ممنون از راهنمايي كاملتون
پچ كردن واسه برنامه هاي هست كه پولي هستن ديگه نه?
ممنون از راهنمايي كاملتون
پچ كردن واسه برنامه هاي هست كه پولي هستن ديگه نه?
بله+لایسنس دارن
دوستان یه سوال
من یه مدتی هست که یه مشکلی دارم اونم دقیقن از زمانی شروع شد که از بازار یه بازی ( تمپل ران ) رو دانلود کردم. کندی . گیر کردن در بازی و یا در حین تماس. این مشکل رو من تو گوشی قدیمیم که ال جی بود هم داشتم.
یه مشکل دیگه هم که ایجاد کرده قطع و وصل شدن پی در پی وای فای. هر ده دقیقه یه بار قطع و وصل میشه!
تمام اون بازی ها و برنامه ها هم پاک کردم. باز درست نشده.
صد درصد در مورد این موضوع ( ایراد سایت بازار و بازی هاش ) اطمینان دارم چون دقیقن قبل از نصب گوشی رو تست کردم و بعد از نصب هم تست کردم. گوشی کلا قاطی کرد. در حین بازی بعضی جاها قفل میکنه یدفه باز میشه و این مشکل وای فای
میخوام ببینم تنها راهت ریست فکتوری هست؟
Last edited by Milad4171; 10-01-2014 at 19:08.
شما قبل ریست فکتوری ، نرم افزار clean master رو هم یه امتحانی بکن
با سلام و احترام
یه Xperia p با اندروید 4.1.2 (آخرین آپدیت) دارم که مشکل هنگیدن شدیدی موقع دریافت تماس و تماس گرفتن داره. مثلا وقتی کسی تماس میگیره 3،4 ثانیه طول میکشه تا صدای زنگش در بیاد. بعدش هر دست میکشم رو صفحه برا جواب دادن هنگ میکنه و ارور میده! واسه همین خیلی مواقع تماسهام رو از دست میدم.
مجبورم خاموش روشنش کنم تا موقتی درست بشه. یه مدت چند تا نرم افزار ویروس یاب و... روش بود حذف کرم. یه مدت درست شد اما نمیدونم چرا باز قاطی کرده.
البته زیاد نرم افزار روش نیست. فقط نرم افزارهای کاربردی اینستاگرام و ایمیل و تاپاتالک و وایبر و... . بازی هم روش ندارم. فکر کنم حدود نصف رمش خالی باشه.
چکارش کنم؟ روت کنم بهتر میشه؟
در مرحله اول گوشیتون رو فکتوری ریست کنید.اگر درست نشد،رام رسمی فلش بزنید و اگر بازم درست نشد،روت کنید و کاستوم رام بریزید
سلام مجدد
من با app to sd کارم راه نیفتاده و مشکل فضا دارم
البته از Setting گوشی میشه نرم افزارهایی که امکانش هست رو Move to sd کرد ولی :
حتما باید روت بشه ؟
مرجعی هست که بشه باهاش قدم به قدم LG optimus L7 P715 رو روت کنم ؟
کسی این کارو انجام داده ؟
پیشنهاد میشه کلا این کار ؟
ممنونم .
ا
Last edited by lahij_web; 13-01-2014 at 08:46.
سلام
گوشی y300 هوآوی مشکل پیدا کرده، صدای من برای طرف مقابل یه دفعه بعد از 40 ثانیه مکالمه قطع می شه اما من صدای طرف مقابل رو می شنوم
دست کاری نشده گوشی و اورجینال خودش هست، گارانتی اصلی هوآوی هم داره
اما اگه قراره ببرم اونجا ریست فکتوری کنن ترجیح می دم خودم این کار را کنم!
فقط چه راه های دیگه ای جز این داره؟ واگه این تنها راهش هست یه توضیحی از کارش . نحوه بک آپ گیری از اطلاعات رو می شه بگید؟
ممنون
سلام. من همزمان گوشی اکسپریا ال و زد رو آپدیت رسمی کردم. هر دو روت نشده است. برای ال امکان انتقال برنامه به کارت هست ولی برای زد نیست. علتش چی می تونه باشه؟ ورژن هم ۴.۲.۲
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
سلام دوستان . الان اسکایپ روی اندروید کار میکنه تو ایران ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)