تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 129 از 386 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیمه بدنه به نظر شما مال کدوم شرکت بهتره؟ بیمه ایران یا بیمه آسیا و یا ... ؟
    اینی که شما میگفتی تو نمایندگی میداد مال کدوم شرکت بود؟
    راستی آدرس نمایندگی رو میتونی بدی؟
    اونجا دزد گیر هم رو ماشین نصب میکنن؟ چون راستش من یبار رفتم سورنا برای نصب دزدگیر ولی ترسیدم بدن نصب کنن چون با این که بعضیاشون میگفتن با سوکت فابریک نصب میکنن ولی گفتم شاید زیاد تجربه ال90 نداشته باشن بزنن سیستم برق ماشینو بریزن بهم و بعدشم ماشین از گارانتی دربیاد
    برا همین گفتم بدم خود نمایندگیا نصب کنن
    اگه کسی آدرس نمایندگی مجاز داره که دزد گیر هم نصب میکنه بگه ممنون میشم

بیمه آسیا یکی از بهترین بیمه هاست و اگر بیمه بدنه بخواین بکنیین و ماشین صفر باشه تا 20% تخفیف میدن .

تو نمایندگی اصلا هیچی وصل نکنیین همشون کلاه بردار و به قولی دزدن...برید بیرون و نصب کنیین .
    L90 هم ماشین جدییدی نیست که کسی تجربه نصب دزدگیر روش نداشته باشه .
    اگر خواستین معمولی ببندین حتما برین یکی از نمایندگی های تلمتیکس و اگر اشتباه نکنم مدل BC-2 ببندین 0توی این معمولیا از همه مارکا بهتر و اصل تر و مطمئن تره )

اگرم تصویری خواستین ببندین حتما مجیکار کره ببندین که تو این مارک هم تو تصویریا از همه بهتره .

اینایی که بهتون گفتم از روی تجربه ان و همه امتحانشونو پس دادن

2. این کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بیمه آسیا یکی از بهترین بیمه هاست و اگر بیمه بدنه بخواین بکنیین و ماشین صفر باشه تا 20% تخفیف میدن .
    خوب شما کاش یک قیمت هم از این نمایندگی بیمه آسیا میذاشتی چون من دیروز اتومبیل را بیمه کردم که شد 234 تومن البته بیمه ایران

تو نمایندگی اصلا هیچی وصل نکنیین همشون کلاه بردار و به قولی دزدن...برید بیرون و نصب کنیین .
    با این حرف شما تا حدودی موافقم

L90 هم ماشین جدییدی نیست که کسی تجربه نصب دزدگیر روش نداشته باشه .
    اتفاقا نصب این دزدگیر واقعا قلق داره

یک نمونه اش هم این هست که همه دزدگیر ها سیم مثبت میگیرن در حالیکه این مارک منفی میگیره و باید حتما یک رله 10 آمپر بذاری سر راهش وگرنه علاوه بر سوختن دزدگیر کل مدار الکترونیکی اتومبیل هم از کار می افته و حسابی باید برید توی خرج

من خودم آخرش BC2 را نصب کردم که با نصبش 98 تومن گرفت(البته روی کارتنش هم نوشته 98 تومن) ولی برای صندوق پران 14 تومن اضافه گرفت چون می گفت پمپ برقی صندوق قیمتش جدا هست و باید جدا خریداری بشه

البته من از خود توی نمایندگی وصل کردم چون خارج از نمایندگی اولا BC2 را نداشت و ضمنا گرونتر می گفت

در مورد تصویری هم حتی الامکان برای راحتی کار همون سوکت فابریک بگیرین بهتره ولی اگر خواستین غیر از این بگیرید من JVC را توصیه می کنم که با قیمت 110 تومن امکانات کاملی داره
    Last edited by ess_1362; 09-06-2010 at 12:07.

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راستی ایران خودرو الان داره اینترنتی اسم می نویسه و مهر تحویل میده قیمتش چند میشه؟ راستی با همه کارت ها میشه در ایران خودرو پول رو پرداخت کرد؟
    راستی سایتش همین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    است دیگه؟
    Last edited by mehdi n73; 11-06-2010 at 21:51.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستش خیلی از ایرات خودرو سر در نمیارم ولی یک نمایندگی ایران خودرو این طرفها هست که فروش نقدی داره و الان کل مبلغ را از شما میگیره و مرداد تحویل میده

7. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

10

راستی ایران خودرو الان داره اینترنتی اسم می نویسه و مهر تحویل میده قیمتش چند میشه؟ راستی با همه کارت ها میشه در ایران خودرو پول رو پرداخت کرد؟
    اگه میخوای ثبت نام کنی پارس خودرو بهتره هم کیفیت خودروهاش هم موعد تحویلش

9. این کاربر از سعید6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

آیا تحریم ها برروی قیمت وکیفیت قطعات ال 90تاثیر می کنه به نظرم تحریم شدیم در قطعات ال 90 پس ایران خودش دست به کار می شه وقطعات ضعیف وگران روانه ی بازار می کنه مگه نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آخه پارس خودرو الان نمیده میره برای دی که دیگه دیره. یعنی خیلی فرق بین ماشین این دو شرکت هست؟ اگه خیلی نباشه مهم نیست.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آخه پارس خودرو الان نمیده میره برای دی که دیگه دیره. یعنی خیلی فرق بین ماشین این دو شرکت هست؟ اگه خیلی نباشه مهم نیست.
    راستش مسئله اصلی این هست که ایران خودرو اصلا خوش قول نیست

پارس خودرو اگر بگه که دی تحویل میده مطمئن باشید اگر زودتر از دی تحویل نده قبل از 15 دی حتما ماشین را به شما تحویل میده ولی ایران خودرو اگر بگه شهریور تحویل میده اگر منتفی نشه شما باید آبان به بعد منتظر ماشین باشی

13. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو کیفیت ال نود پارس خودرو شکی نیست ولی دوستانی که قبلا ثبت نام کرده بودند از پارس خودرو راضی بودند .
    پیشنهاد منم پارس خودرو

15. 2 کاربر از سعید6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با تشکر از هر دو کاربر عزیز. فعلا که ایران خودرو ماه مهر ثبت نام کردم تا اومدم پول بریزم دیدم برداشته میگه تموم شد.
    منم بی خیال آبان شدم . از طرفی نظر شما دوستان رو هم دیدم . پارس خودرو هم دی میده که دیره با ماشین تا آخر فروردین جایی نمیرم چون نیستم. حالا فکر می کنید پارس خودرو برای تحویل فروردین یا اردیبهشت ثبت نام میکنه؟ کی ممکنه باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •