز شد....
    Last edited by Witcher6610; 11-09-2012 at 19:59.

12. 3 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

آقا همه جا خوب و بد داره ... وست هم پُر نوبه هم پلیر خوب زیاد داره , من ایست هم پلی کردم اونجا هم همین طور .
    ×××
    این لینک هم یه سر بزنید ... خیلی کمکتون میکنه موقع هیرو پیک کردن تو رانکد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چرا بحث نشه عزیز یک حرفی میزنی بقیه از راه میرسن همین طور فکر میکنن ........
    اصلا 1 درصد این موارد که گفتید نیست من نمیدون چند سال بازی نکردید الان وضعیت به کلی تغییر کرده الان بهترین گیمر های ایرانی همین جا من پروفایل بزارم میبیند مقدار امتیاز اوردن چقدر ...
    اونجا تو وست بازی کردم اونجا تفاوت نداره تقریبا همین فقط وست و امریکا بیشتر تو بازی بلدن فوش ریچارد بار ادم کنن ........... یعنی بیشتر از اینور
    دیگه بقیشم اواتارم جوابتو میده یه نگاه بنداز میگیری فقط تو چشم زیاد خیره نشو
    فکر کنم یک و نیم سالی بشه که توی East نرفتم . یعنی همین تازگی ها که دوباره نصب کردم مستقیم رفتم وست . یعنی خداییش توی این مدت این همه سطح بازیکنا تغییر کرده ؟

16. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حالا تو این موضوع زchampionselect.net هم سایت خوبیه......به علاوه این که پلیر های همه ی سرورها یکی نیستن...مقلا سرور امریکا پلیر های بهتری نسبت به بقیه داره....اینوهمه جا میگن...حیف که us بازی کردن سخته و الا یه لحظه تو این سرور تخ م ی نمیموندم....اخه چقد لیور و نوب...دیگه خسته شدم:(

18. 2 کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

! وقتی یه طرف دعوا کوتاه میاد ادب حکم می کنه تو هم کوتاه بیای! حرف های لازمو زدم
    چشم کلا کمی شوخی بود گفتم تاپیک در بیاد و...
    ولی من تو غرب پلیر دیدم 1900 win داشته ولی تو خود east پلیر بوده 1777 همین چند وقت پیش با هم بازی میکردیم دیدیم ... همون jax برداشته بود و کلا با jax کلا ملق میزدن رو زمین بن نمیشد W گیر کرده بود
    فکر کنم یک و نیم سالی بشه که توی East نرفتم . یعنی همین تازگی ها که دوباره نصب کردم مستقیم رفتم وست . یعنی خداییش توی این مدت این همه سطح بازیکنا تغییر کرده ؟
    حالا خود من که سه .... ماه بازی میکنم ولی شاید علتش این باشه west قدیمی تر باشه پلیر کمی لول بالاترش البته (اگر درست بگم)

کلا فضا east کمی این روس خراب کردن واقعا اکیو ندارن .... ولی باز پلیر شرق بیشتر قبول دارم بجز روس ... اکتیو ترن اینا
    حالا یک سرور اسیا جدید افتحاح شد اونم به نظر خوب میاد تایوانی فلیپینی ...........

این سایت چرا دیر رو میکنین مخصوصا چمپ کانتر میخواستم یک چیزی بزارم دیگه نمیزارم
    Last edited by Fusi0n; 12-09-2012 at 00:23.

20. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •