صد در صد ديزاير اچ دي بگير
اصلا اندرويد قابل مقايسه با سيمبين منسوخ نوكيا نيست.سخت افزارش بهتره.صفحش بزرگتره و باكلاستره.فقط دوربينش ضعيفتره.البته فيلمبرداريش مثل اونه
خود نوكيا هم در حد htc نيست
صد در صد ديزاير اچ دي بگير
اصلا اندرويد قابل مقايسه با سيمبين منسوخ نوكيا نيست.سخت افزارش بهتره.صفحش بزرگتره و باكلاستره.فقط دوربينش ضعيفتره.البته فيلمبرداريش مثل اونه
خود نوكيا هم در حد htc نيست
منم موافقم
اگه به دوربین 12 نگاه میکنی برو یه دوربین بگیر که حداقل زوم اپتیک داشته باشه
نه این مسخره رو
در ضمن دیزایر اچ دی هم از همه لحاظ سره
از نظر ساپورت dhd خیلی بهتر از dz هست سخت افزارشم قویتره پردازنده dz 800 هست در برابر 1g بازم dhd رو پیشنهاد میدم ضمن اینکه اینکردیبل هم هست که صفحش 4 هست و کیفیت صفحشم خیلی بهتر از dhd هست اونم واسه انتخاب داری ساپورتشم خوبه ولی اون ابهت dhd رو نداره
Last edited by sAeEd_kHaAn; 02-05-2012 at 08:12.
برای اینکردیبل باید پول بیشترب بدم ولی تقریبا همون امکانات بلکه کمتر داره
همون dhd رو ترجیم میدم
اگه نخوام تبلت بگیرم تو صفحه های بزرگتر که راحت بشه باحاش کتاب خوند چی بهتره؟
همون dhd جواب میده یا باطری و صفحه اش کم میارن؟
دوستای عزیز میشه یبار دیگه کمکم کنین؟
امروز زنگیدم چنتا موبایلی واسه قیمتش همه بدون گارانتی داشتن.قیمت گارانتی دارش حدود 100 تومن بیشتره.تا اون جایی هم که من میدونم اچ تی سی میصرفه پول واسه گارانتیش بدی.نظر شما چیه؟با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
من وقتی گوشی قبلیمو گرفتم توش یه بیمه آریو قلیم بود . گارانتی هم بود
گارانتیش زیاد خوب نبود اما بیمه واقعا خوب ساپورت میداد
حالا ببینید بیمه داره یا نه
در ضمن چه بیمه و ضمانت نامه هردو یکساله هستن پس زیاد بالاش پول ندید
دوستان من فردا میخوام برم بگیرم ولی شنیدم قراره تا هفته دیگه گوشی ارزون بشه.به نظر شما صبر کنم؟بعضی هم میگن گرون میشه.میترسم صبر کنم گرون تر بشه
من امروز خریدمش.با گارانتی کامتل.با خیال راحت که رام خاور میانه داره ولی نداشتخیلی ضد حال خوردم.اولین گوشیه اندرویدمم هست از اندروید چیزی نمیدونم.موندم صبر کنم اندروید 4 بیاد یا این کارایی که دوستان میگن بکنم تا فارسی بشه.البته برام مسیجاش فارسی بشه بسه منو نمیخوام
اساتید محترم از اینکه به سرعت جواب سوالامو دادین و راهنماییم کردین ممنون.
اینبار میخواستم این برنامه یvisionaryرو رام بذارین.هرچی میگردم جایی نیست که باشه.هرجا که هست یه پیام داره مبنی بر خراب بودن فایل و از این حرفا.ممنون میشم مثل دوتا پست قبلی که جوابمو دادین ایبارم خجالت زدم کنین.
منم قبلا رو اکانت رپیدشر آپ کرده بودم هی ایمیل می زدن آقا این فایلت ویروسه دهن ما رو سرویس کردی حذفش کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)