تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 129 از 157 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

واقعا چه قدرتی می تونه یک شایعه به این بزرگی در تمام دنیا پخش کنه؟
    چند تا وبلاگ در پیت؟
    چند تا دانشمند الکی؟
    چند تا سودجو؟

2. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

چند تا وبلاگ در پیت؟
    چند تا دانشمند الکی؟
    چند تا سودجو؟
    ظاهرن قدرتش خیلی کم بوده که تا این حد دستش توی ایران رو شده ! ببین دیگه چقدر پایین بوده !
    چیزای دیگه که پر از سوتی و سرتاپا دروغه رو ایرانی ها هنوز بهش اعتقاد دارن. این یعنی نظریــه ی
    پایان زندگی دیگه خیلی خیلی سوتی داره که ایرانی ها متوجه کذب این مطلب شدن

پ.ن : منظور از ایرانی ها ، کل نیست.

4. 12 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

الان فهمیدم مشکل چی بود
    سایت تاریخ سیستم شما رو چک میکنه بعد شمارش معکوس رو میزنه
    تاریخ سیستم من جلوعه

6. 2 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جالب اینجاست که چنین ادعایی داره از طرف کسانی مطرح میشه که مخالف سرسخت و اصلی ممنوعیت و یا حتی کنترل فروش سلاح هستند
    اتفاقا یه صفحه‌ی کامپویتری(در خصوص نرم‌افزار NotePad++) توی فیس بوق یه مطلب راجع‌به همین گذاشته بود و کلی کامنت زیرش نوشته بود و منم وقت گذاشتم و خوندم.... جالبه بدونین که اکثر امریکایی ها ناراحت بودن و میگفتن اینکه سلاح ها رو از مردم بگیری هیچ کاری نمی‌کنه و تاثیری نداره! چون ادم بدا میتونن اسلحه گیر بیارن!!!.... یکی دیگه میگفت دولت حق نداره حق دفاع از خود رو از مردم بگیره و یه کس دیگه میگفت من با مسلسل هم احساس امنیت نمی‌کنم اونوقت دولت بیاد محدودیت خشاب بذاره؟!!
    -------------
    بله اصل کار، سینما نیست.....
    و من گفتم اخر مطلبم که دلیل اصلی زود باور بودن مردمه، ولی متاسفانه سینما نقش بسیار پررنگی در چنین مسایلی داره...!!! اما همچنان به پای حماقت مردم نمیرسه!

پایان زندگی دیگه خیلی خیلی سوتی داره که ایرانی ها متوجه کذب این مطلب شدن
    میخوای عکس اس‌ام‌اس خاله‌ام رو برات بذارم ؟؟؟ نوشته که بیاین اینجا همه دور هم جمع شدیم فردا دنیا تموم میشه دیگه همو نمی‌بینیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من رفتم اونجا نصفشون داشتن گریه میکردن، یه نصف دیگه داشتن امید میدادن که اره ما زندگیمون رو کردیم... مامانم امروز تو دانشگاه سوال پیچ شده بود و یقه‌ی منو گرفته بود که داستان چیه براش توضیح دادم که شایعه‌هستش همین که رسیدیم مامان بزرگه رو بغل کرده میگه دیدی چطوری دنیا تموم شد و عروسی پسرمو ندیدم؟! همین دیشب(اره دیگه الان دیگه میشه دیشب!) یه چند تا خانم بلوند چش ابی برام پیدا کردن که باید دنبال در رفتن باشم!!

اینجوریاس داداش.... اره!(حداقل تحصیلات خونواده‌ی مادری بنده هم دیگه کاردانی میباشه!!!)
    Last edited by senaps; 19-12-2012 at 01:17.

8. 7 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند تا وبلاگ در پیت؟
    چند تا دانشمند الکی؟
    چند تا سودجو؟
    عزیز در واقع دهکده ی جهانی که گفته میشه الکی نیست. جهان امروز شبیه یک دهکده ی کوچیک هست با وجود رسانه های مثل همین اینترنت که شما میتونی با کسی که اونور دنیاست صحبت کنی و اطلاعات به اشتراک بذاری یا ... .
    قدرت خاصی هم پشت پرده نیست و فقط کافیه ما این عینک بدبینی و توتعه رو از روی چشمامون برداریم. فکر میکنید چرا بعضی از مطالب با تاخیر نسبتن زیادی در رسانه ما پخش میشه؟! من بهتون میگم چون فعالیت های کسانی مثل من و شما رسانه ملی رو مجبور به پخش اون میکنه!
    وبلاگ ها و سایتهای زیادی وجود دارند در این باره و توسط اشخاصی مثل همین 14% افرادی که در این تاپیک اعتقاد دارند به پایان زمین ایجاد وهدایت میشن.

10. 8 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

والا من که -حد اقل - 5 کتاب در باره وی خوندم[یک کتاب متوسط در مورد زندگی و آثارش , دو کتاب از کلیه رباعیاتش : یکی ترجمه شده از متن انگلیسی و دیگری ترجمه مستقیم از فرانسه قدیم , کتابی کم حجم که بیشتر به زایچه و ستاره بینی در مورد ایشون پرداخته و کتابی قطور که کل زندگی نوستر آداموس رو بطور شعرگونه نوشته و با ترجمه ذبیح الله منصوری] اینطور راحت و ناز(!) نمیتونم در باره چنین شخصی نظر بدم.

میگم الحمدلله کارشناس شدن این روزها خیلی آسون شده.
    دوست خوبم ... قرار نيست كه هر كسي كه در مورد شخص ديگري نظرش رو اعلام مي كنه حتما 10 تا كتاب هم در مورش بخونه ! من نوستراداموس شناس نيستم اما معتقدم اينگونه آدم ها كم نبوده اند و پي بردن به شخصيتشون نياز به تخقيق زياد نداره !

خوب شما كه اين همه در موردش مطالعه داشتين پيشگوئي ايشون رو تشريح كنيد تا يكم بار علمي ما هم در مورد ايشون بيشتر بشه !

در ضمن نظر دادن ساده نيازي به مدرك كارشناسي نداره !!!

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به اضافه‌ی اینکه عمو هیتلر یکی دوبار کتابش رو تحریف کرد در دوران جنگ جهانی دوم!!........................................ اکر کتاب های در خصوص این بابا مربوط به قدیم هستش که دوران همون رضا خانه که همه میدونیم اگه جلوش رو نمی‌گرفتن میگفت خودم هیتلرم!!............................ غربی ها هم که دیدن اینجوریاس، اونا هم نسخه‌ی غربی شده ی کتابش رو چاپوندن..... این میشه که کلا کتاب تحریف شده‌ای با مطالب چرنده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ساعت11:11 به وقت گرینویچه؟
    به وقت ایران کی میشه

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چند تا وبلاگ در پیت؟
    چند تا دانشمند الکی؟
    چند تا سودجو؟
    دوست من اصطلاح شایعه ، شایعه پراکنی، یک کلاغ چهل کلاغ و ... اختراعات امروز نیستن. این کلمات خیلی پیش از اونکه فراماسون ها و صهیونیست ها و مشابهاتش وجود داشته باشن بکار برده میشدن.
    شما قدرت جهل رو اگه دست کم نگیری اگه قدرت عامی گری رو کم نمیبینی ، قدرت خرافه رو انکار نکنی میبینی که همین چند عامل چطور حاکم دنیامونن.
    چند تا دانشمندن الکی خودخوانده ادعایی میکنن.
    یه سری سود جو اون ها رو باز پخش میکنن، میلیون ها ارسال کننده ایمیل که هر چی به دستشون میرسه فوروارد میکنن و باز هم میلیون ها ادم که ناتوانن از تشخیص درست از نادرست هر ادعایی رو که میشنون باز پخش میکنن، و وقتی استدلال رسمی عمده ادم ها اینه : که خوب فوقش میریم توی یه غار اگه اتفاق افتاد که نجات پیدا کردیم اگر هم اتفاق نیوفتاد چیزی از دست ندادیم، بله یک خبر ساده یک ادعای پوچ پخش میشه در سراسر دنیا.
    قدرت جهل رو دست کم نگیر عزیز. هنوز فیس بوک پره از عکس هایی که از شما میخوان با فرستادن یک کامنت یا لایک کردن اون عکس تغییری در اون ایجاد کنید.

15. 10 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه spermahdi12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یه سوال میپرسم خدا وکیلی درست جواب بدین!نوستروداموس از لحاظ علمی بالاتره یا ناسا؟همکارهای این جناب الآن توپارکا پرن!
    این مسئله این قدر ریشه گرفته که عمه ی من برام تعریف کرد که همسایشون رفته نون خشکه خریده گذاشته توزیر زمین!تا تونسته هم ازاین غذاهای نیمه آماده(مائده)خریده به عمم گفته وای چرااین قدربیخیالین؟!!!یکی از همکارهای شوهردختر عمم رفته 30تابطری خانواده آب معدنی و1پیک نیک و2کپسول گازو ازهمون غذا آماده ها خریده!زنعمومم رفته خونه همسایشون تعجب کرده خونه کاملا خالی بوده!گفته میخواین از این محله برین؟همسایشونم گفته نه فقط هر چی داشتیم فروختیم به سمساریه!اون چیزایی روهم که میخواستیم نگه داشتیم تو زیر زمین!بعد رفته توزیر زمین دیده شوهر اون خانوم گرفته خوابیده!گفته مگه آقاتون سرکار نمیرن اونم جواب داده بذار بیچاره یه عمر کار کرده حالا بگیره بخوابه! ازاین معتقدتر به این مسئله تودنیا تانداره!

17. 8 کاربر از spermahdi12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •